Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz Oliverda #15776 üzenetére

nyilván nem tudom kizárni ezt a lehetőséget, de ma reggel már magát a kártyát sem sikerült elfogadni, el se kezdődött a tranzakció, hogy a kh bezavarhasson. szerk.: a múltkor is volt már ilyen, és megint megtörtént az autóboltos vásárlással: az app által is elutasítottnak jelzett, de mégis zárolt tranzakcióról egy-két órával később eltűnt a declined felirat, a gbit-nél meg a "time machine is unavailable for this transaction" jelent meg helyette. ez amúgy biztosan curve-féle rendszerhiba, ehhez aztán tényleg nem lehet köze a kh-nak

de ettől eltekintve is van egy rakás hiba, például a teljesen elszaródott back in time, amely most úgy működik, hogy jelentős mínuszokkal tudnék bármit átrakni másik kártyára a forint új iránya miatt

és ezen felül még további olyan problémám is van, hogy egy csak zárolásos (hat számjegyű) tranzakciót a jelek szerint vásárlásként továbbított a curve, mert back in time-olható lenne (nem pending), ami elég komoly gond, mert nyilván le is lesz könyvelve. írtam róla a supportnak, néma csend

szóval továbbra sem tudom kizárni azt sem, hogy vannak accountok, amelyek ismeretlen okból problémásabbak az átlagnál, az enyém pedig valamiért ebbe a kategóriába esik bele. most este azért 4-5 tranzakció is sikeres volt

sajnos a gbit olyan, mint a drog, ezért nehéz elengedni a curve-öt, de ha nem lennék függő, már megtettem volna :)

Új hozzászólás Aktív témák