- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
lazydog #3397 üzenetére
Biztos én vagyok tájékozatlan, mert mint említettem proci ügyben lemaradtam, de én nem szeretnék 800-as ramokat venni, mert még drágának találom őket, a másik lényeges tartópillér az alaplapnál a CPU kezelés mellett az FSB, ami utolsó infóim szerint 1066 ha jól láttam a listában, de biztos van valami lényeges amit persze lehagytak a listáról és elfelejtettek megemlíteni, mikor választottam. Ezért nekem nem világít hol van a lényeges különbség.
Szóval mire is gondoltál mikor az alaplap-limitet írtad? Végeredményben Te is a memória-limitre gondoltál csak már alaplapi szinten, tehát hogy nem támogatja a 800-as ramokat?
Remélem derül ki , hogy pénzkidobás volt dugja meg a róka...gondoltam megeszi a core2-t nagy baj nem lehet a ramom meg úgyis 667-es...
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest