Új hozzászólás Aktív témák

• Diniboy

aktív tag

válasz Denyboygod #37772 üzenetére

Nem csak Neked címezve de ezúton azért köszi a választ:
    Nekem nincs meg az az opció (Gyors rendszerindítás bekapcsolása) , gondolom azért mert nem UEFI módban telepítettem a windowst, hanem Legacy módban szóval nem hinném hogy nálam is ez lehet az ok.

Legyalultam mindent safe modeban és a dell topikos megoldás alapján megcsináltam:
    "Finally problem with sleep/hibernate mode was solved!

What I've done is install Intel Video drivers provided by DELL 10.18.10.3308 Hard-Drive-Video_Intel_W84_A01_Setup-Y3FHH_ZPE.exe

and AMD 13.12 (13.251.0.0) drivers provided from 3DGuru site (slightly modified drivers from AMD 13-12_Mobility_Win7_Win8_64_DD_CCC_WHQL_intel_SG_Fix. exe)

Games performance is great! and Sleep mode now working as it should be

So looks like problem was with cooperation between Intel and AMD drivers..."

De így sem kapcsol vissza a monitor alvásból. Belefáradtam az próbálkozásba, biztos user error, de nekem elég volt ebből :)
    Letiltottam mindennemű alvást meg képernyő kikapcsolást , ha le akarom állítani a gépet akkor leállítom kézzel, amúgy meg had menjen. Azért vettem hogy üzemeljen ha ott vagyok előtte, ha meg nem akkor kikapcsolom manuálisan... :P

zetzza: elsőnek megpróbáltam a win 8.1 hez való A01-es driverrel , meg a 13.9 es amd-s driverrel, ahogy leirtad. De úgy nem volt ott a jobb klikkes menüben a Váltható grafikus rendszer konfigurálása, csak miután ebből a dell topikos linkből valót is felraktam, és 1 fps volt in game.
    Biztos én vagyok a naaaab, de valamit kezdhetnének már a dellnél a driverekkel. Még mielőtt valaki azzal jön hogy neki babán megy és onnan rakta fel az örüljön , engem az nem vigasztal :B

Új hozzászólás Aktív témák