Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

Sziasztok! Nyomon követem, ami itt a fórumon/gocompete-n történik, így nicknévről már jól ismerlek párotokat, ezért "merek" belepofázni is. :) Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban:
    1, billentyűzettel tökéletesen tudtam fékezni,
    2, a billentyűnyomogatásnak hála kanyaríven tudtam maradni a maximális sebességgel.

Úgyhogy hátradőltem a székemben, feltettem a lábam az ágyra (így kényelmesebb is volt) és pár futamot lenyomtam billentyűzettel. Előtte minden alkalommal felidegesített a játék (F1 2012) billentyűzettel már tudtam élvezni. Közben beszereztem a Race 07-et, illetve a Project Car-t, miután ezekkel játszottam, bár imádom a Forma 1-et, de a játékkal már nem tudtam játszani, és letöröltem. Hozzáteszem még, hogy segítségek nélkül játszottam kormánnyal, és billentyűzettel is, kivéve a váltót, billentyűzetnél automatával játszottam, mert egész egyszerűen nem volt annyi ujjam, hogy kanyarokba lekezeljen az eseményeket. :)

Új hozzászólás Aktív témák