Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Anno ígértem, hogy írok pár sort az XPS 15-tel kapcsolatos tapasztalataimról. Ez mától végül elérhető a Logouton: [link]
Jó olvasgatástXbox GT: nozsolt
-
nagyito88
aktív tag
Üdv.
Én is egy Dell N5010 noti tulaja vagyok. Memóriabővítésen ment át a gép, persze házilag, 8gb-re. A fiokban pihen a 2gb ddr3 1333mhz-s gyári modul. Kérdésem az lenne, hogy ha valami meghibásodna a notiban, s 8 gb-vel küldöm be, akkor a szervíz szól érte? (Dell garancia, 3 év.) Mert a 2gb-s modult porosodni a polcon hagyni vétek, ha más is használhatná.... Véleményetek? -
nagyito88
aktív tag
válasz premete #16555 üzenetére
Vettem bele kingstone 1333mhz-4gb-s modult ebböl értelemszerűen 2 db-t Rendesen számlásan, ingyen futárral, 36 hónap e-digital garival 17900ft-ért darabját.
Eredeti is Kingstone 2gb volt 1333mhz
Everest adat a gyári 2gb-s modulról:
DIMM1: Kingston KF073F-ELD 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)Én is úgy gondoltam hogy a 8gb ram-ra a bolt illetve a kingstone felel a gariért ramhiba esetén. A többiért meg a dell.
Ja és olvasgattam most a topicot.
i3 350m-el,2gb- rammal 64 bit win7-el. Kiváloan vitte a assassin's creed 2-t(full grafika), valamint mafia2-t(visszakelett azért venni, de szépen ment,s erős mediumon akadás nélkül).
Nem vagyok gamer de egyszer egyszer egy egy nagy nevű játékot én is kifogatok.
Igy egy rosszindulatu megjegyzést, hogy nem valo game-ra igy megcáfolnék....
Mert alap konfiggal is tökéletesen elegendő...
i5 520m-s 8gb-rammal meg már nem is emlitem meg hogy mennyivel jobb. S i5 el az aksi is tovább bírja!Kacérkodó kedvűeknek. i7 720qm.et egy bios update után simán megette... Csak teljes terhelés melett már tulmelegetedtt a gép. Sajnos. Alapventilátor fordulat a 4 mag miatt nagyobb volt,s sajnos teljes terhelés mellett lekapcsotla magát...
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyito88
aktív tag
-
Rocko007
aktív tag
-
nofi
addikt
válasz Rocko007 #16561 üzenetére
Köszönöm!
Ha fontos az akkus üzemidő akkor mindenképp az i5--ös konfigurációkat nézd, mert ott pl. az XPS 15-nél 3-4 óra körül alakul a várható élettartam és még leterhelve sem fog 2 óra alá csökkenni (más tesztek alapján).
Esetemben a core i7 nem csak a processzor, hanem a 2 gigás videokártya miatt is jóval "éhesebb", ezért kár mobilitásról beszélni. Több mint egy hete nyüstölöm a gépet és ha netezek (fórum, youtube, flash dögivel), mellette zenét hallgatok, msn, skype, stb. megy akkor bizony 2 óra a reális. HD film, lightroom, starcraft2 elindításakor (azért nem egyszerre ) már csak 1 órával érdemes számolni.
Ezek mind 6 cellás akksival értendőek, de opcióként lehet egyébként 9 cellásat választani. Annyit még érdemes megemlíteni, hogy már csak a hangkeltés is jóval energiaigényesebb jelen esetben a mélynyomós 2.1 miatt, tehát szerintem nem meglepőek ezek az értékek ebben a kategóriában.Xbox GT: nozsolt
-
törölt tag
Kedves Rocko007!!!
Óriási nagy köszönetem, hogy segítettél felrakni a drivereket!!Rengeteget segítettél egy magamfajta bénán.
Távsegítség rulez -
premete
veterán
válasz Rocko007 #16568 üzenetére
Még annyi észrevétel a 12.1-es és 13.3-as Latitude-ok használatához, hogy a 14.1-esekhez képest a hűtésre még érzékenyebbek, az összezsúfolt belső és kicsi hűtőfelület miatt.
Tehát minden, ami fullon hajtja, jobban megizzasztja őket, mint a nagyobbakat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Rocko007
aktív tag
-
Rocko007
aktív tag
-
Dotcom
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
videoszerkesztésre lenne, mobilitás nem számít, akkuidő se, teljesítmény annál inkább, vagy építsek egy miniITX gépet asztali i5-tel?
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
törölt tag
Tegnap összekötöttem az N5010-et HDMI-n az LCD tv-hez, mondom, megnézek rajta egy Dextert .Sima 720p-s video volt, de néha akadozott.Próbáltam a tv full HD felbontását levenni 720p-re meg 24Hz, de ugyanolyan volt.Esetleg tudna rá valaki valami megoldást?
-
premete
veterán
válasz Rocko007 #16573 üzenetére
Adalékok a megfelelő E6410 kiválasztásához. A Passmark benchmarkkal vetettem össze az enyémet pár jellemző konfigurációval, másoknak is hasznos lehet:
1, Rendszer összegzés
2, CPU összehasonlítás
3, Memória összevetés
4, Lemezek összehasonlítása
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Rocko007
aktív tag
-
premete
veterán
válasz Rocko007 #16578 üzenetére
Szerintem az ssd-nek nincs sok értelme, ha a lemez összehasonlítást megnézed, magad is rájössz; az e4200-asomban volt, és az e4300-asban is, ár/érték arányban nem voltam elragadtatva tőlük, viszont a wd1600bevt 7200-ast érdemes volt kicserélni 5400rpm-es wd5000bpvt-re (l. kép).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
hugoo
aktív tag
sziasztok,
A következő lenne a kérdésem egy Dell D630-al kapcsolatban:
normális az, hogy ha kiveszem az akksit és nincs hálózatra kötve, elfelejti a dátumot? Ill úgy néz ki a bios beállításokat is. Asztali gépnél ez alaplap gombelem gyanús, itt lehet erről szó? A gép max 3 éves.üdv, köszi!
-
FeeLing_
csendes tag
Hellosztok!
Érdeklődnék, hogy egy DELL 6400 Inspiron T2080 1.73 ghz, 1gb ram 120 gb winyóval ellátott laptop megér-e 35 ezer ft-ot?
Előre is kössz!
Üdv.
-
Polcrendszer
tag
-
petyac29
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Dell Inspiron N5010 laptopot. Van benne egy ATI HD 5470 512Mb videókártya. Lenne egy olyan próblémám, hogy a filmeket nagyon pixelesen játsza le. Kipróbáltam divx-es, dvd, és bluray filmekkel, és youtube-on is,de egyhangúan pixeles az összes. Minden más jól működik a kártyával. Játékok max grafikán,stb. Catalyst le van töltve a legújabb. A driverek a dell honlapról valók. Directx 11 van rajta és Win 7 ultimate 64 bit op.rendszerrel fut a gép. Már mindent kipróbáltam,de egyszerűen nem tudom mi lehet a gond.
Kipróbáltam a k-lite codec pack-kal is de úgy sincs változás.
Válaszokat előre is köszönöm! -
nagyito88
aktív tag
Jimanszkyolvastam problémád. Nekem nem volt i3 / 2 gb-s konfiggal se ilyen problémám. Egy 82cm-es led tv-re kötve használtam a notit akkor is, s most is, HDMI-kimenettel, s semmi problem nincs/volt vele. Szoval elméletbe bírnia kellene gond nélkül.petyac29 én windows7 codeck packet használok 64bit Win7 Ulitmate_val. Lejátszáshoz vlc-t s semmi pixelesedést nem tapasztaltam. Win media playerbe se
-
petyac29
csendes tag
Hát igen. Eddigi gépeimen is ez a rendszer futott sehol nem volt vele próblémám,és codecet sem kellett használnom,és amint irtam most raktam fel és azzal sem változott. KMplayert használok évek óta soha semmi gond nem volt,csak most. Pont ezért nem értem az egészet. Lehet videókártya próbléma? Vagy esetleg monitor?
-
Barcaxavi
csendes tag
Sziasztok!
Vostro 1015-öm van. Nem tudjátok, hogy lehetne megoldani, hogy TV-n nézhessem, amit a notin játszok le. HDMI kimenet persze nincs a gépen, de egy VGA van (http://goo.gl/tUjFp). A TV-n pedig a sima 3 bemenet van. Annak már nem tudom mi a megnevezése(Video+AudioL és R:http://goo.gl/t4PqY).
Lehet ilyen vezetéket beszerezni szerintetek? És ha igen, jól működik?Köszi előre is!
Dell Vostro 1015 // HTC Desire S (2.3.5.)
-
extraktor
tag
Sziasztok!
Olvastam valahol, de már nem tudom hol, hogy az E6410 kikapcsolt állapotban is tölti az USB eszközöket, de nekem nem. Akinek ilyen van próbálta már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest