Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Ha bika kell szóljatok, máskor is átmegyek fiatba 😅
-
Danex
addikt
Hát én beSelleltem most, annyira minimális pénzem volt benne, hogy a mostani pump-al egy 10%-ot lazán nyerhetek
ha nem hát na bumm.Parasztérzetemmel 1-2 hónap múlva a mostani fiatból jobban járhatok
-
Danex
addikt
Az árammal való számolgatással az a baj, hogy ha úgy amblokk nincs igény a cryptora akkor semmit se fog jelenteni, hogy mennyibe kerül bányászni és majd úgy is esik a difficulty.
A másik probléma, hogy ahogy esik az ár, úgy lépnek ki bányászok és ha a végén olyan kicsi lesz a diff, hogy 1-1 nagyágyú képes lesz a hálózat 50%-át átvenni amivel meg lehet törni a hálózatot
-
Danex
addikt
válasz
butch3r
üzenetére
https://powercompare.co.uk/bitcoin-electricity-cost/ Ez alapján azért lehet mondani ,hogy 3K alatt már bukó a sztory.
A probléma azzal, hogy a hardverek amikkel bányásznak azok elég gyorsan elévülnek. Ez hatványozottan igaz a ASIC gépekre. Szóval a sok nagy szerverpark ASIC-el, nem fogja (szerintem) a végtelenségig futtatni a gépeket veszteséggel, mert jobban járna ha az elégetett áramból inkább cryptot venne.
Hiszen onnantól kezdve hogy tartósan minuszos a bányászás, a pénz áll a gépekben amiknek az alacsony árfolyam / fogyasztás miatt végtelen a ROI-ja (tehát nem lesz több fejlesztés), ha pedig kiszámolja, hogy 3-4 éves crypto tél alatt mennyi áramot éget el akkor elgondolkozik, hogy inkább abból vesz cryptot és jónapot.
-
Danex
addikt
Most lehet értelme, hogy Coinbasen sell EUR-ra, megvárni az ETF zuhit és visszavásárolni?
-
Danex
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Mikor elérkeznek a nagyon a profitrealizáláshoz és eladják a coinokat erősen zuhanni fog az ár, ezzel együtt rohamosan csökkenni fog a bányászat profitabilitása (illetve már most is közel 0) és ez látszik a nehézségi gráfokon is, hogy az ETH nehézsége már augusztus óta csökken, a BTC-é pedig október óta.
Tehát ha senki nem vesz, nem lesz jó az árfolyam, ha nem utalgatnak az emberek, akkor a fee-ből se lesz pénz a bányászoknak, ha pedig nem profitáló a bányászat akkor kvázi senki se fogja azt csinálni.
Nyilván a hálózat nem fog összeesni.
-
Danex
addikt
válasz
Iginotus
üzenetére
Gyakorlatban meg szerintem fele ennyi is elég lenne az árfolyamhoz, ha szépen elkezdesz vásárolni, stabil emelkedést generálva, akkor mások is vásárlásba kezdenek majd... az ellenállási pontok a nagyobb kérdőjelek, mert bukta lehet ha közben valaki más meg egy adott árra vár, hogy kiszálljon.
-
Danex
addikt
válasz
golya87
üzenetére
Az a baj, hogy nagyon jól indult, jó ötlettel és elég erős communityvel, de sorra csúsztak a határidőkkel és egy rakás tőzsdéből csak ígéret maradt, illetve azokkal is hónapokat csúsztak.
Erre rájött még az, hogy volt egy időszak amikor csak a cryptopian volt onnan meg se ki- se be nem lehetett utalni. Illetve, hogy hibát találtak a kódban az emberek és csak hetes késéssel reagáltak még csak kommunikáció szintjén is a dologra.
És az egészet szépen mutatja, hogy a 40. helyről szép lassan csúszik lefelé, most már azt hiszem csak a 110-120-ik coin.
Illetve kb teljesen immúnis lett a jó hírekre is és kb meg se moccan rá az árfolyam.
Webwalletjük meg össze-vissza működik, nekem is és havernak is az esetek több mint felében elszállt a kiutalás sikertelen üzenettel és csak ilyen 50-70esével tudtuk kiutalni papírra.
------
Persze, mint az összes coinban ebben is lehet hinni, hogy egyszer majd befut, de nem isteníteném.
-
Danex
addikt
Lásd panicsell @ buy

Aztán elég szomorú mikor 1-2 heti napi tradelgetésed egy "belelátott" alakzat miatt elröppen.
-
Danex
addikt
válasz
default.
üzenetére
Hát ugye 2szer kell számolni a fee-t, illetve a profitod a fee-vel csökkentett pénzeden lesz. Kvázi igen lehet mondani, hogy az emelkedésből kivonod a fee-t akkor megkapod a profitváltozásodat.
De ugye kicsi az esély, hogy mindig jókor veszel... Yutani, én is próbáltam ,hogy feszt nézem a gráfot aztán sikerült mindig tökéletes időben eladni/venni a bukáshoz

-
Danex
addikt
válasz
default.
üzenetére
Daytradinghez szerintem mázlin kívül sok mindent nem lehet csinálni.
Nem valószínű, hogy 0/24 ébren leszel és minden hírcsatornát figyelemmel követsz.
Illetve a pici mozgásokat a botok azonnal lecsapják, néhány 10$-os árfolyamnövekedések meglovagolásánál meg a marketbuy-ok fee-jei elviszik a profitodat.Esetleg lehet próbálkozni azzal, hogy betippelsz egy irányt és úgy megrakod az eladásokat / vételeket, ahogy én tapasztaltam hajnalban általában szokott lenni mozdulgatás ahogy az Ázsiai piac felkel, de hajnal 2-3kor az ember általában döglik az ágyban.
-
Danex
addikt
Vagy azoktól akik ilyen videókkal akarnak újabb embereket bevonzani, hogy legyen árfolyam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt mindenki csak találgat mi lesz lehet, a múltból szerintem nem szabad kiindulni, mert az előző évekkel ellentétben tavaly év végén megvolt a nagy publikum beszipolyozása és elég csúnyán is sült el sokaknak.
Plusz jó példa erre ami kép ide is be volt ide rakva, hogy minden évben volt egy konferencia ami alatt az elmúlt 4-5 évben emelkedett az árfolyam, idén meg esett.
Az egésznek a vége úgy is az amit a bálnák akarnak, úgy is ők nyernek, ha mázlid van akkor lehet éppen most nem a te zsebedből, de majd legközelebb. Túl kicsi a piackapitalizáció meg annyira szabályozatlan a rendszer, hogy egy kisebb hír (100. tőzsde), meglovagolja egy bálna elad 1000BTC-t, majd 2óra múlva 10-15%-kal olcsóbban visszavásárolja.
Aztán ha felmegy majd verik a mellüket a Hodlerek, hogy bezzeg ők hittek, ha meg beesik akkor az ellenzők verik magukat a Hodlerek meg, "jajj hát ez a pénz játékra volt, igazából nem is érdekelt"

Ahogy olvasom a kommenteket többségében mindenki ül a seggén és várja a sültgalambot mikor megyünk a holdra (ahogy én is teszem) vagy ész nélkül ad/vesz az ember mert bizsergett a tenyere, hogy "itt vóót az alja" és talán 1-2 ember végez mélyebb kutatómunkát és előzi meg ezzel az átlagjóskát aki a magyar mediából olvassa 4-5 óra késéssel.
-
Danex
addikt
Mindenben lehet hinni, de pont nem cryptobol terveznem a nyugdijamat.
Persze ha van 1 misid amit egyáltalán nem hiányzik ha úgy van, akkor meg lehet próbálni.
De én nagyobb esélyt látok abban hogy 10eves távlatban kevesebbet fog érni a BTC sem mint sokszoros ára lesz.
A maximum árfolyamot se tenném 12K felé.
-
Danex
addikt
Hát ha az ETH, XRP tranzakciós költsége fáj akkor kb olyan mennyiségű pénzről beszelhetünk amit az első nap tölt fel az ember és jön rá ennyivel semmi értelme.
ha pedig btc-ben küldözgetsz az meg még rosszabb.
------------------------
amúgy mit takar hogy nagyon rossul teljesit az eth?? Az elmúlt honapban 46%ot erősödött a BTChez képest.
Még el is nézné az ember, ha egy hete nem oltottál volna le mindenki, hogy te mindenkinél mindent jobban tudsz.

-
Danex
addikt
Papíron ezzel az oldalazással bukik az a elmélet hogy most sikeresen átváltottunk BULL-ra nem?
-
Danex
addikt
válasz
CoDWaW07
üzenetére
Igen, aztán bár tudom mindenki becsületesen adózik, de azért annak nem tudom mennyien örülnének, ha automatikusan küldenék a jelentést a megfelelő szerveknek.
Bár ez még nem Mo. ,de szerintem itthon nem lesz olyan kedvezmény mint kínában, hogy néhány tízezer $ értékig adómentes.
-
Danex
addikt
válasz
CoDWaW07
üzenetére
Igazából amíg nem oldják meg rendesen, hogy BTC-vel feltöltöd az egyenlegedet és sima VISA kártyaként használhatod (ugye ennek a Visa (vagy annak a kibocsájtója) tett keresztbe),és az országok nem tőzsdei termékként tekintenék, mert ha neked könyvelőt kell fogadni ahhoz ,mert neked árfolyam nyereségeket kell számolgatnod, hogy szépen legálisan használhasd a pénzt... ezek mind megakadályozzák azt, hogy normálisan nyisson esetleg néhány üzlet a használatuk felé.
-
Danex
addikt
válasz
CoDWaW07
üzenetére
Én ezekkel a múltban jövő korrekciókra csak azért nem mernék úgy támaszkodni, mert szerintem a hype csúcs már megvolt tavaly és szerintem már csak mesterség (bálnák kívánsága alapján) árfolyam változások lesznek. Legalábbis mikor jó volt az árfolyam azért voltak tervben, hogy ebay, amazon is használja majd, de ugye a fő piacok ezeket azóta tagadták tudtommal.
Nyilván ami van bent pénz azzal én is HODL, de lehet csak túl sok FUD-ot olvastam ami miatt ezt gondolom

-
Danex
addikt
Igen én is ettől tartok, hogy a nagy média hype az szerintem akkor volt mikor felment 20K-ig, utána zuhé, jó lehetett mondani, hogy a kötelező korrekció stb. Aki félkomolyan is benne volt mondhatta, hogy itt az új lehetőség és akkor 11.5K.
De megint lefelé ívelünk, nem hiszem, hogy sokszor meglehet játszani ezt a néppel, egyszer csak elfogy a vásárlási kedv.
Nyilván valahol jó, hogy a muslicák, a gyengekezűek kiszállnak a buliból emiatt jön(ne) a stabilitás, de az, hogy néhány bálna poénből piacradobál néhányezer BTC-t és döngölik a földbe az árfolyamot ezzel az gáz. Az a baj, hogy túl kicsi a cryptopiac ahhoz, hogy néhány tehetősebb ember nyugodtan játszadozzon az árfolyammal.
De ne legyen igazam és jöjjenek még a szép idők

-
Danex
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
A portfóliós cikk is jól leírja, hogy ha nézzük a gyémánt és a víz esetét, akkor előbbi csak egy ékszer (ami kb ugyan úgy néz ki mint az üveg), utóbbi meg az élet egyik alapfeltétele.
Gyakorlatilag egyikre semmi szüksége az embernek a másik nélkül meg 1 hetet nem élsz túl, mégis az emberek értéket adnak a gyémántnak a vízzel szemben, mert egyikből kevés van a másikból meg kvázi végtelen.
-
Danex
addikt
válasz
Árpi001
üzenetére
Dátumokra itt van ez az oldal. itt kiválaszthatod típus alapján is, hogy milyen nevezetesebb esemény (pl forkok) keresel.
-
Danex
addikt
Videó készült Yutani-ról

-
Danex
addikt
Nem vagyok nagy fork szakértő, de ha azt nézem, hogy a fork bejelentése előtt 2-5$ ért én nem jósolnék neki magas árat. Fork előtt 1 nappal is 80$ körül vergődik.
Elvileg nem kell megvárni, hogy megkapd a BTCP-t, az egyik időpontban fogják megnézik, hogy kinek mennyi ZCL-je volt és onnantól kezdve már azt lehet csinálni velük amit akarsz.
De majd a tapasztaltabb rókák kijavítanak.

-
Danex
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
elvileg a TradeSatoshi talán ami támogatja, senki más. Ezért is zuhan az értéke a fork ellenére. Én kiszálltam belőle 50%-os bukóval

-
Danex
addikt
Van valami hír ami miatt a BTC aránylag stabilan erősödik minden más coinnal szemben vagy csak úgy?

A mostani adag bányászatomat(4nap) átraktam BTC-be ETH-ról, ki kéne találnom, hogy milyen arányba tartsam a szépségeket.
-
Danex
addikt
Cserében a ZCL meg is állt, sőt a BTC-hez képest zuhant is egy szépet.
Már kiszállni nem akarok, de szerintem most az lehet, hogy az LTC fork itt lesz 3 nap múlva és az emberek inkább abba kezdték el rakni a pénzt.
De javítsatok ki, vagy ti ,hogy álltok most a ZCL-hez? HODL a határidőig?
-
Danex
addikt
Hogy ez nem ilyen egyszerű.

GDAX Limittel kell venni / eladni olyankor valóban 0% a fee, de zöldfülűként hiába próbál az ember logikázni nem nagyon jön majd össze, talán 1-2%-ot lehet fogni azon, hogy az EUR árfolyam az USD-hez igazodik és van néhány másodperced lépni.
De mivel Limit-tel kell kereskedned, hogy ne legyen fee így azokról valszeg le is maradsz. Meg lehet próbálni lehet ráérzel, de könnyen le lehet morzsolni a kis pénzt is, nem fogok tudni mikor van az alja vagy mikor van a teteje.
-
Danex
addikt
válasz
fogtunder
üzenetére
Én használtam már az ATMet, kb 5-8% + tranzakciós díj, de a neten látod hogy váltják.
A mostanival annyi bajom van,hogy vidékről heti 1szer tudok felmenni és ha éppen akkor nincs benne készpénz akkor megszivtam.
De elvileg már megvan az új automatajuk ami már ETHt is elfogad csak várnak bugfixre addig meg nem uzemelik be
-
Danex
addikt
Ha kitalálják fent, hogy akkor menjünk a crypto után, ráadásul most jönnek a választások, tökéletes téma az, hogy rászálljanak a bányászokra, cryptosokra és eltereljék magukról a szót.
Az emberek meg majd hőzöngenek, hogy pazarolják az áramot a bányászok, emelkedni fog miattuk az áram ára, mert nem bírják majd a hálózatok stb.
Ha ez megtörténik, akkor nem lesz nehéz kiszűrni ki dolgozik vele, kb 2-3 nagyobb számlaszámot kell megnézni (Coinbase, Kraken), hogy ki küldött/kapott onnan pénzt és kész is.
Plusz hallottam már régebben, hogy a lakbért számlára kapta a kiadott lakás után és megkérdezte a NAVocska, hogy mi ez a havi fix utalás és miért nem látjuk ezt nálunk is.
-
Danex
addikt
Binance-ről tudott a leállósdi óta kiküldeni pénzt?, minden király, de az email vertifikációnál szar az oldal, hiába írom az US-t előre.
-
Danex
addikt
válasz
mézespálinka
üzenetére
írtam én ilyet??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danex
addikt
Na megvolt a Sell, most úgy nézem átváltottunk kicsit a negatív irányba.
-
Danex
addikt
Kb ugyan abban a cipőben lehetünk, hogy full zöldfülüként nyomogatjuk GDAX-on a hullámokat, de ugye bármikor lehet az, hogy 7000-ren eladtad, majd 6800-on megveszed, felmegy 6900-ig de vársz megy még 7-ig. Aztán hiphop 6700, ehj nem adom el, megvárom még visszamegy legalább 6800-ra, hogy nullán legyek és aztán zuhan tovább a mélybe.
Plusz számold bele, hogy 2*szer kell váltanod, minden váltás esetén 0.25% a Fee azt hiszem.
Én pl, most eladtam 690EUR-on az ETH-t, most meg már csak ~667, de most kicsit esőben az árfolyam mindenhol, ezután ugye azt kéne megtalálnom mikor lesz legalul aztán vagy bejön vagy nem.
De a mai nap sikerült 1 napi bányász bevételnyit összekattintgatnom szóval
, amúgy ez a tradelés nagyon nem az én világom, agyf*szt kapok tőle, bányászként meg főleg nem kéne fele foglalkoznom, csak szomorú volt, hogy adtam hozzá minden nap a bejött crypto-t aztán fiatban mért értéke a portfoliomnak meg csak csökkent 
-
Danex
addikt
-
Danex
addikt
Mert sok bot spekulál, hogy ha esik ez is akkor elad mást is, de szerintem ugyan ez, hogy ha a BTC a dollárhoz képest erősödik, akkor az EUR is erősödhet ezért egyből vesznek.
Illetve sok coint meg szerintem a legtöbb helyen YourCoin - > BTC -> USD árfolyamon számolják, így a BTC változásával az értékük is változik.
-
Danex
addikt
Amúgy hogy érzitek az évet, mi lesz a várható? tudom varázsgömböt igénylő kérdés, de ahogy hallottam idén érkezik meg a NAV álláspontja, talán az EU-ban is mozgolódnak, hogy ki kéne valamit nyilatkozni.
Mostanában "aránylag stabilnak" vélem az árfolyamot, valahogy a mostani szám köré térünk vissza egy ideje, de ugye év elején még sokan vizionálták, hogy február 30K és csak korrigálás volt.
Future-okkal is mozgatások vannak, ugye nemrég emiatt volt a nagy esés vélhetően, de most a 2. időpontjánál drámai változásokat nem tapasztaltam.
-
Danex
addikt
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Én azon nevetek mindig mikor az "admin" spameli a chat-et , hogy
- vegyétek, most jönnek a külsősök
- a gyengekezűek most adják el, vegyél még, jön a 2. hullámMajd ,ha vége:
- nagyon sokat írtátok, hogy 300%-os profitokat értetek el stb

-
Danex
addikt
Azt lehet tudni, ha ez a mostani lejár utána mikor végződik a többi?
-
Danex
addikt
Az a baj, hogy az a csoport mindig prebuy-ol, illetve Binance tele van szórva botokkal amik a pumpot figyelik. Mire emberi eszközökkel market buyolsz, már rég 70% körül jár a pump és annyira befagy az oldal, hogy eladni se tudsz. Talán a Desktop alkalmazással jobb, de a webessel meg se próbáljátok.
-
Danex
addikt
válasz
stefi76
üzenetére
Vagy csak annyit szeretne az állam, hogy egyedül önmaga szivathassa az embert.
Azért az, hogy a fizetésem majdnem fele a zsebükbe megy, majd amit megveszek bányász cuccot kb világszinten a legdrágábban az adók miatt(pedig a fizu messze nem a legtöbb), tehát fizetésem maradék 60%nak a 30%-a is oda megy(58%), de még a kibanyaszott holmibol is 30%ot adjak oda.
Ilyen szempontból a BitCoin 50%-os esése még kedvezőbb is.
De azért az utak szar állapotban vannak, eü stb, nem kell mondanom.
-----
Bár kicsit eltertem a tárgytól, de ha nem lenne ennyire szar a helyzet talán kevesebb ember menne bele rizikós beruházásba
-
Danex
addikt
válasz
szabi__memo
üzenetére
11ezernél GDAX-on van egy 1200BTC-s fal, kíváncsi leszek rá, hogy reggelre átlépjük vagy visszapattanunk onnan.
-
Danex
addikt
Ha bárki akar vásárolni/ eladni Bitcoin-t vagy bármilyen valutát, mert amint nyomok a gombra, azonnal, értitek azonnal a számomra negatív irányba indulnak a számok

-
Danex
addikt
válasz
LógaGéza
üzenetére
Nincs időd arra ,hogy kiírd éppen mi megy
Max érdekességnek jó lehet. 800-nál kezdtem el írni az 1800-at, mire rányomtam a submitra máris 2200-volt, mire lecanceleztem a vételt már 4200 volt, ekkor tudtam volna venni. De kb 4400-4600-nál vége lett a bulinak, szóval 4200-nál már inkább nem vettem csak végigkövettem az eseményeket 
Cryptopián most a POST coin-t tolták meg.
-
Danex
addikt
Binance ciki volt, mivel aprópénzzel játszottam csak, és aránylag nagy értékű coint választottak, csak néhány darabot tudtam venni, a probléma inkább az volt, hogy a fee levonása után marad 0.995 egységem amit nem tudtam eladni, mert csak egészet enged a rendszer eladásra ítélni.
A többin mondjuk nyertem, de tanulásnak jó volt

-
Danex
addikt
Tegnapi cryptopia jól sikerült, mai nap most 6-tól lesz Binance-n, egy, meg este megint egy Cryptopián.
Binance-n írják, hogy eladni Sell Limittel, de Market Sellel nem biztosabb a dolog?
Vásárolni azt már tudom, hogy nem szabad Market Buy 100%-al, de eladni?
Cryptopián azt hiszem csak limites van.
-
Danex
addikt
Az igaz, hogy 600.000Ft-ig nyugodtan kiutalhatom magamnak a zsetont Sepa utalással Coinbase-ről, mert addig adómentes?
-
Danex
addikt
Ki mit ajánl ,hol lenne érdemes tartani a BTC / ETH-t, hogy BTC ATM-nél fel tudjam azokat használni?
Jelenleg Coinbase-t használok, de ott pl most 3 napos átfutási idő van BTC-nél ami nem éppen előnyös mikor csak hetente egyszer tudok az automatánál lenni.
-
Danex
addikt
Igen, 0.000010 -nál is volt, ahogy azon átléptek 1 órán belül felment 30%-ot.
Itt írtak elemzést róla csak ez szimplán a vásárlásra gondolva, de ugye most ez a bejelentés miatt robbant ki.
-
Danex
addikt
Amilyen tempóban emelkedik az ETN mire átmegy az ETH-m vagy 20%-ról elesem

Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem hát na bumm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Max érdekességnek jó lehet. 800-nál kezdtem el írni az 1800-at, mire rányomtam a submitra máris 2200-volt, mire lecanceleztem a vételt már 4200 volt, ekkor tudtam volna venni. De kb 4400-4600-nál vége lett a bulinak, szóval 4200-nál már inkább nem vettem csak végigkövettem az eseményeket