- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszik valaki gamepaddal?
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Viszont most meg "túlságosan" is működik. Gázadásra (jobb analóg kar) és kanyarodásnál (bal analóg kar) nagyon rezeg, de pl. 300-nál az egyenesben egyáltalán nem. A rázókőre való ráhajtásnál is csökken a rezgés.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest