Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

hát, a kh-s kártyám megint megnyekkent a curve-ben, ma ismét elkezdtek jönni az app szerint elutasított, de amúgy sikeres tranzakciók. (aztán megint izgulhatok, hogy melyik kártyámra terhelik majd be ezeket utólag, mert a múltkor is összevissza sikerült...) úgy tűnik, ezt a konkrét kártyaszámot valamiért nem tudja huzamosabb ideig hibátlanul kezelni a curve rendszere, de mivel szokás szerint van egy csomó gbit-elnivalóm, nem merem megint kitörölni, hogy adott esetben ismét nulláról induljon a tranzakciótörténetem

egy konkrét kártyaszám korábban csak egy fiókban lehetett benne a curve-nél, akkor sem lehetett másikhoz hozzáadni, ha éppen törölve volt. nemrégiben felhívták rá a figyelmemet, hogy ebben változás történt, így megkértem a feleségemet, hogy törölje ki a saját fiókjából az ő kh-s kártyáját (ez a két kártya amúgy fő- és társkártya), én meg betettem a sajátomba az övét (nyilván a saját nevemmel). közvetlenül egymás után teszteltem a két elméletileg ugyanolyan kártyát: az enyém továbbra is declined/sikeres (azóta már csak simán declined), az övé viszont sikeres tranzakciókat produkál a fiókomban. ez beszarás, szóval azt hiszem, itt az idő, hogy a saját kh-s kártyám helyett kérjek egy újat. elgbit-elgetem, amit kell, és csak utána fogom kitörölni

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés