Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Jövő héten május 29-én megyek Debrecenbe.
Balatonfüred - Székesfehérvár - Budapest - Debrecen útvonalon (M7 - M3 - M35 mentén köztes települések is szóba jöhetnek) fuvart vállalok, akinek kell vinni valamit jelezze, van még hely kisebb csomagoknak, plusz embernek is.
Ma/holnap még Pesten vagyok, tehát helyben is át tudok venni dolgokat.
Ja fogok járni az Ipon-ban is és a Hardverkerben, ha valaki épp rendelni akarna valamit, haza tudom vinni, csak érkezzen meg addig
[ Szerkesztve ]
üdv
-
pigmeus
tag
Van aki árul lada samara alkatrészeket, kiegészítőket?
-
Peti78
őstag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a belvárosban hol tartanak Arany Pénteket ?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Dan-szan
senior tag
Huawei y 200 új tulajt keres.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
őstag
Üdv mindenkinek
Gigabyte H61M-S2 alaplap eladó. Ár 9500 Ft. Érdeklődni privátban.
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
inkubator
aktív tag
Ki tudja mi a neve annak a csirke húsos falatozónak ami az Ibolya környékén van? Valaki volt már ott? Haverék valami 5000 ft-ért vettek ott 7 emberre csirkeszárnyat és el voltak ájulva milyen finom. Tapasztalat?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Gercsa
senior tag
válasz thomasvold #27389 üzenetére
Nem üzletrontásból, de ez a 12km-es hatótávolság eléggé reklámszöveg gyanús.
Ezek a PMR rádiók gyárilag 0.5W adóteljesítményre vannak maximalizálva (kb. mint az összes többi).
Vannak minőségbeli eltérések persze, sok múlik az antennán is, de a 12km több mint erős túlzás, pláne a mai világ elektroszmog szintje mellett.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
sor
csendes tag
Halli mindenkinek.
Eladó WayteQ xTAB-70DCI 3-hónapos garis +ajándék börtok 27k -
Borosz
őstag
Olcsó PCIe x16 LP-s vga kellene nekem...
-
KőkorSzaki
tag
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó egy SAPPHIRE HD 5830 Xtreme 1GB GDDR5 vga,
2013.07.08-ig garis,
dobozában, tartozékaival.Irányár: 20,5k
Üdv!
Jumbo
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: E5500 procit cserélném erősebbre.
2.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
3.: Kristálygyöngy karkötő anyagáron eladó / cserélhető.
4.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
5.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
Csere esetén sok minden érdekel, SSD, monitor, stb.
Bármilyen kérdéssel keress bátran.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
dewil666
őstag
Ceglédi utcán a pc-s boltban is csinálnak bga javítást (és nem tűzhelyet használnak ) . Szakszerűen csinálják. Ősszel egy 5000ft-ért csinálták.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
janes1976
őstag
Telefoncsere (Xperia P-re váltok) okán megválok Sony Xperia Mini Pro (sk17i) kártyafüggetlen mobilomtól, amely teljesen sérülésmentes (kijelzőjén sincs karc), azaz hibátlan. Minden gyári tartozékkal (2 gigás microSD kártyával), gyári dobozával, autós töltővel, bőrtokkal eladó. A gari a Média Marktba szól (ott lett vásárolva), 2012. augusztus 22-én lett vásárolva a készülék és a gari 24 hónap.
Teszt: [link]
Ár: 30 000 Ft
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Nooki
tag
Eladó :
Lenovo L-i946F alaplap
+ Pentium 4 521 processzor
+1 GB kingmax 800MHZ DDR2 ramegyütt 10K
-
thomasvold
őstag
válasz Gercsa #27410 üzenetére
Reklámszöveg gyanús, vagy sem, ez van ráírva. A link-en is meg lehet nézni a hirdetésnél és a termék saját weblapján is. Egyébként meg oda van írva, hogy: a 12 km-es hatótáv, nyílt terepen elérhető. Ez mindenütt fel van tüntetve. Városban 2 km-t bír, mert azt leteszteltem.
Éppen azért szeretném eladni, mert 4W-os adóteljesítményűt szeretnék venni.
És ha már itt vagyunk, még egyszer a hirdetés: B-Tech Brondi FX-Dinamic 12 km adóvevő páros
Debreceni üzletben lett vásárolva
[ Szerkesztve ]
-
birq
tag
Sziasztok!
Dell PowerEdge 2x 4magos Xeon proci, 4GB ram, 2x146GB SAS vinyó, további 4x3,5" hely. utolsó ára 80k! ennyiért tényleg ajándék
üdv: Attila
-
IIIstIII
senior tag
Eladó Creative Inspire P5800 5.1-es hangfalszett.
TulajdonságokEgy-két pici lyuk van 2 hangszóró hálóján, azokat leszámítva hibátlan. Doboza és papírja nincs már meg. Sajnos a laptopom nem támogatja az 5.1-et így feleslegessé vált és 2.1-re váltottam. Érdekesség: volt szerencsém Arctic és Genius 2.1-es rendszerhez is (ami többe került mint anno az 5.1), mindkettőnél volt zavaró alapzaj, ennél a Creativnél egyáltalán nincs ilyen. Félreértések elkerülése végett: 3db 3,5-es jack csatlakozó kell a működtetéséhez, RCA bemenet nincs rajta. Kérésre küldök fényképeket róla. Vállalok rá egy hét garanciát is.
Ár: 7000 Ft
Eladó Blaupunkt GTA 200 Flash Limited Edition 350 wattos autós erősítő
2 csatornás autós erősítő dobozával, papírjával. Tökéletesen működik, esztétikailag is csak minimális hiba van rajta (az is csak az oldalán). Egy hete vettem ki a kocsimból, garantálom hogy működik, vállalok rá egy hét garanciát is. Egy 500 wattos mélyláda volt vele meghajtva, nem volt rá panasz. Kérésre küldök képet.
Tulajdonságok:
Max: 2x90W vagy 1x350W 4ohm
Max: 2x140W 2ohm
RMS: 2x45W vagy 1x140W 4ohm
RMS: 2x70W 2ohm
Frek. tartomány: 10Hz-55kHz
2 ohm stabil
Bejövő jel érzékenység: 0,1-8V
Alul, felüláteresztő, bass boost stb.Ár: 8000 Ft
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Remélem tud valaki válaszolni a kérdésemre.
Van egy american express blue hitelkártyám. Ha sima vásárlást hajtok végre akkor PIN kódott szokott kérni?
TV-t vennék viszont a vásárlás után tölteném vissza az összeget mert 3-4%-ot jóváírnak ha időben tölti vissza az ember a pénzt. Az elmúlt 1 évben nem használtam a kártyát így a Pin kódott is elfelejtettem. De ha jól emlékszem az csak kp felvétele esetén kell.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
wwhy
veterán
válasz Daniel Alves #27425 üzenetére
Vásárláskor a legtöbb bank/hitelkártya esetében PIN kódot kell megadni.
másképp, ha elhagynád/ellopnák simán lehetne vele vásárolni.Azaz online vásárlás esetében nem kell PIN kód sose, rendes vásárláskor meg igen
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
pockhome
senior tag
Maestro-s Erste bankkártya; OTP-s bankkártya: fizetés menete: megadod a számot, bank nevét, ráírt nevet, a hátulján lévő "titkos" számot vagy mit, és már lehet is vele vásárolni. pl tmobile.hu -online kártyafeltöltés. tehát NEM feltétlen kell hozzá pin kód.
wwhy: ha elhagyod, simán lehet vele vásárolni
ezért lehet megadni napi korlátot, hogy pl 100ezer a max amit le lehet vásárolni/kp-ban levenni automatából[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Tomaaasz
aktív tag
Igen, biztosan kér.
pockhome: igen, onlány vásárlásnál nekem se kell, de szerintem a kollega nem arra gondol.
[ Szerkesztve ]
Oda mentem, ahol vagyok!
-
Daniel Alves
őstag
Csak mert a raiffeisenes bankkártyámhoz sem kell pinkód..csak ha pénzt veszek le...
Na mindegy egy kisebb összeggel rápróbálok valahol...ha nem jó akkor meg kp... Mertz gondolom a bankban nem 5 percet kell várnom ,hogy megtudjam mi a kódom.[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladó lesz valószínűleg 3 db komplett számítógép a közeljövőben.
Tolongani / érdeklődni privibenPC1 és PC2:
3 GHz Intel Pentium 530J + új hűtő
HP Maverick - Silverado SP# 404673-001 MBO (775 / DDR2 / PCI-e / sata / ide/ új)
4 X 512 MB DDR2 533 MHz memória
120 GB WD WD1200BB 100/92 HDD
LG DVD-Rom (új)
Compaq álló ATX ház + 240W compaq tápegységÁr: 15.000 Ft / db
PC3:
3 GHz Intel Pentium 530J + új hűtő
HP Maverick - Silverado SP# 404673-001 MBO (775 / DDR2 / PCI-e / sata / ide / új)
4 X 512 MB DDR2 533 MHz memória
160 GB Seagate- Maxtor STM3160215A 100 / 83 HDD
LG DVD-RW
Fehér, plexi oldalas, álló ATX ház + 400W tápegység
ATI Radeon HD2400XT 256 MB DDR2 vga (lowprofile)+ajándék FSC fehér bill és egy vörös neon
Ár: 23.000 Ft
A konfigok pormentesek, frissen lettek tesztelve és telepítve is. Garancia van rájuk, ha valaki érdeklődését felkeltette, annak képeket, leírást, ect. küldök.
Üdv.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
törölt tag
válasz Daniel Alves #27429 üzenetére
Ne idegeskedj. Hitelkártyánál soha nem kérenk PIN-t. Maximum a személyidet 10k feletti vásárláskor.
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz E1even #27337 üzenetére
ELADÓ a fentieken kívül még egy "spéci női hardver" :
Laura Pucci olasz, női, bőr, fekete, 40-es tűsarkú cipő féláron.
A cipő teljesen új, csak felpróbálva volt, utcán nem volt használt.Ára: 8500 Ft
Valamint egy Razer DeathAdder 2013 vezetékes egér 22 hónap garanciával.
Igény esetén tudok hozzá adni egy Hyperglide talp garnitúrát +1000 Ft-ért.Ára: 14500 Ft
Nézd meg és vidd el őket!
Köszi szépen![ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Tim82
félisten
válasz #65675776 #27431 üzenetére
Hitelkártyánál soha nem kérenk PIN-t. Maximum a személyidet 10k feletti vásárláskor.
Ha chip-es már az a hitelkártya, akkor PIN-kódot fog kérni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pockhome
senior tag
ELADÓ! egy 26"-os MTB kerékpár, pár dolgot kell rajta csinálni (<5eFt) és tökéletes!
képek: [link]
érdeklődni privátban, elmondom mit kell tudni róla, piripízír adom.ill van egy pár gépalkatrész: hűtőbordák, kábelek, AMD lefogatók, CM Hyper TX3 Inteles lefogató, ventirács, 420W-os tápegység, átalakító, elosztó, stb
Trust MaxTrack egér, állítható DPI, 2 +gomb, stb
AthlonII X2 260 proci BOX, gari
hozzá Asus M5A78L-M/USB3 alaplap, szintén dobozos, tartozékokkal.
17"-os 1600x1200-as CRT monitor viewsonic PS775
2x256MB DDR ram, 500Ft/db
AMD AM2+ Sempron 3000+ proci, 1.6GHz hűtőjével.
képet küldök kérésre, Privátban/telefonon elértek.
További szép napot!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
ballor.hu
tag
Eladó PS3-as játékok, eredeti, karcmentes állapotban, kis könyvükkel, dobozukban:
- Assassin's Creed III (magyar feliratos) 6eFt
- Dead Space (magyar feliratos) 3eFt
- Dead Space 3 (kódok felhasználva) 7eFt
- Dishonored (magyar feliratos) 6eFtXBOX360 játékok, eredeti, karcmentes állapotok, dobozában:
- Alan Wake limitált kiadás (játék, Soundtrack, a film DVD-je, de a könyv nélkül): 4eFt
- Forza Motorsport 4 (magyar feliratos, limitált, ezüst fémdobozban) 7eFtEladó egy Panasonic TZ10-es fényképezőgép (beépített GPS, fém ház, karcmentes állapot, minden tartozékával, dobozában) 50eFt
Eladó egy Canon G2 fényképezőgép (kihajtható LCD, RAW fotózás, 4 megapixel, jó állapotú akksi) 15eFt
Eladó egy Apple Smart Case tok iPad gépekhez, világosszürke színben, karcmentesen, dobozában: 8eFt
A továbbiakat priviben!
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
GIJoe
addikt
Van vkinek OTG kábele mobilhoz?
-
kungzi
veterán
Eladó:
Fehér IDE-s Mobil Rack ---> 1000Ft
Fight Night Round 3 eredeti XBOX360 játék ---> 2000Ft
Esti Showder Fábry Sándorral- Remélem Zavarok eredeti DVD ---> 1000Ft[ Szerkesztve ]
-
rob72
tag
Sziasztok
Debrecenbe hol tudnék venni, vagy vágatni , hűtőgép tetejére való 1mm vastag , és kb 52cm széles,meg 53 cm hosszú fehér műanyag lapot ?
a mienk betört , ki akarnám cserélni[ Szerkesztve ]
-
Chesterfield
őstag
5db vadiúj wobbler eladó, ajándékba kaptam őket, de én csak fenekezni szoktam:
Egyben mondjuk 6k[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Urak!
HDD-t hogyan kell win7 alatt felismertetni a rendszerrel? Hogy lássam a lemezek között?
Eszközkezelőben látszik, csak "sajátgépben" nem.[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
> 8.9"-17.3"-os új/használt laptop kijelzők baba áron (pl. új 15.6" LED 22e Ft)
> gyári laptop töltők és szakszerű javítása
> hdd caddy, hdd keret mindenféle laptophoz (IBM/Lenovo-hoz, vékony 6930p, apple termékekhez is) 5500 Ft
> külső dvd keret több méretben, csatolófelülettel, színben = 3800 FtDell E4300 (13.3", 4GB DDR3, P9400, 160GB 7200RPM, DVDRW, 3órás akku) = 59e Ft +2hó gar
új 640GB WD 3.5"-os merevlemez = 11500 Ft
új 250GB WD 3.5"-os merevlemez = 6500 Ft
használt 500GB 100/100 Samsung 3.5"-os merevlemez = 8000 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest