Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Ha nem menne csak dongle - lel, akkor kicsit körülményesebben 3,5 jack - jack kábel és bt transzmitter. [AliExpress:
US $5.79 | KN319 Bluetooth 4.2 Transmitter Receiver 2 in 1 Stereo Audio Receiver Converter Wireless Adapter With RCA 3.5MM AUX] -
teptep
őstag
Attól függ hogyan tiltották le? Ha például az eszközkezelőben tiltom le a BT eszközt, akkor a korlátozott fiókban bedugok egy USB-BT adatptert és [működik]. Ha viszont a Bluetooth támogatási szolgáltatást tiltom le, vagy a csoportházirendben aktiválok egy tiltást, akkor a felhasználónak nincs esélye.
-
arcitec
addikt
A laptopon nem próbáltam, de a pc-n működik az egér ha ki is van kapcsolva a Bluetooth.
(Mert az egér HID-ként működik és nem kell neki semmi egyéb) Ellenben a füles és egyéb Bluetooth eszközök leválasztásra kerülnek. Bluetooth és eszközök-nél ott vannak a korábban csatlakoztatott eszközök, de mint írja ki van kapcsolva a Bluetooth elérés.
Ellenben elvileg működhetne, akkor ha:
Olyan dongle-t kell keresned, ami teljes Bluetooth 4.0/5.0 stack-et kínál, és kifejezetten támogatja az A2DP, HFP/HSP profilokat (ezek kellenek a hanghoz).
Azonban, ha az eszközkezelőben nem látszik a dongle, akkor nem fog működni. Márpedig a céges laptop elképzelhetően jól le van butítva e szempontokból. mert ha nem látszik, mert szerintem nem fog, akkor a dongle chipset-hez kellene a drivert letölteni, azt meg gondolom nem tudod telepíteni.
De lehet van aki többet tud a témában ... akkor írjon -
Az tényleg érdekes, mert nem kéne...., legalábbis tudomásom szerint. De ahogy írod, hogy az a ram 1,5v/1,35V így elméletileg jó, ahogy gyakorlatilag látszik is. Mindig talál az ember újat

Fotózd már le légyszíves a két modult, ahol van a típusa. Ha nem gond kíváncsi vagyok.
Köszi -
Szia!
Ami neked van az is 1600MHz, azt kell még nézni, hogy DDR3 vagy DDR3L, ugyanolyannak kell lennie. Ha jól emlékszem ez a sima DDR3-al van még kiadva. Feltétlen nézd meg.
Elvileg más márkájú is jó bele, de én is szeretek 2 egyformát beletenni. Nálam 2 egyformánál is fordult elő inkompatibilitás, de ez 1000-ből 1.
Üdv -
JasL
őstag
Kibírja. Az üzemhőmérsékleti tartományon belül esik, ha jól sejtem, ami amúgy is nagyon biztonságosan van megadva, jóval a tűréshatár alatt. Ráadásul csak félvezető elemek vannak a burkolat alatt, ami ha műanyag, akkor nem adja át a hőt. Azonban én is inkább óvatosságra intelek, ugyanis a ragasztókat viszont ez a hőmérséklet feloldja, mobiltelefonszervizekben pl. hőlégbefúvással távolítanak el gyárilag ragasztott alkatrészeket. Lehet, hogy a képernyő eltávolítása nem is elégséges. Én inkább beadnám valami szakértőhöz, hogy játszon vele ő a szakállára.
-
mghltm
addikt
nem kell hozza uj operacios rendszert telepitened. hasonloval meg nem talalkoztam, pedig volt wwan modem az e4300, e6510 es e6330 laposomban is. probaltad bios-bol vagy eszkozkezelobel letiltani a wwan kartyat? csak melohelyen lassu a wifi vagy mindenhol mashol is? ( otthon, bevasarlokozpont, egyeb hely ) nem sugaroz jelet egy masik router ugyanazon a csatornan, mint a ceges router? wifi channel scanner segitsegevel meg tudod nezni. driver csak a wwan-hoz kerult fel vagy a wifi is frissitve lett? linux live cd-s tesztre van lehetoseged? nem kell telepitened, lemezrol / usb-rol elinditod es azzal teszteled a sebesseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest