Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz Bjørgersson #44839 üzenetére
Ónozott csúszósaru néven futnak.
Ez valszeg 6,3-as lesz, de nekem sajna most nincs olyan méretem.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Huhh, köszi szépen mindenkinek!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mong08
tag
válasz Bjørgersson #44843 üzenetére
Ha nagyobb méret kell, akkor nézz be ide: Pesti utca elején van egy autovillamossági üzlet, szinte biztos,hogy tudnak adni. (illetve lehet a végén, nem tudom honnan van számozva az utca.)
[ Szerkesztve ]
Ha nem látsz horgot a számban ne fárassz !
-
dr600
tag
HP EliteBook 8440p be keresek kijelzőt akinek van vagy tudja honnan lehetne beszerezni az ne tartsa magában minél olcsóbban nem kel hogy új legyen
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
luckyboi82
tag
Ha már ennyi villanyszerelő összejött: dugaljba 3x1,5 mm2 mt 16A-ig biztosítva kiselosztóban, vagy 3x2,5 mm2 16A-ig biztosítva? Melyik a szabványos?
-
Zola007
veterán
válasz luckyboi82 #44860 üzenetére
1,5mm2 réz védőcsövezve 16-ot bír el, de ez rövid idejű terhelésre van.
ha ki is lesz használva, akkor 2,5-es kellene kötni, csak épp a villanyszerelők nem szeretik, mert merev és régi mü-csőbe vagy sorolható dugaljba nem leányálom berakni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csapee
őstag
Hol van elvezetve a kabel? Fal, csatorna, kulter, belter? Amugy ha a love nem akadaly akkor vastagabb, pont hatareset. Bar a Tescos hosszabbito 16A-re csak 1,0-es
Csapee
-
luckyboi82
tag
védőcsőben, új falban, sorolható , nem várható 5 évig nagy terhelés,egyidejűséggel. akkor 1,5 elégnek kell lennie, köszi.
-
Sensei
aktív tag
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Borosz
őstag
Hibátlan, Samsung HD753LJ 750GB HDD eladó. Holnap átvehető Debrecenben 17:00 körül, megbeszélt helyen.
6K -
Borosz
őstag
Nincs valakinek itt Dell D420 notija? Egy billentyűzet kellene kölcsönbe. Addig nem akarom berendelni, amíg nem tudom biztosan, hogy tényleg az-e a baja...
-
lorcsi
veterán
szokott valaki rendszeresen a sportusziba járni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
giigz
veterán
Na végül is a Deichmann-ban amikor megláttam a cipőt, 9k-ért jobbat vártam, abszolút egy gyenge minőségű bakancs benyomását keltette, ráadásul élőben eléggé nem úgy nézett ki, mint a képen...
Megnéztem 1-2 boltot, de úgy nézett ki, hogy az én méretemben már mostanra kifogytak mindenhol a készletből, aztán találtam egyet, utolsó darab, pont jó méretben, kinézetre is jó volt, Josef Seibel márkájú, sötétbarna, bőr, egy kicsit magasított szárral, 21k-ról 16k-ra volt leértékelve, meg is vettem, ez garantáltan jó minőség, nem félévre-évre szól.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
semmi extra, csak én anno jártam oda rendszeresen..és hogy van e más is
most meg a szegedibe...hát van különbség rendesen..és nem a debreceni javáranem is igazán a felújítás ami szerintem gond...hanem pl. a vezetőség..nem tudom most ugyan az e a főnök..de én még oylan parasztot sosem láttam mint ott
plusz azt a lehúzást, hogy a szaunáért külön kérnek...
meg hogy nekünk pl. nem szóltak, hogy a jegy csak 2 órára szól..és a végén nem keveset kellett pluszba csengetni.. (az volt az uccsó hogy oda mentem)
jah..meg hogy az esti úszásra be van tervezve az ifjúsági csapat edzése és akkor tipli mindenkinek a medencéből..hiába kifizette a belépőt[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
stranger28
addikt
Monitorkalibrálást tudok vállalni Debrecenben.
-
Bjørgersson
félisten
Jövő héten eladó lesz egy Cooler Master Elite 335 ház, kettő darab Coolink SWiF2-1201 ventilátor és egy Sharkoon USB3 front panel.
A ház és ventilátorok 2011 nyarán lettek vásárolva, nem tudom van-e még rájuk garancia, a front panel viszont decemberi vásárlás, úgyhogy még bőven garanciális. Mindegyiknek megvan a doboza és minden tartozéka. Árakat még nem találtam ki, ha érdekel, pü-ben keress meg!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zola007
veterán
válasz lorcsi #44876 üzenetére
eggsbe kéne rúgni aki azt az uszodát vezeti.
Egyik barátom verseny szinten úszott, hosszú távos EB, 24 órás váltó, stb
Mára odáig jutott hogy már úszni sincs kedve menni, lemegy vagy heti 2x, de néha elég ha ránéz a beosztásra a weboldalon és elmegy tőle a kedve .Mert ilyen edzés olyan edzés, öreglány vízi-aerobik anyámkínja.
Építsenek a csapatsportolóknak egy külön uszodát, az átlag júzert meg hagyják lubickolni munkaidő után a pénzéért.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mghltm #44880 üzenetére
Ez jó hír, bár már kellett volna 3db 50-est építeni, a terület kiadná bőven és a zsetont is le lehetett volna csípni az elba(ltá)zott 2-es villamosból
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
válasz Zola007 #44882 üzenetére
Kilopnák ebből is ugyanúgy.
-
pohár
félisten
akik Win7-ről váltottak 8.1-re, nem vették észre, hogy a számok kicsit idiótán jelennek meg? például utorrentben a 2-es és 1-es olyan nyomorékul néz ki, biztos nem ilyen volt W7 alatt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Scoobyka
addikt
Keresek megvetelre alabbi mobiltelefonokat:
Galaxy s3,s4 fuggetlen vagy t-mobilos papirokkal garanciaval!
iPhone 5 white t-mobileosat garanciaval! Nincs reszletfizetes!
Lg g2! Fuggetlent vagy t-st,de szinten nem reszletfizetesre vasarolt!
Akinek van elado privat uzenetben keressen meg! -
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Még meg van a fotó masina és a képek.Ha valaki tetkót szeretne nála lehet jelentkezni.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Kolléganőmnek és 2 kislányának ( iskolás / óvodás ) keresek olcsó albérletet. Érd nála. ( Swetich környéke )
Mind 2 SOS !!!
Többit privátban.
Ismét más:
Van valakinek 350 x 30 x 2-3 mm méretű rozsdamentes anyagja? ( lehet bronz is v. kenyény alu )
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zoty@
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek!
AM3-as Sempron keresek megvételre!
Akinek van, kérem jelezze!
Texas HoldEm for ever!
-
rabtibus
tag
Sziasztok !
Tud valaki olyan kerékpár- kerékpáralkatrész boltot Debrecenben ahol meg lehet vásárolni a Schwalbe Lugano kék szélű gumit 3800Ft körüli árban ?! Pestről ennyiért tudnám hozatni, de ha itt is meg lehet kapni ennyiért akkor nem onnan venném ...
-
Adonimus
senior tag
Szép napot emberek.
Érdekelne valakit egy Samsung SGH-j700 törött kijelzővel? A kijelző alja így is látszik.
Van még egy szalagkábelhibás Nokia C6? A beszéd hangszórója is recseg kicsit. Néha működik, akkor van gond ha kinyitom a billentyűt.
Mind2 T-mobilos. Akksijuk rendben van, napokat bírnak.
Javításra vagy alkatrésznek, kettő együtt 3.000Ft.
[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
törölt tag
Dedikált* dugaljba teljesítmény szerint, minden máshova 2.5-es.
*Dedikált dugalj: Mosógép, sütő, átfolyós vízmelegítő stb. amibe nem lesz más fogyasztó bedugva csak az az egy oda tervezett. -
arpeen2
senior tag
Eladó Motorola Defy+ papírjaival, gyárilag függetlenül, minden kiegészítőjével, dobozával. Végig a gumi (?) tokjában volt, védőfólia van rajta, nincs összekarcolva. A bal szélső navi gombjának nem világít a ledje, amúgy tökéletesen működik.
Ár : 14k
Esetleg beszámítás értékegyeztetéssel 64-128GB SSD-be.
Képek később...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Esetleg mobiltelefon szerivzes van itt?
-
törölt tag
válasz dvdbackuper #44895 üzenetére
Nokia 5310 billentyűzet nem müködik, Nokia E51 k#rvagyorsan lemerül, Nokia 6100 kijelzőjén lila folt(ok)...
Az E51 szerintem akksi, ez a legkevesebb. A többi érdekelne, hogy kb. mibe kerülhet a gyógyításuk.
-
törölt tag
válasz dvdbackuper #44897 üzenetére
Keresni foglak!
-
XtremLor
őstag
Keresek Logitech N305 number padot!
"Legen...Wait for it...Dary"
-
senior tag
A Josef nagyon jo minoseg, csak tul kenyes. En Humanicban vettem egyet, de eleinte nehezen akart betorni, utana pedig az volt a legnagyobb baja, hogy az elejeben nagyon gyorsan kikopott a beles (inkabb egy szovetcsik volt az), es a labujjam szepen elnyirbalta a varrast belulrol, es legalabb 3szor kellett vinni cipeszhez, hogy csinalja meg.
Meg vegyel impregnalot hozza, ha vilagos szinben vetted, mert nagyon csunya lesz kesobb. Nekem ez a cipo mar csak vezeteshez van befogva, de most meg a jobb cipo jobb oldalan szakadt szet a varras, mert a gazpedal melletti muanyag elkoptatta.Igaz, hogy en "nyari" cipot vittem, de ha a sotet szinu, belelt bakancsot vetted ott valoszinuleg nem lesznek ilyen gondok. Hasznald egeszseggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest