Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Köszönöm, én is így tudtam.
Ugyanis elhoztam a gépet a szervizből, de nem cseréltek rajta semmit csak a touchpadet. (Pontosabban a palmrestet), de ezt én kértem, mert rettentően foszlott fel rőla a festék, és csúnya volt, ezért kértem, hogy ha a gariba belefér, cseréljék.
A füstölésre okot adó hibát nem találtak (nem is kerestek?), touchpad csere oszt' kész.
Amikor rákérdeztem a dologra, hogy a gép a füstölés után grafikaigényes munkát nem hajtott végre és az ATI kártya jelzett hibát, akkor kérdőre vont, hogy ugye én sem gondolom, hogy hibásan adják ki?!
Mondta, hogy próbáljam ki, nyugodtan, de mondtam hiába mert képet ad az integrált kártyával is... Ezután kioktatott arról, hogy ebben csak 1 integrált videókártya van, nincs kettő, gy ha rossz lenne a kártya, nem volna kép sem...
Persze semmi gáz, max hétfőn visszaviszem :'(Van valami tesztelési mód ami publikus? Amivel megizzasztható a videókártya meg a hardveres felépés?
Egyszerűen nem hiszem el, hogy 3 hét alatt egy palmrest cserét sikerült összehozni... (Vagy valójában kicseréltek valami mást is, de nem könyvelték rendesen a rendszerükben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest