- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem100girl
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam a topikban és találtam egy jónak tűnő utorrent szigorított beállítást (link)
A beállítások végén bejelöltem a tűzfalon, hogy értesítés bejövő kapcsolódásakor - portjaim láthatósága kapcsolatonként beállítható.
Ezután felmentem a PCFlank oldalára egy port scannert csinálni, eredmény:
Az utorrent számára a 44577-es port van megadva, mikor az utorrent fut, akkor ezt a portot nyitottnak érzékeli. Nem úgy kéne lennie, hogy csak az utorrent.exe számára nyitott, de a külvilág számára rejtett? Mikor olvasgattam a hozzászólásokat, nekem így jött le, de lehet hogy félreértettem.
Ha a láthattalan portoknál a minden kapcsolat tiltása van bejelölve, akkor a PCFlank is rejtettnek látja a 44557-es portot, de ilyenkor meg elvesztem az aktív módot a torrentben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest