Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
BIOS-ban találod. A Dell oldalán rá lehet keresni, ha megvan és az alapján össze tudod válogatni a drievreket is. Hasznos dolog, a szerviz is használja.
Netet is, mindent (bár nekem D sorozatból való a gép). Kivéve, ha alapból telepítős a net, mert azt nyilván nem tudja megtalálni. Kábeleset biztosan. Nem ezer éves hardvereket általában megtalál a Win7, de amúgy meg fel kell tenni és kiderül.

DiVaD:
Nem kell kivenned az akksit, de néha nem árt, ha arról járatod. -
regos
tag
válasz
üzenetére
szia
elkezded telepiteni a win 7-et,majd egyéni telepitést kell választani.
ott egész egyszerüen törlöd vagy formázod a particiókat.
semmi extra nincs benne,nekem is ubuntu volt rajta.(ott még ment a wifi.....)
azóta se boldogulok a wifi gondommal.
win 7-et amugy is csak formázott szűz particióra érdemes pakolni.
nekem 4 fele volt osztva a 250-es vinyo
ha valamit nem jol irtam,kijavitanak majd.
thx
bye -
válasz
üzenetére
Üdv!
Nekem is ilyen laptopom van, én is sokáig buheráltam a drivereket, mert nem teljesen egyértelmű hogy melyik drivert kell rátenni. Gondolok itt arra hogy mondjuk Wifi driverből is van vagy 3 fajta. Ki kell tapasztalni és menni fog. A driver telepítésnél ügyelj arra hogy csak Explorer vagy Firefox-val lehet a drivereket leszedni, egyéb böngészőkkel nem (nem tudom ennek mi az oka).
A 64 bites Win 7 egész nyugodtan mehet a gépre, nekem is az van rajta és gond nélkül futtatok minden programot.
A Linux törlése az már egy nagyon jó kérdés mert az enyémet nem volt op rendszer.
Ha a win 7 bootolás után formázni tudja a merevlemezt akkor az jó (nem tudom így van-e), ha nem akkor sztem valami easybootcd vagy hasonlót kellene keresni, azzal letolni a linuxot, majd mehet rá a win 7. (de a nálamnál tapasztaltabb fórumtársak kérdésedre, kérésedre ezzel kapcsolatban bizonyára segíteni fognak).
Sok sikert az új gészphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi