- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Az a nagy igazság, hogy ami elkerülhetetlen, azt én is feliratosan vettem. Zártakarók vannak itthon, régebben a fókán is volt, tetszett. Soha nem kente össze magát senki a szerkezettel tehát funkciója nincs, de dizájnos.
Hálóm van, van egy Zafira A itthon, napi szinten használom, nagyon jó. Fogok venni még egyet a Lodgyba is, csak az autó érkezzen már meg. Azt csak ajánlani tudom.
Ilyen gumis védőt is vettem a hátsó lökösre. Szerintem az eredeti kamu 3M kétoldalas kuka, de egy jó ragasztóval hasznos lesz. Vettem kettőt, legyen a Zafirára is, de azon van gyári, úgyhogy ha lekapjuk valamivel vagy kiszaggatjuk, van tartalék.
Kábelrendező szerintem hasznos, ilyet vettem még amit nemrég említettem, és ez szerintem elengedhetetlen mindenféle pótkerék mellé is ilyen áron. Csak egy jó kis kompresszor kell mellé még majd, de az inkább itthonról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Star Trek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Pixel 8
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest