Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Elkezdtem a karriert a játékban. Az elején 5 szezont választottam ki, Saubernél vagyok. Long race weekend 100 %-os versenyeket. Túlvagyok az első versenyen. Időmérőn bejutottam a q3-ba, de amikor megyek a gyors körömön, akkor kicsúszom, szárny leszakad, mire megcsinálták vége lett az időmérőnek, emiatt mért idő nélkül 10. helyről indultam, kemény keveréken. Sokan lerajtoltak. Aztán visszaküzdöttem magam 9. helyre, egyszercsak defekt. Felteszik a lágy gumit, ezzel is defekt, ez eddig a versenytáv fele előtt jelentkezett. Feltettem megint a keményet, ezzel mentem végig a versenyt, a végére az első két kerék lett citromsárga. Verseny közben lett 3 büntetésem, egy kék zászlónál nem elengedés miatt, kettő kanyarlevágás. Így lettem 16. Tetszik a játék single része is, a defekteket leszámítva. A teljes versenytáv alatt nem volt olyan pillanat, hogy unottan játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest