Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült belőnöm a kormányt végre. 1-2 kört mentem még csak eddig. Hát nem szim az biztos, ez számomra kissé lehangoló(nem is azt vártam, csak kicsit lehetne jobban az), de talán azért jó lesz ez. Pár kör után még nem mondok inkább semmit, majd ha már toltam keveset, akkor lehet következtetéseket levonni.
Amúgy ti nemtudom, hogy nem csúsztok ki, én maxra tettem a nehézséget(semmi segítség), és simán kimegy padlóféknél, vagy kifordul, ha rosszul lépek a gázra.
Nem néztem hirtelen ki írta, hogy 10 körön 2 defekt, hát én űbereltem, a legelső körben amit a játékkal megtettem, a rajt utáni kanyarban már jobb hátsó defekt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest