- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #547 üzenetére
Köszönöm hermany
.
Továbbra is olvasom a fórumot és nézem a videókat, ha lesznek, mert csak október végén vagy november elején leszek otthon 2 hétre. Akkor tudok csak játszani. Igaz lesz egy kis lemaradásom, de majd sokat tesztelek.
.
Csak belőletek tudok most "táplálkozni".
-
makkai
aktív tag
válasz
hermanyi #519 üzenetére
nekem a linearitás 45%-ra növelése és a szaturáció 5%-ra állítása megoldotta az érzékenységi problémát.
Próbálkozásom -
akos86
aktív tag
válasz
hermanyi #494 üzenetére
Ott rontottam el hogy repack verziót töltöttem le és win 7el problémája akadt letöltöttem a rendes változatot és rendesen működik. Nem hinném hogy közölünk sokan megvették volna bár lehet hogy TE kivétel vagy. Nem vagyok nagy fan de azért szeretek játszani vele ha akad egy kis időm.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #254 üzenetére
Amíg várjuk a demót, OFF-ba pofátlanul betolom hogy mivel készültem ma az F1-re:
RaceRoom Racing Experience - Aquila CR1 Sports GT @ 1:21.737
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #203 üzenetére
Örülök hogy bejött az rFactor.
Ha egy picit frissebb szimulátorral szeretnél nyomulni, és menni az óra ellen akkor javaslom a RaceRoom demóját, Steam-en fent van ingyenes. Egy pálya, egy autó, nem lehet változtatni a setupon, ami a csövön kifér
jelenleg több mint 11.000 feltöltött idő van Leaderboardon, szal csapják neki rendesen. Nagyon kíváncsi vagyok hogy az F1-es menők hogy teljesítenének itt
-
RevolutioN2
tag
válasz
hermanyi #174 üzenetére
Nemtudom. Én még erre utaló videót nem láttam, de lehet, hogy én tévedek. Szerintem pc-n a beállítások függvénye lesz, tehát maxon látszódni fognak normálisan. Én idáig csak a konzolos verziókat láttam ott pedig nem csodálkozom, hogy nincs normális tükör hisz épp elég a csaffadt kis konzolnak feldolgozni az előtte lévő textúrákat nem még a mögötted jövőket is
Valami olyasmit olvastam, hogy idén nem egy sima konzol átiratot kapunk, hanem rendesen megdolgozzák pc-re is. Bár Codiéknál ezt sohasem tudni.
Demóval kapcsolatban is lesz egy kis félelmem, kiadják-nem lesz jó- majd azt mondják, hogy ezek csak a demo hiányosságai és majd kapunk egy második demot 8 gigában amiért pedig már fizetnünk kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest