Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:40:27

LOGOUT.hu

A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19485) LamaCube


LamaCube
addikt

Hát nem tudom most majdnem minden cod4-es mapon fix 333fps-em van 1280X1024 extra texturákkal,de amikor csak 90-80 volt akkor se buheráltam cfg-el vagyis ami nagyobb az alapnál.Az én meglátásom ez ügyben ,hogy aki profin akar játszani cb,klán,lan-party verseny stb.az igen vegyen megfelelő gépet hozzá ,ha fps huszárkodni kíván,mert ezek a cfg -"baszkurálások" az én szememben csalásnak minősülnek jó példa az a füves dolog hiába van 333 fpsem,ha ő meg hamarabb észrevesz mint én.nekem ezt senki ne magyarázza,hogy nem juttatja előnyhöz.híve vagyok azoknak a szeróknak ahol korlát van,de sajnos a cfg buzerálás akkor sincs kivéve ,mert miért venné ki .Szerintem az fps növelés miatti cfg-k azok csak mellébeszélések.Én általában cod1 -em és a szerónkra csak alappal lehet feljönni éppen ezért jókat röhögünk ,ha kinyitjuk és sorra dobja ki az embereket a pb.Így csak egymás közt toljuk ,mert jó a társaság,de sokszor volt olyan ,hogy a war ezért hiúsult meg ,mert az ellen nem volt hajlandó alappal játszani holott 2008-ban már cod1 igen elavult ,hogy fps növelés legyen a cél.
Hangsúlyozom ez az én véleményem.megértem azokat akik ilyen-olyan cfgket próbálnak ki ,de megnézném őket egy lanpartyn ahol adottak a gépek max az egeret viheti,hogy ott mit muzsikálnának.

HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.