- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomek
aktív tag
Segítség kellene!
Az a bajom, hogy tegnap vettem mégegy 1GB-os Kingmax 800MHz-es ramot, a jelenlegi ugyanilyen mellé, és eddig, az 1 gigával stabilan működött az X2 3800+ Windsor 2,3GHz-en, most meg így el sem indul a gép.... sőt! A legminimálisabb túlhajtásra (210-es "FSB" , alapfesz, cpu 10es szorzó, HT vissza 600-ra, memóriák vissza 667-re) sem hajlandó elindulni.
A két modul teljesen egyforma, mennek dual channel-ben.
Próbálkoztam cpu fesz emeléssel, de semmi eredmény... eddig 2300MHz-hez érderkes módon nem kellett.
Az alaplap MSI K9N Neo V2 (nf520), a legújabb BIOS-szal.
Amúgy minden alapon, mem 800 MHz, cpu 10*200MHz, HT 1000MHz működik szépen. (még jó...) A mem időzítések "auto"-n 5-5-5-5-18Szóval miért működik a túlhajtás 1*1GB rammal, és miért nem 2*1GB dualban?
Próbálkoztam szoftveresen is az nTune-al, de az meg általában megfagy már induláskor...illetve: "ERROR: Unknown SEEPROM device. (devID:1420...)"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gaming notebook topik
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest