Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shortcutme
tag
Elvileg b2x-ben nem lesz replay protection, tehat ha az egyik chain-en elutalod X cimre, akkor a masikon is atutalodik.
A B2X-es fork abbol a szempontbol is mas lesz, hogy elvileg a minerek tobbsege a B2X-et tamogatja es a BitPay-en is csak B2X-es coinnal lehet majd fizetni.
-
Yutani
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
válasz butch3r #1140 üzenetére
Azt látjuk, hogy elkezdték mozgatni a BTC-jüket a tulajdonosok. Gondolom nem egyik zsebükből a másikba pakolgatják, inkább azt tartom valószínűnek, hogy elkezdték beutalni a hard forkra betárazott BTC-t az exchangekre, eladás céljából. Ennek van egy átfutási ideje, és valami nem gömbölyű, ha így gyűlnek a nem megerősített tranzakciók - talán csökkent a hashing power?
Amit én tapasztaltam az XDG eladással, akkor ettől független, bár nem tudom, miért nem volt képes másfél órán keresztül végrehajtódni az order, ha az kért ár megegyezett az aktuális árfolyammal. Ilyet még nem tapasztaltam, bár csak 2 hónapja vagyok benne a témában.
#tarcsad
-
törölt tag
válasz butch3r #1305 üzenetére
+1
Csak azt hangoztatják, amit eddig is lehetett tudni, mármint hogy a BCH gyorsabb és alacsonyabbak a tranzakciós költségek, tehát alkalmasabb rendszeres fizetésre (ezért is Bitcoin Cash). Aki eddig BTC-t vett, az általában nem nagyon nyúl hozzá, csak abban tartja a pénzét; azaz a digitális arany szerepét tölti be. Szóval igazából nem változott semmi... -
YASKATIR
senior tag
válasz butch3r #2689 üzenetére
Igen es szerinted ez ugy fog megtortenni, hogy 20.00 (GMT +8)-kor kina betiltja a banyaszatot, ezek felpakolnak es 21.00-kor mar uzemelni is fog az egesz mongoliaban? Csak ahhoz, hogy atkoltozzenek (felteve ha nincs lefoglalas, hiszen tudjak a nagy banyak helyet), honapok kellenek. Addig mi lesz? behuzan az egesz, de nem csak 10-30%-ot.
(#2690) KilgoreTrout : Pont oroszorszagba, ahol lenyegeben tiltott a BTC mi?
"Deputy Finance Minister of the Russian Federation Alexei Moiseev at the same time said it's "probably illegal" to accept cryptocurrencies payments.[144] However bitcoin market sites are blocked and in court decisions stated that bitcoin is a currency surrogate which is outlawed on the territory of Russian Federation"
[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz butch3r #2691 üzenetére
Ja bocs, Googleből elérhető.
linkMostani. Szerintem ez is hasonló lesz a, mint augusztus-szeptemberben. Bitcoin tiltás pletyka, "ne hidd el, ez csak FUD", e aztán csak betiltották az ICO-kat, majd miután kiheverte a piac, rövid úton az összes tőzsdét. "nem zörög a haraszt..."
Az is egy kiszivargott memo-val kezdődött.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz butch3r #2694 üzenetére
Kina egy kommunista orszag. Eleg volt ennyi erveles arra, hogy "miért foglalnák le?" ?
De tessek egy teoria: Valakik a partbol sokat akarnak keresni azzal, hogy a lefoglalt cuccokkal elkezdenek valamilyen mas coint banyaszni. Zero befektetessel fognak milliardokat csinalni. Volt mar par ilyen "allamositasi" pelda kinabol
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
válasz butch3r #2696 üzenetére
Te most komolyan logikat keresel egy orszag vezeteseben? Europaban sincs semmi logika egyetlen orszagnal sem, miert pont egy komcsi orszagban lenne? Egyebkent csak annyit akartam ezzel mondani, hogy a BTC sem decentralizalt es nem is lesz az mindaddig, amig tobb mint 50% egy adott orszagban van.
[ Szerkesztve ]
-
FanTomasz21
tag
válasz butch3r #3068 üzenetére
köszönöm a válaszokat, megnézem ezeket az opciókat este. amin még agyalok, hogy jelenleg kicsit több mint 0,5 egység ethereumom van és érdemes lenne e belőle átkonvertálnom btc-be vagy sem?(amig mondhatni lent vannak az árak) ethereum sokat drágult az utóbbi időben elég nagy projekt,valyon képes e olyan növekedést megcsinálni mint amit a btc tudott mondjuk tavaly óta.( dollár érték alatt értem) Tudom az eth is csupán 8 dollár volt 1 éve és ahhoz képest brutálisat drágult, btc pedig kb pont annyi volt egy éve mint ma egy eth , de ebből a kb 1000$ árfolyamból képes lesz e megcsinálni azt amit a nagytesó év végéig? amit fentebb irtok fejlesztések ha aktiválódnak majd a bitcoinban jó eséllyel az ár jelentős emelkedése várható, valyon elszívja e az eth-ból és a pénzt, vagy vele együtt az is arányosan drágulni fog?
-
fireman123
őstag
válasz butch3r #3186 üzenetére
..nem tudhatjuk hogyan fogja a sok futures mozgatni az árat kénye-kedve szerint, .....ha jól gondolom nem abban érdekeltek, hogy emelkedjen az ár, hanem abban hogy szűk sávban le-fel mozgassák és ezt játsszák meg a határidőn, ...és ha ezt meg tudják csinálni (mert a nagy hedge fundoknál pénz mint pelyva, és rengeteget tudnak nyerni a tőkeáttétellel), akkor mitől emelkedne jelentősen, hogy megérje hodl-olni?
De majd meglátjuk, hónap végén CME futures zárás (ott 5x áttétel), majd február közepén újból CBOE zárás ......kiderül, hogy ugyanez lesz-e mint a napaokban és leragad az ár nagyjából ezen a szinten[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz butch3r #3358 üzenetére
Köszönöm az infókat.
"szal te 0.28175213125 btc-vel rendelkeztél krakenen akkoriban"
Megnéztem a History-ban, hogy mennyi BTC-m volt a jelzett blokk pillanatában. Picivel több, mint amennyit írtál. 20 XLM-el többet kellett volna kapnom. Azt nem tudom, hogy az a BTC mennyiség beszámításra került-e az XLM kiosztásnál, ami éppen limites buy vagy sell order-ben állt a jelzett blokk pillanatában. Mivel nekem Krakenen szinte az összes BTC mennyiségem limites orderekben állt (és várt) állandóan, így ezt is figyelembe vehették.
[ Szerkesztve ]
-
Szilu
tag
válasz butch3r #3585 üzenetére
Aham, most utánaolvasva ez csak a google account kódját teszi az új telefonra, a régi kapcsolatokat nem... Óriási. Persze el vannak nekem mentve a qr kódok (egészen pontosan a betüsor), de anélkül ez tényleg halál?
Mindenesetre most gyorsan leellenőrzöm, megvan-e mindenem egy ilyen reinstallhoz
Tulajdonképpen kellenek a google kódok, hogy oda belépjek, aztán aktiválom ott az új telcsit, letiltom a régit, majd az újba beírom az elmentett oldalfüggő (QR vagy karatker) kódokat?
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz butch3r #4052 üzenetére
Van valami abban amit mondasz.
Én is inkább a + biztonságot szeretném.
Ezért is kérdeztem ki használja,ki nem.
Csak sokan panaszkodnak hogy porul jártak vele.
Majd az összes play áruházas app alatt van nem kevés negatív hozzászólás.
Szeretném én is használni,de igen fájna így elbukni a portfóliómat...[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Dexar007
veterán
válasz butch3r #4057 üzenetére
En krakenen kizartam magam 2fa miatt. Par hete ugye dobalta meg a server errorokat,es hiaba irtam be jol a masik jelszot is 3. probalkozasnal blokkoltak az accountom. Irtam a supportnak,majd kb 10 nap utan sikerult feloldani. De olvastam,hogy van akinek tobb honap lett belole. Ha sok penz van bent,vagy eppen 100k fele tart a btc,es emiatt nem tudod hasznalni az accountod..az szivas.
Give me your cum,bull!
-
csaba951
veterán
válasz butch3r #4180 üzenetére
18:32-19:08 nézd meg a szürke kiemelkedést. Valakiknek hirtelen nagyon fontos volt a gyors tranzakció. Ilyenkor mindig valamilyen jelentős elmozdulás van az árfolyamban. Sajnos azt nem lehet tudni, hogy felfelé vagy lefelé. Viszont már 10-15 perccel a változás előtt lehet látni. A vége pedig utal arra, hogy további nagyobb változás már nem lesz.
USDT - itt ne az árfolyamot nézd, hanem az összkapitalizációt. Érdekes módon a nagyobb mozgások előtt hirtelen ugrik egy nagyot felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
-
CoDWaW07
őstag
válasz butch3r #4769 üzenetére
Én amúgy támogatom ha a szabályzás téren az a céljuk, hogy a sok kamucoint ami nyilvánvaló átverés, azokat kiirtsák, amíg nem az a céljuk a szabályzással hogy megöljék a kriptopénzek célját, addig nekem nincs problémám, sőt talán jobban is járnánk, mert ha nem lenne minden második nap tele a hír azzal hogy ez meg az a coin mekkora kamu volt, akkor talán az árfolyamok is stabilabban mehetnének feljebb, mert kevesebb lenne a pánikroham.
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
South Velen
addikt
válasz butch3r #4772 üzenetére
Aha.
Amúgy már tegnap este megérkezett ez a hír. Ha én G20 tag képviselő lennék én is bevásároltam volna btc-ből az ülés előtt. Nincs itt semmi újdonság vagy látnivaló kérem.Pedig hogy ne csak szerencsejáték legyen,hanem legyen jövője is, tényleg szabályozni kéne. De hát így a szándékos volatilitási hullámok mindig is jól fognak jönni a nagyoknak... Szal' hülyék lennének változtatni.
Egyébként ez igaz: nem veszélyezteti a globális pénzügyi világot. Ahogy a kaszinók sem, vagy a játékgépek a kocsmákban...
Ha viszont jön egy újabb populáris hullám, és elmegy 30-40k-ig majd kipukkan (megint), már nagyobb a baj.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz butch3r #4774 üzenetére
Nem is írtam, hogy ezek be vannak tiltva. Csak attól, hogy nem veszélyeztetik az egész társadalmat, még be kellene tiltani a kaszinókat és játékgépeket. Ahogy jelen formájukban a kriptók is csak ehhez hasonlatos játékszerek. De azt még a coinhívők is elismerik, hogy maga a BTC túlértékelt, elavult, nincs benne potenciál, hogy fizetésre bármikor alkalmas legyen globálisan, és csak a hype miatt van ekkora ára. Innentől kezdve egyértelmű, hogy túl van árazva, jelen formájában gambling ami történik az árfolyamával.
A többi coin meg általában csak vele együtt mozog, ezáltal jelenleg shitcoin mind.
Persze jó lenne, ha egyszer lenne blockchain alapú fizetőeszköz (legyen mondjuk utópia-coin), ami globálisan elfogadott, de ez tuti nem a btc és nem is az eth lesz. Ja és remélhetőleg meg tudják oldani, hogy ha majd tényleg a fél világ ezzel az utópia-coinnal fog fizetni, ne eméssze fel egy kontinens áramfogyasztását.[ Szerkesztve ]
-
gipszklipsz
csendes tag
válasz butch3r #4790 üzenetére
Az egymással versengő kapacitás lenne jó, ha pl. minden egyes emberke, aki bányászik, soloban nyomná saját walletbe. Az, hogy a network hashrate 86%-án 7 pool osztozik, az több mint aggasztó. Józsi, Pisti és a Miyagi család is becsatlakozik egy nagy poolhoz, mert így biztosan csurran neki is a blockrewardból. Így hízlalják ilyen gigászira ezeket a kínai poolokat a világon bárhonnan, ezzel veszélyeztetve a decentralizáltságot.
(#4791) americanidiot -> Ahogy Madwe is írta, a POSra váltás lenne a jobb út.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz butch3r #4806 üzenetére
Elolvastam, valami nagyobb durranásra számítottam, de lényegében semmiről nem szól, elméleti okoskodás. És nem igazán értek vele egyet (gondolom ez nem lep meg.)
Lényegében végig a nemesfémekhez (arany) hasonlítja és azzal állítja párhuzamba, de mint korábban írtam, a nemesfémek megfoghatóak, készül belőlük ékszer, használják az elektromosságban. Persze az más kérdés, hogy ezek az ékszerek túlértékeltek ha a valódi hasznukat nézzük, de ugyanakkor meg mégsem, mert véges az aranykészlet. A btc "készlete" hiába véges, nem készíthető belőle semmi egyéb hasznosságú produktum.
Azt ők is írják, hogy eredeti felhasználási céljára, pénzként nem fog működni. Ezt csak +1-elni tudom, így a kettőt egybevéve nem lettem semmivel közelebb ahhoz, hogy miért is képviselne valódi értéket a BTC a spekulációs kereslet adta értékén kívül.
-
South Velen
addikt
válasz butch3r #4815 üzenetére
Bankkártyával már most sem kell váltanod, a MC/Visa megoldja helyetted. És nem kell mögötte ekkora rendszert fenntartanod ekkora energia és időigénnyel. Persze majd az LN javít ezen. Kíváncsi vagyok hogy LN mellett hogy marad meg a bányászok haszna majd.
Szóval nem tudom miért jobb alternatíva a jelenlegi bankkártyás rendszerek helyett a BTC.
A nemesfémekkel kapcsolatban részben egyetértek, de ott legalább akkor is ott van a valódi funkció a "pénztartó" szerep mellett, míg a BTC-nél csak a fizetés jövőjének igen kétes (szerintem esélytelen) ígérete van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest