Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
prtvlogan
üzenetére
Igen ezt szépen leírtad
egyet értek . lehet vissza kellene térni a Bill-re,ahhoz,hogy gyorsabb legyek és fenomenálisan élvezzem? ááá,nincs már annyi idegzetem,hogy visszaszokjak
Grid tökéletesen ment billel is ,kíváncsi leszek az utódjára..... Mert ez a f1-es verzió ez nagyon nem jön be ,hiába van az ember kezében akár egy G27 rajtam ez sem segített. vagy csak lehet egyszerűen nem tud már olyan szinten felpörgetni a játék mint az elődjei 
Gaben: Szerintem meg bady megy helyette

Új hozzászólás Aktív témák

- Armani Emporio Stronger With You Intensely
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Gamer 17' 144hz Asus ROG i7, RTX 2070 Super, 2TB m.2 SSD
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Fehér INGYEN SZÁLLÍTÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyet értek . lehet vissza kellene térni a Bill-re,ahhoz,hogy gyorsabb legyek és fenomenálisan élvezzem? ááá,nincs már annyi idegzetem,hogy visszaszokjak
Grid tökéletesen ment billel is ,kíváncsi leszek az utódjára..... Mert ez a f1-es verzió ez nagyon nem jön be ,hiába van az ember kezében akár egy G27 rajtam ez sem segített. vagy csak lehet egyszerűen nem tud már olyan szinten felpörgetni a játék mint az elődjei