Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapipapi
tag
válasz
bajaki #45744 üzenetére
Szia!
Kevés időm van megkeresni a cikket, de ahhoz tudomásom szerint nem kell driver, ugyanis ha win 8-8.1 van a gépeden, akkor egy belső beállítás miatt nem kapcsol vissza a kijelző a fedél lehajtása utána. Win fórumon érdemes talán körbe nézni.
inspiron 5737 HD 8870M esetén nálam ez megoldott a problémát. -
Máté94
addikt
-
Janika-1982
tag
válasz
bajaki #40215 üzenetére
Szia,sajnos karcos lesz mindenképp a kijelző,lehetetlenség ezt kiküszöbölni.Én puha szemüvegtisztító kendővel törlöm át hetente a gépemet 2-db kendővel.Kívülről az egyikkel,belülről a másik kendővel.Én még nem találtam karcot a kijelzőmön,pedig januárban vettem a gépemet(Inspiron 3537).Mondjuk nem alap gép:
+4 Gb ramot rakattam bele!
+Blu Ray/DVD-írót is!
+OCZ VECTOR 150 SSD(240 Gb)!
+Windows 8.1 Professional Media Center Edition!
+Zalman ZM-NC1000 fekete notebook hűtőpad!
+Logitech MX Anywhere egér!
+Eset Smart Security!
+Power DVD program!
+Microsoft Office Home And Student!
+Notebook Táska
Így is 450000 Ft-ba fáj eddig!
És akkor mi lett volna ha Lattitue-t vagy Vostro-t vettem volna?
Sajnos sokba kerül a jó gép! -
szabonagyur
félisten
válasz
bajaki #38883 üzenetére
Na akkor ezek szerint már háromféle típus van. Lehet semmi köze hozzá, de akit tudok és WD volt nekik nem ment a Caddy, nekem ST meg valaki másnak is az volt és ment. Te kakukktojás leszel, persze ha van ehhez köze a dolognak
Mondjuk azt látom, hogy az average operational power a tiednél jóval magasabb mint nálam. Nekem 1,2W, a tiedre 1,5W-ot látok. Lehet semmi köze de ki tudja.
-
-
formula01
senior tag
válasz
bajaki #37749 üzenetére
Ezt olvasd el. Display Driver Uninstaller-el töröld az amd-s drivert, és tedd fel a topicban linkelt 13.12-est. Mielőtt telepíted, kapcsold ki a driver aláírás ellenőrzést. Ezzel minden rendben lesz.
Dell-es radeon drivernek elég sok gondja van. Én ezt a kombinációt (delles intel + 3dguru-s amd-s 13.12-es driver) használom már 1 hónapja lassan, minden rendben van vele
-
enzahobi
aktív tag
válasz
bajaki #37634 üzenetére
Az én gépem kicsit sistereg a bill alatt, ha 100százálon van az akku és be van 230ba, ez a hang erősödik ha játszok rajata, valszeg széria-"jelenség". Ettől eltekintve nagyon jó vétel volt, megy rajta minden játék, egyedül a Farcry 3 ban jött elő a fekete négyzetes probléma, pedig 2 win telepítéssel előtte még jó volt
. Kijelző se annyira szar,mint sokan mondják, színeket jól be lehet kalibrálni, onnatól okés, talán kicsit a betekintési szögek nagyobbak lehetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- ASUS FX505DY játszós laptop, megkímélt állapot
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest