Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YASKATIR
senior tag
En nem szarnek be a helyedbe.
Mas: Ugy erzem, hogy a Coinmarketcap-nek vegleg befellegzett.... A LiveCoinWatch uj funkciot tesztel, megpedig azt, hogy 1 mp alatt rakhatod be vagy veheted ki a koreai tozsdeket. Az mar csak hab a tortan, hogy nem csak 7 napot lehet nezni maximalisan, hanem 30-at, illetve az egesz full live.
[ Szerkesztve ]
-
Szilu
tag
Ajánlom olvass el erről pár cikket, nézz meg pár videót, mert nem értem a kérdést, sem a példát. A coinbase-en amint fogadni akarsz, és ráklikkelsz a depositra, megjelenik az adott coinhoz tartozó címed. Ide tudsz fogadni, ezek között automatikusan váltani , ezekről küldeni. Ennyi és semmi több.
-
Zsoca_D
tag
Köszi a választ.
Sajnos nem tudok a reff.linkeddel regisztrálni, mert "...Lesz hamarosan coinbase...." nálam arra vonatkozott, hogy már megvan a reg, és a verifikáció is, csak a befizetésen agyaltam még (ahogy múlt héten itt írtam is), mert a nevemet "átkülföldiesítették".Ha minden igaz, holnap este beszámolok arról, hogy sikerült-e a beutalás. Hamarosan pedig arról is, hogy sikerült-e a kiutalás.
-
DNReNTi
őstag
Ez a napi kereskedes tok jo amikor igy hullamzik az arfolyam mint most, de meg lehet vele szivni, amikor beszorulsz, es az olcsonak velt visszavasarlas vegul draga lesz. Az szep pofon.
En ma ilyen csiki-csuki uzerkedessel osszetalicskaztam munkaban vagy 200 eurot, de most pont az tortent amit fentebb irtam, az 'olcson' visszavasarolt ETH, perpillanat megolcsobb, szoval bemattoltam magam. Varhatok amig felmegy az arfolyam, vagy eladhatom bukoval, remelve azt, hogy az arfolyam meglentebb megy, es egy majdani vasarlassal visszanyerem, amit buktam. Erre semmi garancia.
[ Szerkesztve ]
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
Danex
addikt
Kb ugyan abban a cipőben lehetünk, hogy full zöldfülüként nyomogatjuk GDAX-on a hullámokat, de ugye bármikor lehet az, hogy 7000-ren eladtad, majd 6800-on megveszed, felmegy 6900-ig de vársz megy még 7-ig. Aztán hiphop 6700, ehj nem adom el, megvárom még visszamegy legalább 6800-ra, hogy nullán legyek és aztán zuhan tovább a mélybe.
Plusz számold bele, hogy 2*szer kell váltanod, minden váltás esetén 0.25% a Fee azt hiszem.
Én pl, most eladtam 690EUR-on az ETH-t, most meg már csak ~667, de most kicsit esőben az árfolyam mindenhol, ezután ugye azt kéne megtalálnom mikor lesz legalul aztán vagy bejön vagy nem.
De a mai nap sikerült 1 napi bányász bevételnyit összekattintgatnom szóval , amúgy ez a tradelés nagyon nem az én világom, agyf*szt kapok tőle, bányászként meg főleg nem kéne fele foglalkoznom, csak szomorú volt, hogy adtam hozzá minden nap a bejött crypto-t aztán fiatban mért értéke a portfoliomnak meg csak csökkent
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
Ez az örök kérdés.
Vegyek,vagy már felesleges....
Mintha megnőtt voln a vásárlási kedv. Az enyém is!Most nagyon meglódult,de ki tudja meddig tart ki.
Kicsit pump szerűBeragadni nem szeretnék..
Nem lesz amúgy holnap valami tőzsdezárás?[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Szilu
tag
Teljesen törvényszerű volt sajnos :-(
Vigasztaljon, hogy szerintem a jobbik helyzetben nem jött be a számításod... ;-)
Az én tanácsom az, hogy a bányászatra szánt energiád tizedét fordítsd most arra, hogy hogyan lehet tőzsdézni a megkeresett pénzzel, mert ez így nem ment volna hosszútávon.
Tényleg úgy gondolom, hogy a ruletten tettél a pirosra, és most megvan a pénzed.
Ne tedd fel újra semmire, amíg nem tudod miért...
Lehet itt még bármi, nem oszt nem szoroz, hogy egy hét 25%ábòl most kimaradtál.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Visszavásároltam a Bitcoin-jaim, és összességében 17%-ot buktam (0,1 BTC-m volt kb. egy hete, és most 0,083-at tudtam visszavenni ugyan abból a pénzből).
Tanulság számomra: nem értek a kereskedéshez, nekem teljesen random-nak tűnik, szerencsejáték szagú az egész, úgyhogy hagyom a francba. Az a biztos, amit kibányászok. GDAX-ot csak akkor akarok legközelebb látni, amikor EUR-ra váltom, hogy kivegyem.
-
zichie
senior tag
"Visszavásároltam a Bitcoin-jaim, és összességében 17%-ot buktam (0,1 BTC-m volt kb. egy hete, és most 0,083-at tudtam visszavenni ugyan abból a pénzből)."
"Az a biztos, amit kibányászok."
Ez igaz. Nálam ami kriptópénzben van, az amíg élek abban is marad, sőt utána is. Kockázatos fiat-ra váltani. Max. később az ember költ belőle, amikor már mindenhol elismerik hivatalos fizetőeszközként.
-
senior tag
Visszavettem drágábban a BTC-m, erre nem kezd el brutálisan esni?... Jóval tudtam volna csökkenteni a veszteségem, ha most vettem volna vissza...
Szerencsejáték ez, mondom...Mi történt egyébként? Mi az oka a nagy esésnek? 700 euró néhány óra alatt. Remélem visszafelé is ilyen léptékben megy a Holdra...
-
KilgoreTrout
senior tag
Bármit is tervezel, érdemes több részletben. Legközelebb oszd el 2-3-4 felé és fokozatosan állíts be ordereket (vételnél mostani ár -1%, -5%, -7,5%, -10%, eladásnál ugyanígy, csak a másik irányba.) Vagy figyled, és pár nap alatt több részletben vedd meg/add el a kívánt mennyiséget piaci áron.
[ Szerkesztve ]
-
Szilu
tag
Nem hagytad abba? Ne csapongj, ne nézd a perces chartot, ha nem bírod :-) Az elmúlt 35 napból kb. a 20-at tölti ebben a kétezres sávban, semmi különös nem történt. Ha innen emelkedni indul, akkor 14ig sima az út, és eséskor már egy nagyon erős támasz lesz itt (lesz idő eladni). Ha viszont lefordulunk 10k alá, akkor a most vásárolt btc-k megfognak jelenni az eladók között...
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Nem voltál elég türelmes!
Egyébként pont most kellett volna visszavenned, ha abban bízol, hogy továbbra is nőni fog az árfolyam.
Ha megnézed a grafikont, akkor még nem lehet temetni a növekedést. Nem esett ki a növekedési csatornából, annyi történt, hogy az erős oldalról átment gyenge oldalra. Ha kiesik az alsó lila részből, akkor az már más történet lesz. De erről egyenlőre szó sincs.
-
Madwe
nagyúr
Ajánlom figyelmedbe Elég alapos tanulmány, miszerint sikeres nagyhalak egyáltalán nem, vagy max 1-2 vonalat huzogatnak S sok igazság van benne, sell the news, buy higher, sell lower, ami furán hangzik, de nagyban így működik jól.
Ja meg mellé egy elég régi, így ugrál a bálna iromány
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Coin Stats - van androidra és iosre is (igaz ott azt hiszem 5000usd profit felett szól h fizess ismerős azt mondta, androidon nem zargat ilyenekkel, azt bizton állítom, teljesen ingyenes)
Megadod mely pillanatban mit miből mennyiért vettél, folyamat frissíti cmc alapján az árakat (riasztást is be tudsz tenni ezekhez egyébként...)
A profilodnál láthatod az össz profitod, coinokra lebontva is látod alatta, stb.Szerintem kb mindenre elég lehet - bár neked talán pont nem, ha csak btc-t veszel, s btcn belül külön akarod látni a vásárlások hozamait, azt nem tudja, csak coinonként lebontva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs