- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #1843 üzenetére
remélem ,ezeket javítják valahogy később, mert ilyenbe én is belefutottam, hogy a gyorsot nyomom, és a célegyenes végi kanyarban jön k i a boxból, ráteszi a gépét az ideális ívre, én meg persze belemegyek, és én kapok büntit...
Ez azért kicsit (nagyon) gáz, de összességében jó a game, bejövős
-
romero28
senior tag
válasz
Barthezz2 #1778 üzenetére
driving controls/edit setup-ban nyomtam egy reset control-t a végén és most rendbejött
csak utána a gáz és fék billt vissza kellett állítanom a nyilakra . ( néha bill-el játszom , ha nincs kedvem a kormányt felrakni az asztalra)
Scorpio06 : na ezt nem lehetett egyszerű megtalálni
-
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1575 üzenetére
biztos első motorral?
csak mert én úgy vettem észre, új motort rak minden futamnál.
nálam leglábbis karrierben ugye melbourne a 2. verseny, és oda már a 2. motort kaptam, én tettem vissza a garázsban az első motort, és még azzal simán vittem az ausztrál futamot, meg most a 3.at is azzal tolom, kivancsi vagyok hogy durran el
-
pcguru1
őstag
válasz
Barthezz2 #1556 üzenetére
Én ugy olvastam valahol hogy a szezon végén,ajánlatott tesz valamelyik csapat és te vagy elfogadod vagy nem.A tortagrafikon nem tudom mit jelent.de szerintem a csapatodnak azon a helyen kéne álnia ahol ez a grafikon van,vagy azok a csapatok szeretnének leigazolni a pilotájuknak de ez nem biztos.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1519 üzenetére
mint tanácsoltam: tessék monitorzni pl. feladatkezelővel, és rájössz....
nem kell a vga-ra verni. egy kis optimaizáció nem fog ártani, de nem old majd meg mindent.BalaNce87
és én is pontosan ezeket az érveket szajkóztam, amíg nem szántam el magam a 4 magra váltásra. most már inkább szeretném elfelejteni azt a sok hsz-omat....
nem rámugranotok kell, hogy nem kell 4 mag.
dirt 2 alatt kimértem: E8500@4.3 ghz volt a minimum, ahol eltűnt minden procilimitre utaló, látható következmény. és nem hinném, hogy azóta javult vona a helyzet.de itt most nem szeretnék belebonyolódni sem 2 vs 4 mag, sem platformvitába.
én csak elmondtam a sejtésemet, miért szaggat nálatok a játék.... -
sagesz93
addikt
válasz
Barthezz2 #1476 üzenetére
Nekem a 10. volt meg, de a 3. kanyar után szinte már nem láttam az elejét, annyira elmentek
Rototti: ha most az ai-ket nézzük, bahreinen szerintem nagyon harmatosak
Itt örültem is, azthittem prof-ba pont jó vagyok, de aztán a spanyol pályán nagyon megzuhantam, na, ott szívesen megnéznék egy hasonló videót legend ai-kal.
egyébként jól tolod -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1377 üzenetére
Rendben, kérésed parancs! Csinálok játék közben is videókat. De a versenyen máshogy jönnek a köridők, mert megvannak tankolva a kocsik + vigyázni kell a gumikra. Ezért majdnem jelentéktelen versenyen az idő, mert ha állandóan harcolsz lassabb vagy. Ha meg nincs előttem senki unalmas a felvétel.
Nem baj azért csinálok neked majd olyat is. Vagy 1 kvalifikációs kört felveszek még előtte!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #1377 üzenetére
Én úgy hogy, alig nyomom a gázt, amikor a piros elalszik, akkor fullgáz, még kipörög a kerék,akkor is, és tartom a többiekkel a lépést, max 1 kocsi szokott megelőzni, de az se mindig (a cockpitben az 1-2. zöld lámpa világít csak a kormányon,annyira kevés gázzal, míg nem indul a futam)
-
zodo
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1360 üzenetére
Persze, én is az lennék, amíg nem látom az igazát.
Grid-ben nagyon sokat mentünk Rolly-val (és még sokakkal ebből a topikból), de igen nehéz megfogni.
Mondjuk ehhez hozzátartózik, hogy teljesen más játék a Grid.Más:
Ez a 25-30 fps téma kikészít.
Fent van a játék kb. 3 napja, de még nem is teszteltem igazán.
Elsőre a kormány szívatott a rángatózásával, amit sikerült megoldani.
Betöltési időt sikerült rövidíteni a dx11-re állítással.
, de ez az fps érték, hihetetlen.
Menüben, betöltés alatt kb. 200+ aztán játkon belül 25-30 High-on, adatlapon lévő konfigal, 1680x1050 /60hz
Medium-on sem lesz több, ha Ultrára teszem sem lesz sokkal kevesebb kb. 20, de itt már szaggatva fut.
Procit csak kb. 75% használja, mindkét magot, ezért húztam a vga-n, de semmi váltózás.Jól elcseszték az programozók. Kár érte.
Remélem, mihamarabb érkezik az első és értelmes javítás a problémákra.(#1363) kpal
Nem hasonlítanám hozzá, mert Rolly kevesebbet hibázik.
-
Rototti
senior tag
válasz
Barthezz2 #1350 üzenetére
Hát a top3 autóval a legend aikat irreálisan durván lehet elverni, szóval egy gyengébb autóval a 8. helyről indulva fogható a 4. hely. A legend ai-k is olyan hosszú féktávokat vesznek, hogy már zavar.
Na persze nem árt, pár karikát menni az új pályán, kipróbálni melyik beállítás illik oda.RollyDy felvettelek.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
Barthezz2 #1307 üzenetére
A defektekkel Én is bajlódom,nem a kihívassál van a bajom mert azt tetszik. De ha nem használom a rázóköveket akkor tényleg csak az utolsó helyet lehet megszerezni,ha meg használom sanszos a defekt. Nekem is volt hogy a boxból kifele kaptam defektet. Ez van, amíg nem jön valami javítás addig vigyázni kell a rázókövekkel.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1303 üzenetére
Egy szezon alatt nem szednek össze ennyi defektet a való életben, mint amennyit a játék egy féltávos futamon össze tud neked fabrikálni.
Persze igazad van!
Ez amolyan idegesítés benne, vagy az érem másik oldala, hogy új helyzetek jönnek. Kihívás elé akar állítani "sajnos".
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1286 üzenetére
Nem szar szerintem. De én is kaptam szimplán defektet időmérőn, de még biztos fogok is. Ezzel színesebbé teszik nekünk a játékot, persze jó lenne mindig nyerni, de elöl menni 60 kört úgy, hogy nem történik semmi, elég unalmas lehet.
A gumik élettartama arányosan nő a választott versenytávval alapból, de persze hamar le is lehet harcolni őket.
Pillanatra visszatérve: Ez a játék pont annyira szimuláció, mint amilyennek lenni kéne minden szimulációnak. Nagyon figyelni kellett folyamatosan így minden segítség nélkül. De legalább nincs olyan érzése az embernek, hogy állandóan taknyon autózik és minden kanyarban retteg, hogy jajj meg ne csússzon az autó. Olyan ez mint a GTR2 csak ezek az autók jobban tapadnak.
-
PiE137
senior tag
válasz
Barthezz2 #1261 üzenetére
Ohh, én megoldom!
F1 egyenlőre háttérbe szorul, a rally-t sokkal jobban bírom!
No persze azon múlik, h sikerült nekik, mert ezt a fejlesztő tímet nem nagyon ismerem...
Viszont ha CMR szintű "arcade rally" lesz, akkor nálam előnyt élvez, ha meg szimulátoros - mint a RBR - akkor főleg... -
Sanya595
senior tag
válasz
Barthezz2 #1163 üzenetére
Pont igy vagyok ezzel Én is.Kormányal sokkal könyebb és utána szenvedek billel.
Eleve pl a nyújtott kanyarok ahol 75% gázzal lehet átmenni,ott billel nyomogatni kell a gázt is meg a kanyarodást is.Mert úgye a bill-nél vagy nyomod a gombott vagy nem.
Nincs köztes megoldás.Szerk : nálam rfactorban 2-2.5 mp körönként a kormány.De itt még nem tudtam igazán kormánnyal játszani.
Szerk2 : De az f1ch-ban is hozott nekem sokatt a kormány. -
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
Jaja, nalam is fékez, igaz mondja is, hogy nyomjam be a pit limitet, de azért fékez.
A box kiállás nekem sem tetszik, en bahreinben 5.helyről álltam ki, és a fasza 20.ra jöttem vissza, igaz enis megtoltam az emelős embert
Sztem nagyon fasza játék, 5 szezont játszok, most az első szezont 50%on teljesítem, de eléggé figyelni kell minden körben, nem egyszerű, küzdeni kell rendesen a helyekért és a pályával.
Defekt engem is megtréfált ma Melbourne-ben pont a célegyenesre ráfordulva durrant el a kerék, szoval 1 kör szenvedés, oda is lett a futam, így 2. verseny van meg és még mindig pont nélkül vagyok
Meg amit most figyeltem, hogy a verseny végéhez közeledve egyre jobban gumizódik fel az ideális ív, látszik is, sötétedik kifele plusz a tapadás is jobb rajta.
Fasza játék
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Barthezz2 #1102 üzenetére
azt mondjuk én sem értem, össze vissza van az egész, lassan már ott tartok hogy berakom automatára, azt viszlát, kettő dolog ami hiányosság szerintem a "box precedurával" kapcsolatban.
1. Nem tudom melyik vonaltól van a limit, sokszor fingom nincs, így inkább előbb nyomom be
2. Amikor kijössz a box-ból sokszor nem tudom mikor lesz újra az enyém az irányítás, a kínai pályán ez iszonyúan idegesített, ott a box után azonnal jön egy elég komoly jobbos kanyar, amire a célegyenes felől is érkeznek, szóval ésszel csinálnám ha én irányítanám azt a szart... sőt, a kedves chandhok verseny közben pont rosszul jött ki elém, miközben én a társamat szerettem volna beérni, ha elakarok menni előtte akkor bumm, vagy kicsúszás, ha lassítok akkor ő a totálisan lassú, ezért kilöktem a picsába xD ebből a szempontból sem hiányolom a "kis kocc-puff szárny" törésfizikátLive nevem: Unbaised
Nyugodtan vegyen fel aki akar -
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #1043 üzenetére
Nem ez lesz a probléma, mivel kapásból felismeri a játék. Nah meg most ahogy észrevettem logitech oldalán sincs feltűntetve a termék, gondolom megszűnt a gyártása, és ezért is lett duplája az ára, tavaly 4000-ért vettem, most meg 8500...
Írta is hogy nincs szükség frissítésre, nah mind1.pcguru: Menj be a furgonba azaz career modba és ott ha versenyt indítasz részletesen belehet állítani mindent, nem mintha sokat számítana, alapvetően nincs törés a játékban, csak szilánkok repülnek le az autóról.
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #1024 üzenetére
Ez a MOD
Én se vettem észre semmit, aztán visszaraktam a régit és összehasonlítottam.
Annyi a különbség, hogy jobban látszik a visszapillantó tükör.
Eredetiben nem látszik az az elem ami tartja.
Szóval semmi lényeges változás
Nekem amúgy semmi bajom nem volt ezzel a nézettel. (csak nem tudtam, hogy ez a T-cam)
szpal17:
A cars mappába. A belső nézetes modot, minden kocsihoz be kell másolni ahol használni akarod. -
PiE137
senior tag
válasz
Barthezz2 #999 üzenetére
nekem is majd kell eredetibe, de megvárom ezt a novemberi win live magyar account dolgot, meg addig úgyse akarok multizni, amíg nem ismerem az összes pályát betéve...
Annak semmi értelme, h felmenjek, és kilökjek mindenkit a pályáról, mint gridbe a sok idióta brazil meg orosz... -
-
sagesz93
addikt
-
WesTM
őstag
válasz
Barthezz2 #869 üzenetére
Sajnálom a dolgot én is. Most még megpróbálok játszani vele egy kicsit, hátha elhamarkodott voltam, de nem hiszek már semmiben a játékkal kapcsolatban.
ProEvoFan:
Persze természetesen megértem a te álláspontodat is!
Igen szűk réteg a hardcore szimulátor rajongók tábora, nem ez a jó üzlet nekik!
Pl. a Dirt 2-t kifejezetten szerettem, ott nagyon jól eltalálták az egyensúlyt, és nagyon kellemes játék volt.
Sajnos itt valahogy ezt még nem érzem. De talán majd a következő résznél.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Barthezz2 #857 üzenetére
az igen!! nekem ezen a pályán a legjobb idő 2:00,akárhány. a középső szektort nehéznek találom. könnyen ki lehet csúszni.
regger (838): de ezt a játékot nem szimulátornak tervezték. szerintem a játékosok közül azok vannak kisebbségben, akik azt élvezik, hogy két fokkal lejjebb állítom a szárnyat, és nyerek 1 tized másodpercet. a többség játszani, versenyezni szeretne, nem pedig azon filózni,hogy hova húzza a fordulatszámot, hogy jól menjen az autó.
-
szpal17
őstag
válasz
Barthezz2 #806 üzenetére
Igen ezzel én is szívtam. Be is írtam ide fórumba, de nem jött rá érdemleges válasz. Egyszerűen nem enged ki a nyalókás csávó...hihetetlenül idegesítő...Kijövök 4. helyen erre 24.-nek enged vissza.
Ezt úgy oldottam meg, hogy nem az alap stratégiát használom, hanem teljesen eltérőt mint a többiek. Én jövök ki legelsőnek általában...(nehézségi szintenként és versenytávonként be lehet lőni kb mikor jönnek ki, de ki kell tapasztalni még) -
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #802 üzenetére
A lökdösődés gridbe is így van ha te mész neki akkor is te szívod ha te jön neked akkor is.
Én toltam pár time trialt a carriert is elkezdtem de már kezdem unni, 10 kör az nekem már sok, meg hát unalmas is, mint a valóságba. Tudom hogy forma 1 nem a 3 körös versenyekről híres de így 1 évtizedbe fog telni míg a végére érek, persze nem sürgős.
