Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #65100 üzenetére
Akkor már inkább valamilyen kötegelő rugó jellegű megoldást javaslok.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #33253120 #65102 üzenetére
Na de az milyen csúnya már.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #65100 üzenetére
http://www.mixvill.hu/1/products/135
https://www.daniella.hu/Termekeink?etk=GEWDX15050
És a kötegelő rugó: http://www.tracon.hu/index.php/product/KSPI-10F Elvben Mixvillben van belőle több méretben, fehérben. Összefogod a vezetékeket, ezzel rámész, és ha nem hagyod olyan lazára mint a képen van akkor szép is lesz. A gégecső is jó arra amire neked kell, de nehéz olyan kábelt belerakni amin csatlakozó is van. Pl D-sub, 220, stb, főleg ha már laknak benne. Ezt meg leállás nélkül le tudod bontani, hogy belerakj/kivegyél belőle kábeleket. -
rabtibus
tag
válasz Bjørgersson #65103 üzenetére
szia,
Mixvill-ben kapható, de csak 25m-t tudsz egyben megvenni.
Annyi asztalod gondolom nincsMX 50 műanyag gégecső 25 m/tekercs (50/41,2)
-
törölt tag
A gégecső meg hangos lesz. Kicsit mozdul, és rögtön "kopog" benne a kábel...
-
rabtibus
tag
Nálunk sokan a perforált kábelcsatornát használják erre a célra és az 2m-es szálban kapható :
http://mixvill.hu/1/products/1604
http://mixvill.hu/1/products/1605Ki is van fúrva több helyen, csak fel kell csavarozni, és ott töröd ki a műanyag füleket ahol éppen ki akarod hozni rajta a kábelt.
Több méretben, magasságban kapható, jól tart, komolyabb szerelésekhez is szokták vinni.
Én leginkább ezt javaslom, esztétikus és könnyen szerelhető is.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Eladó az alábbi könyv, vadiúj:
6e
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dewil666
őstag
válasz zolikaDB #65101 üzenetére
Lehet hogy Ő meg ugyan ezt mondaná amit esetleg Te veszel magadnak
Kinek mi a fontos. Nekem is mondták hogy nem adnának ki olyan sok pénzt vga kártyára mint én (én meg inkább költöm vga-ra mint adóba fizessem orbánnak). Én meg egy csepp alkoholra vagy cigire nem adnék egy fillért sem.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm mindenkinek, maradok szerintem a kötegelő rugónál, ez a kábelcsatorna nagyon csúnya.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rabtibus
tag
Nagyon örvendetes, hogy megépült az elkerülő ... pl. megszűnik majd a menjünk Szoboszlóra az elkerülőn mert gyorsabb, vagy Józsára vagy Nyíregyre az elkerülőn ... ... ez tényleg pénzbehajtás ...
-
levi1108
aktív tag
Okosított Xbox360-at keresek! (250gb)
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
vlevi
nagyúr
válasz rabtibus #65113 üzenetére
Hogynemár. Persze, hogy az. De ugyanilyen a Nyíregyházát délről elkerülő szakasz is. Ez azért "jó", mert aki a 4-es főúton akart menni, eddig elment az autópályán a Nagykállói lehajtóig, és onnan a 403-as elkerülőn Nyírtura felé. Pixelre pontosan ugyanaz, mint a Debreceni elkerülő szakasznak az a rövid autópálya rész.
De talán az egyik legjobb a kaposvári elkerülő
Vagy, ha jobban belegondolok, talán az a két dunai híd a legviccesebb, amire rögtön kettő kell, mert megyehatáron van.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz dewil666 #65111 üzenetére
Kedves senior "barátom"! Annyira nem érdekel, és nem érdekelt az elmúlt majd tíz évben, amit azt hiszem aktívan igyekeztem itt tölteni, hogy ki, mit, mivel, mennyiért! Mivel Zola fórumtárs értetlenségét fejezte ki a "de nagy jampi vagy" oly közismert "szólással" kapcsolatban, lehet túlzottan személyeskedően, de mindenképpen finoman próbáltam tudtára adni és felvilágosítani előbbi mondat jeletéstartalmával kapcsolatban, és nem tagadom, némi humort is a sorok közé csempésztem, ahogy látom, ez neki "leesett"!
Senkit nem akartam ezzel megbántani, de nyugodtan lehet moderálni a hsz-em, megvan rá a megfelelő- khhhhmmm, krrrr DAA-RAA- ember
Egyébként pont Gazsi juttatott hozzá egy, a mai napig hasznos mindennapi tárgyamhoz, egy 2-3 ezer forintos zseblámpához, amiért hálás vagyok neki -
Borosz
őstag
Duplaoldalas 3M minőségű öntapadós ragasztó senkinek nincs? Láttam Aldiban, de az egyik vastag a másik meg szivacsos, de vastag.
-
izee
őstag
Ajtószigetelő ragasztós szivacsot, gumit hol találok?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
elfelejtette
veterán
HBZ Galamb u. 23
A praktikerben 4m 1600Ft, a HBZ-ben 6m 640Ft...[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
izee
őstag
Köszi srácok, meglesz valahogy
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
sNORh
addikt
Vett valaki a tescos OpenDott tabletből? Húzogattam én a próbadarabot, de kiváncsi lennék egy memóriazabóló Facebook és egy alkalmazásokkal belakott példány mit mutat. Kijövő hibák esetleg? HBöszörményi tescoba még nem hoztak vissza hibásat.
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
-
kisspall
aktív tag
Ilyenről írok, jól működik, netezni teljesen megfelelő. Facabook nincs nekem feltéve. A belső tárhelyből 2 GB használható, azt hiszem ezért lett hirtelen 15e. Emiatt nagy tárigényű játékok nem nagyon tehetők rá. Mivel nem játszok rajta, engem nem zavar. Érdemes benézni a fórumára.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki focizik-e innen nagypályán, vagy ismer-e olyan lehetőséget, csapatot, egyesületet, ahová lehetne csatlakozni a városban? Szeretnék újra versenyszerűen játszani, mert hiányzik nagyon.
Priviben jöhet bármilyen infó!
Előre is köszi!
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
XmoD
senior tag
Nemsokara ujra free Hard Disk Sentinel Standard Edition
-
kiss.a
tag
eladó
raidmax sagita ház,
5 méteres hdmi kábel
cd,dvd lemezek
c2d e6300 proci
fekete ata dvd író -
diablo1984
veterán
én vettem egyet, a 2. már jó volt, gyors, face, chrome, játékok is mennek, csak a belső memóból kb 1,8gb a használható, sd-re nem tud telepíteni, de amúgy teljesen jó 15ezerért!
HBöszörményi tescoba még nem hoztak vissza hibásat.
dehogynem, kezdetnek én is, míg én vártam egy fagyogató példány is visszaért, tehát fél óra alatt 2db is 27-én reggel, mi lehetett még később???? -
_seth_
veterán
válasz diablo1984 #65145 üzenetére
Ismerősnek felraktam a frissítéseket, szépen üzemelt, néhány nap múlva már nem kapcsolt be. Tescoban visszaadták az árát és jelezték, hogy egyáltalán nem az első eset. (Ez konkrétan most az Ózdi tesco).
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
zolikaDB
veterán
válasz PindurAnna #65140 üzenetére
Ha ez a passat igy osszetort, akkor mi lett volna egy olcsobb autoval? Gondolom a valszeg ukran merci is az onos esos, lefagyott utnak megfelelo sebesseggel kozlekedett...
Szomoru. Es hala Istennek, h nem halt meg senki. -
krisi047
aktív tag
Meg tudom erősíteni a többieket. Játszani azért nem ezzel kell, max. nagyon kis erőforrás és helyigényű játékokkal. Viszont netezni, Facebookozni, olvasni, filmet nézni, Youtube-ozni (akár HD-ban is) megfelelő. A rendszernek egész jól használható sebessége van, az alkalmazásváltogatás meg a nagyon sok oldalas dokumentumok azért megdöccentik, olykor nem is kicsit. A fém ház pedig nagyon megdobja a minőségérzetet. Hátrány valóban, hogy a 2GB nagyon hamar betelik appokkal és a szemetükkel, mókolással lehet segíteni rajta, hogy az SD-re is mentsen. Ha ilyen felhasználásra keresel tabletet, akkor itthon hasonlót gyors körbenézés után szerintem minimum 30, de inkább 40-hez közelebb tudsz beszerezni. (Persze ha ragaszkodunk a hasonló teljesítményhez és a 4:3-as kijelzőhöz, mint az egyetlen értelmes tablet képarányhoz.) Következésképpen nem szabad gondolkodni a vételén. Csak érdemes helyben tesztelni és az első frissítést felrakni, és akkor nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Egyébként itt, a prohardveren van 2 fórum téma is a tesco-s kütyükre:
op3n_dott_tesco_gazdasagos
re_sajat_markas_kutyukkel_boviti_kinalatat_a_tescGandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
sNORh
addikt
válasz krisi047 #65148 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat, akkor befizetek egyre. Barátnőnek kell unaloműzőnek, facebook, youtube és firefox ennyi.. arra jó lesz
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest