Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #18948 üzenetére
eleg sok ikonikus fegyver van.
18as, de inkabb 20as technical kelleni fog.
en ugy csinalnalm, hogy kitalalnam mit akarok a vegen hasznalni. minden tipusbol van eleg sok.
minden alkalommal, amikor rare -> epic es epic -> legendary upgradet mesz, akkor az item level (ez nincs rajt az adatlapon, de ettol fugg a vedelem / dam) a sajat szintedre ugrik. tehat ha osszeszedsz egy Tsumetogit 15os szinten, de 20as szinten upgradeled legendaryre, akkor 20as lesz.
ilyen kb 5 szintet meg valamennyire lehet rentabilisen upgradelni. 10 szint folott elmebaj szinten megdragul minden upgrade szintje, ez akkor jo, ha ki akarod huzni a craftingot 20ig gyorsan mert ilyen 5-10ezer xprol beszelunk egy ido utan, es van nagyon sok materialod (pl epic shock + Ozob granatbol). a max item level 50, tehat ha az overwatchod 50es szinten upgradeled legendaryra, akkor utana mar nem lehet upgradelni. ezert kell a 20as technology, az az utolso 5% dam.
igazabol mivel jellemzoen rare szinten esnek a dolgok, sima rare -> epic -> legendary korokbol egesz jol szinten tudod magad tartani. plusz ott van pl a breakthrough es a comrade's hammer. persze ha int builddel mesz akkor ez eleve targytalan .
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Topikgazda
válasz zsoltee10 #18939 üzenetére
Nem kerültek bele a játékba, sok egyéb szabadidős tevékenység mellett.
Nekem egyébként az hiányzik, hogy az összes TV műsort meg lehessen nézni valahol. Egy ideig nézegettem őket, de sokat nem, vagy csak félig láttam...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
proci985
MODERÁTOR
tv az mondjuk tenyleg jo lenne, eszmeletlen mennyisegu contentet csinaltak es neha nem latszik.
ld paran a Passion reklamjait se lattak a varosban, pedig egy ponton tele lesz vele minden. vagy a Lizzy kuldetes vegen is elvileg lesz egy uj szama.
-
Adam_Shepard
addikt
dobna valaki egy point of no return mentést légyszi?
.
-
csababarca
őstag
Elkezdtem egy új végigjátszást, most nomádként indultam.
Sajna nem nagy különbség volt, sőt kicsit talán rövidebbnek is éreztem a nomádos felvezetést...
Na mindegy, most mivel az előző 50 órás kijátszásom rohanós volt, megpróbálok szisztematikusan haladni, kipucolva a területeket, aztán néha főszál.
Kíváncsi vagyok milyen lesz így.
De már el is felejtettem, mennyire nehézkes az elején még nem feltápolva, első küldin már kétszer meghaltam, mert daráltam, mint az előző kijátszás végén csak az ellenfél nem érezte meg a kis csúzlis lövéseimetiPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
juliensorel
senior tag
válasz zsoltee10 #18939 üzenetére
Nem lehet őket megnézni, mondván "V kibervere nem kompatibilis velük" és ezzel szépen a szőnyeg alá söpörték ezt is a fejlesztők (? vagy akárki). Nem tudom mi okból de ez is óriási kihagyott ziccer szerintem. Maga ez a BD dolog baromi jó és izgalmas ötlet, csak éppen
a játékba ezt se sikerült érdemben belerakni, javítsatok ki, de max kb 3-4 "nyomozós" BD-ben jártam ~170 óra alatt és azok is kifejezetten a küldi miatt voltak csak benne...3-4db, hihetetlen Azért az milyen dolog, hogy valamit folyamatosan az arcodba tolnak, felhype-olnak, aztán kiderül, hogy légyegében te nem élhetsz vele. Szar.
A piros lámpás negyedben lehet néhol venni BD-ket de pénzkidobás, mert nem tudsz vele mit kezdeni. Nevetséges, tulajdonképpen egy újabb értelmetlen tartalom a játékban, nevezhetném átverésnek is. Rengeteg lehetőséget nem sikerült meglovagolni, így ez a játék egy csiszolatlan gyémánt a jelen fázisában szerintem.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz juliensorel #18960 üzenetére
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Kobe
veterán
Epic upgrade componentshez hol lehetne hozzajutni? Farmolos vagy lehet valahol venni?
-
bunfi
őstag
válasz CPT.Pirk #18961 üzenetére
Szerdánként este 10.
#18957 Adam_Shepard
Itt találsz mentést, sajnos most nekem le van dögölve (cloudfare), így nem tudok pontosabbat linkelni: https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
VikMorroHun
senior tag
Visszamentem a barlangba, ahol Panammel irtottuk az ellent ki tudja, hány órával ezelőtt (arrafelé vezetett az út a térkép szerint). Egyszer csak mit találok?
Ott van egy Rayfield Caliburn. Az enyém lett. Csak úgy. A hülye zsaruk meg rámásztak a kocsijaikkal, merthogy itten rajtaütés van, kérem szépen. Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
veterán
válasz VikMorroHun #18964 üzenetére
De komoly! Ezt jó tudni ja majd ott tartok.
Egyébként ha egy kocsit ellopok akkor utána az már az enyem lesz es tudom hívni távolrol mint az elején a sajátomat?Ezt meg ki se próbáltam.Ez ugye az a kocsi amit az elején el akar lopni V ha az utcakölyök opciót valasztjuk ugye? -
jonnyjoker01
veterán
válasz proci985 #18952 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a kielégítő választ! Nem tervezek int buildet építeni, csak minimálisan fejleszteném hogy több jóság jöjjön az access pointokból. Első mentésemben hackerman voltam, nagyon élveztem, de mire kimaxoltam, borzalmasan OP lett, szeretnék kihívást a játékban.
Mostani buildemet úgy képzelem el, hogy monowire+pisztoly használat és a
után pedig végigChippin in pisztolyát használnám. Emellett body-t és a techet húznám, előbbit extra mobilitásért harc közben, utóbbit ugye a kraftolás miatt. A maradék pontot pedig Cool-ba raknám még egy picit növelve a mobilitást meg egy picit ugye az intbe az access pointok miatt.Silverhand Emellett azt a szabályt is hoztam magamnak, hogy nem öltözködök össze-vissza, csak úgy ahogy tényleg tetszik kinézetre és nem fókuszálok a minél több defense-re, ezáltal óvatosabban kell harcolnom és nehezebbek lesznek a harcok. Legalábbis remélem így majd tudnak az endgameben one shotolni, amikor én is tudom őket.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Maelephant
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #18969 üzenetére
A handgunhoz a reflexet kell tolnod, az meg így már talán sok lesz, Body-Reflex-Tech, bár oké, ha Int+Coolra nem szánsz sokat.
-
hombre[EU]
veterán
na elkezdtek énekelni a projektredes fejlesztōk
->@jasonschreier
egyelōre nem sok, de van pár érdekesség: a prealpha demo kamu volt(nem kellett kivágni semmit,mert nem létezett ); kb. homeoffice-ben devkitek nélkül lōtték be a konzolokat; tps-nek indult csak jött ádamka, felrúgta a terveket és az ~5-6éves munkát ~3évbe akarták összesūríteni és igen, a rendōrök az utolsó pillanatban kerültek bele
még szerencse,hogy a mocapesek és az animátorok befejezték a filmet,mert ha a játék mellett az sincs kész akkor azt már a sok laikus is észreveszi[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
bunfi
őstag
válasz hombre[EU] #18973 üzenetére
@ádámka = Adam Badowski
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
wjbhbdux
veterán
-
.LnB
titán
válasz VikMorroHun #18964 üzenetére
Bruce Wayne kocsija. (Olvasd el a szilánkot)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Topikgazda
válasz hombre[EU] #18973 üzenetére
Sajnos ha van is igazság benne (mert biztos, hogy van bőven), azért a dolgot alávágja az, hogy tele van egyértelmű ellentmondásokkal és hatásvadász kerítésekkel. Lásd a 2018-as játékmenet demo nem lehet kamu, hiszen egy-az-egyben ott van a megjelent játékban, vagy azt írja twitteren, hogy 2016-ig 3rd person játéknak készült, csak a vezetés ezt áthúzta, közben arról ír, hogy igazából 2016-ban kezdődött meg a fejlesztés (akkor addig mit is fejlesztettek 3rd personra?).
Ahogy már korábban is írtam, Schreier kattintás- és botrányvadász hozzáállása nem segít a ködös részeket felfedni, neki csak az a fontos, hogy felkapják a cikkét (ami így persze meg is történik)...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
brumi1024
veterán
Nem belemenve az igazságtartalom vitába, pusztán logikai alapokon ez az állítás nem áll meg a lábán: Lásd a 2018-as játékmenet demo nem lehet kamu, hiszen egy-az-egyben ott van a megjelent játékban
Semmi nem igazolja, hogy ezt a részt utólag és nem előre fejlesztették le. -
hombre[EU]
veterán
nem egy cg videó volt az egész egy vertical slice,ami csak ott csak akkor/körülmények között mūködött (nem ezt jelenti a pre alpha)
2016 végétōl a full production kezdōdött...a blood and wine-on már csak egy maréknyi ember(fōleg animátorok)+outsourcing dolgozott. akkor már bōven dgoztak valamin
engem az érdekelne,hogy a creative director területén mi a fene történt. van egy tippem,hogy ez az adam sara...sokat akart a szarka. ekkora cégnél/projektnél nem lehet egy ember az atyaúristen kivéve,ha istenadta tehetség[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
Baromi fárasztó az a Schreier
Ezt valaki kurvára megbántotta a gamer iparban, vagy kiskorában. (Látszik is rajta )
Az ilyen hülyegyerekeket, ducktape-ezték fel a plafonra a koleszos LAN party-kon.És most kezdődik az egész elölről. Pedig már kezdett nyugi lenni.
Annyira egyedi sztorinak akarják bemutatni, hogy ez a fejlesztés félrement, mint ha nem lett volna ez így, egy rakás játéknál. Csak itt a túl nagy elvárás, ami megelőzte a játékot, felnagyítja ezt az egészet.
Hányni tudnék már ettől.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Caboose
tag
Jól ismerem a kedves Schreier munkásságát. Én személy szerint azt sem hiszem el neki, amit kérdez. Tipikus dögkeselyű a legrosszabb fajtából. Csak a szenzációra és a kattintásokra hajt, amit általában féligazságokkal és jó adag ferdítéssel ér el. Ráadásul nekem túlontúl "ballibsi" a figura, nagyon nem egyezik a világnézetem az övével.
És nem a CDPR-t akarom védeni. Ha az EA-ről vagy az Ubiról írna, akkor is ez lenne a véleményem.
-
RetepNyaraB
veterán
Ennek fényében akár le is állhatnánk ebben a potyikban erről a vonalról végleg. Aki aljazni akarja a cuccost, van rá másik thread azt' csókolom
Itt meg maradjunk a gyakorlati társalgásnál a kijátszásról. Akár.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
zkxdn
őstag
Egy kérdésem lenne azokhoz akik már befejezték a játékot.
Kerry storyline-ja, (Jachtos küldi az utolsó ha jól tudom) és Blue Moon küldetése az utolsó mellék küldetések igaz? Térkép kitakarítva, Panam, Judy és River küldetései is készek.
így biztonságosan mehetek az utolsó küldetésre? Senki nem fog felhívni?
Köszi a választ! -
.LnB
titán
Pörgesd az időt (napokat) párszor. Hátha bead még valamit. Én azt csináltam.
Bár így is maradt egy-két új küldetés a második végigjátszásra.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Ha bemész a liftbe garantáltan nem fog senki sem hívni, mert onnantól ideiglenesen zárolja a mellékszálat a játék amíg nem végzel a fő szállal. (max 2 óra attól függőeen melyik befejezést rakod össze)
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Maelephant #18970 üzenetére
Úgy képzeltem el, hogy 18 reflexes, 18 tech, 12 cool, 11 body és 9 int. Így elvileg marad még 3 pontom, ha valamit ki akarok még maxolni mondjuk. Képességfát nézegettem és az attribute követelmények alapján néztem a perkeket.
Üdv. Johnny
-
Segal
veterán
válasz jonnyjoker01 #18988 üzenetére
Én a helyedben kevesebbet adnék reflex-re és többet intelligenciára, de a te döntésed.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Jinxb1rd #18990 üzenetére
Nekem speciel 20-as test van, de engem nem mozgatott a nyugalom rész. Neki viszont fontos volt a 12-es értékből kiindulva, tehát lopakodósabb/hackelősebb tipus lehet. Ott viszont sokkal fontosabb az intelligencia mint a test.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz jonnyjoker01 #18988 üzenetére
buildfuggo
a Militech Falcont nem fogod tudni hasznalni ha nincs 20as reflexed, de talan a Qiant es Dynalar is megteszi.
bodybol 12nel van a breakpoint a kovetkezo synaptic signal optimizerre.
---
gyakorlatilag ha minmaxolunk ket fo csapasirany van a jatekban, es ez a cyberwaretol fugg mert azt nem tudod cserelni menet kozben:
1. hacker /cyberdecks: Tetratronic Rippler MK4, 20 int kell a ram recorvery perk miatt. jellemzoen erdemes Techet es Bodyt tolni melle, lvl36-42 kozott van kesz (16 body - 18 tech eleg), maradek pont meg mehet coldra. gyakorlatilag kizarolag hacket hasznal, egy ponton viszont erdemes felrakni a berserket es menni par kort Pacifica Pier - Mall kozott melee fegyverrel, reszben felhuzni az atlheticset es reszben a melee fegyvert. tehat amire nem mukodik a system reset (pl bossok), ott meg mindig marad a jo oreg gold plated baseball bat. vegjatekban 1000+hp, gyakorlatilag egy tank ami egyebkent overkill mert alapvetoen ez egy lopakodo build ami par boss miatt szinergizal a vedelemmel. ha nagyon kell egyebkent ott snipernek a Breakthrough es a Comrade's Hammer (esetleg egy Carnage), nagyon ugy se kell mas fegyver. egyetlen baja, hogy 10-20as szint kozott gyakorlatilag lopakodni kell (se damja, se vedelme), ugy 20-25os szintre van kesz, aztan 30as szinten mar lazan a very hard misszioknak is neki lehet vele menni mert annyira OP amikor elkezd mukodni.
2. Sandevistan vagy Berzerk, maradek tech / cool (mantis bladet nem kell upgradelni, de a katana gyorsabb). int maradhat 3 ponton, tobbi attol fugg, hogy shotgunt, assault riflet, pisztolyt, katanat vagy bunkot akarsz hasznalni. nincs hack.[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lehet spoileres lesz a dolog, aki nem játszotta még, ne olvassa...
Kérdésem lenne, ugyanis elakadtam a "Vörös Próféta" küldetésben.
Itt, ebben a videóban látható résznél vagyok megakadva, ugyanis nálam akár mit csinálok, annál a routernél semmilyen opció nem jelenik meg, így nem tudok tovább lépni. Másnál volt ilyen, hogy lehet megoldani a gondot? Így ennek hiányában ugrott a küldetés gondolom...
[link]
4:50-től indul a küldetés ezen része és a lépcsők tetején, fent levő eszközzel van bajom, nem tudok mit kezdeni vele, mert nekem nem jön elő ott semmi opció. -
zsoltee10
addikt
ha reinstall, ssd csere miatt biztonságba akarom helyezni a mentéseket, elég ha átmásolom a dokumentumok saved games/Cd Projekt red/cyberpunk könyvtárat, aztán visszamásolom?
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
kuldetesek tekinteteben nem sorrendbe mesz. jellemzoen az utolso mellekkuldetes:
- a Kerry questline (Boat Drinks) es utana Blue Moon (Every step you take)ezen felul meg van par kuldetes ami nem jelenik meg a mapon ha nem mesz adott helyre:
- Killing in the name of. Eleve Nancyvel is kell beszelni, aki a Kerry questlineig a Totentanzban csucsul. tetejeben Garry the prophetnek aki inditja sajat szala is van akivel otszor kell beszelni. Viktor klinikajanal a joytoy barral szemben campel. - Coin operated boy. Megabuilding H8 mellett az automata, szinten tobb napos quest - Venus in Fur: Meredith Stoutnak elnie es vezetoi poziciban kell lennie, es egy uzenet inditja ezutan. - Beat on Brat: Ozob. Azutan aktivalodik egy idovel, hogy megcsinaltad Ozob korabbi kuldeteset. - Beat on brat: Az utolso kuldetes neha nehezen aktivalodik - "cyberpsycho a varos kozepen": Halsey &MLK wayponttol (City Center / Corporate plazatol nyugatra) a Jinguji ruhaboltnal aktivalodik. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
zkxdn
őstag
válasz proci985 #18996 üzenetére
"Kerry questline (Boat Drinks) es utana Blue Moon (Every step you take)"
Ezek megvannakA spoiler tagban lévő küldiket meg köszi
-en és aBeat on Brat kívül egyik sincs meg, szóval megyek isCoin operated boy-on Thx man
Edit:
Killing in the name of ez a Vörös Próféta lenne mert akkor az megvan [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz proci985 #18996 üzenetére
Az Arch motoros questet kihagytad. És azok közül amit írtál, sokat jelez a térképen a játék. Szóval annyira nem rejtettek.
-
proci985
MODERÁTOR
igaz, es van meg a motoros is
nem tudom, ruhabolt biztos nem jelez ha nem talalod meg, nekem anno kimaradt . Garryhez se mentem vissza elegszer
zkxdn: Meredith valamikor A2 questline kozben aktivalodik eleg keson, es kizarolag akkor, ha
szetverted a maelstromosoket es nem torted fel a Militech kartyat amivel fizetned kene. egyebkent ha nem a corpo csaj var a maelstrom quest mission utan, akkor valoszinuleg az NPC aki adja ott mar halott. [ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: