- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
skL86
tag
válasz
30z.Samu #66092 üzenetére
Az ellenfelek ugyanazokkal a problémákkal küzdenek mint te, 200 meccs után oda fog tenni, ahol a helyed tuti biztosan, ez a nagy számok törvénye. Szívesen adok ismert phs arcoknak egy kölcsön accot, hogy kipróbálhassák magukat dupla sas rangon, de garantálom, hogy gyorsan felébrednek.. Ugyanúgy szívességi alapon szintén húzok pár szintet bárki accountján, de előre szólok, hogy nem ez a megoldás.
-
expander
senior tag
válasz
30z.Samu #66092 üzenetére
nem vagom, hogy hogy lehet valaki silver, es hogy nem lehet onnan kijonni. 2 ismeros most vette meg a jatekot, es alapbol silver4-be rakta oket a 10nyertes meccs utan, es utana par meccs mulva fel is dobta oket SEM-be. ugy, hogy eletukben nem lattak meg CS-t. en is vegigjartam silver es nova kivetelevel mindent, volt amikor jo csapatot kaptam, volt amikor griefereket, mert ragelo 14eveseket, de ha jobb vagy, mint a jelenlegi rankod akkor fel fog dobni. attol, hogy van koronkent 2 exitfraged, vagy barmilyen mas total haszontalan, es a vegen 40-15-ben zarsz, attol meg nem vagy jobb, mint a jelenlegi rankod. ezzel tudsz 1-2 szinttel feljebb kerulni, de hosszutavon ugyis vissza fog dobni. az elo rendszer szolgal alapjaul a glicko1-2nek, es meg ez is tovabb van folyamatosan finomitva, hogy tuti legyen. szoval egeszen biztosan sokkal tobb tenyezo van, mint a full haszontalan mvp, meg a korok aranya. ha a hs rate nem is, de az adr-ben szinte biztos vagyok, hogy benne van. en sem vagyok egy mad fragger, de az adr-em az elsok kozott szokott lenni, akkor is ha eppen fragben utolso vagyok. ha megis ugy erzed, hogy jobb vagy, mint a tarsaid, akkor valtoztass a jatekstilusodon, es ne a fragekre menj ra, mert ez a jatek nem arrol szol, ezert is van toppon mar majdnem 20eve.
egy kis edit az elso mondatokhoz:
biztos, hogy a kevlar a legelso amit megveszel a kor elejen? ha nincs penzed legalabb egy fustre+flashre, ne vegyel m4et, inkabb csak egy umpt. allj meg vagy guggolj le ak/m4-el ha losz.ne a foldet nezd. figyelj a hangokra (meg a radarra), mert tobb infot adnak mint a szemed
ha ezt a 4-5 tanacsot betartod, es van 2 kulon kezed amivel tudod nyomogatni a billentyuzet gombjait, a masikkal meg mozgatni az egeret, akkor siman ki tudsz jonni silverbol
es nem, nem szopatni akarok semmit, de vegigneztem most 3-4 meccset az ismerosoknek, es tenyleg eleg ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest