Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu


__________________________________________________________
*A Topicban működik a Spoiler TAG (SP), legyetek szíves használni!*
[Cyberpunk 2077 screenshot & érdekességek topic]
________________________________________
Magyar Discord Szerver

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18301) brumi1024 válasza BaLee (#18295) üzenetére


brumi1024
veterán

Na ennek az egymondatos kommentnek talán ez a leginkább szabad értelmezése. :DDD A félkövérrel kiemelt rész jelen formájában legalább annyira rumor, mint a leak. Az egész leakre mondták, hogy nem igaz, nem egyesével minden állítását cáfolták.

Egyébként már sokadszorra van linkelve, az eredeti hsz is volt már, az szvsz bőven elég, ezeknek a cikkeknek túl sok hírértéke nincs (konkrétan semennyi).

[ Szerkesztve ]

(#18302) SnoopDoggOG


SnoopDoggOG
csendes újonc

Sziasztok, van itt olyan, aki kért PS-en refundot az erre létrehozott oldalon és vissza is adták a pénzét? Csak mert én az első nap, ahogy ez elérhetővé vált, kértem, de azóta semmi.

(#18303) pandras83


pandras83
senior tag

V W mint Woody

[ Szerkesztve ]

Cyberfuck Patchrunner

(#18304) Puma K válasza pandras83 (#18303) üzenetére


Puma K
veterán

Kb hasonlóan felröhögtem mint az ipse a hangos gif-ben :DDD

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#18305) zsoltee10 válasza Segal (#18294) üzenetére


zsoltee10
addikt

:D

na sikerült egy johnny+rogue endinget kihozni úgy, hogy panam áll a zuhany alatt. :D úgy látom itt happy end nem lesz. mi lett volna, ha johnny kapja a testet? secret endinget hogy lehet előhívni? mert amikor Hanakonál vagyok és Johnnyval dumálok, akkor 3 lehetőséget dob fel a game. Hanako, Panam, Johnny

(#18306) brumi1024 válasza zsoltee10 (#18305) üzenetére


brumi1024
veterán

Azt csak akkor lehet, ha az olajmezon Johnnyval egy bizonyos beszelgetest jatszottal le, es a vegso dontesnel varsz nehany percet, mig meg nem szolal.

(#18307) Carlos Padre válasza BaLee (#18295) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Majd jönnek és elmagyarázzák neked, hogy ez nem így van.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#18308) Maelephant


Maelephant
aktív tag

Carlos Padre, BaLee: nem kell burkoltan beszólni, el kellene fogadni, vagy legalábbis megérteni, hogy ha van egy teljesen fiktív állításhalmazod, amelyre a nyilatkozatot egyébként megtenni jogosult annyit mond, hogy az "egészében alaptalan", abból nem az következik, hogy az állításhalmaz bizonyos elemei igazak (van sok, kész kivágott kontent), de az azokkal végzett műveletekre nem az állításhalmazban foglaltak szerint kerül sor (visszateszik őket a játékba), hanem az, hogy nincs tényállásod, nem tudható, hogy mi a való a "kivágott tartalmak" létét, illetve esetleges visszatételét illetően.
Ha a "szenzációs" érvelés igaz volna, akkor a következő levezetés is igaz lenne. Ferenc azt állítja, hogy János pincéjében van az összes lopott érték, amiket János vissza fog adni a tulajdonosoknak. János erre annyit mond, hogy "ez az egész hazugság". Tehát János nem fogja visszaadni az ellopott értékeket, amik a pincéjében vannak.
Belátható, hogy az utolsó állítás (következtetés) igazságtartalma - további információk nélkül - nem állapítható meg.

(#18309) Vesa válasza Maelephant (#18308) üzenetére


Vesa
Topikgazda

Pontosan! :K

A tudomány a valóság költészete!

(#18310) jonnyjoker01 válasza BaLee (#18295) üzenetére


jonnyjoker01
veterán

Köszi a megosztást, még egy hírportál lekerülhet az adblock fehér listámról :C Azt sajnálom hogy a klikkem hozott nekik statisztikát és egy pár fillér bevételt.

Maelephant tökéletesen leírta a hibát ezzel, meg a többi kismillió hasonló cikkel amik megosztásra kerültek az elmúlt napokban. Mehetett volna ON-ba a komment egyébként (ha lehetne kitűzni kommentet a lap tetejére itt a PH-n akkor azt is támogatnám).

Üdv. Johnny

(#18311) Cifu válasza Maelephant (#18254) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Utána jöttek is ki a krimóból és persze röntgenszemmel azt is tudták, engem hol keressenek, ezért lelőttem őket a fenébe, ennyit a lopakodásról.

Ennek az a magyarázata valahol, hogy a bandák egy közös adatkommunikációs csatornát használnak, ahogy mi is, amikor bandázunk (lásd mikor T-Bug-gal és Jackie-vel együtt csináljuk a küldiket). A Ping quickhack pont ezt használja ki, hogy az egy "hálózaton" lévő emberkék helyzetét megmutatja. Ugyanezért ha valaki (akár NPC, akár kamera) "látja", hogy hol vagyunk, akkor a többi azonos bandába (egységbe) tartozó NPC is egyből tudni fogja (elvben, gyakorlatilag nem tökéletesen így működik). Ugyanez működik visszafele ugyebár, ha egy kamerát "barátinak" állítunk be.

Nem, a dolog korántsem tökéletes, mert ha ez logikusan lenne felépítve, akkor azt is lehetne ezen keresztül egyből tudni, ha valakit megölnek, de nem így történik.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18312) WATERDACA válasza RetepNyaraB (#18290) üzenetére


WATERDACA
őstag

Az felelőtlenség.
Mai napig patchelik és optimalizálják az 1000-es kártyákat is.

Tegnapi driver is valamennyivel segített a CP-n 1660 Ti-mmel, de még el kell mennem a Japán negyedbe hogy jobban meggyőződjek róla... :U

[ Szerkesztve ]

u wanted, i got it \o/

(#18313) need


need
addikt

Sziasztok...

Némileg meg vagyok akadva a "Ne veszisd el a fejed küldetésben"
egyszerüség kedvéért itt a [video] na most 04:40 ahol a gond van ugyan is nem tudok fent átugrani mert agyon ba*sz az áram.. és nem tudok rá jönni mi nincs kikapcsolva vagy mit nem jól csináltam...

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#18314) .LnB válasza need (#18313) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Pedig az csak egy sima futás + ugrás. Nem nagyon tudsz kapcsolni ott semmit. Van mod, ami immunitást nyújt az áramütés ellen. Másodjára én már úgy sétálgattam ott. De csak simán át kell ugranod, ne helyből, hanem nekifutásból.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#18315) need válasza .LnB (#18314) üzenetére


need
addikt

Nem véletlenül írtam mert nagyon furcsának találom ezt az egészet .. van amikor az segít újrakezdem a küldetés valószínűnek hogy az lesz belőle köszi a válaszodat :R :R

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#18316) Cifu válasza need (#18315) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Szerintem egyébként tényleg érdemesebb a Shock-ra immunitást adó kiberver vagy ruha-mod használata, mert én is elsőre ipari szintű szívással csináltam meg a küldetést (megpróbáltam a "földszinten" végigugrálni az autókon, konzolokon, amúgy arra is lehet szerintem menni, csak még nagyobb szívás... :DDD ).

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18317) zseko válasza need (#18313) üzenetére


zseko
veterán

.

[ Szerkesztve ]

HR24.hu

(#18318) zseko válasza need (#18313) üzenetére


zseko
veterán

Nem csak ott lehet felmenni, én az autó alól kimászva jobbra mentem, és a következő autónál fel lehet ugrani. Persze kell hozzá vagy a duplaugrás, vagy a másik. Fent meg azért halhatsz meg, mert túl közel lehetsz a jobb oldali rácshoz, ahol az áram megy, próbálj meg minél jobban balfelé húzódni.

HR24.hu

(#18319) bagyulajuve válasza Cifu (#18316) üzenetére


bagyulajuve
addikt

én is kb így csináltam és tényleg nagy copás volt :DDD

Resistencia eterna

(#18320) need válasza zseko (#18318) üzenetére


need
addikt

köszi köszi megpróbálom majd újra :D

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#18321) bunfi válasza Cifu (#18316) üzenetére


bunfi
őstag

Superinsulator (ruha mod) - belváros, ruha boltok, addig kell 24 órákat skippelni, míg fel nem bukkan vagy Grounding Plating (cyberware). De akár az Immunity is alkalmas erre, de 20-as Cool és Cold Blood kell hozzá.

Más: Character Build Planner & Calculator.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#18322) zseko válasza Cifu (#18316) üzenetére


zseko
veterán

Az valóban nem árt, jó párszor meghaltam már amiatt, hogy a meghackelt ellenfeleket a földön még megcsapdostam mielőtt kidobtam volna őket a kukába, és jól belehaltam amint felkaptam őket, mert a bot egyik esélyes tulajdonsága, amivel ütöm őket, az elektromos sebzés :DDD

HR24.hu

(#18323) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Én is szívtam vele, de szerintem az én saját elektromossági védelmem szívatott meg foylamatosan. Tippre valamit mindig felrobbantot vagy triggerelt valami védelmet harc közben.
De a második szívet ha megveszitek szerintem az még jobb, mint az immunitásra gyúrni. Azzal tényleg elkerülhető a felesleges szívás és másban is segít.

We are only Stardust...

(#18324) Cifu válasza Jinxb1rd (#18323) üzenetére


Cifu
Topikgazda

De a második szívet ha megveszitek szerintem az még jobb, mint az immunitásra gyúrni. Azzal tényleg elkerülhető a felesleges szívás és másban is segít.

Ahhoz 16-os Body kell. Ha nem arra gyúrsz, akkor ez az opció kiesik... :(

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18325) .LnB válasza Jinxb1rd (#18323) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Erre az esetre nem jó a második szív. Mert emlékeim szerint, amint belelépsz az áramba, az instant kill. (Lehet, hogy aztán rosszul emlékszem.)

Van végig kerülő út. És még az indukátor is mutatja, hogy mikor, merre kell menni.
Vagy az említett shock immun modok..

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#18326) hyggelig


hyggelig
senior tag

Megszereztem Johnny összes cuccát (napszemüveg, nadrág, cipő, póló, kabát, fegyver, de még a Porche is megvan, a ruhákat fel is vettem) és nem kaptam meg az achivementemet. :(

(#18327) .LnB válasza hyggelig (#18326) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

A dögcédulás pólót? Mindig egy felkiáltójel jelöli ezeket az itemeket. Ha mind felkiáltójeles, akkor bug lesz.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#18328) hyggelig válasza .LnB (#18327) üzenetére


hyggelig
senior tag

Yep.

(#18329) bagyulajuve válasza .LnB (#18327) üzenetére


bagyulajuve
addikt

nekem mind felkiáltójeles, de az "acsit" megkaptam :F

Resistencia eterna

(#18330) .LnB válasza bagyulajuve (#18329) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Persze, azért kaptad meg. Most úgy értettem, hogy ha neki is mind felkiáltójeles, de nem kapta meg az acsit, akkor az valami bug.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#18331) l.skywalker válasza .LnB (#18330) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én még csak nagyon az elején vagyok, volt az az öreg rocker, aki Samurai cuccokat árul és tőle kellett megvenni egy régi lemezt egy küldetéshez. Én megvettem tőle minden cuccot, ha kéne később, de egyet betörtem véletlen. Fognak azok kelleni?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#18332) hyggelig válasza .LnB (#18330) üzenetére


hyggelig
senior tag

Akkor "jó". Azt hittem, kell még valami. El is engedem a problémát. :)

#18331l.skywalker nem kell semmi később onnan.

[ Szerkesztve ]

(#18333) b. válasza need (#18313) üzenetére


b.
félisten

Ha kitolod az egyik kocsit a jobb oldali állásából alatta van egy lejárat amivel át tudsz jutni a tuloldalra.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#18334) Entonik válasza Maelephant (#18308) üzenetére


Entonik
junior tag

Jó levezetési példák :)

(#18335) Cassi válasza l.skywalker (#18331) üzenetére


Cassi
senior tag

Nem hiszem. Nekem ez a küldetés (The Ballad of Buck Ravers") be van ragadva. Amikor először itt voltam, véletlenül elsült a fegyverem, belelőttem a falba. Ilyenkor az NPC-k egy része elkezd kiabálni és fedezéket keresni. Valamiért átváltottam egy másik küldetésre, és amikor később folytatni akartam, a séf már nem hozza fel azt a párbeszédet, amivel tovább lehet lépni. Rákerestem a bugra, találtam vagy három különféle bugot a questhez, de az enyém egy negyedik, amire egyelőre nincs megoldás. :U

(#18336) nubreed válasza BaLee (#18295) üzenetére


nubreed
veterán

Vót má'. :) Egyébként pletyka ide, pletyka oda, én ettől függetlenül is azt gondoltam, hogy megkapjuk azokat a dolgokat, amiket ígértek de még sem lett belőle semmi. Most, hogy már több mint egy héttel túl vagyok a Cyberpunkon és leülepedtek bennem a dolgok, azt kell mondjam, hogy eléggé vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban. Mondom mindezt úgy, hogy nekem nem igazán voltak technikai gondjaim, az én pc-men szépen futott és a grafikája is gyönyörű volt, nem futottam bele game breaking bugba. Túl nagy volt a hype, de ebből megtanultam, hogy soha többé nem fogok felülni a hype train -re. Túl nagy bizodalmam volt a Witcher 3 készítőiben, azt az ázsiót amit azzal megalapoztak, majd a Cyberpunkkal a sárba tiportak osha többé nem hozza vissza semmi. Semmilyen szempontból nem ez számomra az év játéka, hanem a Death Stranding.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#18337) l.skywalker válasza Cassi (#18335) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én motorral szálltam be az épületbe, de gond nélkül beszélgettünka háttérben a füstölgő motorral a tűzhelyen :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#18338) bagyulajuve válasza .LnB (#18330) üzenetére


bagyulajuve
addikt

ok, így világos

Resistencia eterna

(#18339) l.skywalker válasza hyggelig (#18332) üzenetére


l.skywalker
félisten

Köszi. Reméltem. Kicsit szentimentális vagyok, az egyedi elnevezésű dolgok elvesztését nehezen viselem, de így, hogy eszmei értéke nem volt, csak a neve, el tudom viselni :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#18340) BaLee válasza nubreed (#18336) üzenetére


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Igazából legyen így, szerintem a bugok kijavítgatásán kívül nem nagyon fognak másra koncentrálni így, hogy levették a játékot a PS Store-ból is például, mivel az neki hatalmas bevételkiesés. Mivel abból viszont nem sok pénz fognak látni, hogy azután fejlesztgetik a játékot, hogy már ki van adva és akit igazán érdekelt az megvette/végigjátszotta, szerintem a management nem is enged nekik túl sok munkát beletenni. Esetleg fizetős kiegészítő formájában.

(#18341) pandras83


pandras83
senior tag

az új 461.09 nvidia driver kapcsán többen érezhető cp2077 framerate javulást tapasztalnak, valakinek van friss tapasztalata?

Cyberfuck Patchrunner

(#18342) Cifu válasza BaLee (#18340) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Mivel jön még egy dedikált PS5 / XBox Series X/S változat, és várhatóan két fizető DLC fog még jönni (ahogy a The Witcher 3 esetén is volt, és a kezdetektől hangoztatták, hogy ahhoz hasonlóan tervezik itt is), eléggé esélyes, hogy azért foglalkoznak még vele, mert így kerülhet vissza a konzolokra érdemben a játék.

@Pandras83: mindjárt letesztelem...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18343) VágniValó válasza Cifu (#18342) üzenetére


VágniValó
addikt

Na ezt még megvárom, addig nem frissítek drivert, mert most túl jó minden.

Ha van itt olyan laptopos pluszba aki frissített, ne maradjon szótlan! :DDD

Szerk.: Köszi, akkor ezt most tolom magam előtt egyelőre.

[ Szerkesztve ]

"Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

(#18344) Cifu válasza pandras83 (#18341) üzenetére


Cifu
Topikgazda

Nagyon hiányzik a beépített benchmark. Ugyan azt az utat végigjártam (kinyirtam pár bandást, autóztam egyet a városban, majd belekötöttem a rendőrökbe és meghaltam) a driver telepítése előtt és után. Az FPS 54 vs. 52 lett, az újabb driverrel kevesebb lett, de nem hiszem, hogy mérvadó, mert a második esetben folyton csinált egy automata mentést, ahol ugye beesik az FPS durván. Így sajnos némileg fals a kapott érték.

Ezzel együtt látványosabb több vagy kevesebb biztos nem lett az FPS az új drivertől, és a fennálló grafikai bugok is megmaradtak (TAA "szellemkép" ha gyorsan autózunk és többiek)...

@VágniValó: ha a 460.97 jó volt (amennyiben az volt fent), akkor szerintem felesleges felrakni.

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18345) lo_jo válasza Cifu (#18344) üzenetére


lo_jo
senior tag

A TAA szellemkép nem bug, sajnos ilyen a TAA. RDR2-ben külön állítási lehetőség van TAA sharpeningre, ami kicsit javít rajta, de nem szűnteti meg. Nekem sokkal zavaróbb volt bármelyik F1-ben, hogy az autó orrán az antenna és az első szárny iszonyatos ghostingot protukál.

[ Szerkesztve ]

(#18346) Kobe


Kobe
veterán

sokat gondolkoztam mostanában az elvileg majd valamikor jövő online módon. Sajna az efféle gamek online változata - lásd pl red dead online, szép szép de baromi unalmas és üres - nem szokott túl jól sikerülni. Nem véletlen népszerű a GTA 5, 7 éves játék de töltik fel tartalommal ma is

Igazából sok ziccert (bandaháborúk pl) online rohadt jól meg lehetne csinálni, szinte ordít magáért. Pl az online karaktereket valamelyik bandához tartozóan lehetne létrehozni (vagy freelancerként) feladatok teljesítését illetően a bandák szerinti bontásban mérni a street creditet, és pl a sima üsd le, lődd le feladatokon túl lehetne a területfoglalásra, területfelügyelésre fókuszálni.
Pl a banda a terület nagysága után méretarányosan védelmi pénzt szedne (állandó befolyó lóvé), amiből a tagok (online játékosok) street credit rangsor alapján %-os arányban részesülnének, vagy tovább komplikálva akár több területről is jöhetne lóvé attól függően melyik bandánál hogy fekszel (freelancer esetében), a küldetéseknél pedig inkább a street creditre gyúrni (pl mennyire csesztél ki másik bandával adott küldetés során)
Vagy akár nagyobb event-szerűen, akár season jelleggel bedobni olyan fő szálakat ami több terület összefogását is igényelheti

igazából ha jól végiggondolná a CDPR, nagyon sokáig önjáróan életben lehetne tartani

(#18347) Cifu válasza lo_jo (#18345) üzenetére


Cifu
Topikgazda

No fene, azt hittem van mód ezen még javítani. :(
Köszi az információt... :R

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#18348) juliensorel


juliensorel
senior tag

Jó pár hsz-el feljebb volt itt szó a "rendőri viselkedésről" .
Mivel szinte alig járok autóval a városon belül, rengeteg ideig rendőri körözéssel se találkoztam, ugyanis nálam leginkább a nem szándékos gyalogos gázolás szokott lenni a "bűntett" :U :D
Hamarabb olvastam róla, hogy mennyire buta az egész rendőri jelenlét és a körözési rendszer, minthogy megtapasztalhattam volna. Hihetetlen. De tegnap megtörtént az első személyes elképedés: [link]
+1 marhaság [link]

(#18349) lo_jo válasza Cifu (#18347) üzenetére


lo_jo
senior tag

Van mód, de az már post process effekt, ami általában erőforrásigényesebb és vannak ugyanúgy negatív mellékhatásai a javulás mellett, mint a TAA-nak önmagában. Az RDR2 és valamelyik korábbi Codemasters F1 kiemelkedő példák a rossz TAA alkalmazására és beállítására, a CP2077-ben a gyors autózáskor nagyon látványos, de azon kívül számomra nem zavaró. Az F1-ben a kocsi orrán lévő antenna viszont mindig pont a látótér közepén hagy saját magából 3-4 extra példányt, kifejezetten idegesítő. Lehet próbálkozni VGA driverből sharpeninget állítani vagy megfelelő reshade beállításokkal, ha valakinek van hozzá türelme.

(#18350) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

A szellemkép a dlss vagy a reflection teljes kikapcsolásával jelentősen csökkenthető. Nálam gyakorlatilag nincs jelen így az effekt, mert mindkettő ki van kapcsolva.

We are only Stardust...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Cyberpunk 2077 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.