Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok! Nyomon követem, ami itt a fórumon/gocompete-n történik, így nicknévről már jól ismerlek párotokat, ezért "merek" belepofázni is.
Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban:
1, billentyűzettel tökéletesen tudtam fékezni,
2, a billentyűnyomogatásnak hála kanyaríven tudtam maradni a maximális sebességgel.Úgyhogy hátradőltem a székemben, feltettem a lábam az ágyra (így kényelmesebb is volt) és pár futamot lenyomtam billentyűzettel. Előtte minden alkalommal felidegesített a játék (F1 2012) billentyűzettel már tudtam élvezni. Közben beszereztem a Race 07-et, illetve a Project Car-t, miután ezekkel játszottam, bár imádom a Forma 1-et, de a játékkal már nem tudtam játszani, és letöröltem. Hozzáteszem még, hogy segítségek nélkül játszottam kormánnyal, és billentyűzettel is, kivéve a váltót, billentyűzetnél automatával játszottam, mert egész egyszerűen nem volt annyi ujjam, hogy kanyarokba lekezeljen az eseményeket.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- iPad topik
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban: