Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
No teljes nap shopas utan, full format win reinstal, most jo a jatek.
De hihetetlen hogy egy patch igy elcseszi, elotte 2 honapig semmi problem nem volt.
No megyek bepotolom a 2 napot, kicist kivoltam ehezve, mint egy rosz drog.
Acti meg kicsit tobbet foglkozhatna a jatekosokkal mint a reszvenyesekkel.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Dave567
addikt
válasz SipiBcs #9049 üzenetére
Nekem se, de itt muszáj ha olyan van....
(#9050) Deck: Mit nevezel könnyűnek????? Az hogy egy méterről nem hal meg??? Mint ahogy többen írták??
Bocsi, de Mw1/2-ben nem ehhez szoktam.
Most is volt olyan 40-es latency-vel, istenért se akartak meghalni, kiléptem, másik szeró ugyan azzal a fegyverrel, pák pák, chopper... DARÁLVA...(#9051) csƵ: Váltakozik nekem is, de itt nem ez a lényeg.
(#9054) JSaN: Acti meg kicsit tobbet foglkozhatna a jatekosokkal mint a reszvenyesekkel.
PERSZEEE..........
[ Szerkesztve ]
-
dombi81
senior tag
válasz Dragon3000 #9056 üzenetére
Semmit, nálam is fent van.
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #9056 üzenetére
Nekem ma jött le, de megy rendesen.
-
csƵ
addikt
válasz stuka20 #9060 üzenetére
Miért csalás? Nem értem.
#9063: tényleg. Most esik le. Sokszor amúgy csak úgy veszem észre az ellent, hogy ki van írva a neve. Szerintem eleve nem szabadna kiírnia egyikét sem.
#9061: 12 éve CoD2-ben 20-30 pingjeim voltak 2Mbit-es nettel. Ez így szánalom 2020-ban. Mi értelme így a 144Hz-es monitornak és az 1ms válaszidejű egérnek?
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz Dragon3000 #9064 üzenetére
COD4-nél még érthető volt, mert itt voltak az országban a szerverek.
De egyik újabb dedikált szerver nélküliben sem volt annyira pocsék a helyzet, mint ebben. -
BandiHUN
veterán
Köszi a játékot,nem semmi vagy!
Nekem még szokni kell a normal módot,a stimhasználatot,a Hardpointot,de azért a 3.körben már összejött egy VTOL +meglett az első gold LMG,hát a csupaszkillek nem volt szívem csücske(Glided asszem' a pufka neve),mert vacak az ironsight...
M4 lett a kiválasztott utána,de miután elmentél,még összeraktam egy jó AUG buildet is,még mentem 2 kört,kell a stimezés,hiszen szivecske charm jár érteSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
stuka20
aktív tag
Ma is kidobott valamilyen hibával a játék és megint elállította a beállításokat, de most a fovot is levette 50-re...
-
BandiHUN
veterán
válasz stuka20 #9067 üzenetére
Nekem is 1366*768 felbontás,50% render lett,pedig ma nem töltött frissítést(tegnap 3x indult újra egymásután az update,annyiszor kért restartot a gém,de semmi nem ment el),lestem is,mi ez a f0s...de más nem ment el,csak a quick play játékmódokban voltak randomok kiválasztva.
Hogy lehetett ezt így megcsinálni...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
őstag
-
spanglee001
addikt
válasz DrTechnoid #9070 üzenetére
már megy, engem is váratlanul érintett meccs közbe
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
redhunter
senior tag
Vajon a klán listában miért azt mutatja hogy egérrel és billentyüzettel játszom ,amikor még csak kipróbálás szintjén sem próbáltam soha azzal.
PSN - RedFoxHun
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szoval Activision bannolni kezdett, ha beglitcheled magad a Battle Royale training modjaba.
Live-Die-Respawn
-
Deck
titán
-
Golyo69
senior tag
válasz Csokishurka #9076 üzenetére
Nekem sem.
De a játék az zsír. Persze vannak hibák de ez van :)
Régen tetszett ennyire FPS játék. Talán a meg a CS korszakban.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Golyo69
senior tag
-
raggg
senior tag
Pfú, tegnap nyomtam pár meccset, nem tudom nálatok előjött-e az a hiba, hogy minden megy után "restart required" jön fel... hát így elég idegőrlő volt meccsenként újra belépkedni Így az új 6v6 mapot nem is láttam még, a GW nem olyan rossz longshotokat gyűjteni, a Rust király..
ragklaatPS
-
venom8888
őstag
Hali. Tudja valaki az nvidia progimat hogy kell beallitani,hogy felvegye a jo jeleneteket? Mert nem talalok rajta olyan opciot, csak hogy azonnali felvetel,tehat nem csak a jo jeleneteket vagja ki,hanem midnent felvesz. Alt+z-t megnyomom, ott nem talalom azt a funkciojat
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
Még jó, hogy olvasgattam itt egy kicsit. Én annyira fan voltam, hogy 1 perccel a realese után már töltöttem a patchet. Kár volt. Először is teljesen szétvágta a beállításokat. Grafikát úgy hazavágta, hogy először azt hittem a 2080Super mehet gariztatásra. Elkezdett 20-30 fps-eket droppolni. Konkrétan fotó album lett a játék. Lapozta a képet, 50%-ra vette le scale-t. Próbálgattam a többi játékom, mert tényleg azt hittem bekrepált a videokártya. Nem is ment csak másnap, mikor a 160 Gb-át újratöltöttem, bár még akkor is csinálta egy darabig. Kicsit be voltam tojva. Aztán kilőtten az afterburner-t és utána rendbejött. Viszont így most nem tudom rendesen limitálni az fps-t. A belső limiter ugye egy kalap kaka. Estelg valami tipp? Ti mivel nyomjátok? Amúgy, nekem ez az update mínusz 10-15 fps-t hozott átlagban. Ugyanazon a map-on, ugyanazon a beállításokon most kevesebb az fps-em Viszont néha meg megugrik, ezért jó lenne valamivel lefolytani. Ti mit használtok?
-
venom8888
őstag
válasz Chris1983107 #9088 üzenetére
No para,nekem RUST on le esik neha 45 fps re Igy is van 40 killem atlagbban,de zavaro, tudom
-
csƵ
addikt
válasz Chris1983107 #9088 üzenetére
Érdekesek ezek a hibák. Elvileg azért volt ilyen nagy a patch, mert optimalizálták a játékot. Erre sokaknak még rosszabb lett.
-
Casanova*
veterán
Hihetetlen,ez a névszínezés nagyon divat lett. Csapattársaimnak piros volt a nevük,azt hittem ellenem vannak. Vicc az egész.,szánalmas ez a cod.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
dombi81
senior tag
-
TommyS_27
senior tag
válasz Casanova* #9093 üzenetére
Ha mindig csak a hibákra koncentrálsz akkor nem is fogod élvezni. Szerintem mindenkinek van ami nem tetszik benne, de próbál tőle elvonatkoztatni. Ha meg csak idegeled magad a játékon akkor miért játszol vele? Keress olyat ami nem cseszi fel az agyad.
https://www.twitch.tv/ltommys
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic