Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ákinard

aktív tag

válasz BBéci #42078 üzenetére

Köszönöm, én is így tudtam.

Ugyanis elhoztam a gépet a szervizből, de nem cseréltek rajta semmit csak a touchpadet. (Pontosabban a palmrestet), de ezt én kértem, mert rettentően foszlott fel rőla a festék, és csúnya volt, ezért kértem, hogy ha a gariba belefér, cseréljék.
    A füstölésre okot adó hibát nem találtak (nem is kerestek?), touchpad csere oszt' kész.
    Amikor rákérdeztem a dologra, hogy a gép a füstölés után grafikaigényes munkát nem hajtott végre és az ATI kártya jelzett hibát, akkor kérdőre vont, hogy ugye én sem gondolom, hogy hibásan adják ki?!
    Mondta, hogy próbáljam ki, nyugodtan, de mondtam hiába mert képet ad az integrált kártyával is... Ezután kioktatott arról, hogy ebben csak 1 integrált videókártya van, nincs kettő, gy ha rossz lenne a kártya, nem volna kép sem...
    Persze semmi gáz, max hétfőn visszaviszem :'(

Van valami tesztelési mód ami publikus? Amivel megizzasztható a videókártya meg a hardveres felépés?

Egyszerűen nem hiszem el, hogy 3 hét alatt egy palmrest cserét sikerült összehozni... (Vagy valójában kicseréltek valami mást is, de nem könyvelték rendesen a rendszerükben.)

Új hozzászólás Aktív témák