Mondjuk nálam a szimulátor = a magammal való kiceszéssel, nekem ez pont jó, viszont a törést még mindig emésztem, 200-al nekimegyek falnak és lepattanok semmi törés, szilánkok repülnek csak éppenséggel ezt nem lehet látni az autón. Én nem értem mi az hogy 2 éve megtudták csinálni most meg nem?infected: Azzal játszok amivel akarok gondolom, amit meg írok természetesen jogos, az meg hogy ezek ki lesznek javítva elég sanszos. Egy 2 évvel ezelőtti ugyancsak codemasterses játék sokkal jobban van kivitelezve, ezt most fejtsd meg. Mondjuk én nem a játékot szídom csak meglepő hogy alapvető dolgokra nem figyeltek.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #785 üzenetére
Amúgy nekem az alapra úgy lőtte be hogy high minden és 8x-os élsimítás úgy volt 30, lejjebb tettem 2x-esre és ilyen 2-3 fps-el lett több
ha off-ra rakom ugyanez.
Viszont 30 alatt már elég rossz pl 25, 30 az tény és való hogy itt olyan mintha 60 lenne. Az is érdekes hogy ugyanolyan eredményt ér el a gépünk, csak te full HD-ba nyomod én meg 1280-ba. -
proof88
addikt
válasz
Barthezz2 #739 üzenetére
és még egy fasza gumi fizikát az LFS-ből, meg a NetKar-ból azt hogy a gumizott ideális ív jobban tapadjon mint a porosabb, rFactor2-ből pedig a széljárást is belepakolják, és az így kapott játékot, még kiegészítik azzal, hogy a defektes gumi szanaszéjjel is tudjon szakadni, meg legyen benne SC és akkor úgy gondolom hogy rendben vagyunk
de ha akarok, szállhassak ki a kocsiból, futkározhassak a pályán, lőhessem le az embereket, stb. -
Enton
addikt
válasz
Barthezz2 #707 üzenetére
Mielőtt indítod a verseny/időmérőt/stb. Annak az elején kérdezi meg hogy milyen nehézségű legyen a játék és ott nem a kiválasztasz egy szintet a 4 közül, hanem nyomsz egy entert rá és akkor részletesen bejön a menü ahol a driving assist meg simulation mod meg még egy valami van:
Az a kis kocka nyíllal mutatja hogy van további menu alatta.
Time trialnál csak a játék közben az options-ban lehet állítgatni.
De carrierben ugyanígy mielőtt megkezded a gyakorlást vagy időmérőt vagy futaot azelőtt tudod így/itt variálni a beállításokat. -
válasz
Barthezz2 #627 üzenetére
Ejj de nagyon jó, a gázpedált meg nem érzékeli rendesen, és úgy mennek el melettem, mintha állnék, pedig padlóig nyomom. Hát így ez felejtős most
Grid, Dirt 1-2 ugyan ez a kaptafa, ugyan ezzel a kormánnyal tudok állítani mindent, itt meg nem engedi.. hát beszarok(#630) Keldor papa:
PC-t is ráköthetem LCD-re, és ülhetek a kanapéraÉs autós játékhoz kormány kell, nem gamepad
-
bpx
őstag
válasz
Barthezz2 #576 üzenetére
mint írták, a dx11 "visszafele kompatibilis", ez az egyik (szerintem) legnagyobb előnye
dx11-es játékot tudsz akár dx9-es kártyával is játszani, köszönhetően a "profiloknak" (feature levels) - de ennek feltétele, hogy szoftveresen is legyen dx11 (vista, win7), tehát ez winxp-n nem fog így működniha átlövöd dx11-re, azt ő magával okosan elintézi, és tudni fogja, hogy 10.1-es kártyád van, és az annak megfelelő "profillal" fog futni
de azért kell (sajnos) még mindig szétválasztani dx9 és dx11-re a játékot, mert hiába okos a dx11, ha winxp-n nem elérhető, és még mindig azt használják a legtöbben
-
Motaba78
addikt
válasz
Barthezz2 #539 üzenetére
én pl azt mondanám, hogy szerintem a grid és a dirt2 is jobban irányítható volt, valahogy életszerűbbnek tűnnek, mint ez a game, mondom ezt úgy hogy 30percet volt csak időm "tesztelni"
na majd délután nyugodtan, nem felpörögve újra megnézem.Egy próbát biztos, hogy megér 8 év várakozás után.
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #326 üzenetére
Annyira jók, hogy külön topikja van itt a PH-n
http://prohardver.hu/tema/pixmania_tul_olcso/friss.html
tele "elégedett" vásárlókkal
Én magam nem ismerem, nem rendeltem még tőlük, én is innen a PH-ról tájékozódtam
Amúgy van még:
Itt olvasgass.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest