Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Én a Binance-on jártam hasonlóan. Nem feleltem meg (fogalmam sincs, miért) és innentől korlátozott lett a fiókom. Ügy lezárva: újra nem engedte azonosítani magam, az ügyintéző pedig írta, hogy sajnos ez végleges. Új fiókot saját adataimmal nem tudok csinálni, mert azt észreveszi (meglepő módon
), ezen az újon erre hivatkozva el sem lehet kezdeni a validálást. -
fireman123
őstag
Nekem tegnap a Coinbase-től jött email, hogy erősítsem meg illetve igazoljam az adataimat a KYC miatt a coinbase felületén. (személyi fotó és közüzemi számla fotó kellett, de egyben lakcímváltozást is megcsináltam, mert még a régi szerepelt náluk...és nyilván így passzol a friss közüzemi számlával)
-
Krethx
aktív tag
Nálam minden be van állítva kétlépcsős azonosítás és G-Authenticator stb.
Nekem kb. több mint egy hete jött egy SMS ellenőrző kóddal. Mail-re viszont nem jött kód. Mint amikor én szeretnék belépni. A jelszóm pedig bonyolult. Na én azért jelszót és Email címet változtattam. Bár az is lehet hogy a Binance rendszere hülyült meg. -
törölt tag
Benne van, csak becslés az előző ciklus alapján, meg arra jó, hogy megfigyelje az ember, mennyire zaklat fel másokat.
Ahogy haladunk előre és több információ lesz (mint pl. a FED döntés holnap vagy holnapután) mindenről, közben derül ez ki úgyis.
Van, aki még humorosabban áll hozzá:
3 digit ETH![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
6absbulldog
tag
SOL mögötti pénzemberek kifizették a lopott crypto-kat, Harmony esetén nincs ilyen támogatás. Úgy tudom, (de aki jobban benne van javítson ki), hogy a Harmony társulat coin eladással akarja/akarták megszerezni a pénzt, hogy kifizessék a lopott coinok értékét. Ez persze a coin inflálását jelenti.
Náluk is volt valami a hacken kívül még, de nem emlékszem már mi volt. Nem állnak jól, a versenytársak pedig elhúznak mellette technológiában.Illetve maga a tény, hogy nem tudnak kicsengetni 100M-et, azt jelenti, hogy nincs ennyi mozgásterük, azaz nincsenek befektetőik, ami szintén rossz ómen.
-
Kobe
veterán
Teljesen felesleges a dollarral szenvedni. Az EUR utalas egyreszt sokkal gyorsabb (lehet akar azonnali) a Swifthez kepest, masreszt amint levelezobankot valt a revolut, eselyes h draga is lesz.
A binanceon az EURBUSD keresztre kb 0.01% os arfolyamelteres van egy forexes jegyzeshez kepest.
-
starr
őstag
A Binancon van kártyás befizetés, én pl a Revolut virtuális kártyáról raktam oda pénzt. Nem kell utalgatni, és átváltani sem kell, a Revolut átváltja akkor. Sőt mintha azóta forintban is lehetne a Bibance-re befizetni. Viszont levon valamennyit. 1, 1.5 százalékot,. már nem tudom.
-
nort_on
senior tag
Attól függ, hogy mit akarsz. Ha stable kriptót kiutalni, akkor a Binance-ről a BUSD ingyenes. Ha FIAT-ot (pl EUR-t), akkor azt asszem Coinbase-ről tudod legolcsóbban, de ott meg a váltás drágább. Egy srác kiszámolta, kb ugyanannyi, mintha Binance-ről küldenéd, szóval nem biztos hogy érdemes ide-oda küldözgetni.
-
6absbulldog
tag
A hír igaz, csak nem Michael Saylor, hanem az oroszok, és nem dupláznak, hanem nulláznak.

Csodák nincsenek, ez is csak egy scam.
Intő jelek:
- kommentek és chat kikapcsolva
- régi interjú videó összevágva
- ha megnézed a weblap kié
- ha megnézed a youtube csatorna többi videóját -
-Alvin-
tag
Hát kripto piac sokszor mozog össze-vissza....
De pl ha egyik napról a másikra növekszik a short (az esésre fogadnak)30 40 %-ot az jelenthet esést, de pl a long meg emelkedést jelenthet ekkora volumenben.Ha btc is lesz long nagy % növekedés akkor valszeg felfele megyünk.
Perpill ez a 1-3% nem vmi meggyőző
-
Out
addikt
Dominance: BTC: 145.6% ETH: 57.2%
-
fireman123
őstag
"...bonyolitani nem akarom h kiutalgatom mashova...."
Kis összegnél ez rendben van, nagyobb összeget nem hagynék hosszú ideig egyik tőzsdén sem, persze nyilván mindenkinek más a kis/nagy összeg.
A tőzsdén lévő coin nem a tiéd, hanem csak ígérvényed van, hogy megkapod amikor szükséged van rá. -
zerodot
aktív tag
USD utalással csak a baj van, sokszor a költségeket se egyszerű előre megállapítani... Persze ha akarod teszteld, és írd meg az eredményt

SEPA sokkal egyszerűbb, ingyenes és hétköznap pár perc alatt beér revo->binance. Nincs ma bank holiday se UK-ban se LT-ban, úgyhogy szerintem normál hétfőnek számít a nap

Amúgy van EUR/BUSD páros is, ha a vágyott coinodra is van /BUSD pár, mehetsz azon keresztül is. BUSD párokra jelenleg zero fee van, de csak a limit orderekre. -
ÁrPi2
senior tag
Én se találtam azt hogyan lehetne kihagyni hogy BTC-ben írjon nekem ott hozzávetőleges equity Value-kat. (A BTC egy kriptostandard, egy kriptó standard , mint ősidőkben az aranystandard. Az egy úgymond "Credo" ...
(Mondjuk ha pl. nem is egy széles portfólióban csak eth-ban vagyok, és az overview kiírja nekem (a halfed) btc-ben , aztán hullámos egyenlőjellel usd-ben (ami a Settings alatt a beállított Currency-m), és én tovább gondolhatom hogy vajon mennyit eshetett az utóbbi napokban a FED-note a sziklaszilárd euróhoz képest és az is a gránit szilárdságú hufhoz képest
)
Persze, egy plusz saccperkábé is. -
Agyrák666
aktív tag
Igy utolag konnyu azt mondani, hogy igen. Jobban jartal volna.
Hodlingozni csak medvepiackor erdemes, mikor nincs senki se a banyasz, se a bitcoin topikban.
Ha most felmegy 50ig, akkor is meggondolnam. Ma lehet lattuk az uj iranyt.: Aztan 30k-40k- 50-40- oldalazas- 25-20-30-15-10 lesz a vege. Roviden osszefoglalva. Semmi sem esik folyamatosan. Mint ahogy felfele se nyilegyenesen megy.
Majd ha a kovetkezo napokban/hetekben egyre tobben beirjak, hogy ,,na, megyunk a holdra" akkor kell kiszallni.
-
Solymi81
aktív tag
Nem nagyon fogsz ilyet találni, mert mondhatni ez még egy új dolog, mindenki tapasztalgatja és próbál valamiféle viselkedési formát felfedezni benne, hogy minimalizálja az esetleges kockázatokat.
Az viszont látszik, hogy hosszútávon maradni fog a dolog és beáll, de azt senki se tudja megjósolni, hogy az értékük még felfele fog menni - kiindulva az eddigiekből - vagy egyszer csak bezuhan, mert beárazták.
A tsőzsde egy fokkal kiszámíthatóbb folyamat, de ez is az lesz, kérdés csak az érték lesz és az, hogy mikor ki és melyiket fogja elfogadni...
Most, ahogy nézem a tegnapi növekedés után mind a BTC, mind az ETH és tsaiknak esik az árfolyama. Azt lenne jó tudni, hogy ez mitől van. Én arra gondolok, hogy sokan kiszállnak, mert hasznot termelt nekik, aztán majd visszaülnek, ha lentebb megy.
Illetve ne felejtsük ki a szervezett manipulálást is, hisz azzal még nagyobbat lehet kaszálni.
-
Solymi81
aktív tag
-
Lmh
őstag
Na megtaláltam pc-n, böngészős verzióban az elveszett ADA és a BNB vásárlásomat. Azok a "buy Crypto History" alatt vannak, a többi altom pedig a "Spot order history" alatt. Szerintem ugyanúgy vettem mindkettőt, a beutalt eurómból....akkor mi a különbség?

Phobion: ne tőlem kérdezd, nincs egy hete, hogy használom és hát khm... úgy érzem benne mint valami online kaszinóban...bár még sosem voltam olyanban, de így képzelem el.
mondjuk szerintem ez gyakorlatilag az is
-
nort_on
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), ezen az újon erre hivatkozva el sem lehet kezdeni a validálást.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)