- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Másfél éve amikor a két nagyot befejeztem még nem volt szinkron a többihez, most viszont már van, úgyhogy elkezdem nézni.
Érdekes, hogy mindre elkészítették végül amire nem gondoltam volna, csak a World beyond ami a tinis spinoff az nem kapta meg.
Ha már erőforrást akarnék spórolni akkor a Talest is kihagytam volna a magyar szinkronból, mert az se sokakat érdekelhet.
Az embereket a Daryl, a Negan és a Rick hármas spinek fogják csak érdekelni úgyis. Akkor vagy ezekhez csinálok szinkront és spórolok költségeket vagy ha már máshoz is elkészítem akkor megcsinálom az összeshez főleg mivel két nyamvadt évad volt az egész a tinisből is. Annyira magyaros ez a logikátlanság.Ahogy látom mindenkiből kifogyott az érdeklődés a franchise után, valahogy nem lep már meg. Pedig a
még érdekesek is voltak a végén, de már nem tudja lekötni az embert az egész.mászni tudó zombik -
Grave_444
nagyúr
The Walking Dead: The Ones Who Live
Ezt sem nézi senki? Első 5 percben már történik benne meghatározó, talán meglepő dolog a főszereplővel, ami mostantól végig vele marad.
-
Alusky
senior tag
Jól kihalt ez a topik.
Én most elkezdem a 8. évadot a Fear-ből aztán kb ennyi.
Az anyasorozatot befejeztem, a két (jövőre három) új spinoff meg annyira nem érdekel már, meg azok nem is szinkronosak. -
Grave_444
nagyúr
Senki sem nézte a Daryl Dixon vagy a Maggie & Negan féle Dead City spin offot?
Nekem bejött mindkettő, most végeztem velük. -
volandy
senior tag
Végre sikerült megnéznem az utolsó évadot is!
Szuper volt!
Én végig követtem az évadokat. Az 5. évadig hétről hétre vártam. Utána már csak akkor néztem, ha leadták az egész évadot.
Szerintem fantasztikus volt végig! Nyilván voltak benne hullámok! Melyik sorozatban nincsenek? Ha hibát tudok felróni a készítőknek az csak az, hogy lehetett volna párhuzamosan mutatni a fő sorozatot és Rick-Michonne történetét is.
De nekem így is jó volt!
Várom a többit! -
Di Natale
senior tag
Basszus.. most néztem meg a 11. Évad 19. Részét. Először azt hittem visszatértek a suttogók, de kiderült, hogy itt bizony másról van szó
-
Di Natale
senior tag
Ma elkezdtem újranézni a 10. évadot, hogy friss tudással leselkedhessek a 11. Évadnak. Háát... 10 részt tudtam megnézni és beleuntam. Egyszerűen nincs már erőm a Walking Dead-hez. Amit azért sajnálok, mert rajongtam érte.
-
Woodslave
félisten
valami híres country énekes. Mintha a saját lemezét rakná fel amikor megy utána a rengeteg zombi a kisvárosban.
na első gugli
We also find out that Beta in the series is a celebrity like his comic book counterpart, a famous basketball player turned actor. In the series, he is the singer Half Moon, who Alpha and Negan recognize. Half Moon is the only character to appear in all three of The Walking Dead universe series
-
mmdms
addikt
Halihó!
Mikor bétát kinyírják ás lejön a maszkja akkor deril odafordul döbbent arccal talán négönhöz, és kérdezi tőle: Láttad ki volt az? Láttam.
Nos hetek óta ezen kattogok, szóval ki volt az, nem esik le. -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10767 üzenetére
Spoilerbe tehetted volna legalább a felét.
Majd a azért szerintem érdemes lesz belenézni.következő sorozatokba -
enginev3.0
félisten
Na megnéztem az utolsó kettőt
Számtalan hiba, mint általában, értetlen dolgok, rosita ninja és társai
Lezárni sem tudtak semmit, ezt a rick szálat miért nem lehetett befejezni vagy mit tudom énKatasztrófális, örülök, hogy vége, nem kell tovább rosszul érzenem magam miközben nézem
Jó volt, szép volt, ennyi volt.
-
sirarcheer
senior tag
Én a végét nem értettem csak. Mutattak rég nem látott karaktereket, akik elvileg külön sorozatot/filmet kapnak. Lógott a levegőben, hogy mi miért történik. Michonne spinoffról nem is hallottam még. Minek lovagolt "páncélban" egy zombi horda felé. Rick és a helikopter gondolom egy sorozatban lesz kifejtve.
Annak is jobban örültem volna, ha a végén bekerítik Őket a zombik és jönnek helikopterrel Michonne és Rick majd megmentik a Nemzetközösséget és mindenki örül. -
toto0569
addikt
Rosita miért halt meg?Valamit nem láttam meg? -
Jakesz
addikt
válasz
Grave_444 #10761 üzenetére
Hát nem jött be a teóriám, pedig az érdekesebb lett volna ennél a lezárásnál. A spinoffok tudatában tisztában voltam vele, hogy ez nem lesz egy teljes körű lezárás, emiatt nem okozott akkora csalódást, de hiányérzetem nyilván nekem is van. Nemhogy nem zárta le a történetet, hanem új kapukat nyitott. A Rick és Michonne spinoff jöhet, mert az már egy régóta nyitott szál volt, hogy mi történt velük. A Daryl és Maggie/Negan spinoff már csak egyszerű pénzhajhász erőlködés, hogy fogják a 3 legnepszerűbb karaktert, aztán nyújtják tovább a történeteiket, mert a karakterek úgyis eladják a sorozatokat... Maggie és Negan esetében a koncepciót sem fogom fel, hogy hogyan gondolták komolyan, hogy ők kettesben fogják szelni a nagyvilágot, mert még a "finálé" is rávilágított, hogy ők soha nem lesznek puszipajtások. Daryl meg ugye közölte Judith-tal, hogy amint megtalálja a szüleit, akkor vissza fogja vinni őket, szóval az alexandriai és commonwealthi közősségtől sem kellett most végérvényesen elbúcsúzni. Tehát egy sorozatlezárásnak ez több szempontból is elég gyenge lett. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Jakesz #10760 üzenetére
Na ez a lezárás
Mondjuk ezeket eddig is lehetett tudni.eléggé felemásra sikeredett. Lezárni nem sok mindent tudtak, sőt 3 új sorozatot kapunk folytatásként, plusz a FTWD új évada is jön.
Ürességet érzek az utolsó rész megnézése után. Nem erre számítottam, de rossznak se mondanám.Nektek mi a véleményetek?
Rick és Michonne szál az eléggé wtf. -
Grave_444
nagyúr
S11E23
Sikerült felülmúlni az előzőt, egyre jobb, kár, hogy már csak 1 van hátra.
Egyelőre elég nehéz elképzelni a lezárást. -
Grave_444
nagyúr
S11E22
Na ezt nevezem, 1-2 résznél még izgultam is.
Bár csak ilyen lett volna az egész évad, nekem ez most baromira tetszett.
Ugyan a fordulatok kiszámíthatóak voltak, de nem papírforma szerint történt semmi. -
S e t h
nagyúr
Annak idején egy évadot letudtam a Fear of the walking dead-ből, még csak azt sem tudom mondani, hogy rossz volt, kedveltem a karaktereket, viszont a rengeteg sorozat között idővel elveszett.
Érdemes folytatni, vagy zuhant annyit a színvonal, hogy el kell inkább felejteni?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
S e t h #10755 üzenetére
Pont tegnap ment a Z világháború, ott például egyből a kórral kezdenek foglalkozni és a végén lett is megoldás. A zombik, mert így hívják őket
nem támadják meg a halálos betegeket és baktériummal ha belövik magukat láthatatlanok maradnak előttük.
Ötletes megoldás, de ez is csak egy esély ellenük. -
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10754 üzenetére
Ezzel összefüggésben még zavar más is.
Ahogyan egyre fejlettebb közösségek jöttek velünk szemben és már rendelkezésre álltak megfelelő szintű orvosi eszközök, valahogy sehol, senkinek sem jutott eszébe, hogy magával a kórral foglalkozzon.
Értem én hogy az elsődleges prioritás az alapszintű orvosi ellátás, de ennek köszönhetően tudnak most behozni 12 év után ilyen témát, hogy fejlődő zombik.Azt viszont a mai napig nem tudom megszokni, hogy amikor az egész világ át kellett álljon erre az új veszélyforrásra, akkor mindig muszáj eljátszani, hogy az alapvető elővigyázatosság figyelmen kívül hagyása mellett kell házak, romok között, vagy ingatlanokban közlekedni, aztán minden sarok mögül kiesik egy járkáló, aki általában sikerrel is jár.
Értem én hogy ez maradt csak ijesztgetni, elborzasztani, de szinte mindig van pár balfék aki koton nélkül megy Kongóba legénybúcsúzni. -
enginev3.0
félisten
-
S e t h
nagyúr
A 19. epizódnál tartok és kezdi felkelteni az érdeklődésemet, ami nem kis szó 12 év után.
Nincs új a nap alatt, de jelenleg elsősorban az ő karakterének az alakulása érdekel a legjobban. -
Pitterix
őstag
válasz
S e t h #10746 üzenetére
Ez tart vissza.
Grave444: nézhető---no, ez a baj. Hisz olyan jó kis sorozat volt. Tűkön ülve vártam az új epizódot minden egyes alkalommal. Aztán jött valami, vagy inkább hiányozni kezdett belőle valami és...
Nekem ez a hercegnő, vagy ki a lópikula betette a kulcsot.... -
Pitterix
őstag
No, mennyire izgalmas a folytatás?
Még nem tudom rávenni magam, hogy nézzem.... -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10743 üzenetére
Cassone remélem lefordítja.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Grave_444 #10742 üzenetére
Akkor meg kell várni a köv hetet, 17 18. rész vagy hbo-n vagy amazonon jött ki egyszerre, ott nincs magyar felirat
Disneyplus-szon pedig van szinkron és felirat is, a 17. rész felirata onnan származikEgyébként DSNP feliratban kb 2x is zombi szót használtak a zombikra
Ilyen még nem volt 11 év alatt -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10741 üzenetére
Úgy olvastam nem állnak neki, mert úgyis egyből felirattal jelenik meg.
Virágboltban viszont egyszerre jött ki két rész és hiányoltam a másodikhoz a feliratot.
Angol felirattal sajnos nem érteném 100%-ra, bár amilyen agyatlan mostanában elég ha nézi az ember. -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10739 üzenetére
18. részhez mikor lesz felirat? Egyben jött ki a 17-el.
Nekem tetszik. -
enginev3.0
félisten
Ez a zombik elleni harc még mindig kín keserves
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Sliderxy #10732 üzenetére
Hát azt kell, hogy mondjam (hogy háttal nem kezdünk mondatot
) csalódott vagyok és kissé haragszom is a készítőkre, mert a számomra tetszetős első rész után elvitték a sorozatot MEGINT! olyan irányba/irányokba, hogy én mint kitartó WD sorozat rajongó azt mondom ha így folytatnák az írók tovább hát inkább legyen vége.
Borzasztó, hogy bele akarnak kényszeresen erőltetni mindent ebbe az utolsó évadba. A Daryl szálon futó cselekmény ezzel a svájcisapkás manóval rém erőltetett és dög unalmas volt, a nemzetközösség számomra emészthetetlen. Kiégtem na...
Kíváncsian várom, hogy a Daryl spin-off-al mit tudnak majd kezdeni a készítők. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Winchester95 #10735 üzenetére
Eddig csak kettő, de lesz folyamatosan.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Winchester95 #10733 üzenetére
11. évad már szinkronosan megy.
-
Winchester95
őstag
Mikor lesz szinkron az új részekhez....?:)
-
Sliderxy
senior tag
Nekem a 11. évad első része pozitív meglepetés volt. Eddig számomra a leggyengébb évad a kormányzós szenvedés volt, után a suttogós alfa-béta kínlódás, ezeket csak becsületből néztem végig, pörgetni soha semmit mert akkor inkább nem is nézném. Alapjában véve jó ez a sorozat bár kissé kiéghettek már az írók, az sem tett túl jót a szériának, hogy sokszor az írógárda is cserélődött, ezt gyakran érzékelni is lehetett, pont ahogy itt is írtátok, hogy történtek a sorozatban olyan események amikről aztán nem derül ki semmi, csomó elvarratlan és a készítők által elfeledett vagy szimplán le..... szál.
Rick visszatérésére azért kíváncsi leszek, hogy tényleg meglépik-e ebben az állítólagos befejező évadban, azért csak egy jelentősen meghatározó karaktere a sorozatnak. -
Pitterix
őstag
Nem tudom, mi van, de nem bírom tekerés nélkül nézni.
Valamiért még kíváncsi vagyok azért, mi sül ki belőle. -
Grave_444
nagyúr
Ahogy
felbukkant egyértelmű volt ki végez vele.Leah -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10728 üzenetére
Szerintem lesznek közösségen belül, akik a vezetők ellen fordulnak.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10725 üzenetére
Az elején ilyen szempontból sokkal összeszedettebb volt a sorozat és hagyott időt kibontakozni. Már sokszor azt se tudom ki volt az előző ellenséges társaság.
-
venom8888
őstag
Es rick el is mi lehet, el vitték helikopterral anno.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10723 üzenetére
A legutóbbi rész egész jól sikerült kivéve a végét.
Nehogy már az a nő egyedül elintézzen minden katonát. -
venom8888
őstag
Hello. michonne al mi van? Kicsit lemaradtam a sorozattal, el van tunve az a karakter.
-
Pitterix
őstag
No, megnézegettem őket, de nekem nem jön be.
Szerintem most már csak azért nézem, hogy vajon, hogyan végződik.... -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0 #10717 üzenetére
Még csak a 9. részt néztem (pörgetve) meg, de nem az igazi.
Lehet megvárom az egészet, azt egybe, talán lemegy. -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10717 üzenetére
Olyan összecsapott lesz, mint a GOT.
Sorozat IMDB 9.3, utolsó rész 4.0. -
enginev3.0
félisten
válasz
Pitterix #10715 üzenetére
Nézem, a 11. rész borzasztó volt, meg az előtte lévő is, nem értem miért kötelező mindent szétcseszni, csak mert úgy tartja kedvük, ez már elég szánalmas kategória szerintem
na és hol van Rick, meg a nője? Volt nincs? Vagy majd az utolsó részben besétál és átveszi az irányítást, és ennyi?
-
Pitterix
őstag
Nézi valaki a folytatást?
-
enginev3.0
félisten
Én még a 6. Részt néztem meg, a falba élő emberek egész jók voltak, végre valami kreativitás
-
Grave_444
nagyúr
Ez a 8. rész eléggé adta.
Jaaa, hogy idén ennyi volt..
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Pitterix #10708 üzenetére
Még nem értem a végére, de ezt a hülyegyereket inkább fejbeszúrtam volna.
Ha előre tudtom a reakcióját, végignéztem volna, ahogy széttépik.A mi kis országunkban is sokan álomvilágban élnek, mint a közösség magas rangú tagjai.
Az értelmes "átlag" ember pedig Eugene és a barátai. -
Pitterix
őstag
Nos, azt nem mondanám, hogy a 7. epizód izgi lett volna, de nem volt lapos sem.
-
Pitterix
őstag
Na, ez az 5. rész tetszett. Mióta vége, agyalok, hogy miért, de bejött.
De ez a közösség, vagy micsoda, nagyon diktatórikus lehet.... -
Grave_444
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10704 üzenetére
Az utolsó jelenetet és a
leszámítva nekem tetszik az öreg karaktere."vallásosságot" -
Pitterix
őstag
Na, egy újabb zakkant fószerrel lettünk gazdagabbak.
De ez az epizód egész tűrhető volt. -
Pitterix
őstag
Ez a lovas rész még tölteléknek is gyenge volt, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Raspberry Pi
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest