- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Milyen sokan nézik ezt a döntőt.
Harmada az Atlantainak. Pedig cobble is van.
-
Franklin
addikt
Gambit már megnyerte magának a közönséget, amikor a bevonuláskor Dosia lengyel zászlót lengetett
-
lemusz
addikt
-
dugo_
veterán
válasz
dangerzone #67189 üzenetére
Vedd meg G2A-n a kínai régiózárasat 1800Ft-ért, többet nem ér az, hogy tízből hét meccsen lecsalnak.
-
fatal`
titán
Meddig lehet major matricákat venni, a döntő után egyből leszedik? Vennék párat majd késő este körül
-
PeL
addikt
Gondoltam nyitok egy ilyen 0.25-ös aláírás kapszulát párat. Vettem 20db-ot, 3.-ból nyitottam egy 19€-s Dev1ce Gold matricát
Szerk.: Nem tudom eladjam e most, vagy érdemes várni vele?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Szerintem nézd meg aprón hogy van e olcsóbban kulcs. Esélyes hogy igen.
Teljes játékot kapsz, de vannak időszakos Operationök amik 5-6€ között vannak. Most épp indult egy nagyjából egy vagy másfél hónapja, de előtte több mint egy éve volt az utolsó.
Szerk:
Érdemes megnézni az aprót mert pár € szokott lenni a játék akciósan. Vannak akik bevásárolnak olyankor. Az Operation pedig nem rossz de gyakorlatilag könnyed cucc, nem a kompetitív játék a cél vele. -
po1son
addikt
válasz
lemusz #67183 üzenetére
Én már egy reményvesztett szerencsekereső vagyok, ami a dropokat illeti.
Nekem eddig 12 darab cs:go-s felhasználóval (6 chrome fiók - 6x1 sima ablak/6x1 inkognitóablak) összesen 9 láda esett.
Olvasgattam és beszélgettem jó pár játékossal, akik közül három fajtát tudok megállapítani.
1. Nézte az összes major-t és eddig még soha nem kapott még ládát
2. 1 Major / 1 láda
3. Van a szerencsés fajta, akinek nem is kell nézni az összeset, de ha megy a stream akkor esik neki 4-5 darab láda -
GODx
tag
válasz
Semmi mást nem kell venned. Vannak a játékban skinek (fegyverre/késre mintázat), amik viszont csak vizuális változást hoznak, semmi előnyhöz nem juttatnak.
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Régen sokat cod 2-őztem, de manapság már nem sokan játsszák, ezért gondoltam, hogy kipróbálnám a CS:GO-t.
A kérdésem az, hogyha streamen megveszem az alapverziót, ami 13.99 Euró, akkor már teljes értékűen tudok játszani a szervereken, vagy van itt még más dolog is, amiről nem tudok?(Kb 8 éve nem vásároltam játékot
)
-
GODx
tag
Ez a showmatch az eddigi legjobb
-
lemusz
addikt
Mindent tiszteletem elvesztettem ami maradt a PGL iránt...
[link] -
adise
őstag
válasz
gyurkikrisz #67179 üzenetére
ez már megint butaság, mivel itt olyan playerek játszottak akik kinn voltak a lanon és az ő matricájuk rajta volt. illetve előre be is volt jelentve hogy lesznek is droppok. Ellenben most.
-
lemusz
addikt
válasz
po1son #67182 üzenetére
Felesleges ilyenben reménykedni, azért lehet esetleg imádkozni, hogy ne bannolják cobble-t. Akkor talán-talán lesz nézőszám rekord is. Amúgy emlékszel még a legelső major döntőjére? Ha emlékem nem csal nagyon durván meg volt nyitva a csap, kb a nézők fele kapott ládát, ráadásul akkor még nem volt mapokra osztott, mindegyik ugyan annyit ért.
-
Franklin
addikt
164.756 viewer, 0 souvenirs dropped
-
expander
senior tag
válasz
lemusz #67164 üzenetére
???????
mouz, g2, vp, fnc, astralis
egyedul a fnatic ellen volt 2 kielezett mapjuk, ha ott esetleg 1-1 lett volna, akkor kitudja most mi lenne... de a tobbi viszonylag sima volt, nemtudom te mit szedtel be, de ha ezek utan szerinted nem fogjak megerdemelni, ha megnyerik, akkor nagy a baj...
-
po1son
addikt
Hellraisers vs Heroic 16:00tól, ha nyernek akkor a döntőbe 50.000 dollárért játszanak. Major showmeccs 3 órától kezdődik és lesz drop (azt mondják az okosok valószínűleg obble lesz).
-
po1son
addikt
válasz
Mezcal #67172 üzenetére
Elméletileg már volt róla szó régebben, amikor még a Tempo Stormba játszott, de Hen1 és Lucas szétválaszthatatlan (testvérek).
kNgV jó kérdés, de ha mai nap nyernek, akkor biztos nyernek a csapatnak pár nagy támogatott. Gondolom pénzbe a többszörösét keresik a játékosok az SK-ba. -
-
Carvus
senior tag
válasz
infectedmann #67151 üzenetére
Nekem is megvolt az első major dropom, Overpass emlékcsomag melyet Kjaerbye írta alá! Gondolkodok rajta kinyissam...
-
po1son
addikt
válasz
gyurkikrisz #67168 üzenetére
A nagy csapatok, akiket általában 1 ember juttatott el a döntőbe (SK - coldzera, Liqud - Simple)?
Most sem változott semmi, Adren a mai nap volt csak másodhegedűs mou mögött, de amúgy mindenkire 25-30at lőtt maponként?
Mondjuk most nézem, hogy valami garázs lanon 2005ben összejött neki egy WCG 2. helyezés 1.6ba. -
szebe
addikt
válasz
lemusz #67164 üzenetére
Nem tudom megfogalmazni miért, de nekem a brazilok sosem lesznek szimpik (egyik csapat se). Ahogy a franciák se. Na mindegy, ez egyéni probléma.
hen1 az egyik, mögötte szorosan jön kng (de tényleg ő ki? 2-3 hónapja senki nem tudta hogy létezik az arc, most meg habzó szájjal üvöltve mutogat az ellennek), aki belenézhetne a szívlapátba.
A közönség szvsz zeus-ék mögé fog állni.
-
lemusz
addikt
válasz
gyurkikrisz #67162 üzenetére
Inkább érdektelen a megfelelő szó rá szerintem, legalábbis az európaiak többségének. Brazilok lehetnek most felspannolódva meg a CIS régió, azon belül is inkább a messzi-messzi kazahsztán. Tudják egyáltalán normálisan nézni a döntőt, van olyan internet arrafelé? Próbálok valami fogódzkodót keresni mi alapján nézzem majd holnap a meccset, mi legyem az a támpont ami érdekességet adhat az egésznek. IMT-n a major előtti időszakokban is éreztem már sok meccsükön hogy indokolatlanul nagy underdogoknak voltak tekintve, pedig a skill az meg van nekik. Szerethető csapatnak tűnnek, de nem tudom nem-e csak a csapatkapitányuk steel miatt, aki olyan aranycuki-pofa volt a nyilatkozatoknál folyamatosan. Mikor csillogó szemmel örömtelien beszél olyan érzése van az embernek, hogy legszívesebben megsimizné a buksiját és azt mondani neki ügyes voltál kisfiam. Mert pl. ott van Heni a tipikus majomszabású fejével és folyamatos ordibálásaival, ami engem kifejezetten irritál. Nah mind1. Másik oldalon meg most mi van? Drukkoljak annak a kövér lusta Dóziának? Hallva hogy hogyan és mennyit készültek a majorra (kb semmit, azt a keveset is trollkodva) megkockáztatom meg se érdemlik a trófeát. Mintha Hosszú Katinka nem járna edzésre, felszedne 10 kilót, de a medencébe érkezve olyan szerencsésen jönnének ki a karcsapások, hogy besodorja első helyre a többi úszó keltette hullám. Korábbi majoroknál is emlékszem volt hogy major kezdetén ilyen 20-30 óra volt nekik 'az elmúlt két hét statisztikái' alapján. Röhej. A nevetségesen paraszt játékstílusuknak és mou awp skilljének köszönhetik csak hogy a döntőben vannak. Egyedül Zeusszal érezhetünk valamiféle kapcsolatot, akarhatjuk esetleg, hogy megnyerjen végre egy majort és ezzel oda dörgölhessen az ex-csapatársai orra alá. Ti hogy látjátok? (szavazás)
-
szebe
addikt
válasz
gyurkikrisz #67162 üzenetére
Már miért lenne a legrosszabb? Mindkét csapat komoly meccseket rakott le eddig a tornán, nem véletlenül jutottak döntőbe.
Őszintén szólva örülök is annak, hogy nem ugyanazokat a csapatokat kell nézegetni mindig a top4-ben/döntőben. -
gyurkikrisz
őstag
Legrosszabb major döntő incoming?
-
Redneck
nagyúr
-
GODx
tag
VP vs IMT Mirage alatt kaptam egy ládát, és ki is nyitottam. Ezennel be is mutatnám Frankie-t
.
-
Mezcal
addikt
A Gambit szvsz behúzza, már a csoportkör alatt is őket láttam a legjobb formában lévő csapatnak, és a legmotiváltabbnak is. Zeusz a legjobb irányító, nélküle a Navi is fogatlan oroszlán lett.
-
MarioAna
senior tag
hát ez hihetetlen komolyan, hogy a francba lehet így elbukni egy majort...2WP setupra 1-esével kitolunk minden pozit CT oldalból, bzmeg MM-en nem csinálnak ilyet
. hihetetlen, hogy nem lehet egy döntőt megnézni brazil férgek nélkül. Nagyon remélem, hogy legalább Zeusék behúzzák, de nem vagyok hajlandó nézni a így a döntőt (160p-ben némítva mehet majd a drop miatt).
-
Redneck
nagyúr
Hát ezt nem gondoltam volna, azt hittem jön a VP comeback, de kevesek voltak...
Az Immortals mindenesetre szépen játszott! Szimpatikusabb csapat mint az SK.
MarioAna:
Ezeket a felesleges kitolásokat eco vagy force ellen én sem értettem.Kár, pedig a VP a legszimpatikusabb brigád.
-
szebe
addikt
Bolond lengyelek mekkora hangulatot csinálnak megint
-
infectedmann
őstag
Én ma kaptam egyet a Gambit v Astralis alatt. Fel is tettem eladásra
u.i.: embertelen, amit a lengyelek csinálnak
-
Redneck
nagyúr
válasz
Vismajor01 #67148 üzenetére
Én is hasonlóan szerencsés vagyok, egyik haver szintén. Van egy másik aki minden Majoron 2-3 ládával zár.
Ez kb olyan mint a láda nyitás. Egyik fiókon sokból semmi, a másikon pár nyitásból kés és hasonló drágább skinek.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
Vismajor01 #67148 üzenetére
Major meccsek 90%-át pörgettem valamilyen eszközön eddig 1 láda.
-
Vismajor01
addikt
Én még soha nem kaptam dropot majorről, van más is aki ennyire szerencsés?
Nem mondom, hogy minden majort végignétem elejétől a végéig de ha nem láttam 50 láda droppos meccset legalább akkor egyet se -
lemusz
addikt
válasz
infectedmann #67145 üzenetére
Katowice 2014 is hasonló volt, de ez a közönség még annál is hangosabb. Hihetetlen. Kezdetek óta mióta játszom (2009) a kedvenc csapatom és amikor egy egész aréna dübörög nekik a könnyem majd kicsordul az örömtől. [link]
-
infectedmann
őstag
A lengyel közönség megadja a módját
Hazai foci meccsen nincs ilyen hangulat
-
SidCorky
őstag
Hogy működik ez a drop dolog? Hol kell nézni a meccseket, és hogy csatolom a steam fiókomhoz? Egy link is jó ha már sokan kérdezték
-
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
LOL
Szerencsétlen PGL... -
Cr00py
senior tag
Ha az Anon chat-re gondolsz, akkor igen. Ez a beállítás, csak a chat-re van hatással, tehát chat-en nem jelzi, mintha csak kikapcsoltad volna, ahogyan írja is.: " Join channels without appearing in chat " Így is kaptam ládát. Nagyobb eseményeken mindig ezt a beállítást használom, mivel a chat az borzalom. A Twitch össze van kötve a steam-el, gondolom ip alapján tudja a szerver, hogy épp nézed, avagy sem. ( ez nem biztos, de tuti nem a chat alapján )
-
Redneck
nagyúr
válasz
lemusz #67133 üzenetére
Nekem világ életemben Operával ment, más accounton is Operával néztük havernál, de nem számított.
Több Majornél is 0 drop. Ezt a mostanit nem nézem, csak erre a meccsre mentem fel, de nem a drop miatt, tudtam hogy az úgysem lesz. Érdemes volt megnézni, jó kis mérkőzés volt.
-
lemusz
addikt
Nem akartam ilyen témában írni, de mivel fura ez már nekem is - minden majort végig nézve tapasztalattal a hátam mögött - ezért leírom, hátha valaki eszerint jár el és szerencsés lesz vele. Szóval 4 accal kezdtem el nézni ugye a majort, abból a 4. egy tök szűz account amire summer sale alatt vettem a csgót. Ezt az accountot Opera böngészővel kötöttem össze, 160p-be megy és már a 4. droppot kapom rajta, most éppen egy cobble ládát. A másik 3 "öregebb" accountjaim firefox, chrome és vivaldi böngészőn mennek, de eddig semmit nem kaptam rájuk...
Most vagy kedvezőbb elbírálásban részesülnek a friss accountok vagy az opera böngésző nagyon jó...
-
KisTücsök
addikt
Ez a meccs nem volt semmi.
-
szebe
addikt
Kőkemények a "németek", helyenként mintha a klasszik mouz-t látnám.
-
Redneck
nagyúr
A meccset nézve azon gondolkozom hogy HEN1-nek melyik aimja ilyen jó? Az igazi vagy a "rányúlós"?
Természetesen csak vicc. Nem lőtt sok fraget, de amiket lőtt azok nagyon szépek voltak.
-
adise
őstag
válasz
DrTechnoid #67128 üzenetére
azaz összes amit ott mutat abba benne van a twitch is
vagyis csak az összekapcsoltak nyilván
-
-
lemusz
addikt
Vanir mi a véleményed professzionális játéknál a wireless egérről? Szerintem noobság...
-
lemusz
addikt
Cobble van, nézzétek! BIG mit pickelt?
Hát persze, hogy infernót...
-
lemusz
addikt
válasz
Franklin #67114 üzenetére
Jumpcrouch bugot felfedezték fél éve, begyakorolták, nem szóltak valve-nak, infernón óriási advantage-be voltak mindenki ellen, banánt és A rövidet konkrétan úgy tudták folyamat csekkolni, hogy a támadó T-k semmit se láttak belőlük. A csapatok megegyeztek nem fogják használni, nagynehezen BIG is belement, de állítólag még utána is használták... Ez a lan eddig arról lesz emlékezetes, hogy a szokásosnál is több technikai probléma volt és a BIG meglepetés szereplése a BUG miatt...
-
Franklin
addikt
Búcsúzott az SK, Astralis 2:0-ra hozta, Device emberfelettit lőtt AWP-vel, rendszeresen nyerte a Fallen elleni 1v1-eket.
Már a BIG elleni 16:14-nél sejteni lehetett, hogy ez nem az SK versenye lesz... nem jó ómen kikapni egy olyan német csapattól, akik idén januárban alakultak...
-
lemusz
addikt
Jajjjj neeee, üvegkalitkában játszanak... Flusha el se fért ott azon a szűk helyen... coach-ok hogy fognak így a csapat mögött állni? VP hogy fogja így a közönségből meríteni az energiát? Nem tetszik ez nekem...
-
langward
tag
nem CS:GO, de FREE játék még 2 napig, Shadow Warrior
https://www.humblebundle.com/store/shadow-warrior-special-edition
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Jutalomért kapott ládákat hol lehet megtekinteni? -
Franklin
addikt
válasz
Szeszkazán #67092 üzenetére
Na, akinek AMD kártyája van, az ezt próbálja meg, így nálam megy a full HD 75 Hz egy gyárilag 60 Hz-es LG 23MP65HQ monitoron, HDMI-n keresztül:
Asztalon jobb klikk, Radeon beállítások, alul Beállítások, Radeon speciális beállítások, Egyedi felbontások.
Itt kell játszani az Időzítő szabvánnyal, nálam a "CVT-csökkentett képkioltás" vált be:
-
KisTücsök
addikt
Valaki szórakozik ezzel a pick'em challenge-el? Most gondoltam kipróbálom. De ezek a meccsek...
Immortals vs BIG? Talán csak az SK győzelmét érzem most, de az is elég 50-50.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest