Hirdetés
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatLeon08
tag
Ha veszek online shopból Dell Latitude gépet és ezzel jár 3 év helyszíni garancia, akkor ha első bekapcsolásnál esetleg pixelhibás lesz az új gép, ezt is cseréli a Dell?
-
SeatLeon08
tag
Az én kérdésemre valaki tud válaszolni? Ha fogyasztásra nem is tudtok válaszolni, de a kijelzője mennyivel jobb? 14' HD kijelző vs. 14' HD+?
-
SeatLeon08
tag
Néztem Mysoft.hu-n két gépet. A Dell Latitude E5430-asról van szó, mindkét esetben.
Az egyik HD-s kijelzővel van szerelve, a másik HD+-os kijelzővel. Melyik a jobb? 14' esetében nem lesz olvashatatlan a szöveg? Melyik kijelző eszik többet? -
SeatLeon08
tag
Nézegettem a gépeket és azon gondolkodom, hogy megérné-e Core i3-as gépet venni SSD-vel, vagy inkább Core i5-ös HDD-vel?
Melyik a gyorsabb? Dell Latitude gépet vennék, a sorozatszám még kérdéses.
-
SeatLeon08
tag
válasz kistewe #38671 üzenetére
Értem.
Mikor szükségem lenne a szervizre, akkor csak felkeresem a Dell-t, bediktálom a ServiceTag-et? Gondolom ebből kiderül, hogy nem garis a Dell adatbázisa szerint. De én megemlítem, hogy a vásárlást igazoló számla más dátumú. Ebben az esetben gond nélkül cserélik a hibás egységet, ha jól értelmezem, vagy mi az ügymenet ilyenkor?
-
SeatLeon08
tag
Dell Latitude E5430 gép esetében mitől számítják a garanciát?
2013 augusztusában lett megvásárolva a gép, akkor augusztustól kellene számítani a garanciát. Nem?
De, a Dell oldalán ez szerepel:
Akkor hol van az a 7 hónap, ameddig nem volt nálam a gép?
[ Szerkesztve ]
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
Egy Dell Latitude E5430-as laptopja van a testvéremnek, és nem tudja, hogy hogyan kell az ujjlenyomat olvasót használni. Driver fel lett telepítve, de hogyan lehet például a Win indításakor jelszó begépelés helyett ujjlenyomat leolvasással belépni? Egyáltalán erre van lehetőség?
Köszi
-
SeatLeon08
tag
A Latitude 5440 mikori széria? Mostanában jött ki, vagy már 1 éves is van?
Várható új Latitude széria a közeljövőben pl. nyár végéig?
-
SeatLeon08
tag
Dell Latitude E5440-ről van valakinek tapasztalata?
Egyáltalán Mo-n forgalmazzák még, vagy még nagyon új? Sehol se találok róla tesztet. -
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
Dell Latitude notebookot szeretnék vásárolni. Ezek integrált grafikus kártyákkal vannak szerelve.
Kérdésem a következő: A későbbiekben lehet videokártyával bővíteni? Illetve RAM-mal? Lehet majd procit cserélni benne jobbra?
Ha igen, hol nézegethetek ezen alkatrészek után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest