Hirdetés
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
válasz IIIstIII #61597 üzenetére
Görgess és barkácsolj. 14. sor tól lefele.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
izee
őstag
válasz IIIstIII #61006 üzenetére
Chester-en meg as kuplerájon is röhögtem
Vaterafutár: szépen megcímzem a malompark postára átvételre, kinyomtatom, feladnám, de nincs ilyen posta az adott irányítószámon...meg egyáltalán. Ja hogy az a posta nem fogad csomagot XD (Bár mintha lennének kivételek...) Kár, hogy a rencer ezt nem látja
[ Szerkesztve ]
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
törölt tag
válasz IIIstIII #60548 üzenetére
Milyen proci lenne? Mert lehet azt még passzívban is lehűtené egy jobb torony, ami nem sűrűn lamellázott. Az Infinity/Mugen(1) 65W-os procit ventilátor nélkül is röhögve 45°C alatt tart. 89W-os prociknál sem megy így 55-60°C felé. És az a borda nem is passzív üzemre van tervezve. 6-7k körül találsz aprón Ninja-kat, szerintem annyit szánj rá.
zsizsef: Mivel sokan rászoktak, és netszerte terjesztették is, hogy TI-től bárki ingyen szerezhet különféle IC-ket, a TI érthető módon most már jobban megnézi kinek ad. Mondjuk érdekes, hogy ilyen párszáz forintos tételeken hiénáznak a népek.
-
ati012
őstag
-
_seth_
veterán
válasz IIIstIII #56651 üzenetére
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Laza...
addikt
válasz IIIstIII #54829 üzenetére
Nekem volt annak a negyede is, és azt mondták, messze vagyok a NOD-tól. Mondtam nekik, elég messze, ugyanis az ablakom alatt van, légvonal 2 méter 1 hónapig keresték a hibát, (pont egy éve), 1 hónap net díjat elengedtek, meg a teljes lakást is átkábelezték
(belső 3 szintes kégli )
De ettől nem voltam túl boldog, az összes szerelőt személyesen ismerem Mert 2x ugyan az az ember ritkán/nemigen jött
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz IIIstIII #54824 üzenetére
Nem, d ebiztos emelnek árat. Azt rühellem bennük a legjobban, hogy úgy hagyank akár 1/512-vel is, ha nem újítod meg a szerződésed, és marad minden a régiben. fos net, drágán. Vagy írj alá egy évre, ÉS magasabb csomagra válts
Nálunk sajna Digi nem játszik, már rég ott hagytam volna ezt a tetü bandát, d evan ez, vagy ADSL
Never give up!
-
-
Thermaltake
tag
-
dewil666
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest