Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3004) jonnyjoker01 válasza FoxiestFox (#3002) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Én már évekkel ezelőtt lemondtam arról, hogy a AAA stúdiók újításokat hozzanak be. Annyi pénzbe kerül a játékfejlesztés, hogy inkább azt csinálják ami megbízhatóan működik - játékaik továbbra is jó eladási számokkal "büszkélkednek". Nem beszélve arról, hogy multiplayerben van most a pénz, oké hogy dollármilliárd kategória bevétel volt a GTA V után, de annak sokszorosát hozták a Shark Card-ok.

Indie fejlesztők próbálkoznak új dolgokkal, mivel valahogy ki kell tűnniük a tömegből (vagy csak szimplán szeretnének valami újat megvalósítani), de náluk hiányzik az az emberi erőforrás és pénz, amivel a nagy közönséget megfoghatják.

Cyberpunk 2077 is annyiban lesz max újítás, hogy mennyire befolyásolhatja a játékos a sztori kimenetelét, de ez sem teljesen új dolog és meg kell várnunk a megjelenést míg kimondhatjuk hogy sikerült-e vagy nem jól megcsinálniuk.

Szerk.: Az RT-t azért nem nevezném közönséges szar extra post process effektnek. Teljesen más kategória, mint pl. a DoF, vignette vagy lens flare. Az tény hogy évről évre egyre jobb grafikát produkálnak a AAA stúdiók, nekem azzal van bajom hogy kb ez az egyetlen újítás amibe fektetnek. Felőlem nézhet ki úgy egy játék mint a valóság 1:1-ben, ha mögötte nincs tartalom egy kalap ....t sem ér az egész szerintem.

[ Szerkesztve ]

Üdv. Johnny

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.