Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Ez most bejött igen, de amin még jobban meglepődtem hogy több mint 1 éve is felírtam magamnak előrejelzéseket (előző bullmarket elemzések alapján) és ott van hogy ATH 2020 november.Nyílván nem lesz már meg, de a jelenlegi helyzettel is bőven beérjük szerintem.
Top: 2021 december.
Legyen így!
Mellesleg 10 órán belül havi gyertyát zárunk! A mai pump után meg kiváltképp izmosra fog sikerültni. -
Mardel
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Én arra számítok, hogy hétfőn reggel 7-10 óra körül lesz egy gyors növekedés 5600-5800$-os ársávban, ilyenkor felvásárolják az olcsó coinokat, hogy aztan vissza vagy még lejjebb is zuhanjon. Mikor azt látom, hogy 2-4 coinokat adnak el többen, 5500-5600$-nál,akkor lehet hogy érdemes eladni, ha kisebb ársávban adják akkor az azt jelenti, hogy nagyobb növekedésre nem számítanak, inkább esésre.
De ez csak saját vélemény. Nem követem annyira a piacot, de mióta buktam rajta azóta csak az árfolyamát nézem napok óta egésznap.
A tegnap az éjszakát tekintve egész baráti volt, 5300-5400$ között ingázott, legtöbben nem adták és nem vették 5500$-nál hanem ilyen 5498-5497 között ment. Kicsit pszichológiailag olyan ez mint a 999 Ft-os akciós ár. Ha megüti az 5500 akkor megugrik, mert úgy gondolják, hogy megy ez még feljebb is.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Én is erre számítok, ha ott is kitör az igazi pánik, akkor sokan menekíthetik ki a pénzüket.
Lehet hogy láma kérdés, de nem túl veszélyes a váltón tárolni a pénzt, buy order miatt?(hacker támadásra gondolok)
Vagy van már olyan váltó, amin ha beállítod a várható árfolyamon az összeget, aminek elérésénél vételkor majd automatikusan a bankkártyát terheli, nem pedig már eleve beutalt FIAT-ból vált? -
csaba951
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
(BTC) És könnyen lehet, hogy még nincs vége! Várhatóan holnap keresztezi lefelé (dead cross) az 50 napos mozgóátlag a 200 napos mozgóátlagot valahol 8940 USD környékén. Sokan gondolhatják, hogy ez annak a jele, hogy rövid távon inkább az árfolyam további esésére lehet számítani, nem pedig az árfolyamemelkedésre. Tovább folytatódik a medve piac.
Ez csak egy vélemény, egyébként mindenki azt gondol amit csak akar!

-
torma99
aktív tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Egyrészt nemrég küldtek levelet, hogy az EU ügyfeleket átteszik egy EU területén müködő cégbe.
Az már más kérdés, ha több ezer euród van kriptóban, azt miért tartod az exchange-en? 59 EUR egy hardveres tárca. Szerezz be egyet. Meghackelik a kereskedési oldalt, netalántán te nézel be egy adathalász kísérletet és oda az egész.
-
margithid
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Csak egy icipici

Lehet csaba951 fórumtársnak lesz igaza, csak éppen a szentestei esés eltolódik szilveszterre
Tavaly is év elején volt nagy rally, csak nehogy ismételje magát a történelem a másik irányba
Mindenesetre az jól látszik, hogy itt semmi különös nem volt, sokan pedig már pezsgőt bontottak, hogy 4200 után megyünk 5k fölé.
Én rendkivül pesszimista vagyok továbbra is, kifárasztás megy, lassú idegörlés.
Közben meg jönnek az újbóli felbezsélők, hogy alulértékelt minden, az ETH minimum 200$-t ér, pillanatok alat ott lehet stb. -
csaba951
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Nem! Be kell látnom, hogy nem lesz meg a 3000 USD ma estére. Azért azt megjegyezném, hogy az elmúlt 2 napban messze átlag alatti forgalom volt. 60 perces grafikonon látni, hogy amikor végkép elfogy a lendület, és már esés jönne, valamiért húznak rajta egyet fölfelé.
#7138 Pioneer
Tovább menetelünk Csodaországban. Miközben a részvénypiacon továbbra is ömlik a vér, a kripto piac továbbra is szembe megy a gazdasági realitásokkal. A kérdés továbbra is az, hogy meddig lehet ezt fenntartani? -
Yutani
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
Persze megszívatott most is. Tegnap vettem 166 eurón, stop losst beállítottam 150 euróra, ez a tegnapi 180 eurós csúcs után volt. Nem sokkal később rövid időre visszaesett 148 euróra, így zárt a pozícióm, utána éppen nem tudtam vele foglalkozni, majd amikor már igen (tegnap késő este), addigra elhagyta a 150 eurós szintet és azóta fentebb lebeg. Én meg ott maradtam 10% veszteséggel.

-
sparks
senior tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Jól, sőt az elsőket erősen alatta
De ahogy ismerem magam, sosem fogom eladni: ha nagyon szépek a számok a monitoromon, akkor azért, ha nagyon nem szépek, akkor meg azért
Na jó, ha felmegyünk 50kUSD-re, akkor megszabadulok egy kisebb adagtól, de ez nem mostanában lesz úgy érzem 
-
t72killer
titán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Igazából ebben a helyzetben egy short lenne logikus, csak ugye ki mer úgy shortolni, hogy korábban 10-20x ennyi volt az árfolyam
?Ma érdekes nap van, kriptók le, tőzsde fel - nemigazán volt jellemző mostanában. A BTC-re csodálkoztam rá, hogy elérhető közelségbe került a 3000es érték - a jelenlegi tempóban bármelyik nap alákukkanthatunk.
-
törölt tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Az a helyzet, hogy bár poénnak szánták, meg mi is röhögünk rajta, azért ez most tényleg jó ár beszálláshoz, akárhogy is nézzük... Tavaly azon ment a sírás, hogy napról napra egyre kevesebb bitcoint vehetett az ember ugyanannyi fiat lóvéért és mindenki arról beszélt, hogy "ez a hajó elment", meg "sosem lesz már 5k alatt". Most pedig itt lenne a lehetőség és sokan inkább temetik és eladnak vásárlás helyett, ki érti ezt
De az ember már csak ilyen, buy high, sell low ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tome0001
senior tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
A 2fa nekem is telovaltas miatt nem volt epp bekapcsolva.
De nem kellett volna emailt kapnom a kiutalaskor? Vagy az atvaltaskor szerintetek?
A jelszot csak ide hasznaltam, tobb mint 10 karakter volt mindennemu karakterrel, ezert nem ertem en sem hogy lehetett feltorni.
Holnap irok a supportnak.
Azert a biztonság kedvéért ti is nezzetek ra a profilotokra minden oke e vele, nehogy baj legyen. -
t72killer
titán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Jog szerint ki kéne. Az a pénz a károsultaké, nem is értem, milyen jogon tartják még mindíg vissza. Akkor akarják kiadni, amikor 1000$ lesz a btc??
Ha egy éve megvolt már ez az összeg (nem tudom), akkor a nagy felívelés közepén igazán kiadhatták volna, max kicsit hűtötte volna a hurráoptimista kedélyeket pár profitrealizáló.
-
margithid
veterán
-
t72killer
titán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Sorry, de elég régóta senyvedek már a (nem kripto) tőzsdén ahhoz, hogy megtanultam: nincs olyan, hogy "Vak is látja"
.Kb ezeket a kérdéseket kell feltenni:
- mik a kriptopénzek jelenlegi fundamentumai?
-> olyan szituációkban jelentenek menekülő/csempészdevizát, amikor más nem áll rendelkezésre. Pl a kínaiak így mozgatnak nagy összegeket külföldre.- mi mozgatja az árfolyamot:
-> mára nagyrészt spekulánsok, kisebb részben a kriptóba menekülő kínaiak, venezuelaiak (ld előző pont), még kisebb részben a hosszútávú befektetők- miben bíznak a hosszútávú befektetők?
-> hogy elterjedt fizetőeszköz lesz a mostani kriptókból, és elszáll az áruk. (az ugye egy ETH tulajdonost nem vigasztal, hogy a 2023-ban bevezetett Győzike-coin 1 milliószoros profit mellett 2035-re hivatalos fizetőeszközzé avanzsál, míg az elavult BTC, ETH, stb-t kukázzák). -
margithid
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Várni kell, inkább megvárom az alját, és akár egy 50%-os emelkedésben vásárlok majd be, de most nem veszek, amúgy is hosszabb távban gondolkodom, én nem kereskedni akarok.
Nem tudom, hogy ezek az ETF-ek mennyit nyomnak a latba, valószínű most erre esik minden, de mi lesz itt ha netalántán elkaszálják szeptember végén is? Nem elhalasztják, hanem elutasítják.
A mostani esésből kiindulva, vérengzés.
Persze, más kérdés, hogy mi lesz ha elfogadják...
Mondjuk én nem tartom annyira fontosnak ezt az ETF dolgot.
Max igy már boldog boldogtalan vehet, sima tőzsdéken is, szabályozottan. -
margithid
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Én altatást gondolok most, lassú kirázást, sokan idegesek lesznek és eldobják.
Írtam már, akár évekig tartó stagnálást is el tudok képzelni, aztán jön 1-2 éves emelkedés.
Hihetetlen milyen elvakult vélemények vannak. Akár komoly emberektől is, egészen elképesztő árakat jósoltak már idénre is, van aki meg ugye azt írja, hogy belátható időn belül 0 lesz az árfolyam.
Azt hiszem a józanság hiányzik legfőképpen a kriptó piacon!A másik meg, hogy például Warren Buffet, aki ugye egy befektetési guru, láthatóan nem is érti a blokláncot és úgy alkot véleményt erről. Ez is érdekes azért.
Persze alapvetően az ő véleménye itt nem fontos, mivel nem érti a dolgot, de a piac azért figyel az ilyen nagykutyákra. -
namilegyen
tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Szerintem ne keressetek okokat. Régóta medve piac van. A hype elmúlt, korrigál a piac. Kb most árazódnak be valójában a cryptók. Kereskedés döcög. Volumen béka seggé alatt. Ha szeptemberben sem indul meg semmi ami a hagyományos tőzsdén a legaktívabb hónap akkor a mostani szintekhez kell hozzászokni és a kis mozgásokból kell profitot csinálni.
-
csaba951
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Folytatás:
Érdemes elgondolkodni a szezonális hatáson is! Augusztus legvégén, szeptember elején "hagyományosan" van egy esés a BTC árfolyamában. Ezt valószínűleg felerősíti majd, hogy a következő CME lejárat augusztus 31-re esik. Mivel éppen leszálló ágban vagyunk, várhatóan ez is egy átmeneti esést hoz majd magával.A botok/kisbefektetők annyit látnak majd, hogy valamiért nagyon ütik a BTC-t. Szerintem sokan fognak majd pánikeladásba kezdeni, további mélységbe taszítva ezzel az árfolyamot.
Persze mindez csak az én véleményem. Nincs rá semmi garancia, hogy minden így alakul.
-
Möhe
addikt
válasz
DNReNTi
üzenetére
Pedig, nem akar mozogni, minden már ível fel, de itt most oldalazás van
régebben amikor vettem, nem voltam tökös (pedig mormoltam,hogy bízz a lájtkojinbanbízzbenne) és amikor eladtam,mert sajt
, pár napra megindult
szóval lehet azért nem indul mert hodl van, szarok rá de az van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Top: 2021 december.

Na jó, ha felmegyünk 50kUSD-re, akkor megszabadulok egy kisebb adagtól, de ez nem mostanában lesz úgy érzem 
?