Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RobberBaron #23252 üzenetére
az lehet egyebkent.
milyen rendszeren vagy?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz RobberBaron #23252 üzenetére
Nálam akkor van mindig FPS drop, amikor egy NPC vagy V leül a játékban. Ilyenkor pár mp-re diavetítéssé válik a játék, aztán, miután a karakter elhelyezkedett kényelmesen, akkor helyreáll minden, és megy tovább a játék, mintha mi sem történt volna. Steames a játék, adatlapomon a konfig, 4k-ban játszom.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RobberBaron #23263 üzenetére
en is x370en vagyok.
igen, 8/16 szal. a jatek szereti a tobb szalat.
-
CJ4567
nagyúr
válasz RobberBaron #23263 üzenetére
Nálam 3600 @ 4,3GHz, GTX1070, 16GB (3800 CL16) mellett végig maxon(high) volt a crowd density, nem voltak szaggatások, viszont nálam a 1070 miatt nincs is 60FPS, még legalacsonyabb grafikán se, de a játék még 50FPS körül is meglepően folyamatos, bár 48FPS-ig még segít a Freesync.
Proci985: szerintem itt nem a 3600-al lesz a gond, az 1800X-hez képest hiába van -2 mag, -4 szál, ettől függetlenül IPC-ben jóval erősebb, és kétszer annyi cache-t is kapott, stb.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz RobberBaron #23347 üzenetére
Fejből nem tudom, mert már jó ideje Linux alatt játszok (a CP2077-et is) és ott nincs külön AMD driver.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tibaimp
nagyúr
válasz RobberBaron #27376 üzenetére
Az komoly. Én ilyenre nem figyeltem fel, pedig 3x toltam végig. Ez alap, nem MOD ugye?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz RobberBaron #27378 üzenetére
Köszi az infót
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
proci985
MODERÁTOR
corpo plaza korul es Judy lakasa mellett az egyik sikatorban 1.00 ota ott volt, scriptelt event.
-
jonnyjoker01
veterán
Megjelenés óta bent volt, csak sokan azt hitték hogy bug. Egyik patchben adtak hozzá valami csipogó hangot később.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
heavygrip
senior tag
válasz RobberBaron #27376 üzenetére
Ja ezen én is meglepődtem, mondom mi csipog itt körülöttem, aztán már robbant is, még megsebzett egy kicsit eddig én a belvárosban találkoztam ilyennel.
Egyébként most minden kerületbe gyalogosan közlekekedek ( csak akkor használok járművet pl ha Watsonbol el akarok jutni a nomádokhoz) főleg azért hogy ilyen jelenetekkel találkozzak. Eléggé él a város, van mindig történés, nézelődök folyton.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
chris0000
őstag
válasz RobberBaron #30732 üzenetére
hi. jah asszem ebben a videóban beszélnek róla, h nehezebb ellenfelek lesznek már a 2.0-val.
-
RobberBaron
tag
válasz RobberBaron #30732 üzenetére
(és a krómozati engedélyre nyilván nem raktam pontot, mert nem tudtam hogy létezik kiberver korlát)
javítás: a szabadúszó képesség emeli a kiberver korlátot, a krómozati engedély csak még egy csontváz kiberver helyet ad.[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz RobberBaron #30815 üzenetére
Az kemény lehet!!! Én maxos reflex-tech-body buildet csinálok. Elsősorban kardozik, de ha kell, akkor előkerül a shoti és a pisztoly is. Max fölé van drótozva, 5% eséllyel beüthet az őrjöngés. És be is szokott.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz RobberBaron #30819 üzenetére
a DLCben bejon par iconic cyberware es nagyon sok iconic fegyver.
2.0 gyakorlatilag egy uj jatek lett itemizacios szempontbol
freeknight: autoradio nincs menubol lehalkitva nalad?
egyebkent par regi bug tenyleg visszajott, pl a "nem hivhato auto".
DLC achievmentek steamen pl nekem nem latszanak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RobberBaron #31127 üzenetére
Én is ráhagytam a dirtywork részt -
Peace
nagyúr
válasz RobberBaron #31127 üzenetére
Ilyet lehet??!!!!
-
Peace
nagyúr
válasz RobberBaron #31140 üzenetére
Én a másodikat választottam. Alexost megnéztem gyors reggel YT-on, nem szarozott.
-
Peace
nagyúr
válasz RobberBaron #31154 üzenetére
Én azt hittem, hogy megmenthetek mindenkit, ha Reed kütyüjét választom. A fene se hitte, hogy Songbird bekattan, Alex pedig meghal.
Kicsit lelombozott, de akkor már nem volt visszaút....... -
Peace
nagyúr
válasz RobberBaron #31175 üzenetére
Nekem
befejezés adja amúgy. Tudom, hogy meghalok ésaz űrkaszinós , de akkor is!Pam is lelép -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz RobberBaron #31175 üzenetére
szerintem ez a végkifejlet nem rugdosás volt, hanem realitás
ettől még engem ki kiütött a zokniból
gondoljatok bele,ha az a "csip" az alap játék szerint felzabálja V agyát és fél éve maradt hátra, akkor tuti már vannak vissza fordíthatatlan folyamatok ami az egészségi állapotát illeti. szóval én ezt valóban a leg lehangolóbb befejezésnek tartom, viszont talán ez a reálisabb "Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tag
válasz RobberBaron #31189 üzenetére
a nevünket a Babaház (baby doll?) küldetés során is már megtudjuk, mikor a babával leülünk kicsit lélekbúvárkodni (ott a választott baba a rendes nevünkön szólít).
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
addikt
válasz RobberBaron #31199 üzenetére
Onnan tudja, hogy amikor bejelentkezünk, akkor csak úgy mehetünk tovább ha elfogadjuk az ő feltételeiket, és ahhoz meg be kell csatlakozni. Nyilván akkor húznak le egy csomó személyes adatot, amiből a babák is dolgoznak, hogy minél intimebb legyen az élmény, hogy hívják a klienst, mivel foglalkozik, mit szeret, mit nem, stb. Úgyhogy innen tudja ő is a nevünket, és igen, Valerie/Vincent a karakterünk valódi neve.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In