Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy DELL inspiron M5010 es laptopban a biosban hogy lehet több memóriát adni a grafikus kártyának mert jelenleg 336 MB van de 512 őt lehet adni. Van valami billentyű kombináció ahhoz hogy előjöjjön egy bővített menü a biosban
-
PB
tag
sziasztok!
Elore is bocs az ekezetek hianya miatt, de max ascii kodokkal tudnam megoldani, egy kulfoldon , vegletekig korlatozott terminal elott ulok.
Nem biztos hogy dell notebook specifikus a kerdes, de hatha...
Dell D820 laptoprol van szo.Az tortent hogy a gep gondolt egyet es nem hajlando bekapcsolni.
Pontosabban bekapcsol, ventillator alapjaraton zug, de csak az alabbi tortenik:
-power led vilagit
-capslock, numlock stb. felvillannak, de kesobb oket megnyomva nincs LED-es visszajelzes
-HDD ill. DVD meghajtok adnak "visszajelzest"
-BOOT logo, ertve ez alatt a DELL logot stb. mar fel sem villan, a kepernyo sotet marad
-nincs semmi hangos csipogas-pittyeges ami pl. arra utalna hogy egy eszkoz hibat talalt az gep...Probalkozasiam:
1. bekapcsolas HDD nelkul,
2. bekapcsolas CDROM nelkul
3. bekapcsolas RAM nelkuleredmenytelen
kulso monitorra is kotottem, kep azon sincs.Mi a velemenyetek, alaplap fustolt el?
Vagy video kartya? (a videokartya Nvidia quadro nvs110m , gondolom alaplapi, tehat ugyanott vagyok.)Koszi
-
Evilangel
tag
válasz
premete #15984 üzenetére
E6410-t használok kb 2 hónapja, nekem bejön. Korábbi Latitude-modellekhez nem tudom hasonlítani, mert nekem ez az első. Gondom nincs vele, bár az egyik processzormagot kikapcsoltam, így halkabb, kevesebbet eszik, bár elsősorban a TurboBoost miatt jobb nekem így, mivel egy magot használó alkalmazásból kell kihoznom a legjobb teljesítményt. (540m, 2 magnál 2,8 GHz, 1-nél 3,066 a plafon). Én ajánlom.
-
moland007
tag
Tavaly vásároltam egy vostro 1015 -t. hogyan tudnám ellenőrizni h a wifi -je B/G vagy esetleg N-t is tudja ?
ilyen és itt azt irják h N-t is tudja -
Atombalu
senior tag
Amint Low-ra állítottam az "Ambient occlusion" opciót, helyreállt a rend és játszható a Dirt 2.
-
premete
veterán
Igen, sajnos a 13.3"-asok drágábbak is ráadásul, a 12.1"-ről nem is beszélve (bár ott is az ssd húzós árú)
Azt hiszem, nekem is marad az EXX00, az Exx10-esekről sok jót nem találtam. Pláne, hogy ez a 4300-as is tud 2527 Mhz-et és szinte mindig 798 Mhz-en fut (leszámítva a HDTV kikódolást, akkor 1600 Mhz-en) -
premete
veterán
válasz
ggf8600gts #15982 üzenetére
[itt] érdemes körülnézni, nekem anno az inspiron 1520-ason ment a 9.04 alatt minden, az újabbakon szintén, a SuperOS 10.04-et ajánlanám, nagyon jól összerakott ubuntu- debian disztro.
-
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Dell Vostro 3500-zal van valakinek rossz tapasztalata?
Csak kívül van alumínium borítás, vagy fémvázas az egész?
Köszi szépen! -
Rocko007
aktív tag
válasz
nuskingb #15985 üzenetére
Szia!
A hőfok teljesen normális, gondolom i7-es jószág lakozik benne. Ezek a hőmérsékletek teljesen elfogadhatók annál a procinál. Esetleg érdeme lenne újrapasztáznod Artic MX-2, vagy MX-3-as pasztával. A hangra annyit tudok javasolni, hogy kérj alaplapcserét a hangszóróval.
-
harry
veterán
válasz
Nincs rájuk szükség, az én E6400 gépemen is ment minden alapból. Ha meg mégis kell valami module, azt úgysem a Delltől kell beszerezni.
-
nuskingb
csendes tag
Üdv!
Van egy studio xps 1645 gépcsodám.
A gondom az lenne, hogy eléggé melegszik, pedig vigyázok a szellőzésre. Játék közbe akár 68-70 fok is lehet a proci, ez normális? alaphangon 50-55
A nagyobb bajom a hang. Volt már a szervízbe, mert a jobb oldali hangszóró recseg. Mintha fel lenne lazulva a rögzítő csavar, és rezonálna az egész lapi. Minden féle op rendszerrel próbáltam, tuti hardver hiba. Annó cserélték, jó lett, de most megint visszajött. Nem hajtom egyáltalán, egyszerűen egy idő elteltével recsegni kezd!
Láttatok már ilyet?
Köszi
-
premete
veterán
Próbált már valaki e6410-est? Most egész jó áron van az ebayen, (5 év totalcare gari, 9 cellás akku, 4gb ddr3 ram, i520, stb) magyar pénzben szállítással 200K.(plusz áfa ha vámolják)
A 4310-esről letettem, mert azt szidják, mint a bokrot, hogy az e4300-asnak a nyomába sem érhet, és ráadásul 300K-tól indul. Bár nem értem hogy lehet lassúbb az i5-tel, mint az e4300-as SP9400-assal. -
premete
veterán
válasz
Nem nagyon láttam a Dellnél drivereket Linuxra, de nem is nagyon kell, általában mindent felismernek a friss linux disztrók alapból, a dellnél még a wwan és gps cuccokat is, esetleg bizonyos tv-tunereket nem, de azokra is van megoldás általában.
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 6400-as laptopomra szeretnék felrakni Ubuntu Linux 10.4-et
A gyárilag adott Dell driverek futnak Linux alatt is?
-
harry
veterán
válasz
premete #15979 üzenetére
Arra gondolok, hogy én eddig 6 cellásokat láttam 24e körül. Avagy eleve az aksik nem arról híresek, hogy olcsók. Honnan tudjam, hogy eredeti, vagy utángyártott? Ugyanolyan megbízható, mintha a Delltől venném? Ha egy éven belül nagyon csökken a kapacitása, vissza lehet vinni? Vagy mit jelent a garancia?
-
harry
veterán
Mi a véleményetek erről az aksiról? Nem "túl olcsó" egy kicsit
[link]
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Biztos megkérdezték már, de azért feltenném a kérdést, hogy kiszemeltem egy DELL Inspiron N5010 notit. [link] És azt szeretném megkérdezni, hogy vannak-e problémás dolgai? pl driver, ugrálós tapipad, hangos ventilátor... stb. Igazából azért kérdezem mert annó a Fusi laptopommal ezek a problémák jöttek elő....
Köszi
-
Atombalu
senior tag
Most ott tartok, hogy egy online szoftver kiirta, hogy baj van a driverrel, ugyhogy most toltom az elvileg legfrissebbett hozza...
-
Atombalu
senior tag
válasz
Rocko007 #15971 üzenetére
Eddig azert nem nyultam a driverekert, mert ra van irva, h alapbol mar telepitve van mindegyik.
Persze most felraktam oket, de igy sem valtozott semmi.
Foggalmam sincs mi lehet akkor a baj es az a nagy gond, hogy most meg csak ismerkedek a Win 7-tel, tehat nem ismerem es lovesem sincs.
A Dirt 2 pl. mar a menuben is total lassu( A MW2 meg ugy ahogy, de ott is beszaggat neha
(
McLaca: 238 ropi volt osszesen. Jo vetelnek tunt, de igy hogy hasznalhatatlan per pill nem erte meg. Remelem van otletetek.
Ja es csak 1 ev garis, ahogy az itt "illik"..Azt se vagom most van ket program files mappam az egyik mellett szerepel x86. Hogy lehet fenn mindketto? stb.....
Lattam egyszer egyik ismerosom valamilyen menubol inditotta el a jatekait, ahol kivalaszthatta, hogy milyen rendszeren fusson. Lehet nekem is igy kene ? áhhh:/
Szerk.: motorzajt alapjaraton nem is hallok. Amikor (probaltam) jatszani, akkor ereztem az asztalon, hogy beindult a kicsike, de nem volt nagy hangja, meghallgattam nema jatek mellett.
-
McLaca
őstag
válasz
didros #15956 üzenetére
Ez az oprendszertől függ, azaz ott tudod beállítani. Windows alatt az energiagazdálkodásnál.
Atombalu: van kérdés! Mit fizettél érte!?
Ill. a ventilátornak milyen a motorzaja? Mert a mostani Vostro 1400-asomban gyakorlatilag motorzaj nincs, még maximum fordulaton (5-6000RPM) is csak a szélzajt hallom. Olcsóbb Vostrókban már a motornak is van hangja. Viszont váltani készülök, a kijelző miatt Studióra, vagy XPS-re.Vajh' mennyibe fájhat egy RGB LED kijelzős XPS?
llcoolj: Win7-est rá! Nem való már ezekre a gépekre XP, a Vista meg legalább akkora zsákutca, mint a Win ME.
Üdv!
-
Atombalu
senior tag
Megjött az első probléma.
Szóval ezen a gépen:
- NEW! Core i7-720QM CPU
- 4GB DDR3 1333MHz RUNS AT 1066MHZ
- ATI Mobility Radeon HD 5470, 1GB
- 320GB 7.2K SATA HDDTeljesen élvezhetetlenül fut pl. a Dirt 2 vagy a Bad Company 2. Szaggat stb.
És ez teljesen érthetetlen számomra, mert láttam sokkal gyengébb Dell laptopokon tökéletesen futni ezeket a játékokat.Mi lehet a probléma ?
Thx -
SzaboZE
addikt
válasz
llcoolj #15968 üzenetére
"Aztán az van, hogy újabb segítség kéne, mert már nagy nehézségek árán felraktam a gépre az XP-t, de sajnos alig találok drivereket hozzá"
Hát szerintem gondolkozz el rajta, hogy lehet-e még -t kapni XP-t
Aztán azon, hogy az XP hány éves operációs rendszer
Ez van, hidd el a 7-tel jobban járnál. Az XP energiafelügyelete egyenlő a nullával, abszolút nem hordozható gépekre találták ki. Valószínüleg a gépen nem támogatott az XP, akkor sajnos ez van. Cserébe vannak fejlettebb oprendszerek, amik jól futnak rajta
Ez kb olyan mintha az új autóddal akarnál ólmozott benzint tankolni.
-
llcoolj
csendes tag
válasz
SzaboZE #15964 üzenetére
Először is köszi a tippet.
Aztán az van, hogy újabb segítség kéne, mert már nagy nehézségek árán felraktam a gépre az XP-t, de sajnos alig találok drivereket hozzá
Nem tudom, hogy ez miért van, de nagyon nagy szemétségnek érzem
Szinte csak Vistás meg 7-es driverek vannak a neten.
Meg olyan is van, hogy találok drivert, de hiába telepítem fel, a windows akkor sem ismeri fel. Konkrétan így vagyok a hangkártyával és a videókártyával. Hiába rakom fel a drivert, nem ismeri fel, sőt a hangkártyánál kiírja, hogy vmi hiba van
Így még zenét hallgatni sem tudok az új gépemen
Tudnál ebben segíteni?
Nagyon köszi előre is! -
-
Atombalu
senior tag
válasz
Rocko007 #15963 üzenetére
Kosz. Eddig minden marha jo, ugyanis egy regi, XP-vel felvertezett HP-vel nyomultam. Azzal se volt kulonosebb gond, de hat ami uj az altalaban jobb
Kulsore belsore eddig brutal.
Ami elsore feltunt az unboxing kozben, hogy mennyire konnyu.
Es amit meg nem szoktam meg, hogy nincs szaggatas, barmit lepek.Az erdekelne, h egy ilyen gep mennyibe kerul Magyarorszagon?
Csak horror osszegert lattam. -
carrot
tag
Latitude 13 és Vostro 13-ról van valakinek személyes tapasztalata? Bármi jól jön. Köszi.
-
SzaboZE
addikt
válasz
llcoolj #15961 üzenetére
Legközelebb Vista telepítésekor a következőket kell tenni (SATA beállítás mellett):
1. SATA driver letölt, USB kulcsra kitesz
2. Vista telepítő indít és a merevlemez beállításainál a telepítőbe betallóz a SATA driver.XP-nél annyit tehetsz, hogy USB-s floppyval ugyanez vagy NLite-al az eredeti XP telepítőbe integrálod a SATA drivert (de XP-t nem javaslok erre a gépre).
Win7-nél nem elvileg kell külön driver, lehet érdemes lenne ezt feltenni.
-
Atombalu
senior tag
Vettem Studio 1558:
- NEW! Core i7-720QM CPU
- 4GB DDR3 1333MHz RUNS AT 1066MHZ
- 15.6 INCH HD TL LED DISPLAY W/CAM,I1555
- BACK-LIT INT KEYBOARD,INSP
- ATI Mobility Radeon HD 5470, 1GB
- 320GB 7.2K SATA HDDHa van kérdés, válaszolok.
-
llcoolj
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon Gyors segítség kéne nekem!!
Tegnap vettem egy Dell Inspiron laptopot, amin nem volt telepítve semmilyen op rendszer, mert nekem van külön megvettem windowsom. De hiába rakom be a cd-t nem telepíti fel a windowst, mert kiírja, hogy a telepítés leállt, mert a merevlemez lehet hogy rosszul van konfigurálv vagy lehet h vírusos vagy a merevlemez illesztőprogramját távolítsam el( fel sem telepítettem
) vagy futtassam le a chksdks /f-et (ez nem tudom micsoda,de hogyan futtassam le, ha nincs op rednszerem?)
légyszi segítsetek!
nagyon köszi előre is! -
didros
senior tag
Sziasztok! Van egy új dell vostro 1015-ös gépem, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
- van egy 40 mbyteos partíció a merevlemez elején. Ezt meg kell tartani? Mire jó?
- 64 bites win7-et kaptam hozzá, de a dell honlapján nincsenek driverek hozzá, csak a 32-bites verzióhoz? Érdemes ezeket mégis letölteni és telepíteni, vagy csak abban az esetben, ha valami nem működik megfelelően a windows telepítése után?
-ennél a laptopnál beállítható az valahogyan, hogy a kijelző lecsukásakor automatikusan leállítsa a gépet? Hogyan?
Köszi előre is! Üdv: didros -
Lacus MD
tag
Sziasztok. Külföldről behozott gépre, csak 1 év garancia van szemben az itthoni 3-al ? (USA)
-
lexjani
csendes tag
Köszi szépen akkor majd privátban elküldöm a service tag-ot!
-
pumukli23
senior tag
Sziasztok!
Egy Inspiron 1564 és egy n5010 közül melyiket ajánlanátok?
Tulajdonságokat átnéztem vinyo és ram nem elsődleges szempont. 1564 már kifutó modell? (egyre kevesebbet találni belőle, pedig tavaly év végén jelent meg asszem). Azt hallottam n5010 jobban össze van rakva.
Van valakinek infója/tapasztalata ezzel kapcsolatban?Köszi szépen előre is a segítséget!
-
lexjani
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék garanciális segítséget kérni tőletek! Tudtok e nagyon jó dell laptop szervízet debrecenben vagy budapesten?
Mert lenne két dell notebook ami nem remekel mostanában.
Az egyik egy 1555 studio amiknek a kijelzőjén fura karcok vannak az összecsukástól plussz valami elkezd néha benne kerregni és megfagy ez a kerregés a touch pad mellett bal oldalról jön.
A másik laptop egy 1545 inspirion ami most nem kapcsol be, áramot elvileg kap mert világít a kék led a töltőnél de semmi válasz nincs.
Hova vigyem be a laptopokat?Mert internetről rendeltem őket és szeretném személyesen egy dell szervízbe bevinni hogy minden rendben gyorsan és szakszerűen történjen.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
gaboca89
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy Dell Vostro V13 gépet, ha van valakinek eladó használtam, esetleg még garival. Válaszokat emailbe lécci.
somogxi@gmail.com
Köszi -
premete
veterán
Van egy új Dell PR03X dokkolóm a Dell Latitude E szériához feleslegben, ha kell valakinek, 8000.- Ft.-ért, táp nélkül. [Ez az]
Ha valakit érdekel, jövő hétig tartom.
Személyes átvétel Budapest XI., vagy Pázmánd. -
Lacus MD
tag
Sziasztok !
A kérdésem a következő lenne. Adott egy USA-ból behozandó Dell Inspiron 14R. Ha jól tudom világgarancia van a Dellekre.
Mivel ezt a típust nálunk tudtommal nem forgalmazzák, a garanciális javítás ennek ellenére megoldott ? ( alkatrész elérhetőség, stb. )
Honosíttatni kell még ? Továbbra is Dunaház ( asszem itt volt régen, vagy valahol
)
Kell fizetni a garanciális javításért, ha azt itthoni szervíz végzi, annak ellenére, hogy közvetlen a Dell supporton keresztül kérem, ahogy szoktam ?
-
Drughi
addikt
Valaki próbálta ezt:
[link]Esetleg tudja valaki, honnan lehetne ilyen caddy-t rendelni? ebayen nem találtam. Egy helyen láttam 45 dollárért, de az sok.
-
bi_bean
csendes tag
Studio 1558-ba szeretnék WWAN 3g-s kártyát venni. Mire érdemes figyelni? Mi a különbség az 5520, 5530, 5540 között? Mit jelent a qualcom?
-
leeate
senior tag
-
Rocko007
aktív tag
-
Csaby6
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék kérni Tőletek az alábbi gépre: DELL Studio 1558 i5-520M (2.4G) 15,6"WXGA (LED) ATI 5470 4GB 500GB DVDRW Cam W7Pre Blue.
A napokban tervezem megvenni. Akinek esetleg van valamilyen tapasztalata ezzel a típussal az megoszthatná velem!
Előre is köszi. -
leeate
senior tag
Sziasztok!
A low-end Dell notebookoknak általában hány óra az üzemidejük és milyen wifi vétellel bírnak? -
HaZse
őstag
Sziasztok..
Van nekem egy Dell D430-asom éd a napokban azt vettem észre, hogy az SD kártyaolvasó nem olvas be semilyen SD kártyát. Pedig még nyaraláskor símán beolvasta. Szerintetek mi lehet a gond? A gép még 2011. 08.-ig garanciás, de én már használtan vettem kb. 1 éve. Azóta tettem bele egy WWAN+GPS kártyát is.
Ha szervizelési baja van, akkor mennyi időre kell számítani, ugyanis ez a munkaeszközöm.
Köszi.
-
ribery22
tag
válasz
ggf8600gts #15910 üzenetére
Hello!
Nekem ilyen gépem van, igaz nem régi, de nincs vele gond. A lemezeket kiadja gombnyomásra, csak az elején le kellett tölteni hozzá valamit a Dell-től. A hűtése sokat megy (terhelten hangosabb) ezért nem annyira szörnyű a melegedése. A driver-gondokra nem tudok mit mondani, mert nekem is 64bites 7-em van. -
.Benett
tag
Sziasztok!
Nem akar még mindig senki elcserélni 1:1-be egy 9cellás gyári (studio 1555) akksit egy 6osra. :S :S :S :S :S
Ez tapasztalat. 1 éve hirdetem a 9 cellásom és nem akar senki cserélni akinek 6osa van :S pedig már a postát is állnám :S -
Chaser
legenda
válasz
premete #15893 üzenetére
Az én telómról nem lehet hívni, már próbáltam.
SzaboZE: Mit takar az RD kiterjesztés egy magyar garis gépnél? Egy xps-ről van szó. Ha te se tudod akkor berakom x-aktába
szerk: Én papírral szoktam "bélelni" a csavarokat is mikor kiszedem, így nem karcolódik, ha bármit pattintani kell azt is így oldom meg, az avatott szemek is megtéveszti
-
btpraktik
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék abban kérni, hogy Dell Latitude 110L notebookhoz milyen dokkoló kell?
Már körülnézte, a Vaterán, ott C és D tipusu dokkolókat ajánlanak, de senki sem tudta megmondani, hogy ehhez a típushoz jó-e valamelyik?
A gép S/N száma:9527S1J (lehet, hogy erre szükség van)
Előre ia köszönöm a segítséget!
Feri -
SzaboZE
addikt
válasz
ggf8600gts #15910 üzenetére
Minőségi probléma: hát a 100-150e ft-os kategóriában szerintem sokat nem lehet tenni. Ott van viszont a 3 év helyszíni garancia, ami fegyvertény.
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Notebook-ot szeretnék venni, és aeddig a Dellt preferáltam, de a sok minőségi problémáról szóló vélemény elbizonytalanít.
A kiszemeltem egy Dell Studio 1558 Core I3-as rendszer. Sajnos azt olvastam különböző fórumokon, hogy a Studio 1558 hűtése nem jó, nagyon melegszik. A Slot loados optikai meghajtó nem mindig adja ki a lemezeket. Biosból vagy softveresen oldható meg a lemezek kiadása, hardweresen nem. A Win 7 64 bit-hez vannak driverek, a többi rendszerhez nehézkes a beszerzése.
Kérlek benneteket, akinek ilyen rendszere van adjon tanácsot érdemes-e manapség ilyen gépet venni, mert nem szeretnék befürödni egy ilyen géppel.
A véleményeteket előre is köszönöm.
-
a1E2i3O4u
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem, az volna, hogy ha külföldről rendelnék dell gépet, akkor a garancia érvényesíthető-e kis hazánkban?
Köszi
-
qwertly
addikt
válasz
zeorsdfd #15900 üzenetére
Szia!
Köszi a választ már megléptem még tavaly egy ilyet vettem.Javult a vétel de nem sokkal,és a sokk szenvedés után vettem ezt.Evvel már mint az állom ment a net de mind a 2 kettő egy külső eszköz és plusszba kell cipelnem magammal.És ekkor került hozzám a fent említtet "gagyi" lenovo laptok és Ö kapásból hozta a linux alatt a min 70% jel erűséget.Na itt kezdtem el agyalni,hogy mégsem a routerele van a gond hanem rendkívül sz@r a notim wifi kártyája.Ha ilyen gyengén fog egy router jelet és csak 5 méter és egy vékony tégla fal van közöztünk az nem garanciás hibát takar?
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kuponkunyeráló
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest