Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisspall
aktív tag
Ilyenről írok, jól működik, netezni teljesen megfelelő. Facabook nincs nekem feltéve. A belső tárhelyből 2 GB használható, azt hiszem ezért lett hirtelen 15e. Emiatt nagy tárigényű játékok nem nagyon tehetők rá. Mivel nem játszok rajta, engem nem zavar. Érdemes benézni a fórumára.
-
diablo1984
veterán
én vettem egyet, a 2. már jó volt, gyors, face, chrome, játékok is mennek, csak a belső memóból kb 1,8gb a használható, sd-re nem tud telepíteni, de amúgy teljesen jó 15ezerért!
HBöszörményi tescoba még nem hoztak vissza hibásat.
dehogynem, kezdetnek én is, míg én vártam egy fagyogató példány is visszaért, tehát fél óra alatt 2db is 27-én reggel, mi lehetett még később???? -
krisi047
aktív tag
Meg tudom erősíteni a többieket. Játszani azért nem ezzel kell, max. nagyon kis erőforrás és helyigényű játékokkal. Viszont netezni, Facebookozni, olvasni, filmet nézni, Youtube-ozni (akár HD-ban is) megfelelő. A rendszernek egész jól használható sebessége van, az alkalmazásváltogatás meg a nagyon sok oldalas dokumentumok azért megdöccentik, olykor nem is kicsit. A fém ház pedig nagyon megdobja a minőségérzetet. Hátrány valóban, hogy a 2GB nagyon hamar betelik appokkal és a szemetükkel, mókolással lehet segíteni rajta, hogy az SD-re is mentsen. Ha ilyen felhasználásra keresel tabletet, akkor itthon hasonlót gyors körbenézés után szerintem minimum 30, de inkább 40-hez közelebb tudsz beszerezni. (Persze ha ragaszkodunk a hasonló teljesítményhez és a 4:3-as kijelzőhöz, mint az egyetlen értelmes tablet képarányhoz.) Következésképpen nem szabad gondolkodni a vételén. Csak érdemes helyben tesztelni és az első frissítést felrakni, és akkor nem lesz baj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Manjaro Linux
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- EA Sports WRC '23
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest