- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
válasz
qwertly #15897 üzenetére
Sztem, vegyél bele egy n-es wifi usb antennát, biztos működik és gyorsabb is mint a laptopod(1525) "g"-je.
Lehet, hogy foglalkoznak vele amúgy, csak idő mire bevizsgálják és ha meg is javítják akkor is csak "g"-ésed lesz. -
qwertly
addikt
Senkinek nincsen semmi ötlete erre?
-
zeorsdfd
senior tag
Na, az volt, hogy vettem egy n7010-es Inspiront, mert erre volt igény. Az egy dolog, hogy 3Gb ramos gép ellenére csak 64bites driverek vannak, de mint már többen is írták, webcam driver egyáltalán nincs fenn(!).
A dell/my account alatt le lehetne tölteni a "certified download" részben állítólag, de mivel a magyar "service tag"-ek ebben az esetben már nem támogatottak, ezért ide nem lehet bejutni, helyette ad egy nemzetközi support listát, amiben viszont nincs Hungary. Mindegy azért megtalálom, felhívom a magyar supportot (mert azért van ilyen) és hibajeggyel elküldenek a Tétényi úti Getronics Kft-hez, hogy ott átvehetem a cd-t, amin rajta van a webcam driver. Szóval, akinek kell driver, hogy menjen a Dell Webcam Center is, az szóljon mert van egy ilyen cd-m.
Ráadás: A Dell hivatalos 17'' -os notebook táskájába nem fér bele az n7010-es 17''-os notebook. -
qwertly
addikt
Sziasztok van egy gondom,egy 2 éves dell ispirion 1525 notim van.A gond vele az,hogy a wifi adaptere nagyon gyenge amugy egy Broadcom 43 vezérlő lapka van rajta.amikor megvettem még a másik szobába levő router 90-100% jel eröségge muttatot.Most 10-15% a jelentőség,elsönek azt hitem,hogy a router ment tönkre variáltam a sugárzó csatornák számával de nem változót.Fent van egy ubuntu is telepítve ott is ilyen gondok vannak a wlan adapterek.Hogy a notival lehet a gond abból gondolom,hogy hozzám kerül egy alsó kategóriás lenovo és ö egyből 80% jel erőiséggel vette a router jeleket.Igy ez természetes,hogy a notinak ilyen gyenge legyen a wifi adapterre vagy ha garis evvel egyáltalán foglalkoznak?
-
.Benett
tag
Sziasztok ! Lenne egy sürgős kérdésem!
Holnap kirándulok Pestre(nekem 250km) ,a szervízbe, a sajnos megfőtt(szószerint) hűtésemmel (Studio 1555) .
A tétényi úton Getronics-éknál van az alkatrészem. Fognak ott kérni tőlem valami papírt a helyszínen, hogy igazoljam hogy enyém a gép vagy az alján van a TAG és annyi elég?
Mert már nincs meg róla egy papír sem :S -
Milan24
aktív tag
Használta már valaki a Studio XPS-én a DVB-T-t??? HA igen akkor milyen programmal és hogyan? Mit kell beállítani meg ilyenek. Sikerült valakinek már csatornákat fogni is?
-
Chaser
legenda
válasz
premete #15890 üzenetére
"én is csak egyszerű felhasználó vagyok pár géppel.
" höhö, én meg Teréz anya
Dellnek ha jól tudom nálunk nincs kirendeltsége, kitől/mitől lehet megtudni, hogy mit jlelent ez az RD? Küldjek mailt Michael Dellnek?
szerk: SzaboZe-vel kevertelek
Az előbbi kérdést neki címeztem volna...rég jártam itt, meglátszik.
-
premete
veterán
válasz
Chaser #15888 üzenetére
USA-ban RTD (Return To Depot) van, ha honosítod, akkor normál szervizgarancia lesz belőle, tehát be kell vinned, és megvárni, amíg megjavítják, ez lehet 2 hét is akár, szerencsére ilyen dellem sem romlott még el..
Olyat, hogy RD még nem is hallottam, én is csak egyszerű felhasználó vagyok pár géppel. -
Chaser
legenda
válasz
premete #15887 üzenetére
Ha jól értem akkor nem tudod megmondani egyértelműen mit takar az RD? Értem én hogy USA-s az RD, de akkor mért magyar lokalizációs gépen van? Ti pl ez alapján nem tudnátok -illetve nem lenne jogosultságotok/nem fizetnék- kijönni elvinni a gépet majd megjavítva visszahozni?
-
Chaser
legenda
válasz
Chaser #15882 üzenetére
Dell warranty check. /kinn van a hirdetésben csak azért linkelem be/
-
premete
veterán
válasz
hoffman_ #15878 üzenetére
Biztos lehetsz benne, nincs semmi jelölés, egyébként a Dell garancia feltételeiben egyértelműen le van írva:
- nem vállalnak garanciát harmadik fél alkatrészeire, valamint szoftvereire, azt a gyártójával intézd
- amennyiben a készülékben nem dell szerviz okoz kárt a beavatkozásával, arra sem
Tehát, szétszedheted, kitakaríthatod szakszerűen, de ha elbaltázod, az a Te sarad.
Valamint készülékenként le van írva, mit tehetsz magad, mihez kell a Dell engedélye, mit nem csinálhatsz: vannak esetek, amikor elküldik az alkatrészt, és Te beépítheted.
Ha nem vagy benne biztos, kérdezd meg a Dell zöld számán, de ezek az információk mind beszerezhetők a Dell honlapjáról. -
Chaser
legenda
válasz
McLaca #15872 üzenetére
Az új vostrok elvileg aluból vannak, de lehet rosszul tudom.
question man: A szervizablakon keresztüli "bontás" sztem nem jár garvesztéssel, de majd egy dell szervizes megmondja a tutttit. Meg 1ébként nem is látszik.
Nekem meg lenne egy kérdésem: mit takar az RD garkiterjesztés? Ismerem az nbd-t, a parts onlyt, a car-t, de erről még nem is hallottam.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
question man #15875 üzenetére
Az a baj, hogy igen. Elég hülyén van kitalálva, de nem véletlen ugye...
-
question man
tag
Ezek szerint a gép portalanítása még várhat 2 évet
és az esetleges bővítés is
-
hoffman_
nagyúr
válasz
question man #15873 üzenetére
Tudtommal a burkolat bontása garanciavesztést okoz.
-
question man
tag
A gépem még jó 2 évig garis azon gondolkoztam ki kellene porolni mert elég sokat utaztatom de nem tudom, hogy ez nem okoz-e garancia vesztést vagy valami?
-
McLaca
őstag
Van most a Dell-nek aktuális fémkasztnis modellje, ami nem Latitude?
Üdv!
-
hoffman_
nagyúr
Ezt tervezem megvenni a jövöhét elején. Vélemények?
Csak mert hazai pálya.
-
vezadr
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy Dell Inspiron 1545-ös notim. 10 hónapja vettem. Eddig nem is volt vele probléma, minden nagyon szuper volt. Úgy egy hónapja kezdődött, hogy a touch pad alatt el kezdett kegyetlenül melegedni, hozzáteszem, normális hőmérsékleti értékek mellett. CPU 51, Hdd 42 fokos.
Már tettem alá notebook hűtőpadot is, igaz, elég gagyi. Újratettem a rendszert, felhívtam a Dell márkaszervízt, ahol azt tanácsolták, frissítsem a BIOS-t. Megvolt. Ennek ellenére továbbra is fenn áll a probléma.Azért írok, hogy hátha okosabb valaki, mint a Dell szakemberei, és tudtok valami tanácsot adni.
Előre is köszi.
-
helike13
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D620-as noti, halott optikaival. Vinyócsere volt benne.
Oprendszert kellene varázsolni rá, de nem akar USB-s DVD meghajtóról bootolni. Ennyire buta ez a laptop? Pedig a legújabb, A10-es BIOS van rajta. Egyszerűen nincs a bootolható meghatók között. -
premete
veterán
válasz
zoli85 #15859 üzenetére
Az eladók "hozzáértését" hagyjuk, mert annál itt a topikban általában többet tudnak a kedves kollégák, de az tény, hogy a Dell kommersz modelljeinek is az inspiron a belépőszintű alja, ahogy például a Mitsubishi Space Star és a Pajero sem ugyanazt a vásárlói réteget célozza, és nem is ugyanannyiba kerül.
Persze azért, az előbbi példánál maradva, a Suzuki Swift sem említhető a Space Starral egy napon, én személy szerint, ugyanannyiért inkább a Space Starból vennék egy egyéveset, mint a Swiftből egy újat, ugyanannyiért.
Amit írtál összeget, abból is lehetne venni egy Latitude e6400/E6500-ast, ha nem is vadiújat (esetleg azt is), de egy bemutató darabot igen. Ezek üzleti gépek, és a helyszíni garancia miatt, ha Karakószörcsögön kimúlik a táp, másnap a helyszínen kicserélik.
Az említett programok közül az Archicad-et ismerem jobban, azért az egy 500 MB-os fájl forgatásánál minden cpu-t, gpu-t megizzaszt laptopokon, szóval, kell alá vas.
Semmi sem ugyanolyan, mint pár éve volt, a verseny miatt mindenki spórol, ahogy tud.
Ennyire új gépekről sok tapasztalata senkinek sem lehet még szerintem. -
zoli85
csendes tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állók, és mivel ez idáig csak pozitív véleményeket kaptam a Dell gépekről ismerőseimtől, ezért kezdetben e gyártó termékeit közül válogattam.
Találtam is egy számomra megfelelő gépet N5010 [link] , melyet legfőképp tervezésre használnék (AutoCAD, ArchiCAD), melyet meg is néztem több üzletben is.
A nézelődés alkalmával persze az ember szóba ered az eladóval és kikéri a véleményét tanácsát. Ő mégiscsak szakember, jobban vágja a témát.
Tehát meg is kérdeztem milyen a minősége/ megbízhatósága a mai Dell alapszériának (Inspiron), melyre meglepő válaszokat kaptam: "Ez a Dell már nem az a Dell mint ami 3-4 éve volt." "Több probléma van velük, mint korábban." " "Sokat" hoznak vissza garanciális javításra, ami eddig nem volt jellemző."
És az általam egy kissé kevésbé preferált lenovo (alap/középkategória, nem ThinkPad) felé irányítottak.
Van valóságalapja a Dell minőség visszaesésének és ha van az tényleg ekkora nagyságrendű lenne?
Konkrétan valakinek van tapasztalata az új N5010-es Ispironnal?
-
Drughi
addikt
válasz
Rocko007 #15856 üzenetére
Ezt nélküle is meg tudnám csinálni, mert felajánlották.
De nekem nem éri meg egy 10e ft-os utazást ez. Ennyiből már akár vehetnék is egy újat.
Lenovo és Hp szervízzel volt már dolgom. HP nál hasonló gondom volt, ott leégett a töltő. Küldték a boltba ahol megvettem, oda bementem, kicseréltük a rosszat a jóra és kész. -
Viktoár
addikt
válasz
Rocko007 #15854 üzenetére
Köszi szépen akkor marad ez ha biztos van rajta pcmcia kártyának hely.Igazából nincs limitálva a keret de csak netezni kell meg a családi felvételeket rámásolni/kiírni.Azt hogy dell-t vegyen nem tudom ki súlykolta bele a fejébe de én nem győzködöm.Azt vesz amit akar csak rákérdeztem a csatira mielőtt marhaságot csinál.
-
Drughi
addikt
Teljesen fel vagyok háborodva...
A dell képtelen megoldani, hogy leküldjön egy töltőt, mert az egyetlen debreceni partnerük (vicc, hogy az ország 2. legnagyobb városába 1 céggel vannak leszerződve), merthogy ez a szervíz csak átvételre jogosult partnerük, kiadni semmit nem adhatnak ki.
Vagy vigyem fel pestre a töltőmet, vagy saját költségen postázzam el nekik és amint megérkezett ők postázzák az újat. Akárhogyis szépítem ez pofátlanság és rablás.
Hülyének nézik az embert.Gondolom eltartana vagy 2 hétig, mert ilyenkor sosem sietnek...
Agyam eldobom... -
-
Viktoár
addikt
válasz
Rocko007 #15852 üzenetére
Sziasztok
Egy DELL Inspiron N5010 -t nézett ki az egyik ismerősöm de sajnos ezen nincs firewire csatlakozó.Megoldható valamilyen úton módon hogy a kameráját rá tudja csatlakoztatni?Esetleg ebben az árban másik dell noti amin van ilyen csatlakozó?
-
gallevi88
csendes tag
Sziasztok,
Egy dell 5010-est szeretnék venni hugomnak. A problémám az, hogy egyelőre csak 6 cellás aksival árulják mindenhol. Valakinek esetleg van valami infója arról, hogy fogják-e itthon valamikor 9 cellás aksival árulni - ha igen, mikortól várható.
Előre is köszi! -
Compaku
tag
Hello
Van egy Latitude C640es laptopom, az a problémám vele hogy monitor ha nincs rákötve nem indul el, egy pillanatra felvillan a kurzor majd 5mp múlva leáll a gép, rákötöm monitorra akkor pöcc beindul adja a dell betöltőképernyőt és betölt.
Miért csinálhatja ezt? -
Gergőke88
addikt
válasz
SzaboZE #15847 üzenetére
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a géppel kapcsolatban?[link]
Aksi üzemidő érdekelne.
Illetve ez a processzor mire elég? Nekem full hd filmek lejátszásra kellene, illetve netezés, levelezés, msn. Tudom hogy nem egy i3. Ami nagyon szimpatikus benne az a 3 év garancia.Köszi a segítséget.
Üdv.
Gergő -
SzaboZE
addikt
válasz
szaszandra #15845 üzenetére
Ez lehet egy szerencsétlen véletlen, valószínüleg meghalt a töltőáramköri része az akkunak vagy valamely cella most adta fel a harcot. Milyen 500-as gép? D500, C500, Vostro 500? Én inkább használom az akkut, nem dugom állandóan töltőre, csak ha merül.
-
szaszandra
csendes tag
Sziasztok! Segítség kellene. Dell 500-as laptop-om van. Egy ismerősöm javasolta,hogy az akkut vegyem ki,ha nem használom. Megfogadtam a tanácsát,de másodszor mikor kivettem, utána vissza tettem, az akku nem működött...és természetesen azóta sem működik. Előtte 3 órán át bírta, most 1 mp sem. Mi lehet az oka? Vagy kihez forduljak?
-
Tonti
tag
Nagyon szépen köszi az infót!
-
Drughi
addikt
Üdv,
Lenne egy kis problémám.
A gépem töltőjének a zsinegje kijött magából a töltőböl és ez a fekete gumi leszakadt róla, így alatt látszódnak a kábelek (szigetelve)
Tökéletesen működik, csak félek tőle.
Még garanciális.Írtam a szervíznek és ki is cserélnék amennyiben beküldöm nekik, vagy beviszem személyesen pestre. Nos én ezt nem tudom megoldani, mert debreceni vagyok. Erre azt mondták, hogy egy debreceni partnerüknél is leadhatom ők felküldik, majd ugyanoda lejön az új is.
Ez legalább 4-5 napot vesz igénybe, ezalatt pedig ugye nem lenne töltőm.Mi a teendő?
-
faresz5
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy egy inspiron N5010 mennyi lenne egy magyar billentyűzet vagy esetleg matrica, ill mennyibe fájhat a beszerelés? Esetleg egy konkrét megbízható céget is szívesen látnék. Mi a tapasztatatok ezzel kapcsolatban?Köszönöm válaszotokat,
Üdv: Faresz -
!wannabe
tag
Hi,
Hol szervízelik a garis DELL notikat Fehérváron?
-
nash1
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni.
Laptopokat nézegetek, Photoshop(csak 5-10Mb-os fájlok), Flash, filmnézés lenne, amire használnám.Melyiket ajánlanátok:
Dell Inspiron N5010 Black (3511950) i3
vagy
Dell Vostro 1015 T65/320 Black 3GB-F
További kérdésem lenne,hogy mennyire megbízhatóak ezek a DELL laptopok, illetve ár-érték arányban mennyire érik meg.A válaszokat előre is köszönöm.
-
geogabcsi
tag
válasz
itep17 #15809 üzenetére
Szia!
Az általad említett típusok nagyon jók. A Core2Duo procik bár kifutóak, de még mindig jól teljesítenek az i3 és az i5 processzorok alacsonyabb fogyasztás és hő termelés mellett, gyorsabb ddr3 memóriával vannak már párosítva. Ezzel a legjobb manapság notebookot venni. Nem is értem azokat a notebook gyártókat, hogy a DualCore és Core2Duo procik mellé ddr3 memóriát tesznek. Egyik szemem sír a másik nevet, a ddr3 memóriák egyre olcsóbbak lesznek és ez a jövő, viszont a régebbi procikhoz nincs támogatás. Ha Cad progikat akarsz használni, majd 3D-ben is tervezni, akkor a dedikált videókarival szerelteket ajánlom. Az Ati-val szerelteket kedveli a Dell, rég láttam már nVidia-val szereltet, pedig azokban sokkal több a számolási egység plusz a Cuda támogatás. Ajánlom a picit drágább VGA-val szerelt verziókat is.
-
geogabcsi
tag
válasz
werszomjas #15806 üzenetére
A HumanSoft jó, csak kár, hogy nekem 2 hét múlva válaszoltak egy mail kérdésre. Biztos a nyári szabadságok miatt...
-
McLaca
őstag
válasz
Polcrendszer #15828 üzenetére
Aki erre vonatkozó infót LOGIKUSAN keres, az a DELL oldalán kezdi. Aztán ha nem találja, akkor használja a keresőt (de az tényleg ne használjon számítógépet, aki ezt nem találja a DELL oldalán...)
Egy, azaz egy kattintás volt az oldalon idáig eljutni...Mellesleg már a topicban is rengetegszer szerepelt a szám, a google is első találatokként ezt a topicot hozza.
Üdv!
-
Rocko007
aktív tag
válasz
Polcrendszer #15826 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
Polcrendszer #15824 üzenetére
Add el gyorsan a Dell cuccot, nem neked való a laptop.
-
Polcrendszer
tag
emberek segitsetek,mi a szama a dell garanciaszervizkozpontnak? egyszer mar hivtam oket,egy csaj volt. hazhozkimenos garanciam van. valaki?
-
Endrusz83
tag
Ha valaki esetleg Dell Inspiron 1501-et Seretne venni...
-
premete
veterán
válasz
Mosqu!to #15820 üzenetére
Nem mindegyiknél 3 lyukú eleve, de ha 3, akkor az asztalra letéve a 3 lyuk egy lapjára fektetett háromszög 3 sarkán van; nos, ebből a 3., ami felül van, az a védőföldelés, ami felesleges, tehát egy 200 forintos magnó hálózati csatlakozó megfelel. Amennyiben nem akar belemenni, akkor a dugón a műanyagot középen egy szikével be kell vágni.
A 6410-es videokártyájáról pedig olvasd el a dellnél a "szakirodalmat", nem hiszem, hogy sok lenne belőle itthon. -
itep17
csendes tag
válasz
Rocko007 #15814 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. A keretem sajnos kimerül 170 ez Huf-nál, így az Studio Xps nem jöhet szóba! A porci akkor az Inspironban jobb, már csak annyi kérdésem lenne, hogy a két videókártya közül melyik a jobb?? Illetve, hogy minőségbeli különbség van-e a Vostro és az Inspiron között? Kinézetre nekem jobban bejön az Inspiron és a jobb proci miatt hajlok is rá, hogy azt válasszam, a memóriát meg gondolom később is bővíthetem 4Gb-ra ha kevésnek bizonyulna!?
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Hamarosan gazdája leszek egy Latitude E6410-es notinak, két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
Az egyik, hogy diszkrét vga-val szerelt a gép, azonban ha jól tudom, az i5 procinak van integrált vga-ja is. Ez kapcsolható a gépen, vagy csak a diszkréttel tudom használni?
A másik pedig, hogy amerikai területről érkezik a gép, így a tápkábel is olyan. Egy korábbi IBM gépemnél szerencsém volt, mert teljesen általános aljzat volt a töltő végén, és így akármilyen összekötő kábellel ki tudtam cserélni a végén levő szakaszt. Azonban ha jól tudom, a Dellnél valami 3 lyukú furcsa alakú a csatlakozó. Hol tudok ilyenből európait venni?Köszi előre is,
Mosqu!to -
karzol
csendes tag
Sziasztok!
Studio 1558-on a BIOS-ban hol találom a Service Tagot?
Előre is kösz!
-
Rocko007
aktív tag
válasz
itep17 #15809 üzenetére
Szia!
Mekkora keretből gazdálkodhatsz? Az AutoCAD tudomásom szerint a komoly vasat szereti. Az inspironba jobb proci van, ami fontos modellezésnél, de egy erős vga is jól jöhetne renderelésnél. Ha van lehetőséged, akkor inkább Studio/Studio XPS-t ajánlanék, de árban jelentősen drágábbak, de jóval erősebbek is.
-
Rocko007
aktív tag
SzaboZE kollega elérhetősége
-
Rocko007
aktív tag
válasz
werszomjas #15806 üzenetére
HumanSoft nagyon jó! Keresdd meg SzaboZE kollegát a fórumon. Meg is várhatod, hogy elkészüljön a géped, előzetes bejelentkezés után.
-
itep17
csendes tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményeteket! Főiskolás vagyok, így sokat használnám filmezésre, netezésre, játékra viszont eggyáltalán nem! Az AutoCad nevű tervezőprogramot kellene bírnia a gépnek,ezen felül a fő szempont a megbízhatóság lenne!
Kinéztem két gépet:
http://www.laptop.hu/termek/dell-vostro-1015-t65-black-3011331f
http://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-n5010-black-3511950-i3Kíváncsi lennék, hogy esetleg mi a tapasztalatotok a gépekkel kapcsolatban, illetve szerintetek jó-e a választásom, vagy valami mást ajánlanátok?!
A válaszokat előrre is köszönöm.Üdv: Itep
-
Bocsi, kifutottam az időből...
Még a bluetooth problémához kiegészítés.Van egy Logitech bluetooth egerem ami nagyon lassan reagál. Ha nem bántom 10-15 mp-ig, akkor meg kell mozgatni, mire valamit tudok vele csinálni. Ehhez kell hogy fusson a bluetooth szoftver, vagy az sem oldja meg? Vagy mit kellene tennem, hogy ne kapcsoljon le állandóan az eszköz? Nem találok semmi beállítást...
Másnak nincs gond a bluetooth szoftverrel?
-
Sziasztok,
Vettem egy Studio 1558 laptopot. Gyors, erős, jó az akku, a kijelző pedig brutálisan erős.
Hivatalosan (a papírjai szerint és a dobozon levőmatrica szerint is) 5.500 fordulatú vinyó jár hozzá, de ebben 7.200-as volt gyárilag. Eredeti vinyóval, a gyári rendszerkép esetén ha beléptem a vezérlőpultba, minden kifagyott, csak a reset segített. Na mindegy, gondoltam visszaállítom F8-al indításkor. Ekkor jött a baj, a telepítő leformázta a rejtett partíciót is és nem tette fel az oprendszert. Maradt a telepítő DVD amit adtak hozzá. Ezzel jó lett végül jó lett, de vannak kérdéseim:Hogyan tudnám azt elérni, hogy ne menjen állandóan a venti?
Halkan teker, de zavaró, főleg este csendben...Hőmérsékletek
Alaplap: 26 °C
1. CPU / 1. mag : 45 °C
1. CPU / 2. mag : 45 °C
GPU dióda (DispIO) : 60 °C
GPU dióda (MemIO) : 60 °CHűtőventilátorok
GPU : 30%Miért van az, ha telepítéskor nem tiltom le a bluetooth szoftvert, akkor más programok összeakadnak vele? Konkrétan: Corel X3 és Telenoros USB modem
Fel lehet tenni a Catalyst programot is ami a legújabb, vagy a Dell oldaláról kell szedni?
Mert hátha így nem melegszik annyira a VGA.Nem mindegy a telepítési sorrend sem, így csináltam:
01_Dell system software\
02_Intel chipset driver\
03_ATI VGA adapter\
04_Realtek ethernet controller\
05_Dell quick set\
06_Audio adapter\
07_Wireless network card\
08_Touchpad driver\
09_Dell motion sensor\
10_Bluetooth driver\
11_Inter turbo boost technology\
12_Intel chipset engine\
13_Ricoh card reader\Köszi előre is!
Ja, ha valakinek ilyen van és nem gond, szívesen beszélnék vele.
-
werszomjas
addikt
válasz
werszomjas #15800 üzenetére
Az elozo kerdesemhez meg annyit, hol erdemes proballoznom?
kik foglalkoznak dell gepek garancias javitasaval?HumanSoft jo, vagy van jobb?
-
zsero
aktív tag
Na, sikerült körbejárnom a Studio XPS 1647 videókártyájával kapcsolatban mi van:
Összesen két videókártyával létezik a modell:
1. Ati 4670 (=régi)
2. Ati 5730 (=új)Két fontos dolog:
1. 565v pontosan ugyanaz, mint a 4670.
2. Most már csak 5730-ast gyártanak, amerikában már csak ilyeneket adnak el, Európába előbb utóbb ide kell érjen az 5730-as, de még egyelőre Európában nem kapható az új, csak a régi. -
McLaca
őstag
-
kgero86
tag
ezt skubizzátok meg!!!
Szerintetek?LINK[http://koponyeg.hu/jatek/cjhm753b,klikk]
tudom nem idevág
-
nuskingb
csendes tag
üdv!
Léyszives adjatok ötleteket!
Van egy studio xps 1645 gépem. i720as proci van benne. Az elmúlt napokban többször is komolyan melegett, 78-85fok. Eddig nem igazán figyeltem, és nem is volt ilyen meleg még. Ez normális érték melegbe ennél a gépnél, vagy nálam is az adapter hiba van, és nem hűt eléggé a cooler? Csak a proci melegszik ilyen vészesen!
Köszi a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest