- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
sp8787 #16034 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy 2018 augusztus 23-án félig-meddig készen volt a játék, és elejétől végéig játszható volt. Ugyan itt többen csőjátéknak tekintik (nem világos, milyen alapon), de valószínűleg a fő küldetésszálra gondoltak. Alapos tesztelés, hibajavítások még (nagyrészt?) hátra volt. (Amivel még fél évet minimum eltölthettek volna, december 10-től számítva.)
-
Maxtreme
addikt
Ez olyan mint a "drága festmény" amire szert teszünk. Még Johnny mondta is hogy ezért jó pénzt fogunk kapni. Aha. Kinél? Mert nekem még az inventorymba sincs
-
nincsnév007
addikt
válasz
Cray Tyler #16082 üzenetére
köszi, megpróbálom én is megkeresni
-
zseko
veterán
Na, nem tudom volt-e értelme, vagy haszna... mindenesetre kimásoltam a tulajdonságokat, és az azokhoz tartozó perkeket és leírásaikat. Ha így hívják őket, nem szoktam hozzá ezekhez.
Remélem csak hasznát veszi valaki[link]
-
Azt valaki tudja hogy a side questek mi után gyarapodnak? Main questek után, utcai hírnévvel, vagy mindkettő ?
-
hszilard666
veterán
válasz
hombre[EU] #16085 üzenetére
Én agyonvertem egy hatalmas bontókalapáccsal, 4-5 ütés volt. lvl20 as testem van, és valami 1500 as sebzést tol a kalapácsom
Mindenki más lefekszik tőle azonnal
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #16085 üzenetére
Nekem az volt magas, hogy számtalan esetben elkerülték őt a lövedékek, mintha vmi erőtér vette volna körül, szinte lepattantak róla minden irányba, nem értettem.
-
Maxtreme
addikt
Srácok. a külön megvehető BrainDance "csomagokkal" lehet valamit kezdeni? "lejátszani vagy mittomén' ?
-
hombre[EU]
veterán
ez valami >EPIC BOSSBATTLE< volt?
ezt csináltuk 2percig és vége lett...töltsem újra?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
hombre[EU] #16083 üzenetére
Nekem volt hogy ha hátulról mentem be egy épületbe pont a dupla ugrás miatt akkor nem trackelte le az útvonalat és mindig arra a lépésre trackelte a következőt, és mindig átkellett manuálisan löknöm, hogy trackelje a következő lépést már...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
proci985 #16076 üzenetére
így 40ó után nem ez volt az elsō, csak az utolsó amikor a játék elengedte a kezem és hagyott játszani (a játékmenet nagyrésze sínen megy, a közlekedésen kívül) ezért hoztam ezt példának. szerintem elbeszélünk egymás mellett, nem bugokról hanem (gameplay) dizájnbeli problémákról beszéltem. hiába készítettek 1001 fajta lehetōséget, az csak a munka fele...a körülményeket is meg kell teremteni,hogy legyen értelme azoknak. de ez rengeteg játéknál probléma, fōleg amelyeknél a fene nagy szabadság a koncepció aztán kiderül,hogy nincs hozzá know-how.
egyszerū példa: készítesz egy platformert,amihez adsz ugrást, double-jumpot meg jetpacket, de a pályád teljesen síkilletve a balance is megér egy misét, pl. a smart fegyverek,amelyek egyáltalán nincsenek kiegyensúlyozva. nem nehéz: minden arénába raktak volna 1-2hackert,amelyek megtudják buherálni és elōször azokat kell kiszedni,hogy normálisan használhasd...voilà, good gampeplay design choice
-
válasz
nincsnév007 #16078 üzenetére
Viszonylag el van rejtve, meg nem is feltűnő elsőre:
Az egyik cyberpsycho quest, amikor a ruhaüzletbe jön be a tag tombolni. A boltvezető ráhívja a MaxTac-ot, és az egyik MaxTac-os csajnak egyedi mantis blade-je van (Higurashi), amit 11-es tech ability-vel lehet kiszúrni, és azzal kapcsolatban szóba elegyedni vele. A hölgy neve Melissa. Itt nem történik semmi, beszélgettek, megpróbál beinvitálni a MaxTac-hoz, de persze nem csatlakozol. Elsétálsz, és a boltvezető kis idő múlva üzen, hogy az a MaxTac-os csaj akivel beszélgettél, az is cyberpsycho lett, és kivégzett 14 embert. Ez pont annyi, amennyi hulla van a 2013-as teaserben a hölgy körül, plusz a teaserben MaxTac-es ember tartja a fejéhez a stukkert, aki pont úgy néz ki, mint a tag, aki áll a csaj mellett amikor beszélsz vele.
Mindez persze nem jelenti azt 100%-ig, hogy ő az, de figyelembe véve a készítők által elhelyezett apróságok és utalások természetét (amiket eddig láttam), én rá merem mondani, hogy egyezik a két karakter. Az ezzel kapcsolatos YT videók nagy száma is arra utal, hogy a playerek között is konszenzus van erről. -
modflow
veterán
válasz
hszilard666 #16080 üzenetére
Ja! Köszi.
Az elején biztos elmondta, de már nem emlékeztem...
Valahol meg lehet nézni ezeket a tutorial dolgokat?Pl. nem tudom, hogy kell bunyózni.... csak az ütés megy, de gondolom van kitérés stb.
Csinálom én a feladatokat, de nem csak a fő sztorival akarok haladni, hanem mellette a mellékkel is, de már csak nagyon magas veszélyeztetettségű feladatok vannak, a karakterem meg eléggé mazsola még....
-
modflow
veterán
A képernyő bal felső sarkában a piros csík az életerő.
A felette lévő kékes az mi?
Azt mivel tudom feltölteni? -
nincsnév007
addikt
válasz
Cray Tyler #16024 üzenetére
hol találtad meg?
-
donki
senior tag
Ez kb. olyan, mint egy filmben. Amikor a főszereplő átmegy egy téren, rengeteg mellékszereplőt látunk, mindnek megvan a maga feladata, de csak arra a fél percre, amig a képernyőn vannak.
Nekem ezek a jelenetek nagyon tetszettek. Egyrészt lehet érezni rajta, hogy a keretek szűkösek, de azért azt is, hogy próbáltak odafigyelni a részletekre, hangulatot teremteni. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
hombre[EU] #16062 üzenetére
en ezt inkabb finomhangolasi problemakent latom, de javits ki, ha tevedek.
nem jutott elég erōforrás a játékmenetre, vagy gameplay és level designerek nélkül készítették
ezt szakmabelikent irod, egyetlen kuldetesre alapozod a kb 100bol, vagy van mas indokod is? nekem azert az feltunt, hogy nagyon nem volt difficulty spike sehol, ami open world jateknal ritka, illetve kb nem letezik. a designerek (es a writerek) kb kimaxoltak amit lehetett a stiluson belul.vannak bugok, vannak balance problemak, de azert ez igy a masodik heten kb RPG szinten azert az egyik legjobban kiadott jatek szintjen van PCn (es itt kizarolag PCrol beszelek).
hasonloan komplex jatekok kozott en azert emlekszem a Dishonored 2, Deus Ex: Mankind Divided vagy a Just Cause 3 startjara, es ahhoz kepest inkabb bosszanto nyugokrol van szo, mint tenyleg sulyos problemakrol.
-
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #16073 üzenetére
Én is, így most van egy magát fejlesztő, intelligens, csak fejlövésekkel operáló fegyverem, ami folyamatosan szidalmaz, mert nem adom vissza a gazdájának.
-
hszilard666
veterán
válasz
DzsannyX #16069 üzenetére
Igaz, de én mégsem említeném egy lapon ilyen tekintetben a witcherrel. Szuper volt Geralt története minden szinten, de amit itt leműveltek nem is mimika hanem érzelmi ráhatás szempontjából, az valami eszméletlen. Néhány részen, például Evelyn és Judy szálnál sírtam mint ribanc a templomban. Egy játék van ami hasonló hatással volt rám érzelmileg, az pedig a Hellblade: Senua’s sacrifice. Ott sírva néztem végig az ending credits-et. Úgy éreztem több lettem a játék által. Mindenképpen javaslom azt a címet azoknak akik szeretik az érzelmi stresszt. Én imádom. Pont azért mert a magánéletemben nem érint meg semmi, és semmi sincs rám hatással igazán. Ezek nélkül a játékok nélkül tényleg kevesebb lennék.
-
válasz
hszilard666 #16065 üzenetére
Ebben nagyon jó a CD Projeckt RED.
Már a Witcher 3-ban is szuper jó volt az egyes jelenetek megkomponálása és abban a karakterek viselkedésének, gesztusainak, mimikájának kidolgozása. Mintha egy filmet rendeztek, fényképeztek és vágtak volna, nem egy játékot.
Itt meg egyenesen óriási a karakter animáció. -
Cifu
Topikgazda
válasz
Jinxb1rd #16048 üzenetére
A karakterek kidolgozása terén néha egészen döbbenetes szinten van valóban az animáció. Evelyn, Dex, Johnny, stb. a meghatározó karaktereknél tényleg nagyon durva a hatás.
A mellékkaraktereknél már változó a helyzet, de például az egyik gyorsutazás után, a NCART pályaudvarról kisétálva figyelmes lettem egy párra. A csaj elhányta magát, a pasi tartotta, és próbálta valahogy irányítani. Pár percig figyeltem, egy kb. 60-70 másodperces animáció volt, aztán ismétlődni kezdett. Szóval a script tök jól meg volt csinálva, de valahogy hiányzott, hogy ezután elbotorkáltak volna a mellékhelységbe. Ilyesmikből akad bőven, és mondom, amúgy maga az egész jelenet jól volt nagyon megcsinálni...
-
hszilard666
veterán
válasz
cikasz #16038 üzenetére
Igen, Ő is szuper karakter!
Jinxb1rd:
Most hogy mondod lehet hogy elsőre és utoljára láttunk ilyen király karaktereket
Szomorú vagyok hogy kollektíven ilyen igénytelenek vagyunk. Pedig szerintem ez az igazi nextgen vonal, mivel nekem ez része az immerziónak. Mint ahogy a való életben is megnézek egy szép lányt... -
pandras83
őstag
válasz
ProEvoFan #16039 üzenetére
szerintem meg pont hogy nem szakmai a véleménye, de szeret úgy tenni mintha 20+ éve játékfejlesztő lenne. önmagába, a saját gondolataiba és hangjába szerelmes az OW Zoly. ez a legutóbbi kritika is csak arra jó, hogy akit eddig nem zavartak a gondok a játékkal, eztán még inkább fogják. le kéne ülnie ennek az arcnak és fejlesztenie kellene, utána lehetne köpködni. az meg külön vicces, hogy a kritika elején belekezd a tv shopos termékcsatolós k#rválkodásba, utána meg izomból tolja a foghegyről kritizálást.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
proci985 #16050 üzenetére
"mūködik"
gameplay design szempontjából ez nulla. attól,hogy száz fajta izét beleraktak a játékba attól még nem mūködik. nem az elsō eset volt, tegnap az arasaka gyárába guggolva besétáltam a fōbejáraton majd kisétáltam...egy crouch gomb kellett hozzá. még a tutorial elōtt megcsináltam volna ezt (is). ne mondja senki playtesteken nem jött ki,hogy az emberek háttal ülve a kijelzōnek végigmennek az egészen.
mint írtam vagy nem jutott elég erōforrás a játékmenetre, vagy gameplay és level designerek nélkül készítették -
Bep
őstag
válasz
D1Rect #16052 üzenetére
Az az érzés engem sem kap el, mint pl. egy Borderlands-ben, hogy végig gondoljam skillfát, illetve ha pottyan egy fegyver akkor lessem a statjait, bújjam a vevő helyet, hogy van-e sokkal jobb, hogy cseréljek-e vagy nem. Nem igazán vagyok rákényszerítve. Venni még egy fegyvert sem vettem, eladni egyet sem adtam el, bezúzom őket, a felvetteket meg javítom fel, de az is lehet, hogy nem sokkal utána lecserélem, ha épp végignézem a hátizsákot. Eddig sok gondot nem jelentett, illetve szerintem, ha pár kényelmi skillen kívűl a többit se osztom le, sok minden nem történt volna.
-
tusi_
addikt
Nem azt mondtam, hogy kifogy, hanem, olyan, mintha...
Nekem is 32 van es 6-ot eszik belole MSI Aftb szerint.Remelem megoldjak, mert engem ez az egy akadalyoz a tovabbjatszasban. Nem erdekel a low grafika, de hogy a low meg szaggat es ghostingol is na attol megfajdul a fejem.
-
Argh!
aktív tag
Vegigjátszottam, nekem nagyon tetszik a játék. Én nem vártam semmit, megjelenés elött 2 videót láttam a játékból és annyit tudtam róla hogy rpg lessz.
Megértem azokat akik csalódtak akik Skyrim vagy Witcher mélységű RPGt vártak.
Ami tetszett:
- Gyönyörű grafika, ilyen részletes karakter kidolgozottságot nem láttam még sehol.
- Sokféle build lehetőség , saját stilusodban játszhatsz.
- Jó a sztori, nagyon tetszett.
- Több mint 6 éves kártyámon tudok játszani 60 FPS-el(igaz csak 720p)
Ami gáz:
- Buta járókelők, azért annyit belerakhattak volna amennyi GTAban is van. Nagyon remélem kezdenek ezzel valamit. Nagyon sokat dobna a játékélményen, erre gondolhattak volna a fejlesztők... Vagy nem tudom miért lettek ilyen semmilyenek, nem volt rá idejük? Ha már open world rpg-ként reklámozták be ez kellett volna az első legyen hogy leprogramozzák a viselkedésüket, nem csak legugolnak feltartott kézzel.- Autók, semmi tuning lehetőség
- Korlátokat leszedhetnék mindenhonnan a járda széléről, illuzió romboló hogy mindenhol úgy kell parkolni hogy ledarálom a korlátokat
- Az autók láthatattlan vonatsinen mennek, wtf
- Rendőrők tojnak kb mindenre:
Kitéptem az embert a kocsiból rendőr ott volt mellette és semmi reakció.
Átmegyek a piroson vagy ledarálom az oszlopokat semmi reakció.
(Olyasmit képzelek el, átmész a piroson és elkezd követni egy drón, felszólit megállásra
aztán fizeted a büntit)
- Fegyvereknél szerintem komoly balance probléma van:
Úgy vettem észre hogy sokkal többet számit az alpha dmg mint a dps.
pl:
Van egy piszoly ami 100 dps lassan lő nagy alpha dmg, pár lövés és meghal.
Gyorsan lövö kis alpha dmg-s pisztoly, 200 dps, és sokkal tovább tart kilőni ugyanazt az ellenséget.
Szerintem a nagy alpha dmg-ből sokkal nagyobb %ban megy át a sebzés.
Nem tudom hogy számolja a játék de nem jó a képlet, a kis alpha dmg-ju fegyverek hátrányban vannak.A 100+ óra alatt egy buggal találkoztam csak ami miatt vissza kelett töltenem a mentést. Felmásztam egy ládára és beszorultam a láda és plafon közé
Egyszer volt olyan, ez már az 1.05 path után hogy gurulok autóval és egyszercsak felrepült pörögveÖsszességében nekem bejön a játék. A bugokat javitják, fejlesztik a játékot akkor nagyon jó lessz. Majd jön hozzá millió mod is mint a skyrimhoz, remélem
-
zseko
veterán
A fotómódban készített képeket hová menti a játék? Én sehol nem találom
A Pictures mappába csinált ugyan egy almappát, de üres...
-
Juhasz27
tag
"GTA5 135M eladásához nem lesz mérhető"
Nyilván.... Mivel a gta5-ben azért van online rész is,
és ebben benne vannak azok is akik újra megvették, mert permaban-t kaptak.
Pl.: Van 1 ismerősöm aki 4x vette meg, mert online-ban modder program miatt tiltották 3x
De kíváncsi lennék mekkora eladásokat produkáltak volna, ha nincs az a bizonyos online. -
válasz
Jinxb1rd #16049 üzenetére
Nem hiszem, hogy lenne olyan nehézség ami megkottyanna innen.
Túlságosan OP vagyok, tele legendary cuccokkal(+500k credit) és még el se kezdtem craftolni.
Unalmas, gyakorlatilag bárkiket lemészárolok <30 sec alatt nulla gondolkodás mellett, persze a sztori miatt kitolhatnám, de egyáltalán nem szórakoztató. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
hombre[EU] #16041 üzenetére
hat igen, az fps gameplay annyira gyenge, hogy jelen pillanatban buildek szempontjabol a deus ex - far cry 2 - shadow warrior - rage2 negyes barmelyik jatekstilusa mukodik es eleg jol ki van egyensulyozva very hardon is.
csak cyberimplantbol haromfele van, harom teljesen eltero jatekstilusra.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
hszilard666 #16025 üzenetére
Én annál a csajnál azt bámultam, hogy lehet ennyire valósághűen meganimálni egy karaktert. Ahogy megváltozik az arcszerkezete ahogy figyel rád és ha olyan a mondanivalód, átmegy kínosba vagy lenézőbe, majd válaszadáskor a mindenki által ismert mézes mázas kinyaljuk az ügyfél seggétbe. Ebbe a játékba érzem először azt, hogy tényleg emberiek a szereplők, az arc animálást nagyon mester szintre emelték. és ez a szomorú, hogy nem erről beszélünk, hanem arról hogy kilőhető-e a gumi kereke...
Más fejlesztők azt fogják látni hogy nem érdemes az apróságokba ennyi munkát fektetni, mert hálátlanok az emberek és elég neki egyszerűbb baromságokkal teleszórni a játékot, hogy pl egy npc random ránköszönjön és megdicsérje az autónk.
Annyira de annyira nevetségesek az emberek.
-
Bő 50 óra után meguntam és abbahagytam a játékot.
Mert elkezdtem megint elölről, very hard-on, netrunnerrel. -
zseko
veterán
Nem gondolom hogy ez a hiba, csak egy kérdés, a procid elég hozzá? Nem látom milyen géped van. Nálam Battlefield V alatt volt hasonló, az ajánlott követelménynek is megfeleltem az 1300X-el, a Vega 56 pedig még jobb is volt, és stabil 80 fps-em is volt, de ennek ellenére élvezhetetlenül akadozott a játék.
Két dolog segített, ebből az egyik ideiglenes tűzoltás volt, engedélyeztem a virtuális felbontást (mert csak fullhd monitorom van), és 4K-ba tettem a játékot, így 35-40fps-el ugyan, de játszható lett. De az igazi megoldás a proci csere volt.
Mint kiderült, hiába írja ajánlottnak a 4 magos 1300X-et, az így nem igaz, minimimum 4mag/4 szálas proci kell ahhoz, hogy ne akadjon. Mindkét oldalon ugyanígy volt, Intel procinál is. A tíz órás ingyenes játékmenetből nyolc ment el a levesbe, amíg ez a szarság kiderült -
BaLee
addikt
Ez a hackelés még mindig nem annyira kerek nekem. Ahol egy hackelés alatt van v1, v2, v3 pénzszerzési lehetőség ott ha mindhármat megcsináljuk akkor több pénzt nyerünk ki mintha csak a v3-ra mennék rá? Illetve van olyan, hogy fejben kilogikázom hogyan megyek majd de már az első választásnál kipirosít két lehetőséget és csak 1 marad. Bár lehet függ attól is, hogy csak 4 buffer helyem van.
-
beef
őstag
Nem segít, nekem azonnal jelentkezik. 32GB RAM-om van, abból aligha futhat ki
A képtörés kevésbé érdekel, az alig jelentkezik és figyelni kell, hogy lássam. A diavetítés viszont már annyira nem bejövős. Miközben az fps számláló 70 alá alig esik.
Kísérletezgetek egyenlőre, de lehet egy patch vagy új VGA driver fogja majd megoldani. -
donki
senior tag
válasz
cocobanana #15933 üzenetére
Butaságokat beszélsz össze-vissza. A grafikai bugok egy része driver hiba, tehát ki sem szabadott volna adni a drivert a gondolatmenetedet követve (és a video kártyát sem, amíg jól meg nem írják rá a drivert). Valamint a mai napig jönnek ki javítások az operációs rendszerre, tehát azt sem szabadott volna kiadni. De még a processzorokat sem (amin annyit játszottam és dolgoztam), mert hardveres sérülékenységeket találtak rajtuk. Szóval kőbaltával kéne játszanunk a mai napig?
A játék játszható, élményt lehet vele szerezni, tehát teljesen etikus PC-n értékesíteni. Kizárólag a régebbi konzolokra eladásból van probléma. -
hombre[EU]
veterán
válasz
sp8787 #16037 üzenetére
ki vagy akadva a Keanura
egyébként hasonló a megérzésem. szerintem pár éve (2017-2018) rájöttek,hogy nincs erōforrásuk és idejük az egész játékra és mindent a cinematicra fordítottak, a gameplay pedig ott maradt a sarokban. látszik,hogy mennyi munka van az assetekben, animációkban, scriptekben...és ehhez képest mennyire gyenge a gameplay. -
cikasz
őstag
válasz
hszilard666 #16025 üzenetére
Én Panam Palmer-be vagyok szerelmes!
Ha megyek valahova vele kocsival sosem nyomom el és nézem az úton végig. Amikor találkoztam vele és szerelte a kocsit, na ott elég sokáig elidőztem
Jó lenne ha csaj karakterrel be lehetne fűzni! -
Roland861010
veterán
válasz
Ra's al Ghul #16027 üzenetére
Miért a mantis blade mellé kell build ? :D Szerintem az annyira power hogy a halál fejes ellenségeket is simán szét szedtem vele pár másodperc alatt úgy hogy a penge (Talent)ki sem volt húzva.
-
-
beef
őstag
válasz
mert_csokis #16028 üzenetére
SSD-n van. Próbáltam már mindenféle kombóban, vsync, fps fix, freesync, chill, render 50%-on, hatástalan mind. Már igazából refundoltam volna, ha ezekkel a beállítás próbálgatásokkal nem léptem volna túl a 2 órát.
Így marad és vagy rájövök, hogy mi okozza vagy várok hibajavításra. -
Cifu
Topikgazda
válasz
freeknight #15996 üzenetére
És mint mondtam, nem lehet a nextgenre fogni a dolgot, mert a játék készen volt 2018 novemberében, amikor még nem is tudhattak volna nextgenre fejleszteni, mert még nem voltak devkitek sem.
Nem volt kész a játék 2018-ban, nem tudom honnan veszed ezt a dolgot. Eleve 2020 január 16-án volt egy olyan twitter bejegyzés, hogy már az elejétől a végéig végig lehet játszani. Aztán nemrég volt egy kiszivárgott info, hogy a megjelenés után volt egy videochat a CDPR-en belül, ahol a vezetés fejéhez olyan dolgokat vágtak a fejlesztők, hogy például azt állították, hogy miért nyilatkoztak olyat, hogy végig lehet játszani a játékot, ha egyszer az még nem volt igaz. ( [forrás] ). Szóval még idén januárban sem volt kész a játék... -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #16026 üzenetére
csak akik refundolni fognak azok nem a projektred,hanem a sony&ms felé fordulnak
ez megint ilyen féligazság,hogy ne pereljenek a befektetōk.
egyébként valószínū jövōre még jobban fog fogyni,ahogy egyre több újkonzolt és új vga-t fognak árulni ill. tavasszal ez már akciós is lesz
de a lengyelek helyében én felkészülnék egy amerikai tömeges civil perreott kevesebbért is büntetnek
-
Tiesto222
tag
válasz
mert_csokis #16028 üzenetére
Én is mindig ezzel szenvedtem de mióta vettem egy G-sync es monitort azóta ha csak 35-40fps-em van akkor is totál sima és folyékony a kép. Plusz még jobban is fut a játék mert ugye a Vsync az teljesítményigényes. Ajánlom mindenkinek ha van lehetősége váltson monitort.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi buildről?
Katana / Mantis blade-re lett kitalálva. -
l.skywalker
titán
RDR2 esetében az első 12 napon értékesített 17 millió sell-in adat volt, ez a 13-14 millió viszont sell-trough. Azaz az RDR-nél beleszámolták azokat a kópiákat is, amiket leszállítottak viszonteladóknak, de még nem vásárolták meg őket a játékosok/vevők.
Itt pedig bele van már számolva az a refund mennyiség, ami közvetlenül a CDPR-hez érkezett be.
-
hszilard666
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #15944 üzenetére
Nálam beszippantja a 16 giga ramot és a 11 giga vramot is.
Bah, 79 óra játékidőnél tartok, és mindjárt vége van
Nekem nagyon bejött a játék, bugoktól függetlenül. textúra és hang problémáim voltak a legtöbbször, de egy mentés/betöltés mindig megoldotta a problémát. Kivéve a vodoo boys os találkás missionnél, ott megoldódott a hangprobléma amikor elvégeztem a feladatot.
Nálam instant klasszikus lesz a játék, egy dolog miatt haragszom a fejlesztőkre, az pedig az hogy szerintem kevés benne a kontent. 2-3x ennyi mellékküldetéssel lennék boldog. Viszont ami szerintem hibátlan, az az írói munka. Egyes karakterek történetei, konkrétan könnyet tudtak csalni a szemembe, valamint amit imádok a witcher 3 ban és a CP2077 ben az a világ, és a benne lévő karakterek reális gonoszsága. Egyszerűen el tudom képzelni hogy ide fog kifutni a világunk. Ami nagyon megérintett az szegény Evelyn története. Amit végig kellett szenvednie szegény lánynak azért elég gyomorforgató. Hozzám az átlagnál közelebb áll ez a téma, elég sok olyan lányt ismerek akik hasonlóan tesznek ételt az asztalra, és sajnos tényleg vannak hasonló történetek ahol tényleg aranyosabbnál aranyosabb fiatal lányok mennek tönkre.
Imádtam benne a reklámokat. Annyira reálisak voltak hogy konkrétan néhányat el tudok képzelni hogy találkozok velük itthon. A kedvencem a gyorskölcsönös reklám volt a 60% THM mel, aminek az volt a csattanója hogy "a szomszédod már hívott!"
Ebben az elbaszott fogyasztói társadalomban tuti működne.
Foglalkoztam hitelügyintézéssel egy időben, hát tényleg van akinek ennyi motiváció kell a fogyasztáshoz.
Vártam ezt a játékot. Konkrétan annyira hogy a megjelenés óta még állást sem kerestem, hogy legyen időm megtapasztalni a címet. Nem azt mondom hogy megbántam hogy megvettem, bejön a játék ahogy fent említettem, de reméltem hogy nagyobb katarzist vált ki belőlem. Holnap fogom befejezni, 1-2 mellékes meló van már csak hátra.
Remélem itt is akkorák lesznek a DLC-k mint a witcher 3 ban!
Amit még kiemelnék azok a női karakterek megformálása. Viccen kívül itt láttam a legszebb karaktereket amik valaha digitális médiában elém kerültek. Mikor első alkalommal látjuk Judy-t a tekintete magához láncol. (Szomorú is voltam hogy nem lehet csávóként ráhajtani
) Evelyn is elég dekoratív volt amikor találkozunk vele a MOX-nál, de a kedvencem egy mellékkarakter. Mégpedig a Clouds recepciósa. Kiváló arcszerkezet, környezethez illő smink és ruha, és reális bőrhibák. Meghaltam. 20mp ig csak néztem hogy hogyan lehet ilyen tökéleteset alkotni. Na jó lehet rosszul vagyok bedrótozva, de hát nem gyönyörű?!
(Nagyítsd ki!)
-
Oké, a 2013-as trailerben látott hölgy megvan. Már csak Ciri van hátra.
-
Vesa
Topikgazda
Indításnak ez egyáltalán nem gyenge egy ekkora cégtől, ebben a műfajban!
2 hét alatt/elővételben közel 14M, miközben -összes eddigi eladással- egy Skyrim 30-35M, RDR2 32-35M, Witcher 3 28-30M.Nyilván a Minecraft 200M, és GTA5 135M eladásához nem lesz mérhető, de reálisan nem is volt targetelve.
-
omfgk
veterán
válasz
l.skywalker #16014 üzenetére
RDR2 ennél többet adott el, 2 éve ugyanebben az időszakban, csak a 2 konzolra.
Covid nélkül...Amekkora volt a hype... Ezek a számok egyelőre elég gyengécskék.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Az igen!
-
zkxdn
őstag
válasz
-
Segal
veterán
válasz
A befektetők soha sem elégedettek
-
l.skywalker
titán
Cyberpunk 2077 has sold more than 13 million copies, despite launch disaster and refunds
14 millió eladott példány
8 millió preorderGyanítom a negyedéves pénzügyi eredmények után a befektetők sem fognak már sírni.
-
nubreed
veterán
Egyszer már nekem is mondták ezt, szóval tényleg van benne ilyen. Kár, hogy a kocsikra nem reagálnak, ha már van 2 Rayfield Caliburn -om is, (igaz az egyik ingyen megszerezhető) meg 2 féle Quadra (egy 66 meg egy 740 -es), de sosem reagál senki rájuk.
Bezzeg a GTA 5 -ben... (hú mit fogok én ezért kapni
)
-
beef
őstag
"ja legutolsó 1.0.5 újabb featuret is hozott, ha a játék közben belépsz a settingsbe nem tudsz kilépni belőle "
Én gyakran a settingsben vagyok simán ki/be lépkedek, nincs ilyen gond.
Azért vagyok ott állandóan mert 70-90 fps mellett is olyan stuttering van, hogy fáj nézni és kísérletezek, hogy mi az oka. Tök mindegy, hogy low vagy ultra settings, ugyanaz. Olyan mint ha 15 fps-em lenne, folyamatosan akad a kép amikor fordulok. Mindegy hogy külterület vagy egy kis zárt garázs. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Triathlete #16009 üzenetére
18as craftinggal lehet upgradelni a rare / iconic fegyverek egy reszet, szoval ne dobd ki es ne tord be.
-
Triathlete
senior tag
A [kép]-en látható Szike nevű kard mikor felvettem akkor még narancssárgával írta, mikor a tárgyaimhoz bekerült narancs lett. A minősége ritka/ikonikus szemben azzal amit használok, ám annak mégis magasabb a DPS-e, jóval! Ez most akkor, hogy van? Kell valami perk, hogy eleve ikonikus állapotában tudjam felvenni, vagy majd nekem kell felfejleszteni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ProEvoFan #15796 üzenetére
vegigporgettem, a fejleszto / oktato srac nagyon rendben van es nagyon igaza van. imadom, ahogy a jelenleg futo orain ezzel peldazik, en a mai napig emlekszem, amikor anno diszkreten az egyik eloado egy deus ex idezettel nyitott.
mondom ezt szakmabelikent. a podcaster huzta a szajat par kijelentesen, de vele nem ertettem mindig egyet. mondom ezt ugy, hogy en is egy "anonymous gangbanger of the 21st century" tradicionalis deus ex builddel (int / tech / reflexes + valamennyi health tulelni) mentem: avagy silent hack + tech mindenre, szituacios assault / guerilla harcmodorral megtamogatva. kb mint az elso deus ex legvegen, bar a GEP gun mint multifunkcios eszkoz kivaltasara sajnos nem talaltam tokeletes megoldast
.
annyit tennek meg hozza, hogy a writing resze is zsenialis.
-
válasz
Roland861010 #15972 üzenetére
Valóban megoldotta
-
mettek
addikt
válasz
Jinxb1rd #15986 üzenetére
Qzért voltak ilyen könnyelmű és hangzatos marketing szövegek:
Aztán az összkép sem épp így néz ki (a tömeg és az élő város mantrázása):
Nekem hangulatra kinézetre sztorira nagyon bejön de sok sebből vérzik: nem igazi RPG, rosszul kivitelezett fejlődési rendszer, buta AI, hol vannak azok a nagy beharangozott öltözködési stílusok, hol vannak a nagy választási lehetőségek (gyakorlatilag 1-2 érdemi választás van, a többi csak körbejárja ugyanazt q témát), ahogy mások is említették a Trauma Teamnek nyoma sincs a játékban, ahogy az ehhez kapcsolódó egészségügyi biztosítás is csak háttérsztori (mi magunkra nem tudunk ilyet kötni pedig fun lenne). Sajnos az egész város műanyag erzetű m semmi élő lélegző nincs benne pedig ezt ígérték. -
Madwe
nagyúr
válasz
nesh_019 #15961 üzenetére
Szia, fps viszonylag stabil 60fps néha beesik de nem vészes. Textúrák mediumon vannak kb, elmegy de nem az igazi. Felbontás 1200-1440p között ugrál, elég mosottas nem éles. A népsűrűség elmegy.
ugye itt nincs quality mode mint xsx-en ami ugyan fix 30fps de cserébe 1800p sűrűbb népességgel, kicsit jobb textúrákkal.
a hdr úgy szar a játékban ahogy van, sdr tartalmat tone mappol, bukod a feketéket, normális tévén rögtön kibukik h ez valami félkész belehackelt vacak.
bugok glitchek elég gyakran vannak benne ahogy elég sok quest is bugos tud lenni, újra kell tölteni mentéseket h be tudd fejezni, de néha az se segít
2-3 óránként kifagy a játék a legfrisebb patchel is (sőt azok rontottak is a dolgon)
szvsz kerülendő, várnék vele ha tudsz ha nem is feltétlen a ps5 nextgen patchig de legalább a januári esetleg a februári nagy patchig - bár elnézve h eddig a patchek csak szarabb stabilitást hoztak, fene se tudja.
ja legutolsó 1.0.5 újabb featuret is hozott, ha a játék közben belépsz a settingsbe nem tudsz kilépni belőle - csak a főmenüből állítgasd amit akarsz. Játék nehézséget viszont a legelső karakterkreáláson túl csak játék közbeni menüben tudsz állítani, uh jól fontold meg mire teszed mert jelenleg nem tudod a bug miatt változtatni -
proci985
MODERÁTOR
válasz
S e t h #15994 üzenetére
viszont a cyberpunkban vhogy nem találtam meg ki vagyok, a világ nem adott rá választ, hiába kerestem.
viszont már csak a befejezés van hátra, az meg nem szalad el, megvár ha újra hívogatna a világ.akkor en javaslom, hogy csinalj egy mentest es menj a befejezes fele. a valasz amit keresel ott van, de egyszavas valasz nem lesz. ugyanugy, ahogy night citynek is ezer arca van attol fuggoen, hogy honnan nezed (
), V szerepe se egyertelmu.es a jatek sose mutatja az egesz varost! a befejezese nelkul ertheto az uresseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD