- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Az a nagy igazság, hogy ami elkerülhetetlen, azt én is feliratosan vettem. Zártakarók vannak itthon, régebben a fókán is volt, tetszett. Soha nem kente össze magát senki a szerkezettel tehát funkciója nincs, de dizájnos.
Hálóm van, van egy Zafira A itthon, napi szinten használom, nagyon jó. Fogok venni még egyet a Lodgyba is, csak az autó érkezzen már meg. Azt csak ajánlani tudom.
Ilyen gumis védőt is vettem a hátsó lökösre. Szerintem az eredeti kamu 3M kétoldalas kuka, de egy jó ragasztóval hasznos lesz. Vettem kettőt, legyen a Zafirára is, de azon van gyári, úgyhogy ha lekapjuk valamivel vagy kiszaggatjuk, van tartalék.
Kábelrendező szerintem hasznos, ilyet vettem még amit nemrég említettem, és ez szerintem elengedhetetlen mindenféle pótkerék mellé is ilyen áron. Csak egy jó kis kompresszor kell mellé még majd, de az inkább itthonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest