- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszik valaki gamepaddal?
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Viszont most meg "túlságosan" is működik. Gázadásra (jobb analóg kar) és kanyarodásnál (bal analóg kar) nagyon rezeg, de pl. 300-nál az egyenesben egyáltalán nem. A rázókőre való ráhajtásnál is csökken a rezgés.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- HP Probook 6530b,14",Intel Core P8700,4GB RAM,250GB HDD,WIN10
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Új Garmin Fenix E 47mm 3év garanciaI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Huawei P30 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.