Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Hősokkra az alumínium motorok és a hengerfejük igen hajlamos, sajnos.
De bízzunk benne, hogy nem lesz semmi gond, csak egy termosztát csere.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Akár megreped valahol ahol a forró motor és a hideg víz okozta festültséget nem veszi fel a fém.
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Szia.
Sajnos az 1.33 tce típushibája a termosztát.
Két félfből van összesütve és a hegesztés elenged, van akinek konkrétan ketté válik.
A baj az, hogy ha felvillant a motor tűlhevült jelzés és arra te ráöntöttél egy jó pár fokkal hidegebb fagyállót vagy desztvizet, azzal komoly motorkárt tudsz okozni.
Ilyen esetben utántöltés előtt minimum 30 percet várni kell!!!
Reméljük nem lett tk a motor.
-
plömplöm
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
a hátsó ablaktörlő kar gyári kódja 287815304R

-
plömplöm
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
első pár gyári valeo, bosch, swf, 9-13ezerbrutto
hátsó valeo, bosch, 2ésfél-4ezerbrutto
nem nagy befektetések
szerk: "hátsó ablaktörlő külső műanyag rész", mármint az ablaktörlő kar vége?
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
A Lodgy-ra elég idióta felfogatású ablaktörlő kell. 4 ablaktörlőt vittem ki a boltból próbálni, mire találtunk egy használhatót. Az első pár valami 17.000 volt, univerzális meg lett volna 4000 körül. Ha az rá menne.
A hátsóhoz hozzá sem nyúltam, majd nyáron megnézem, hogy pattintható le a műanyag, de ilyen hidegben törhet mint a ropi. Nem hiszem, hogy garis lenne a dolog.
-
mirci18
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Olajat magad is tudod cserélni otthon.
A szűrőket szintén.
Mi a fékbetétet is most cseréltük saját kezüleg otthon.
Mennyi kilométer van a kocsiban hogy gyertya csere érett.
Nekem van 74 e km benne de még nem volt cserélve.Ha mindenképp le akarod magad húzatni hivatalos szervízzel menj Gyöngyösre ott olcsóbb.
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
A gyertya számából ítélve 1.3 tce
Legalábbis most csináltam egy ilyet. Abba való ez a gyertya.
Van bőr a pofijukon 
De hát a gari miatt mindent is benyelnek az emberek.Az egyetlen dolog amit tanácsolni tudok, hogy kérj le még pár márkaszervíz árat, mert van amelyik jóval olcsóbb.

Meg kell őket "versenyeztetni" . -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekem 3,5 éve kb. 70.000-ért csinálták meg az általam kért olajcserét. 3000km utan kértem egy olajcserét biztos ami biztos alapon, és tényleg csak az olaj meg a szűrő volt benne. Ehhez képest az rlső tétel nem sok. A többi viszont húzósnak tűnik nagyon.
Pl. levegőszűrő 3-6 ezres között mozog. Legalábbis a Lodgy-ba, de nem hiszem, hogy a többi típus sokkal másabb összeg lenne. A gyertyákra majd mondanak valamit, nem olcsó az iridiumos, de nem hiszem, hogy ennyire drága lenne. (Az amcsi sz@romba a 8 gyertya volt 7800Ft körül, úgyhogy nekem ez mindenképpen drága.)
Mennyi garid van rá összesen? Nem 5 év? Ha igen, el kell döntened, mennyire fontos Neked az az 1 év gari. Ha sokkal több, akkor inkább kiköhögném. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Azért valami számokat írhattál volna. A gyertyák nem olcsóak, a munka nem sok velük, de elhúzni barmit el lehet. Plusz olaj, szűrők és ki tudja még mi minden? Vezérlés, akku, szélvédő... nem lehet tudni, mit akarnak cserélni a Te pénzeden.
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Igen, vannak üzletágak amik mennek, de hamarosan titeket is elér, ne izgulj.
Már pedzegetik, hogy kezdenek megtelni a raktárak azokkal az alkatrészekkel amiket nem tudnak mibe beépíteni, már pedig akkor le fogják állítani a rendelést.Most egy vezérlésszettel jártam így.
2 Hónap mire megjön.
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Várható volt, hogy az alkatrészhiány eléri a márkakereket is

Remélem mielőbb orvosolják.
-
Monya78
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Csere autót mennyi időre kaptátok meg? Míg kész nem lesz?
10 nap múlva enyém is megy szervízbe, kötelező 1 éves + olaj csere, de megemlítetettem Nekik hogy amit nyáron nem tudtak orvosolni hibát, csak nézzenek rá újra... (Tolatás+kanyarodás közben bejelez az első radar miközben nincs semmi akadály)
-
rob210
nagyúr
válasz
Flowtation
üzenetére
Levegős a hidraulika!
Minél előbb szervíz.
Mert ahonnan levegőt kap onnan szivárog is a folyadék.
Lodgy esetén hátsó féknél kezdeném a hibafeltárást. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Folyik el valahol a fékfolyadék. Legalábbis először erre tapogatóznék. Nem tapasztaltam ilyet a Lodgy-n szerencsére.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Alapvetően jó a Lodgy akusztikája. Ha mégis panaszkodik valaki hogy halk amit mondok, akkor egy picit hangosabban szoktam beszélni. Ez minden problémát megoldott idáig. Sosem jutott eszembe próbálgatni, hogy a belső világításkapcsoló melletti, vagy a fejegység melletti lyuk a mikrofon helye.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekem olajcserét csináltak olajszűrő cserével egybekötve (legalábbis remélem) 80.000-ért. A Te ajánlatod nagyon jutányos. Szerintem.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Szerintem garis, nem? Amit tudtál, megtettél. Ennel többet garis autón ne ügyködj szerintem.
-
Monya78
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Jogger "tabletje" : Szoftververzió: 6.0.9.6
Telo: Huawei nova 5t Emui 12.0
más: Ma majdnem meghúztam a joggert, szűk utcán tolatás+balra kanyar, szerencsére az első radar jelezte a parkoló autót.
-
Monya78
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Androidos telo + kábel...semmi ehhez hasonló probléma nem volt.
Eddig olyan apróság volt hogy a spoty és a TuneIN progi akadt össze, TuneIN-t nem lehetett bezárni, míg le nem töröltem a telóról, addig nem adott ki hangot a spoty.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Kéremszépen, ne keverjük össze a kettőt: az automata P-ben nem megy sehová, se előre, se hátra, N-ben elgurul bármerre, hiszen üresben van, D-ben vagy R-ben pedig nem gurul vissza.
Az emelkedőn elindulást segítő vagy lejtmenet fékezést a kézi váltós autókhoz fejlesztették ki, az automaták ezt szinte kivétel nélkül tudják. Automatikusan
-
szaki04
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Köszönöm. Majd még tesztelem.
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Mindig az első lépések a nehezek.

-
plömplöm
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
én egy bonyolult megvalósítást valósítottam meg: leveszed a drl aktívságát a drl biztosítójának bemenetéről és a hátsó helyzetjelző biztosítójának bemenetéről és egy vagy kapcsolatot bekábelezve adod oda a hátsó helyzetjelző biztosítójának kimenetére. a fapados megoldás a hátsó helyzetjelzést "állandóra" kötni, azaz ha van gyújtás, akkor világítson hátul és kész, hiszen valami elöl is világít, így szép.
ablakemelők: azzal kezdem, hogy nekem csak az első ablakok villanyosak, a négyvillanyosról nem tudok nyilatkozni. a kétoldalason kétféle kivitelezés van a két oldalon: a bal (vezető) oldali egyszerű, ott mindig van táp és főd is, itt oda kell adni a világításnak a kapcsolóhoz érkező tápot és kész. a jobb (utas) oldali nem ilyen, ott nincs olyan tápbemenet, ami mindig tápbemenet, a vezető oldali kapcsoló master, hogy felül lehessen bírálni a jobboldali kapcsolót, de vagy a fel, vagy a le irányon mindig lesz táp, így azt kell megvalósítani, hogy elég legyen a bármelyik táp megléte, and there you go.
mindkét kendácsolásnál "probléma", hogy olyankor is világít, amikor nem kéne. a hátsó helyzetjelzés biztosítóján van a középkonzol is, így pld a rádió mindig csökkentett fényerővel üzemel; valamint az ablakemelők tápja értelemszerűen nincs kötve a világításhoz, azaz az ablakemelők éjjelnappal hakellhanem világolnak, de mivel itt már minden ledes, nem úgy, mint a pld mcv-ben volt, így ezzel nincs semmi gond.
-
plömplöm
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
aha, hát, az én lodgym is most a nyáron volt 3 éves, mindjárt viszem a 100e km-es szervizre, és az összes kilincs ép és szép. fura.
én már nem villogok senkire, mert ha esetleg bevág elém és megkérdezi, hogy miaf@sz közöm van hozzá, és én válaszolok, akkor még meg is ver, vagy én őt, de sehogysem lesz jó vége. van ennek egy felügyeleti szerve, úgy hívják, hogy rendőrség, az én adómból léteznek, végezzék ők a munkájukat. ráadásul egyre több a teljesen szabályosan légvédelmi reflektor üzemmódban elvakító szintönszabályzó ledes foshalom, pld jön mögöttem és olvasni lehet az autómban, de a kamionosok és buszosok is határozott véleménnyel vannak erről a kivitelezésről (ha nincs szembefény, akkor minden lámpa on, a sövény felett pedig nem igazán jön szembe fény, ott fent a kabin van).
hátsó lámpák: a mérnökök megtervezték szimmetrikusra, a marketingesek meg kihúzták a szerintük felesleget, ezért nincs tolatólámpa a bal oldalon és ködzáró a jobb oldalon. ennek a pótlása már kicsit macerásabb, de megoldható, pld nem csak az izzó nincs benne, hanem a foglalatát is meg kell oldani, de a lámpatestben sincs nyílás az izzó üvegtestének és bekábelezve sincs. semmi speckó hozzáértést nem igényel, de babra munka, egy fél munkanapot el lehet vele bszni simán. Gergő csinál ilyet, legalábbis régen csinált, dokumentálta is, de Ő kb mindent is csinál(t)

hátsó helyzetjelzés @drl: van olvadóbiztosítékja a drl-nek is, a hátsó helyzetjelzésnek is. létezik ilyen termék, schottky-dióda mindig van otthon
, nem sokkal macerásabb kivitelezni, mint az ablakemelők megvilágítását. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekünk nem volt gond a lámpákkal eddig, most hét végén cseréltem egy bal drl izzót. De Édesanyám Cliójában is kiment a bal hátsó fék pénteken meg a futóban is emberkedett az egyik izzó, úgyhogy vettem 5-5 darabot mindkettőből. Bár csak annyi az eltérés köztük, hogy az egyik sima (a Lodgyé) a másik bilux (mert fék és helyzetjelző egyben). Viszont a Lodgy táskájában a gyári izzókészletben volt drl izzó, azt ki tudtam cserélni helyben, csak az izzókészletben kellett cserélni az izzót. Nem mindenki kap tépőzáras tatyót elakadásjelzővel meg izzókkal és eü dobozzal? Azt hittem gyárilag adják minden új autó mellé, ha már mi is kaptunk.
-
plömplöm
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
ez egy lodgy? mennyi idős?
"helyzetjelő+ködlámpa kombó", a drl nem volt már elég?
nekem több mint 90ezer km-t kibírtak a h4-ek, de sokat nem is voltak használva, hiszen ott a drl... ha valakinek kell a tompított, pld neked, kipróbálhatod az osram longlife megoldását. a startstopos autók bő 15V-ja öli a sima izzókat, a feszített nightbraker és társait pedig pláne. -
válasz
Flowtation
üzenetére
Ez ilyen Dacia betegség , szerintem itt a topicban vissza olvasva engem sokszor írtam, hogy megint kiégett az izzóm

-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Srácok, erre valaki?
-
plömplöm
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
az egész szimpla matek, egyszer kellett összerakni, a sokadik autómmal használom már. látható szépen, hogy ?huf perév perhó pernap perkm szinten az autó használata, külön az üzemanyag, külön az autó ára, külön a javítgatások, utóbbiban pld külön az, ha ez 0huf mert garanciális volt még. de az egész túl van spilázva, mert valódi összeg csak akkor keletkezik, amikor az autó eladódik, addigra meg az adott huf már nem annyi huf, és ez mostanában még rosszabb lesz. de vezetem még azt is, hogy melyik gumigarnitúra ?km után cserélődik, tudom, nem vagyok normális
. mondjuk azt viszont nem, ha pld lemosatom az autót, vagy a porszívó villanyfogyasztását, amikor kiporszívózom otthon 
most belegondoltam, a szinte teljesen mai formájában 2002 óta használom már. akkor nem is olyan régi

-
mirci18
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Szerintem nem éri meg váltani mivel lehet hogy szebb lesz a Jogger meg picit szélesebb.
Műszakilag frissebb de viszont gyengébb is a motorod a mostanihoz képest.Telefon tartónak én a régi autónkban ablakra tapadó tappancsos megoldást használtam.
De a Logannél nekem sem kell Android auto miatt. -
Monya78
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Állami támogatásos daciát azért veszünk mert csak ennyi pénzünk van, vagy bár nem ilyet szeretnénk de félünk a prémiumabb használttól (Legalábbis Én ez a kategória vagyok)
Ha 3 éven belül/környékén meggyarapodik a pénzmag, melóváltás, öröklés, lottónyeremény, előkerült egy amerikai nagybácsi
. Akkor igen váltanék, hisz újraindul a gari, az új kocsi az új kocsi...Páran akik csalódnak a daciában alig várják majd a 3év rabság leltét, majd belevágnak használt prémium autó pénznyelőbe.
A többség valszeg használja tovább, és amikor kezdődnek/hetnek a nagyobb gondok 10év/200ekm eladják. Ezek a második tulajok szívnak.
3évesen milyen árak leszek...na erre kíváncsi leszek, elsőnek eladók szerintem jól kaszálnak, és haszonnal adhatják el az autót.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Most Lodgy-ról beszélsz, igaz?
Nem tervezzük a cserét. Minek? Ez jó, mi gondoztuk, mi etettük, minek vágjak ki az ablakon 2M-t? Presztizs értéke 0, más sem indokolja a cserét. Aztán lehet, rosszul gondolkozom, lehet beleszaladok egy motorgenerálba, vagy akármibe, de minél újabb, annál jobban tele van minden vacakkal, ami drága, bonyolult és költséges. Na meg akkor lesz igazán dömping a piacon, amikor az első 3évesek elkezdenek eladósorba kerülni. Majd akkor megy le az áruk rendesen. Szerintem.
A mienkben van gyári telefontartó, ott van a váltó előtt a műszerfal alatt. De komolyan. Igény sincs rá, hogy szem elé tegyük. Igaz,a miénkben van egérmozi és AA lehetőség.
-
mirci18
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Sajnos ebben a méret kategóriában ezt így lehet megoldani.
Egyébként szűkebb a hátsó csomagtartó kerete elvileg pont az utasvédelem miatt.
Engem inkább az zavarna hogy mivel csak elől megy a klíma a második sor csak csak kap belőle de hátul egyáltalán nem így ott sokkal melegebb van.Elviekben ha továbblépünk a 4.5 méteres kategóriából akkor találunk ennél jobb 7 személyes autókat ahol nem ülsz ennyire hátul. De az már árban egy teljesen más kategória.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Mi is azzal mentünk tavaly Balcsira, de azért külföldre már nem tuszkoltam volna be a gyerekeket leghátra. Mi 5-en vagyunk, ha valaki velünk akar tartani, saját járgánnyal bármikor. Nem nyomorgatok senkit olyan hosszú útra.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Meg a Ford Turneo vagy melyik, aztán kb. a mikrobuszok, mert a többi gyártó hosszított verziót nem igazán árul. Talán az Opel még, de nem vagyok biztos benne. És egyik sem ehhez közeli áron.
Persze, akinek rendszeresen kell a 6. meg akár még a 7. ülés is, annak én is min. 9 személyes mikrobuszt javasolnék az ütköző zónák mérete miatt. Meg egy táskát sem igazán tudsz betenni a hátsó sor mögé már. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
A 3. sor sajnos "vészmegoldás", de ez még mindig sokkal jobb, mint a Toyota Corolla Verso vagy a Mazda 5. Ott a fejtámla ujjnyira van a hátsó ablaktól. Ebben legalább van némi gyűrődő zóna még a kettő között.
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Vagy újra kell szinkronizálni/tanítani ?
-
konyi79
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Én vettem, de közel nem olyan jó megoldás, mint gondolnád.
A lemez marha vékony, rezeg az egész. Maga a tartó minden, csak nem minőségi. Ráadásul örök darab: Ha egyszer berakod, azt nem nagyon szeded ki úgy, ne sérüljön a műszerfal. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Teljesen igazad van. Köszönöm is részemről, hiszen bármikor jól jöhet még.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Régebb gondolkoztam rajta, de ha kell AA úgyis rádugom, akkor elfér a pohártartó mögött a teló, ha meg nem kell AA, zsebben marad a teló. Olyanoknak viszont nagyon hasznos, akik tapis fejegység nélkül vannak.
-
golyós
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
A Medianavot ingyen csinálták?
Bár gyanítom nekünk frissebb van -
Pokesz007
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Szia
Én mikor megkaptam Májusba a gépkocsit,akkor már a szerviz által kapott privát papíron is a Castrol volt.Ilyet fognak nekem is belerakni jövőre,az a lényeg. -
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap előtt megvolt az éves szervíz. Minden rendben volt, a szokásos dolgokat végezték el, olaj, szűrők cseréje, átvizsgálás mechanikusan és elektromosan. Csináltak media nav szoftver frissítést is. Annyi változott, hogy a Renault és az Elf szakítottak, ezért Castrolt tettek az autóba, ők az új partner. -
konyi79
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Teljes normális ár.
Annyi, én kérném inkább Castrollal. Tudtommal valamivel olcsóbb is, meg személy szerint jobbnak is tartom.
RN17-nek megfelel. -
gyemipapa
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Az olajcserét gondolom te kérted, mert hogy két évesnél esedékes gyári előírás szerint.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekem ez az árajánlat elfogadhatónak látszik. A Lodgyra kevesebbet fizettem a 3000-es olajcserénél, de ott csak olajat cseréltek.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
A metsző hideget ha akarnám sem tudnám élvezni a Sanderomban, nem túl markáns a klíma. Egyébként akinek túl hideg lenne, lehet keverni a hideg-meleg levegőt.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Tényleg nem combos, de most utaztam S-Cross-al pár km-t, inkább a Lodgy kellemes lassúsága, mint az a metsző hideg levegő, amit az automata klíma fújt ebből. Megfájdult a fejem is tőle, mint amikor jéghideg fagyit túl gyorsan töm be a polgár nagy melegben.
-
golyós
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Igen, ugyanez minden. Dupla féklámpa = Beköti a másikat is, kábel, izzó, minden.
Nem kell járni a kocsinak
Gyújtás egy kattintásra, hogy elinduljon a rádió, gyári rendszer lementése pendrive-ra 3 perc volt, Az update map feltelepítése meg 5-6 perc
Nyílván ez nőhet mert aki a full europa térképet rakja fel annak jelentősen nő a telepítési idő.
Én kiszedtem a térképek és a poik közül is sokat, így 4gb-ról lecsökent 800 Mb-ra. -
golyós
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Mi a Navid szoftver verzió száma?
Egyébként hülyebiztos a módszer, csak egy pendrive kell ami ledes visszajelzésű, tehát villog amikor bedugod. -
cdl
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Az FB-n van egy csóka Győr környékén. Ő felprogramozza, hogy látszon.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Van bármi tényleges haszna az eco módnak? Egyesek tudni vélik, hogy 0-3000km környékén a vezérlő rá sem engedi a 130 lovat, korlátozott a teljesítménye az autónak, aztán amikor "bejáratódott", akkor már meg van a teljes ereje. Az eco mód meg kb. az a teljesítmény, mintha az első 0-3000km lenne állítólag. Tehát igazából csak a kakaót veszi vissza kicsit. Ebből mi lehet az igaz?
-
konyi79
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Érdemes tankolásból számolni a fogyasztást, nekem bő 10%-kal plusszos a fedélzeti kijelzetthez képest.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Na ja. Nekem az is elég, hogy AA jól megy, minden telónkkal kapcsolatot teremt meg van 3 fokozat fényerő. Az is csak azért tettem be, mert itt korábban írta valaki, hogy nincs fényerőállítás a Dacia-ban.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekünk is ugyanezen felszereltséggel. De ha már a rádió (bocsánat, fejegység) menüjében túrtam, nézzétek mit találtam mindenféle trükközés nélkül is.
-
mirci18
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Nem. De nem az a lényeg.
Ugreent használok kínai top márka az is megteszi.
Mint írtam ha nem megy újra telepítés újra párosítás és mennie kell. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nekem vármilyen Baseus vagy Ugreen kábellel is tökéletes. Most rendeltem direkt 90 fokos Ugreen-eket, mert a RN4 microUSB, a 9t meg már type-C.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
APKmirror-ról (legalábbis úgy emlékszem, onnan) leszedtem, telepítettem, kábellel össze dugtam a telót a fejegységgel és végig pötyögtem azt a pár "első lépést" behúzott kézifékkel. Utána mindig.tök jól működik. Ilyen volt S9-el is, ilyen most Mi 9T pro-val is, de feleségem Redmi Note 4-e is tökéletesen üzemel így.
-
mirci18
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Először nekem is így volt hogy nem engedett tükrözni.
De mikor már mindent engedélyeztem a telefonon és a medianavon kerestem rá a telefonra és úgy lett párosítva tökéletes lett.
Most ha rádugom a telefont a media navra és kijön az android auto felirat és rákattintok akkor automatice átlép rá plusz bekapcsolja a bluetooth-t és mást is.Szóval ha van valami gond akkor próbáld az újratelepítést utána a medianavon az újra párosítást.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Flowtation
üzenetére
Sajnos nekem sem hajlandó tükrözni, Android 10.
-
mirci18
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
Gyárilag többféleképpen lehet akár a km óra helyére akár a media navra.
Én mindig üvegre rakható telefon tartót használtam.
Ide is azt rendeltem de nem biztos hogy kell mert szőkeség lesz a telefonra a media navnak ha tükrözöm a telefont. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Mibe? Mert Dacia, Dacia, de Lodgy, Logan, Sandero vagy mi?
Nem szóltam, Lodgy. Várj, kimegyek nézni és gondolkozni. -
válasz
Flowtation
üzenetére
Szellőző rostélyra ne tegyél semmit! Olyan könnyen karcolódik mintha ha muszáj lenne.
Maradjon csak a vákuumos ablakos tartó. Én is azt használom, egyik autóba a másikba pikk-pakk át lehet tenni. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nem hiszem hogy összeszerelési hiba lenne. Sajnos a miénkben is zörög valami műanyagosan. Én is attól tartok hogy az olcsóság átka.
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Tessék kimenni , megnézni .
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Nem alumínium. Ezek dísztárcsák.
Csak az artic felszereltségnél kapható 15" -5 küllős alufelni. -
válasz
Flowtation
üzenetére
Ezek nem.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Köszike, viszont Nektek is.
-
AMD Power
titán
válasz
Flowtation
üzenetére
Raadasul jo aron is vannak nagyon ezek a kiegeszitok! En tuti fogok rendelni egy parat ha megjon az auto.

-
konyi79
addikt
válasz
Flowtation
üzenetére
A finanszírozó szabályzatától függ, mekkora befizetőtől lehet Casco mentes a szerződés. Némelyik itt a nagyobb kockázatot be is árazza hozzá.
Általánosítani nemigen lehet, de létezik vele is meg nélküle is. -
Šolaire
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Nem tudom nekem ezt mondták amikor vettem az autót.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Gratula! Nekünk is közeledik a nap, de még várat magára...
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Én is gratulálok. :)
-
Šolaire
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Grat hozzá. Felfüggesztés is puha. Kicsit nagypapás de iszonyat kényelmes. Én is szeretem nagyon. Ne is hajtsd nagyon 3000 fölé hagyjad bejáratódni.
-
válasz
Flowtation
üzenetére
Lehet butaságot írok, de valamelyik országokban már érvénybe lépett emissziós dolgok miatt lehetett a blokkolás és azokba kerül az új 1.0 TCE motor. Valamelyik külföldi fórumon lehetett olvasni.
Lehet is már youtube videót látni Sandero 1.0 TCE motorral. Az is be volt linkelve. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Mi a héten megyünk majd, mert múlt héten az üzletkötőnk beteg volt, de majd a héten látjuk, minden jó-e. Viszont nem említett olyat, hogy blokkoltak volna bármit is.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Na ugye, hogy ugye? Közben mi megkaptuk postán, de csak ennyi. Az autóról semmi hír még, úgyhogy elméletileg mindennel időben vagyunk.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Jobb, ha Nálad van mindenből még egy, mert ha a Tiéd is elveszett valahol, mehetsz újra, de Te tudod.
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Az elbírálást én úgy látom, hogy sokan ülnek nagy asztalok mögött és amikor nincs kedvük locsogni, fészezni vagy kajálni, akkor egyet-egyet engedélyeznek pár adat alapján, amit eleve csatoltál is, tehát semmit nem kell keressenek. Sajnos dokitól kezdve mindenhol ezt látom, had teljen az előszoba, aztán amikor már nagyon sokan vannak, nekikezdünk és siránkozunk, hogy mennyien vannak. Szóval a lényeg, amikor felmész a maréknyi papírral, akkor az orruk elé teszed, elbírálják, jóváhagyják (remélhetőleg) és mehetsz haza az engedéllyel. Aztán amikor egyszer valaki annyira unatkozik, hogy előveszi a postán, emailben akárhol beérkezett papírjaidat, akkor majd látják, hogy már érdektelen mert van érvényes támogatásod és boldogan letudják 3mp alatt, hogy megint csináltak valamit. De nem akarok senkit bántani, lehet, hogy egész nap gőz erővel túlórában is nyomják, csak akkor nem értem, miért nem halad.

Keress face-en csoportot vagy szerintem itt is van topik rá, olvass utána, hogy megéri-e Neked felmenni.Na nálunk a kormányablaknál örültek, hogy mindent lefénymásoltam, nekik semmit nem kellett, úgyhogy jó, hogy már megint egy országban egy módon értelmezik ugyanazt...
-
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
Te is kértél téli és nyári garnitúrát is? Én is. Ha már lehet, akkor éltem vele. Na meg "B" oszloptól hátrafelé lesötétítik műbizonylattal, mindennel, már eleve úgy vesszük át. És ezt még nem is én kértem, a srác egyből ajánlotta. De az alukerékre én "sajnáltam" a felárat. Igazából feleslegesnek tartom, azért nem költöttünk rá. És igen, nálunk sem áll másképp a dolog, nekünk is kb. csak ez fér bele, de nézelődni szabad, és ha már a Dacia meg a Renault egy szalonban van, meglestük azokat is.
Jelzálogelengedéshez szerencsére semmit nem kellett pótolnunk, az egyből ment. De azt a 60 napot én nem várnám ki a helyedben, csokorra fognám a papírokat (bármelyiket be tudod szerezni újra) és irány a Pesti hivatal. Én nem face-ezek, de ismerősök mondták, hogy sokan beírtak valami csoportba ott, hogy elkallódtak a papírjaik, hónapokig semmit nem kaptak, stb. fogták magukat, bementek, intézték és kapták a papírokat még aznap. Te tudod, hogy kivárod-e, én tuti nem tenném. Izgalom, új autó a háznál, be lennék sózva, úgyhogy rohannék intézni.
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Most beszéltem egy hölggyel, annyit mondott, hogy elbírálás alatt van a kérelmünk, de most már igyekeznek tartani a 60 napos határidőt.
Ha ez igaz, akkor csak január közepére lesz meg.
Ami nem lett volna gond, mivel februárral vártuk az autót, csak közben meg lehet, hogy előbb meg lesz. -
kelly416
veterán
válasz
Flowtation
üzenetére
"Hamarosan" jövünk mi is, szeptember elején rendeltük meg a szaharabézs gépet ugyanúgy 1.3Tce, minden benne van alufelni és bővített térkép kivételével, plusz kutyarács, tetőcsomagtartó, vonóhorog, kalaptartó (ami elméletileg nem alap), meg már a fene sem tudja, mi minden még. Akkor azt mondták, hogy feb. vége, de inkább március.
Az igényt mi kormányablaknál adtuk be, de akkor már 2 hete be volt adva amikor az autót megrendeltük, és még mindig semmi válasz. Ha nekünk szólnak, hogy látható a verda érkezési ideje, én tuti fogom a cókmókom, irány BP Fiumei út vagy mi a manó, egy nap szabit és azt a kis utazást megéri, mert állítólag ott azonnal kézbe adják a papírokat. Feleségem volt sógornőjéék szintén Citromot akartak, de végül Scenic lett. Azaz lesz, ők is csak megrendelték. Úgyhogy majd ott is lehet hasonlítgatni. Bár nagy meglepetés nem lesz, ültünk is is Scenic-be, nagyon szép, nagyon szuper, de azt a felárat nekünk nem érte meg a szűkösebb beltér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van bőr a pofijukon