Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem az volt a bug, hogy PUBG-ben néha feljött az asztali kurzor játék közben és a játékbeli forgás helyett a kurzort mozgattam össze-vissza, míg a karakterem csak bámult előre és még a mozgás sem ment. Menekülési helyzetben, tűzpárbajban is megtörént és elég sokszor. Elég idegesítő volt, ilyenekért meghalni.
Ez a full screen windowed megoldotta. CS alatt pedig végre olyan gyors az ALT+TAB ahogy kell. Az a -nod3d9ex1 indító parancs szart sem ért, ami ezt hívatott volna orvosolni... -
skL86
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Gyanús helyzeteket én is látok, de egyetlen olyat sem, amit egy jobb játékos ne tehetne meg (prögőaimos vagy falon át az ellenfélt követő játékost nem is tudom mikor láttam utoljára), így addig nem is érdekel, aki sokszor csinál "lehetetlen" dolgokat, azokat reportolom, de a játékélmény nem romlik attól, mert lelőnek, vagy egyszerűen jobb az ellenfél.
A Valve teljesen jó lépést tett, valószínűleg a legutolsó leárazásnál kiszámolták a bevételt és lematekozták, hogy az ingyenessé tétellel tudnak versenyképesek maradni. Játszottam már pár meccset azóta, az mm színvonala saját tapasztalatim szerint nem csökkent. Merő butaság a Valvet szapulni, ők pénzt gyártanak, nem pedig a Máltai Szeretetszolgálatnak ügynökösködnek..Szerencsére a pénz gyártás és a használói elégedettség többnyire összecseng.
-
lemusz
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Steamen több accnál is bent lehet ugyan az a telószám, viszont csgoban csak egynél. Ha már másodikra akarod rakni ki is dob egy üzenetet és leveszi a másikról, ha úgy kívánod. Tehát ahány account, annyi telószám kell ha primeot akarsz mindegyikre. Legalábbis eddig így volt.
-
lemusz
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem a piros hibaüzenet flownak ehhez semmi köze, csak te kapcsolod össze a két dolgot. Más is kap ilyeneket akit viszont nem tálcáz le. Win10 a ludas továbbra is. Rengeteg értesítési bizbasz van benne, szépen át kell menni a gépház minden egyes fülén és kiiktatni ezeket. Vagy win7-re visszamenni...
-
skL86
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem sajnos szintén kilépked, a proci fórumán az amd balanced teljesítmény beálltását javasolták, de nem segített, a fókusz kiszedése sem, a gyereknek botozásnál cirka 10 percenként kilépett vagy tálcára tette és volt, hogy újraindult, hibaüzenet nélkül. A két ősrégi Haswell procis intel gépen persze az égvilágon semmi gond nincsen..
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Egyszer látnék én is ilyet, feldobná a napomat

A pletykák szerint most elvannak a source 2 engine-nel, ott megint kell majd egy kis idő, mire átültetik arra a cheateket. Egyébként az AI és a Trust factor hosszú távon is működőképes ötletek, csak folyamatosan karban kell tartani. -
default.
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha gondolod majd elküldöm a beállításaimat illetve nagyrészt KODIAK leírása alapján állítottam be, és 1280*720-ban nyomom (nem a teljesítményhiány miatt).
Sok sikert!

Üdv -
sdp
csendes tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
[https://www.youtube.com/watch?v=yLZ9b5DfOYk]
Aszongya az arc, hogy a 2200G használható. 720p-ben 120, 1080-ban 100 fps.
-
qdak
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
nalam mar fel eve ugy van, ki van kapcsolva a sok duma, ha vki akar ir, a csapatot en is lathatova tettem, sokszor az is csak idegesito, latni a sok idiotat sotetbe B bejarat all a maradek banda, aki kozepet nezte elhull, a fiuk boszen nezik B bejarot, T kezdo felol nem jon tuti senki, igaz 2 korbol 2x jottek, de minek nezzuk, mikor kiszednek onnan is lesza... inkabb ott cserelgetik a skines fegyvereket

-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Muteolni kell őket a francba és kész.
Kodiaknál láttam a hetekben egy videót, ahol megmutatott egy új konzolparancsot, amivel láthatjuk a csapattársak fegyverzetét és nevét non-stop, falon át is! Ez szerintem nagyon nagy segítség, kevésbé kell a radart figyelni, így sok esetben azt is láthatod, hogy ki, hol halt meg, illetve nem fogjátok feleslegesen ugyan azt a területet lefogni többen is.
-
Franklin
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Happy Birthday CS!
Én 20 éves voltam, mikor megszülettél, te már 2 éves voltál, mikor először játszottam veled, a miskolci SZT Lanon... persze már előtte is ismertelek hírből... mindenki csézik, milyen játék lehet? Jobb mint az UT? Áá biztos nem... lementünk a lanra, na jó, próbáljuk ki... úristen ez kiba jó... onnantól non-stop game, első éjjel veled álmodtam... utána jöttek a mézes hetek, mit hetek, évek, hosszú évek.... sokszor éjjel-nappal együtt voltunk, eleinte csak botok ellen... aztán az első izgalmak online, 56K modemmel... küzdelem az ellenfelekkel és a pingekkel... "ha szalad, célozz a feje elé, akkor lesz headshot!" - mondta haver, aki szintén modemmel tolta... utána az öröm, mikor végre lett adsl, nincs több ping hendikep, talán én is pro leszek? Persze nem lettem, bár imádtalak, de soha nem értettelek igazán, örök silver voltam... majd eljött az a bizonyos hetedik év, ami vízválasztónak bizonyult, mint oly sok területen már... elég volt belőled, túl sok időt vittél el, mással is foglalkozni kellene, munkahely, barátnő... szép volt az elmúlt hét év, de vége, Source ide vagy oda... négy év szünet következett, nem hiányoztál... majd új élet, új munkahely, albérlet, 100 mbites internet, új PC... nocsak, akciós a CSGO, milyen lehet vajon? Jobb mint az 1.6? Áá biztos nem.... na jó, vegyük meg, próbáljuk ki... úristen, ez kiba jó... onnantól non-stop game... oh, wait...

-
-
-
-
skL86
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Láttam pár pro játékosról (flusha stb.) készített youtube-os leleplező videót, amiben azt elemzik, hogy miért csalnak, ez alapján azt gondolnám, nem túl könnyű eldönteni még rengeteg energia belefeccölésével sem, hogy csal-e vki vagy sem, plusz egy jó játékosnak sok olyan megmozdulása van, amit egy tapasztalatlanabb játékos nem tud értelmezni. Most persze nem a pörgő aimokról beszélek.
-
infectedmann
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Mostani meccsen meg 30-40 órás unranked játékosok lőttek úgy, mint a Global Elite-ek. Tisztára legit lövések voltak. Persze ha meg nem akarom végig szenvedni a meccset a büdös csalók ellen, akkor temporary cooldown. Tényleg van értelme végig szenvedni 20-40 percet 10 éves csalók ellen, mert csak úgy záporozik a szabadidőm.
-
-
skL86
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Az ellenfelek ugyanazokkal a problémákkal küzdenek mint te, 200 meccs után oda fog tenni, ahol a helyed tuti biztosan, ez a nagy számok törvénye. Szívesen adok ismert phs arcoknak egy kölcsön accot, hogy kipróbálhassák magukat dupla sas rangon, de garantálom, hogy gyorsan felébrednek.. Ugyanúgy szívességi alapon szintén húzok pár szintet bárki accountján, de előre szólok, hogy nem ez a megoldás.
-
expander
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
nem vagom, hogy hogy lehet valaki silver, es hogy nem lehet onnan kijonni. 2 ismeros most vette meg a jatekot, es alapbol silver4-be rakta oket a 10nyertes meccs utan, es utana par meccs mulva fel is dobta oket SEM-be. ugy, hogy eletukben nem lattak meg CS-t. en is vegigjartam silver es nova kivetelevel mindent, volt amikor jo csapatot kaptam, volt amikor griefereket, mert ragelo 14eveseket, de ha jobb vagy, mint a jelenlegi rankod akkor fel fog dobni. attol, hogy van koronkent 2 exitfraged, vagy barmilyen mas total haszontalan, es a vegen 40-15-ben zarsz, attol meg nem vagy jobb, mint a jelenlegi rankod. ezzel tudsz 1-2 szinttel feljebb kerulni, de hosszutavon ugyis vissza fog dobni. az elo rendszer szolgal alapjaul a glicko1-2nek, es meg ez is tovabb van folyamatosan finomitva, hogy tuti legyen. szoval egeszen biztosan sokkal tobb tenyezo van, mint a full haszontalan mvp, meg a korok aranya. ha a hs rate nem is, de az adr-ben szinte biztos vagyok, hogy benne van. en sem vagyok egy mad fragger, de az adr-em az elsok kozott szokott lenni, akkor is ha eppen fragben utolso vagyok. ha megis ugy erzed, hogy jobb vagy, mint a tarsaid, akkor valtoztass a jatekstilusodon, es ne a fragekre menj ra, mert ez a jatek nem arrol szol, ezert is van toppon mar majdnem 20eve.
egy kis edit az elso mondatokhoz:
biztos, hogy a kevlar a legelso amit megveszel a kor elejen? ha nincs penzed legalabb egy fustre+flashre, ne vegyel m4et, inkabb csak egy umpt. allj meg vagy guggolj le ak/m4-el ha losz.ne a foldet nezd. figyelj a hangokra (meg a radarra), mert tobb infot adnak mint a szemed
ha ezt a 4-5 tanacsot betartod, es van 2 kulon kezed amivel tudod nyomogatni a billentyuzet gombjait, a masikkal meg mozgatni az egeret, akkor siman ki tudsz jonni silverbol

es nem, nem szopatni akarok semmit, de vegigneztem most 3-4 meccset az ismerosoknek, es tenyleg eleg ennyi
-
AllTheBest
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
No offense...
Egész jól el tudja találni szerintem a rendszer azt, hogy ki milyen rangba való, Én kb szeptember óta kala2 és nova 4 között mozgok, attól függően, hogy mennyire szarul lövök épp, vagy milyen szar csapatot kapok ki. Én úgy is gondolom, hogy ez nekem megfelelő szint, mert nem tudom komolyan venni a játékot... Dobott már lejjebb úgy is, hogy 25/10 volt a kd arányom, csak egész egyszerűen vesztettünk.
Ha nem abban a rangban lenne a helyed, akkor már rég nem ott lennél. -
default.
őstag
-
kretenallat
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
lásd a fentebbi hozzászólásokat, nem csak tőlem, de másoktól is. csak supremeig tudok nyilatkozni, de néha totál fogalmatlan nova szintű emberekkel játszom egy csapatban... ha meg 5ös premadet tolsz még mindig ott a lehetőség, hogy lecsalnak és ahogy néztem még nagyobb is az esély

-
kretenallat
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Azt azért ne feledd, hogy minél több meccset töltesz egy adott szinten, annál nehezebb lesz elmozdulnod onnan. Nincs rá okod, hogy ne kezdd el minél hamarabb radikálisab változtatni a hozzáállásad/játékstílusod, ha fentebb akarsz jutni. De azt kell mondjam sajnos, hogy fentebb sem lesz sokkal jobb. Ha nem akarod feltétlenül elérni a globalt és csak szeretnél néha játszani egy jót, akkor kb. mindegy, milyen rangon vagy, a hozzáállásod sokkal jobban meghatározza, hogy jól fogsz-e szórakozni.
-
D.Va
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát ezek már fel van töltve a workshop-ba, innen már csak a szerencsén múlik hogy bekerülnek-e... A VALVE választja ki hogy milyen skint raknak a ládába, és hogy ők mit találnak jónak épp, azt senki sem tudja... Néha gagyi skineket is beleraknak amiken alig van 100 YES VOTE...
De az hogy bármilyen skin bekerül, az kb olyan mint megnyerni az ötös lottót... Láttam olyat aki csinált már 300 skin-t és egyet sem választottak be azokból. (bár tény hogy egyik se volt extra, csak sallangos szokásos random minták...)
Én azért próbálok valami újat, szokatlant csinálni, aztán az vagy bejön vagy nem... Próbálok nem a tömeg után menni valamilyen szinten, mert már 100.000 skin van a workbench-be feltöltve, (naponta 100-200 új skin), szóval elég nehéz kitűnni a tömegből egy újabb tucat-skinnel, vagy egy ezredik Asiimov koppintással..., és nagyon sok hasonló random mintájú skin van...
Az én komolyabb, bonyolultabb skin-eim még ezután jönnek, ezek még csak próbálgatások, meg kell még tanulnom a photoshopban is ezt azt...
Lesz még pár poénosabb jellegű skin a jövőben is... -
kretenallat
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nála sincs, mivel nem foglalkozik vele. De őszintén szólva nagyon ki szoktam akadni, ha az én csapatomba kerül ilyen társ.

Tegnap nyomtam egy MM-et, pisztolykörben két AFK kezdőn. Visszaértek kb. bombalerakásra, sikerült lehozni a kört, de az egyikük három körön át ezt csinálta, majd kilépett. Remek meccs volt, ugye Rex?
-
ragiecsgo
csendes újonc
válasz
30z.Samu
üzenetére
mm csak 64 ticken fut, third party oldalakat kell használnod hogy 128 tickes kompetitív játékhoz juss hozzá, vagy botok ellen is játszhatsz 128 ticken, ha launch options-be beírod: -tickrate 128 , ezzel akármikor elindítod a botok elleni játékot(lehet ez casual,deathmatch vagy komnpetitív 128 ticken fog futni)

-
guftabi96
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Szerintem ez már szubjektív, hogy kinek mi a jó.
Én pl azt szeretem, ha nagyon jól siklik (speed).
Egérpados topikban érdemes egy próbát tenned.Még az előző témához annyit, hogy a mikrokapcsoló cseréhez forrasztani kell a G100S-nél. (A rog sicánál viszont cserélhető forrasztás nélkül is)
-
edgR
őstag
válasz
30z.Samu
üzenetére
az XP-s ranggal 40-es szintet elérve kitűzőt kaphatsz. A competitive rang más, az jelzi (többé-kevésbé helyesen) a tényleges tudásodat (feltéve, hogy competitive is játszol, nem csak publikolgatsz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sziku69: Szólánc.
- Autós kamerák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Ez a full screen windowed megoldotta. CS alatt pedig végre olyan gyors az ALT+TAB ahogy kell. Az a -nod3d9ex1 indító parancs szart sem ért, ami ezt hívatott volna orvosolni...

Ha van egy 144-165-240Hz-es monitorod és maximumon akarod hajtani, akkor nem kell akkora erőmű.
Windows alatt rendesen működik a mikrofon, de játék közben nem hallanak.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1