Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Elcsesztem valamit és nem tudom mit.
Itt regisztráltam egy fiókot, név, jelszó minden megadva. Országnak Anglia, irányítószám is angol, az egyik linken találtam, szül. év stb...OK. Megjött a megerősítő email az email címemre...Ok. Elfogadta.Belépek játékba, HOME gomb, live bejön. Van már egy offline profilom ott (dirt2) ezért abból kiléptem. Bejelentkezés másik accountba. Beírtam a frissen regelt felh. nevem, jelszavam. enter. Valamit gondolkodott, majd ha minden igaz kérte a játék kódját, amit be se kellett írnom, mert már magától beírta. Leokéztam. Semmi hibaüzenet. Közölte, van frissebb Live, telepítsem, különben nem tudok belépni. Katt a letöltésre...közölte lépjek ki a játékból. Nagy nehezen kiléptem. Ott várt az asztalon a telepítő. Telepítettem. Felment. Játékba vissza. Megint beírom a nevem, jelszó, de már kódot nem kér, hanem közli, hogy ez a gamertag...nem jó...nem tudom pontosan mit írt. Kérdezte újat létre akarok-e hozni...mondom nem. Erre autosave disabled és nem enged fel netre.
Ezután kiderítettem, hogy routerben eddig az upnp disabled volt..már enabled...így sem megy fel. windows-ban is elindítva az upnp.
Nem hiszem el, hogy 2 oldal leírás és egy diploma segítségével képes voltam kidobni 8k-t a kukába potom 1 óra alatt.Nektek jó játékot, én most pihentetem magam, mert ráment a fél idegrendszerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Witcher topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest