Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubis6
aktív tag
válasz beyruth82 #21046 üzenetére
Na látod, pont az ilyen dolgokról beszéltem... rendszeresen elcsesznek fontos dialógusokat, ami így magyarul már értelmetlenné válik. És ez csak egy mondat volt a sok közül
Pontosan ugyanezt játsszák a filmekkel, sorozatokkal is, rendszeresen csak pislogok, hogy ezt miért így fordították itt és itt, mert így már semmi értelme az egésznek... és akkor jönnek a kérdések a fejedben, hogy ez miért volt ilyen logikátlan, mi értelme ennek és ennek, holott csak 1-1 szót kihagytak, amivel teljesen más kontextusba kerül az egész történet. Tudod: nem mindegy, hogy csapba szarni, vagy szarba csapni
Ez kb. olyan, mintha egy régi magyar verset megpróbálnál lefordítani angolra.. esélytelen úgy átadni, hogy megértsék a mondanivalót a lefordított szavakból, hacsak nem fűzöl hozzá még jó-pár magyarázó mondatot..https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
Maelephant
aktív tag
Amint jöttek a hírek a betörésről, rögtön azt gondoltam, hogy ezek ruszkik, állami szervezésben, akármit is hazudnak körítésként, a cél Lengyelország további lejáratása és gazdasági károkozás, hiszen ilyen exponált helyzetben ez extra nagyot szól. Ezt gyakorolják, csinálják minimum Putyin hatalomra kerülése óta, és nem kispályások, egy amerikai elnököt is sikerült bejuttatniuk, illetve kis híján polgárháborús helyzetet teremteniük az USA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
veterán
válasz Maelephant #21053 üzenetére
Ez kő kemény ruszofóbia, paranoia és összeesküvéselmélet keveréke.
-
veterán
válasz Jinxb1rd #21056 üzenetére
Ugye ez nem komoly?Szerinted egy astrazeneca, moderna vagy pfizer mivel jobb, másabb vagy akármi?Általában véve is a magyarokban nagy a bizalmatlanság a vélt vagy valós történelmi sérelmek miatt(egyébként nekik is lenne okuk utálni a magyarokat mégsem teszik úgy mint mi) de ez azért túlzás szerintem. Hidd el semmivel sem jobb az usa, kína vagy bármelyik másik politikai vagy gazdasági nagyhatalom. Nézd végig az usa történelmét, főleg a 20.században mit műveltek latin amerikában de a világ minden más táján is!Több mint 80 alkalommal robbantottak ki, vagy támogattak, szerveztek, háborút, polgárháborút,puccsot, államcsínyt, lázadást, zavargást, felkelést szerte a világon.A snowden és egyéb lehallgatási, megfigyelési botrányok is azt bizonyítják hogy az usa saját szövetségeseit is lehallgatja, megfigyeli.De azért mi rettegünk pl a soha senkivel( illetve 1950-53 között dél koreával) sem háborúzó észak koreától. Az usa legalább annyira ha nem jobban kémkedik és gazdasági, politikai, stb károkat okoz nemcsak az ellenségeinek de még a saját szövetségeseinek is. Egyik kutya másik eb.
U.I:
Egyébként a cyberpunk 2077 ebben nagyon is realis.Tényleg igy működik a világ, a kormánynok és a cegek is, csak ezek a nyílt tamadasok, haborúk vannak eltúlozva de a felszín alatt tényleg megy az egymas elleni kémkedés gazdasagi, politikai vagy akar fegyveres háború. Te en vagy a többi kisember pedig annyit jelent nekik mint az arasakának a sarki tech sebész a játékban.[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
kinyitottam a secret endinget, de Smasher kinyírt, majd stáblista
bakker,de azt vettem észre, hogy ott nincs életvisszatöltés, mire odaértem már csak 385-ön volt az életerőm...persze így is meglehetett volna, csak kamikázéztam végig
stáblista után egy ending után ugye lehet visszamenni a "csak még egy meló" opcióval.
ilyenkor mehetek a következő engingre újra az Embers ajtajából?
vagy manuálisan is visszatölthetek az erkélyre, hogy ne kelljen Hanakoval újra lefolytatni a csevelyt?iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz csababarca #21060 üzenetére
Emberstől kezdődik újra.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz csababarca #21060 üzenetére
manualisan visszatolthetsz, az mukodik.
hacker builddel ha ennyire nincs HPd en egy comrade's hammert ajanlanek, szigoruan a fedezeket atlove. az gyakorlatilag egy tech raketaveto.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
csababarca
őstag
válasz proci985 #21062 üzenetére
Azt használom
Alapból 710 hp-m van, 4200as páncél.
De a suicade endingben nem tölt vissza életerőt, hiába nyomom magamba a health adagot, folyamatosan gyengülök.
Ez bug, vagy feature? Sima endingeknél első vègigjátszásnál nem volt ilyen (4 félét próbáltam), most a suicadenál meg ez volt.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
proci985
MODERÁTOR
válasz csababarca #21063 üzenetére
feature
mennyi bodyd van?
-
Maelephant
aktív tag
válasz beyruth82 #21055 üzenetére
Szó sincs róla, külföldi, angol nyelvű publicisztika alapján kialakított vélemény. Azt azért látod, hogy mi megy Oroszországban? Az amerikai választási rendszerbe beavatkozást, Trump feltételezhető, évtizedeken keresztüli "felépítését" (nem ügynökké, hanem kb. bomlasztó, "hasznos hülyévé")? Azt, hogy az oroszok minden alkalmat megragadnak, hogy egymás ellen hangolják a nyugati szövetségeseket és a bomlasztás alapvető módszerük? Feltűnt, hogy milyen hihetetlen gátlástalanok? Hogy amúgy elfoglalták fél Ukrajnát? Kijátszották egymás ellen Örményországot és Azerbajdzsánt, már megint? Grúziai történések korábbról? Szíria, hogy megmentették a helyi diktátort? Igen, a nyugat is kegyetlen, kizsákmányoló, pénzéhes, manipulatív, de nem ilyen szinten gátlástalan és következmények nélküli, illetve az emberélet valamit még jelent, ha keveset is, nem pukkasztott nullát. És nem vagyok ruszofób, semmi bajom az orosz néppel, az évszázadok alatt egyre gátlástalanabb politikai vezetések "szülte" birodalommal van bajom.
-
csababarca
őstag
válasz proci985 #21064 üzenetére
18asra van felhúzva. (Én mindent húztam, nem specifikálódtam semmerre, mindenben találtam olyat amit hasznosnak gondoltam, ezért húztam)
De meg tudom szerintem ennyivel is oldani, csak ugye elején nem tudtam így belementem fedezéknélküli tűzharcba.
Majd megpróbálom okosba leszedni őket.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
proci985
MODERÁTOR
válasz csababarca #21066 üzenetére
nekem lement 8as bodyval is
tipp: second heart segit, meg erdemes kihuzni az athleticset is mielott odamesz.
-
veterán
válasz Maelephant #21065 üzenetére
Észrevettem mindent amit leírtál. Nem akarom relativizálni putyin hatalmi politikáját.Tisztában vagyok vele, de az usa akkor is többet háborúzott és avatkozott be más ország belügyeibe a 2. vh óta mint bármelyik másik ország a világon.Amiket leírtam azok tények.A számok nem hazudnak.Semmivel sem kisebbek az usa által elkövetett bűnök mint az oroszoké, sőt!Annyi különbség van csak, hogy az usa saját polgárai ellen nem követ el repressziót, megtorlásokat és nyílt terrort, míg az 20. századi orosz trörténelem bővelkedik ebben.Ellenben a világ más országaiban az usa számtalan népírtó diktatúrát segített vagy tartott hatalomba az érdekei szerint. Fennállása óta szinte folyamatosan háborúban áll más országokkal. Mindenesetre kár ezen vitázni hisz én magam nem tudom mi vagy kik állnak a hacker támadás mögött de kétlem hogy ilyen pitiáner dologgal akarnák destabilizálni az oroszok lengyelországot. Ennél sokkal jobb módszerek is vannak, mint a cyberpunk alkotóinak meghekkelése.Ez egy nagyon pitiáner dolog, ilyennel nem hiszem hogy titkosszolgálatok foglalkoznának. Ezer más dologgal sokkal nagyobb kárt tudnak okozni, főleg hogy a cd projekt egy magáncég a lengyel államot semmilyen kár nem éri, semmilyen formában.
-
Vesa
Topikgazda
! Urak, a politikai témákat kéretik a megfelelő topikokban folytatni! !
A tudomány a valóság költészete!
-
törölt tag
Basszus annyi mellékküldetés van hogy nem haladok a főszállal
-
aktív tag
válasz #42308056 #21074 üzenetére
Takemura azóta is az első találkahelyen vár, közben már lassan kimaxolom a szintet csak random beleszaladós és rendőrségi megbízásokkal utóbbiak el is fogytak teljesen a térképről (lvl42 most, már majdnem minden küldetés alacsony/nagyon alacsony kockázatú, egy-egy területen van közepes, pedig alig csináltam párat még)
(most is épp aknamezőt szedek fel, hogy fejlődjön a gépészet ahelyett, hogy haladnék... asszem ez egy nagyon elnyújtott végigjátszás lesz...)
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ratcache #21075 üzenetére
enginering pro tipp: aknamezo takaritas szornyen ineffektiv.
helyette szerezz egy tech fegyvert ami eleg eros ahhoz, hogy atusson a falon.
- breakthough
- comrades hammer
- DB2 tech duplacsovu shotgun (ez esik ott is ahova mesz)
pro tipp: atlag lepcsot atlovi, viszont ha ket tereptargy van kozted es az ellenfel kozott (pl egy lepcso es egy korlat), azt mar sose viszi at.menj le pacificaba (legdelebbi waypoint), es kezd el irtani a rosszfiukat ugy, hogy a FALON AT szeded le oket. minden egyes alkalommal, amikor falon at szedsz le valakit no az engineeringed es melle a pistol, a rifle vagy an annihillation is
a jatekban ez sehol nincs leirva, de pontosan ezert van "panceltoro" ikonja a technek es NEM a powernek: a ket ikon nincs megcserelve, powerbol tenyleg kizarolag a Grad sniperek amik atviszik a falat, viszont azok kivetel nelkul haborus ritkasagok.
nekem is veletlenul tunt fel. online guidek joresze meg sajnos tele hibaval
Vesa: meg lore miatt, pl a Gustavo Orta kuldetes teljes hattere ott bontakozik ki
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz proci985 #21078 üzenetére
köszi a tippeket, megnézem mi van "a falon túl"! aknáknál egyébként van egy rész, ahol 160xp jár darabonként (7-es tech kell hozzá) és kb. végtelen mennyiségű van, így gyorsan fejlődik, de amúgy jogos, a harc valóban jobban növeli ha fedezéken át lövök.
már a játék elejétől DB-2 Satara-t használok (az a duplacsövű tech shotgun - pontosabban sajnos az egyetlen a játékban ), 2 szintenként gyártok magamnak kéket belőle, az "Elvtársi üdvözlet" receptjét még csak most találtam meg, 20-as shotgun után az lesz a következő.
egyébként én is elsősorban azért kattantam rá a rendőrségi küldetésekre, mert magába szippantott a sok apró történetszilánk, ami egy-egy ilyen mögött van.
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Véletlenül felszedtem Skippy-t, nem is kerestem. De, mivel olvastan itt hogy nem végleges, rádobtam még két 20%-os fejlövés modot és kiélveztem amíg tartott
Városon kîvül sikerült vele leszedni két rendörcsapatot, amibe nem szándékosan, de sikerült belekötnöm. Utolsó kommandós kivégzésével a négy csillag is huss eltűnt[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Strezi #21080 üzenetére
Megtartható ha nem adod át, csak visítozni fog.
Én pl puppyval kezdtem így 50 kill után átváltott fejlövésre és ott is maradt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
aktív tag
válasz proci985 #21082 üzenetére
hát, próbából legyártottam egyet... shotgunnal is kell helyezkedni azért (vagy lerohanni...), de ez egyszerűen tömegmészáros
lakott területen belül jó kis nehézségnövelő, pillanatok alatt nyakamban voltak a zsaruk a civil áldozatok miattaz viszont fura volt a shotgun után, hogy nem lehetett feltölteni, azonnal tüzelt - vonatkoznak erre így a perk-ek egyáltalán? (túltöltés, extra sebzés... na nem mintha annyira szükséges lenne, de na! )
-
sixpak
nagyúr
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
félisten
Wow most elolvasva a kommenteket esett le valóban milyen műtétről volt szó az autóverseny után...
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Ovisbig
tag
Találkoztam egy küldetéssel amivel eddig még nem; hullámvasutaztam Johnnyval (szédülés).
Fura mert korábban a steam-es acsik miatt egyszer már az egész várost kipucoltam, minden melót, mellékküldetést, szkenner balhét megcsináltam, de ez akkor nem jelent meg. Akkor is utcagyerek voltam, szóval nem lehet kaszthoz kötődő küldetés.
Lehetséges, hogy ez a küldetés csak addig érhető el mielőtt még a voodoo boysos főküldetést nem kezdted el, vagy még nem csináltad meg? -
Segal
veterán
válasz proci985 #21091 üzenetére
Konkrétan kilométerekről látszik
Viszont a dobozkáját már nem olyan egyszerű megtalálni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ovisbig
tag
válasz proci985 #21091 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, ha nincs rajta a küldetésjelző nem is találtam volna rá.
Am most megpróbálom úgy, hogy a főküldetések előtt minden mellékest és melót megcsinálok. Eddig úgy néz ki összehozható, jelenleg 32 szintű vagyok és fő történetszálon csak Johnny megjelenése utáni első Takemurás találkozáson estem át. Eddig tapasztalatok:
Sandra Dorsettel nem tudok találkozni míg el nem kezdem az egyik főszálat.
A Claires autóverseny sem indul el.
A "Pusztulat" kiberpszicho küldetés sem jelenik meg (nyilván azért mert köze van Saulhoz és vele még nem találkoztam), így a kiberpszichós mellékküldetéseket nem lehet végig vinni, megvan mind, de ez az egy hiányzik.
Meg persze azok a melók sem jelennek meg amik egy későbbi történetszálhoz kapcsolódnak, pölö az aldecaldós melók.
A bokszmeccseket kérdéses, hogy meg tudom-e így csinálni, eddig csak úgy ment ha elértem az 50-es szintet és teljesen ki vagyok már pimpelve, de most ez nem fog a főküldetések előtt összejönni. -
sixpak
nagyúr
válasz Lacielvtárs #21096 üzenetére
Hajrá!
Nehéz eltéveszteni.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Segal
veterán
Én ezzel a játékkal sz*pattam a tériszonyos haverjaimat. Ennyire nem volt durva a reakciójuk mint a srácnak a videóban, de azért 1-2-nek barna nadrágba kellett volna jönnie
Vigyázat fejhallgatóval fülgyilkos részek vannak benne!"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
proci985
MODERÁTOR
[link] face your fear - skycraper is zsenialis volt a celra.
eleg nagy mintan probaltam ki, kb 5% levette, tovabbi 5% egy ponton leult a foldre.
a mexikoi aki elmondasa szerint egyaltalan nem felt a magassagtol, na o tenyleg jol birta.
cyberpunk valamennyire immenziv, de azert boven nem ennyire. volt, hogy egy pillanatra megijedtem, de jellemzoen kizarolag megabuilding-maszas kozben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame