Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
A lökdösődés gridbe is így van ha te mész neki akkor is te szívod ha te jön neked akkor is.
Én toltam pár time trialt a carriert is elkezdtem de már kezdem unni, 10 kör az nekem már sok, meg hát unalmas is, mint a valóságba. Tudom hogy forma 1 nem a 3 körös versenyekről híres de így 1 évtizedbe fog telni míg a végére érek, persze nem sürgős.
Mondjuk nálam a szimulátor = a magammal való kiceszéssel, nekem ez pont jó, viszont a törést még mindig emésztem, 200-al nekimegyek falnak és lepattanok semmi törés, szilánkok repülnek csak éppenséggel ezt nem lehet látni az autón. Én nem értem mi az hogy 2 éve megtudták csinálni most meg nem?infected: Azzal játszok amivel akarok gondolom, amit meg írok természetesen jogos, az meg hogy ezek ki lesznek javítva elég sanszos. Egy 2 évvel ezelőtti ugyancsak codemasterses játék sokkal jobban van kivitelezve, ezt most fejtsd meg. Mondjuk én nem a játékot szídom csak meglepő hogy alapvető dolgokra nem figyeltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 7
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Ryzen5 win11 PC(RX6400/16gb/SSD/win11/Ryzen5-1600)
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest