- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:08 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
A Vanguard egész jó lett, ott legalább nem vállalták túl magukat, és kaptunk egy jó kis lövöldét, szerintem marhajó hangulattal és csökkentett gépigénnyel... a bf-et viszont nem menti semmi, streameket néztem ezerrel, hát vicc az egész, pedig nagy bf3-bc2 rajongó voltam, még a cod kárára is, bf1-gyel is nyomtam azért sokat...
Nem tudom, mire vezet ez. A Vanguardot lehet szeretni, ha egy fiktív nem ww shooterként néz rá az ember, szórakoztató, hitbox rendben, hc-n el lehet lenni. És jobb, mint a cold war, durva, de benne van már a cold waros játékidőm fele, és még alig kezdődött el... -
BandiHUN
veterán
Én is vidéki,Digis kábeles neten vagyok,leszámítva,hogy 17 a kezdő pingem a szomszéd házba is,végig atomstabil.Bár ez lehet kiépítés kérdése is,pl.az Inviteltől átvett területek egyáltalán nem egyformák.Plusz nem mindegy,hogy emeletes ház,200m-re a helyi központtól,kis terheléssel,vagy valami városszéli kertesház.
Egyébként plusz használom a Cfosspeed-et pingjavítás üzemmódban,ez stabilizálja a végletekig a 17 körüli pingem,a legtöbb meccs egyforma,picit csúszik a hitbox,de tanulható,ennyi. -
BandiHUN
veterán
Nekem is ez volt,egy 86/23-as durva körre,amin full ottvoltam,nem kaptam egy egész szintet se.
De magyarázat annyiból van,hogy néha nem minden szeró áll át azonnal,hanem zavar van az erőben,mert egy 28/28 sniperkedésre is kaptam utána ennyit.A lényeg a tier xp,az viszont ment rendesen,szintet később is tudok pótolni.Nomeg ilyenkor a csapat Happy Hour-ját nem szabad kihagyni,nekem még legutóbb működött a 4x-ezés.
Nomeg hogy sokan feljöttek a dupla és a shoot the ship miatt,elég sok volt a noob,és nem találkoztam csalóval.
-
BandiHUN
veterán
Azért mekkora szemétség már,hogy megint nem jött semmi játékmód,sőt butulás van,pedig Halloween-hét...hétvégére meg hiába tolnak be duplát már,szombaton vendégség,vasárnap temető
Ráadásul kedves húzás,hogy az egyszem moshpit event mód csak normálra ad dupla tier xp-t(legalábbis ott a jel),HC-n kipróbálva is semmi,jel se.És kettő kört mentem,mindkét körben ordenáré csalóval,a megyek és mindent leölök kategóriából,persze esély nem volt még pontot se foglalni DOM-ban,záró killcamban egyértelmű WH és 5 kill álló helyzetben 3 felé,na nemá'.Tegnap még jó volt...
Most egyszerűen hányingerem van,hagytam is a fenébe.
Tényleg elérik,hogy instant delt nyomjak,ha kijön az új...csak azért,mert ott az elején mindenki kopasz lesz,és annyi csaló se lesz/megoszlik majd.SBMM-et se értem,este visszanézve simán ugrálás van ide-oda a 0.5 és a 2-3as K/D-s meccsek között,mindig egy fűrészfog,miért jó ez?Igaz a múlt héten is kijöttem ígyis 1-re,meg 2/3 győzelemre,de akkor is...És állandóan karattyoló lengyelekkel meg franciákkal tesz össze,eddig dominált az osztrák/német,magasabb,instabilabb a ping,mióta az event van,ráadásul semmit nem érteni a vartyogásból(na jó,az olaszoknak tetszik a nevem...
),olyan érzésem van,mintha a HC-től elvették volna a jobb szerókat az event javára! -
BandiHUN
veterán
Nekem az XP is kevésnek tűnik...pedig ellőttem a dupla xp-imet is,annyira rossz köröket sem megyek,igaz bevállalom a pontfoglalást,az idegesítő ellenfeleket,közepes ölésszám,és nem sokra jutottam most,tuti valamit mókoltak.Viszont a BP nekem jól megy,nagyjából egyszerre lesz meg a 155 a 100BP-vel,simán indultam,nem +20-szal,viszont DOM,HQ megy,ott lehet sokat segíteni,UAV-t kilőni,lőszeres láda(amit még mindig lőnek ki birkák a ponton,aztán jön a kill
),talán mostanság jobban óvatosabb vagyok,és több a defend,mert sokan tolják könnyű fegyóval,szaladgálnak,nincs idegesítőbb,mint a pontok után szaladni állandóan...
De egyébként érthető lenne a varia,most akarják kihúzni a népből az utolsó kört ezzel a résszel,mert aztán a fizetők úgyis az újra mennek,ha lesz 7,ha nem,én se fogok kínlódni már,de pl.most akciós a tier skip,és nem is véletlen,hogy nincs shipment-shoothouse,vegyél pakkot,hogy legyen maxosabb fegyvered,a Halloween komoly event,komolyabb,mint a Karácsony...látszik,hogy oda is tették magukat most,valahol ez befektetés is.Ez épp olyan,mint ahogy az SBMM beleszól a meccsekbe,partikba is.Biztos nem semmi algoritmus,ami elintézi,hogy a fél meccset simán hozó fix 2 pontos csapattal,hirtelen elfelejtsünk célozni úgy ánblokk,és a végére épphogy be tudjuk rántani a kört úgy,hogy senki nem lép ki,de a végén már az ellenség chopper gunnere meg wheelsonja között cikkcakkozva épp pár ponttal nyerünk.És SOK ilyen köröm van.Mikor hirtelen elkezd a felpimpelt AK csak hitmarkerezni a kör közepétől.
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Én meg is vettem,marhajó az effektje,BÁR éjjel azért,hogy villámlik a fegyó is+ahova lősz is,annyira nem jó,tapasztalat,alig látni tőle,nekem kicsit a fejem is belefájdult ebbe az éjjellátósdiba.
Egyébként szemétség,hogy warzone csak az event,multiban mindössze néha éjjeli a map,néha nem és kész.
-
BandiHUN
veterán
Néha úgy is megtalálsz jópár épp a store-ben nem levő cuccot,hogy ahol választasz fegyvert,ott mellette ott lesz egy arany store ikon is,ott ahol amúgyis választanál,és a listából kikeresheted,ami kell neked.
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Háát...az előzőre is azt hittük,erre buffot kapott a robbanó lőszer...
Szerencsére azért HC-n nem nagyon snipereznek,a többi egylövetű nagyobb élmény,nagy tár,gyors lövések,a sniper extra sebzése és range-je se kell.M13 VLK 3x szkóppal,lézer,hangtompítós cső,azzal irtom a snipereket általában,de elég egy jól felszerelt SMG is,ennyiból rossz a balansz.Egy FAL mellett vagy 5.56 tripla tűpontos sorozata mellett,nem rúg labdába sniperezni normálon se.Legunalmasabb volt a snipereket platinázni... -
BandiHUN
veterán
Nekem az 5-ös volt ilyen,be is mérgelt,volt pontom,megvettem az utolsó 9 tiert inkább annó,a 2 hét nyaralás miatt le is maradtam úgyis
De most kárpótol.Mondjuk amit nem tudok,hogy mintha egyesek írták volna,hogy kaptak ingyen tiereket is a kezdés hibák miatt...bár lehet ez csak konzolon volt.Szerencsére feljöttem,mielőtt felraktam volna az új NV drivert,és végül némi bejelentkezési gondok után nekem minden kör szépen lement,nem dobott ki,1-2 meccsen jöttr be olyan,hogy valakit tunkoltam,de akkor úgy tűnt,nem lőttem el,megyek tovább erre 5mp múlva bedobja a killt...bár ez lehetett attól,hogy épp olyat kőttem ki,aki emiatt kifagyott,és amikor kidobta,akkor adta be.
Új mapok nem tetszenek
Túlságosan ki lehet hozni kemppel vagy premade-el mindkettőt,és nem tud az ellen mit csinálni,2-3 jó posztot lehet tartani.Meghát kaptam a birka csapattársakat is szépen,legidegesítőbb,mikor gyorsan kéne a kempert leszedni,de baromkodik előttem 2 csapattárs is,nem tudok lőni(hc),és kész a triplakill az illetőnek.A tankoson meg ez a magaslati kemphelyek...felmegy 2 ember,már be nem jutni az épületbe,valami barom kitalálta,hogy kilátni az ajtókon is,addig el se jutni.Légicsapás se üt be fent,próbáltam...
Marad a sima DOM.Rögtön lett is egy 29:5
a farmos pályán,valami mill. -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Én egy kört mentem eddig mindössze,az nagyon jó volt, a nem oil rig pályán...remek volt,az ISO-val együtt,csupaszon is lett vele 27 kill,pedig először láttam a mapot,és irtó hamar kiürül a kis micsoda.Viszont volt egy emberke a csapatunkban,akinek nem volt semmi neve,csak klán,persze előttem az lett az első,de igazából csak kicsit volt jobb.
Inkább az előző végén,hétvégén találtam rossznak,minden körben volt legalább egy,aki 2-3x annyit ölt,mint a többiek,és nem streakkel.De végülis vállat vontam,mert jöttek nekem is a VTOL,wheelsonok...csak a végén feltűnt,hogy volt,aki 120-at is ölt,miközben én streakkal is 80-at,meg mikor még chopper gunnerrel is sikerült utolsónak lenni,pedig irtottam rendesen
Aki akar,ügyeskedjen.Olyan igazi aimbottert nem láttam ezeréve,jó kempert és csodálatos deathspawnokat igen.
Az új mapot is elég jól ki lehetett ismerni 1 kör alatt is,sajnos sok játék nem lesz,passt is extrát vettem,mert holnaptól 2 hét nyaralás...
Ráadásul beszoptam,mert 240-es SSD-re nem fért el a patch,megpróbáltam trükközni,hogy törlök ki gyorsan fájlokat,mondom majd úgyis leszedi,hát nem,így éjszaka újratöltés lett a vége,mostanra jött le.
Nevem senki...
-
BandiHUN
veterán
Nekem is volt ilyen üzim itt,bár még tavaly,mikor még ritka volt a HC csaló.Most már annyi van,hogy nemigen tökölnek ilyennel,meg szerintem nem is törődnek a kisstílűbbekkel,mert ki győzné nézni a meccseket...
Meghát szerintem a 95% csaló mondjuk csak állandó WH-zik és kész,videón is az van,hogy jókor van jó helyeken.Még a falon át követés se egyértelmű,pl.velem is előfordult,hogy megláttam egy ellent pont fal mögé futni,és végigvezettem a célkeresztet,nagyjából merre járhat,és láss csodát,pont ki is bukkant a másik oldalon időben...Ez a képeden szerintem az ellenségnél volt,és így írogatott neked(pirossal),ha lejjebb gördíted a playerlistát,sztem ott lett volna.De recentbe csak az kerül,akivel tényleg játszottál,ki is léphetett közben.Mindenesetre nemtetszős helyzet...lehet valaki orrol rád.Idetalálni meg ide tud valaki a fórumra,én pl.az itteni nevemmel játszok,biztos haragítok is meg embereket,főleg a Damascus óta

-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Visszagondolva ténylegnem volt vész a pajzs se,én is inkább bepánikoltam,hogy szinte minden megvolt már,és 3 kill egy sem
De a FFA nagyon bevált+ a shoot house aztán,inkább csak dolgozott bennem,hogy ez az utolsó,és gyorsan,görcsösen akartam.5 nap lett pont végül napi 1 órával kábé a 25 3 kill,és még a heti K/d is 0.6 lett
DE a winrate meg kétharmad a sok pajzzsal foglalás miat+sokat húztam a Renettin.
Most a Kali sticket kéne feloldani...mert bár van pakkból is egy,de mekkora baromság,hogy addig egy vett bónuszfegyón se lehet se skint,se lőfegyvernél kieget cserélni,míg nincs meg "hivatalosan" is...
Még jó,hogy szerencsére azért számolja a DLC fegyóval csináltakat is addig. -
BandiHUN
veterán
Grat!
Én sok cuccnál letettem róla,mert inkább toltam a Damascust,és az Obsidian nem tetszik,nekem RPG van,de a lobbiban alig külömbözik a simától,nem ilyen fekete.Játékban meg fekete ugyan,de csak skin,nem igazán ilyen csavart sejtelmes dudoros forma...
Persze így nézve szép.
Striker 45-öt tolok most,arra meg is lesz nemsokára,jó fegyó,megvan a Yeti pack,így fagyasztós is,nomeg szép Damascusban,hogy fehérek a kiegek.Hirtelen csak a Fennec-ről van shotom,de szép az is:
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Hát,van még mit csinálni,ottvan még a Rytec és a számszeríj,ami nem kellett a damascushoz+lehet feketíteni és a embléma-calling card mastery dolgokat csinálni...
De a legfontosabb,lehet nyugodtan lődözni,végre nem határozzák meg a skinek,mit csináljak,hogy longshot kell,3 kill kell,chrouch ölés...megyek,és lövök,ahogy tetszik.
Nomeg nyerni kell.
Pajzzsal egyébként jó volt a hét ilyen téren,kétszer annyi kört nyertem,mint amennyit vesztettem,foglalni remek a pajzs.Még az se lett vészes,hogy a heti K/D csak 0.6 lett,rosszabbra számítottam.Proxy,köszi a felajánlást,végül csak sikerült shoot house-n+FFA-n
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
23/25
A büdös életbe nem lesz kész ez a hülye pajzs...
Rengeteg ma a tapír,meg csaló is akadt,tegnap az se volt.De sikerült 1-2 jó FFA-t is menni,bele se gondolok,mi lenne,ha beszállnék rendes szettel
-
BandiHUN
veterán
Na ezt támogatnám.Tegnap 4 esetem is volt,hogy ráfutok az ellenre,leütöm pajzsal,erre kapom hátulról a csapattárs kokit,ráadásul ebből 2x a 3.kill lett volna...
Ígyis nehezen megy,17/25 eddig,de tegnap nagyon rámjárt a rúd,inkább még ki is pécéztek a pajzsal...amilyen szerencsés volt a péntek,annyira rossz este,jópár kört inkább skippelni is kellett,nyomni inkább a jóöreg Renettivel.Na,akkor legalább nem tudtak hátbalőni,de hallottam jópárszor kopogni a pajzsot,közben mögöttem csak csapattársak jöttek.Igaz ebben benne van,hogy az SBMM azért visszafokozott,nem is megyek csak a pajzsossal,mert könnyebb lentebbi szinteken.Mondjuk arra is rájöttem,hogy hiába van 3 féle pajzsom,szépen le kell tenni alapra,és semmitmondó skin be,mert pl.a jún.4-es pajzsal mindenki csak üldöz,meg felszedegetik kipróbálni.Free for all lenne jó,de azt meg csak 150+ pinges usásokat adott be este,pedig az is jó játékmód ilyesmire,csakhát másodperces laggok,nem üt a pajzs,aztán meg 3x egymás után,mikor továbbmennék magától
DE az usákoknak jó a humoruk,csajok is játszanak,lehetett nevetni
Csak arra nem adnak Damascust...
Egy körben nekem is volt ilyen majdnem sérthetetlen,3-an lőttük,ütöttem pajzsal,aztán végülis a srácot kivégzés vitte el csak,de az is forgolódott,hogy mi a fütyi van+beestem egy meccsre,ahol csak én voltam,és 5 méter után jött a kör vége,win
De volt már olyanom is,hogy uccsó spawnkillnek bedobott a körbe,és finish,egy lépést nem tudtam tenni.
DOM 201-200 nyerések viszont marhajók
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a Shipment is egyfajta játék...attól függetlenül,hogy valamit húz az ember.Kiengedheted a gőzt,nem gond kellő számú ellenféllel találkozni,de azokat tudni kell lelőni,tudni kell közlekedni,nem hátrány az objektívát is tolni,mert csak így lesz jó.Tulajdonképp a legfőbb előny az időspórolás,mert egységnyi időre 10x annyi tűzharc lehetőség jut.DE meg kell lőni a fejeseket,a 3 killeket,stb.ugyanúgy,mert akkor halad,és ugyanúgy érdemes a megfelelően felszerelt fegyver.De én sokkal jobban szeretem a shoothouse-t,ahol azért több mindent lehet csinálni,de mégsem gond akár 50 killt csinálni,vagy pl.ott a longshot lehetőség.
De ugyanúgy jó a többi map is,csak...lassabb minden.Én pl.szeretek úgy játszani,hogy legyenek meg a lehetőségek,annó kezdeni is úgy kezdtem,hogy szépen választottam 1 fegyót,és akkor legyen max a szint.Lehetőség szerint dupla fegyó xp-kor.Aztán a következő,ha megvan.Először csak ami emellé jön camo,és kész.Persze időben letudva a kieg nélküli killeket,ami csinálása közben halad a többi attól,HA időben csinálja az ember.
Nekem is úgy van minden utána maxolva,hogy sok mindennél mindössze az adott killszám,ami a camohoz kellett,van meg,esetleg kicsivel több,mert kis odafigyeléssel lehet végezni minden camo-val,mire megvan az x db szükséges kill.
Egyébként külömben tetszik,hogy akadtak tegnap pl.segítők a pajzshoz,dobtak pár killt rajtam.Itt érzi az ember,hogy azért ez egy jó csapatjáték.De nem érzem magam csalónak vele,a pajzs ezen feladata a játék legszívatósabb része.És jó látni,hogy van,akikben egy respectet kelt,hogy én itt tartok,ezt csinálom.Főleghogy objektívázok,szórom a lőszert,stb.
-
BandiHUN
veterán
Bocsika,épp te jöttél szembe

Általában rámegyek az első killekre,főleg dominationban,ahol rögtön foglalható a B,meg lehet borítani a meccset vele,és behúzni a 2 pontot...
Mondjuk az jó,mikor az A-ra,C-re nem megy senki kezdésből,és bekerül az ellen...Egyébként nagyon megváltozott a játék sajna tavaly óta.Mindenki ezerrel farmol,valami saját feladatot csinál,és rohadtul nem az objektívát.Kevesebb a kemper,főleg HC-n,régen durva volt,most maximum sniper,rifle,longshot,DE a feladatot is kerüli mindenki,teljesen az van,hogy lehet többet aprítani.Plusz a legtöbbször mindenkinek magas streakek vannak bent,ami ritkán jön össze,sokkal nehezebb lenne már ha most kéne a launchereket maxolni.
A spawn is sokkal ökörebb lett,van,hogy faék egyszerű,van,hogy összevissza dobál mindenkit,és senki nem jut 1-2 killnél tovább,mert hátbalövik.Sajna alig 1-2 ismim HC-zik.Én meg nem szívesen megyek normálba féltárakat ürítgetni emberenként.Kipróbáltam ma a shoot the shipet normálban,hátha jobb a pajzshoz,de áhh...pisztollyal nehéz ölni,amin meg meglepődtem,hogy a pajzsból hátulról is ugyanúgy 2 ütés kell,mint szemből.Plusz ugyanúgy ledobtak semtexel a fenébe még EOD-dal is.Arról nem is beszélve,hogy mindenféle francemlékszik játékmódba berakott...
Valahol örülök,hogy meg lesz a damascus.Már úúúgy unom.Amit nem értem el,ezután se fogom,sose lesz önerőből pl.még gunship se,nem méghogy jobb.De minek is.A warzone meg nem teszik.Toltam,öltem is,voltam 7. pár kör után...de nincs kedvem csapathoz menni.Fülhallgató,mikrofon,discord...nem az én világom.Hangrendszeren is halkra véve játszok,effektek is levéve.
Várom az új részt... -
BandiHUN
veterán
Vagy simán a statot nézni.Bőven elég lenne mondjuk autoreport 3-as K/D és 50%+ fejes,accuracy,és csak vizsgálni kéne az illetőt.Nincsenek csodák.Aki csal,eredményt akar.És azon meglátszik akkoris,ha nem fejesezik,félrásegítés...mert akkor miért használná,ha nem haladni.
Hajam feláll a kis suttyó übergyerekektől,mikor a kezdő cheater pondró 60-80as szintjével végiglövi a full 155ös partit.Ja,rejtett tehetség.Simán elég lenne pl.vészcsengőt kondítani átlagtól eltérő statváltozásokra is.Nem fogja az 1-es pléjer hirtelen meglőni a nuke-ot...
Mindössze pár ember kéne kiértékelni a gyanús embereket.Meg jól belőtt automatikával nem is kéne report csalásra.Gondolom amúgyis rengeteg falsot beküldenek ígyis.99%-a szemét a jelentéseknek szerintem.A többi 1 meg egyértelmű. -
BandiHUN
veterán
Végülis ma jó napom volt,12 tripla killig jutottam,de 2 körben is besegített 2 random srác is kérés nélkül,hát ilyet még nem b..tam

De most a végére megtetszett a free for all,pedig csak 2 kört mentem,de eléggé ki lehetett ismerni a mapokat,Renettiztem is,de tripla kill is jött,szerintem megpróbálom megcsinálni,végülis belejönni is kezdek.
Objektívát tolom,hogy azért nyerjünk is,ha olyan a kör,hogy pl.klán,thermit van mindenkinél,akkor meg a Renetti.Gold óta beletettem már több,mint 1200 killt
Meg 1-1 más holmis kör is nem árt nyuginak.Meg 2 sör,amit magamhoz vettem
Elcseszték ezt a pajzsot.Itt vagyok full platina,a kést 1 nap alatt vittem pl.végig,erre szerencsétlenkedek ezzel az izékével.Ráadásul duplakill sok van,de a harmadiknak már bőven van ideje mit kitalálni,olyan lassú+nekem sokszor beadja a kivégzést,amit amúgysem számol,ki találta ki,hogy a bal gomb is kivégezzen ilyenkor
Na de volt sikerélmény ma.Mindenesetre ha kell segítség majd másnak is,lehet szólni.
Jó lenne letudni a jövő héten,mert aztán 2 hét nyaralás,a season 5-öt pont beszopom...bár már nem sokat jelent,annyi duplázás volt eddigis.Meg tele vagyok tokennel
-
BandiHUN
veterán
Na ez az,jöjjön mindenki segíteni inkább pajzsozni,mert egyszerűen egyetlenegy triplakillre voltam képes,és csak az van,a duplák is simán meglettek,hadd legyek már damascus...
Persze minden tippet is örömmel fogadok,akinek kész van...sajna sima módon ledobnak mindig valamivel
Shipment sem segít...
-
BandiHUN
veterán
Persze,minden ki van goldozva,ami alap,egyedül a pajzs nincs,az új sniper és a számszeríj meg ugye nem kell...
Érdekes,duplakillem azért van,de a 3...
És nem jutottam előrébb múlt héten se shipmenten,annyi a rakétás-gránátos,meg szemből a thermite-semtex,hogy elég esélytelen.Kemp lesz ezerrel,most adhatok a statomnak...
De csak meglesz valahogy.Lehet jó lenne szervezni valami pajzsos mókát,vagy nem tudom,hogy megy.Arra is gondoltam,hogy esetleg élhet-e olyan,hogy pl.pisztollyal meglövök kettőt,és csak a harmadik kill pajzs,mintha efelé is lett volna bug más fegyóknál is.Sajnos nagy hátrány,hogy a legtöbb map nagy,és nehéz 3 ellenfelet találni feltűnés nélkül.
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Nekem most a Yeti pack a kedvencem,fagyasztós-szétpotyogós effekt üvegcsörömpöléssel
Nomeg a Striker 45 egy baromi jó fegyver is,HC-n nagyon fekszik,at viszem a legtöbbet,marha jól is néz ki a fehér fegyó kombinálva a platinum camo-val,a másik fegyver a pakkban a SCAR,amivel amúgyis a második legtöbb killem van(az RPG után...
),cuki calling card/embléma,a skin egy egyhangú operátort dob fel,jár mellé jégcsákány meele és fehér "sasquatch" vagy mi kivégzéshez,ami a lobbiban az ember mellett sétál...szerintem a legmegérősebb pakk.Az effekt meg látványosabb,mint a sima dismemberment.
Persze durva szétrobbanásra RYTECH és számszeríj robbanó lőszerrel,az az igazi. -
BandiHUN
veterán
Jók lettek a sniperek-riflék tényleg,bár én még szintben se húztam ki az új snipert...de a robbanólövedék tetszik,iszonyatosan jó a szétfröccsenő testeket látni
De másra nem nagyon,esetleg streakekre,a robbanós nyílpuskával is seperc alatt szét lehet kapni egy VTOL-t,úgy rémlik,3 vagy 4 nyíl kell hozzá segítség nélkül...
Viszont a Rytec robbanóját kipróbáltam AFK-n,shipmenten,fél méterrel az ember mögé falra lőve 6 lövedék nem vitte el HC-n,hitmarker az van,hatás semmi,nem úgy,mint a nyílpuskánál.Szóval vagy simán jó,vagy a fröccsenős effekt és kész.
Megtáltosodtak a sniperek is,a hétvégén kész lett a Kar98 nekem is+Dragunov gold,másik 2 sniper majdnem kész,inkább azokba toltam killt,a plusz fegyók nem kellenek a fullozáshoz úgyse.
Pajzsal nem tudom,mi a fütyit kezdjek,egyszerűen nem megy.Bezzeg engem ölnek vele
Persze hogy akkor fogyok ki semtexből,de azzal is ráfutnak az emberre,félmegoldás.És 1 fix megintcsak,a Rytec NEM viszi a pajzsost a robbanó nyíllal szemben...
Minek kellett betenni...OK,Shipmenten/kistávon szép,de marha lassú a lövedék amúgy,nem jó már közepes mapokon se így,hogy a robbanása csak hitmarkert ad HC-n is.Bár ez bug is lehet,viszont ha az,no akkor nem lesz jó világ... -
BandiHUN
veterán
Nálam minden működött szépen,húztam a snipereket,mert már csak az van,az újra is kaptam robbanó lőszerrel is,stb,XP is ment,míg el nem jött a 155,szépen duplán ment a kör körbe a legtöbbször.
De ha épp nem mutatja,akkoris ahogy visszajön a játékoslista,már a növelt érték látszik a jobb felső sarokban.Camokra viszont van késés,elveszés nincs,de van,hogy 2 meccsel később írja ki felül,mikor már nem is az adott fegyóval megyek,shipmenten a kill is csúszkál,van,hogy már a következő élettel megyek,mire kiderül,hogy megnyertem pl.egy összelövést,csak tök más puffantott le közben. -
BandiHUN
veterán
Mindegyikre.A Beállítások-Beállítások menüben keresd ki a lapon az adapteredet,és ne legyen bepipálva a nem együttműködő,mellé a net beszélgetés és a ping ingadozások testreszabása legyen bepipálva.És természetesen kalibráld a Forgalomalakítás menüben,és legyen bekapcsolva a Ping javítása,a programoknál a Battlenetnek és a gémnek is high prioritást kell adni!
Másik progi az Intelligent Standby List Cleaner,ez jó out of the box,nem kell álligatni,én mondjuk 2 giga free ram alatti automata tisztítást használok a gyári 1 helyett,16 giga mellett,ez pedig megoldja,hogy ne szemetelődjön a memó,ne legyen lag játék közben emiatt,vagy elszállás akár.
ISLC [link] -
BandiHUN
veterán
Sokat fejlődött,és igenis van létjogosultsága a mai netek mellett is.Még úgy is,hogy nekem 10-15 az alap pingem,és stabil a 100 megabit,szombat esti csúcsban a korona alatt is 70-80 volt,de ha áttettem sebességjavításra,110

Tény,hogy el kell játszadozni vele,ez nem csak egy felrakom és megy cucc.Játszani kell az alkalmazásonkénti prioritásokkal,protokollokkal,lesegetni,rémesen sok lehetőséget tud,és tényleg megoldja,amit kell,jól beállítva semmi nem fogja befolyásolni,hogy bármiket ne tudj egyszerre használni,vagy ne akadozzon a videó,ha épp pl.a steam fullal tölt le játékot,vagy a böngészés ne legyen ugyanolyan sima.És még van egy átlátszó kis widgetecske is,ami realtime informál.De főleg nem mindegy,hogy 100megával töltve 15 vagy 150 a ping,vagyhogy rá tud dobni a sebességre sokat még jó nettel is,főleg távolabbi letöltéseknél.A pingjavítás meg priorizálja a játék dolgokat,sokkal többször leszel sikeres összelövésekkor,betalál a sniper,rosszabb szerveren fixen tartja a szükséges elélövést is,és ugye pl. nekem nem mindegy,hogy egy 1050 TI mellett,az is kifacsarva,hogy az elkerülhetetlen füst és tömegjelenet FPS esés mellé még nem jön be a felmenő ping miatti tévedés is,nagyon jól kijön gyors mozgáskor,forgolódáskor,hogy attól a kapcsolat stabil.Pl.a kést egy délután alatt goldoztam ki,380 disznó levágva,ami ahhoz képest,milyen gépen tolom 60 hz-en,sokszor az FPS sincs több,és vidéki nettel...szóval szánj rá te is+más is,akinek hasonló gondja van.
-
BandiHUN
veterán
Próbáld meg a Cfosspeed nevű progit!Nekem hűséges társam,mióta net van,szintén vidék,Szolnok melletti kisváros...Tud pinget és sebességet is javítani,csomagoptimalizálás,prioritáskezelés,nálam annó úgy indult,hogy meg akartam oldani a torrent melletti netezést,játékot,mert lelassult a böngészés,felment a ping,mikor letöltés ment.És bejött a dolog

[link]
Egyébként ebben be lehet állítani korlátozást is,mivel az is segít a játékban,ha sűrű akció mellett nem fut maxra a net,mert akkor felmegy a ping,a 100 megámból 50%-ot engedek a gémnek,azóta tömegjeleneteknél nem laggolok be,sokkal jobb a rusholás.Érdemes kipróbálni,úgy rémlik,30 nap free. -
BandiHUN
veterán
Tévedés,hogy megkapod,én belefutottam ebbe...és az volt a tapasztalat,hogy pakkban ha veszem(én a Bruen LMG-t vettem meg a múltkor),akkor AZ a fegyver,AZOKKAL a kiegészítőkkel,AZZAL a skinnel használható és kész,betenni be lehet,számol is mindent rá,de nincs lehetőség semmit állítani,hiányzik az a menü,míg nincs kinyitva...
Ez persze változhatott azóta,de én emiatt piszokul megbántam a vásárlást.Főleg mert majdnem maxos lett a cucc,mire ki tudtam nyitni a hibás füstbenkill számolás miatt,mert jó meg szép,de úgy a jó,ha saját összeállítás igazából.
-
BandiHUN
veterán
Végre meglett a pisztolyokra is a platina+a CR 56-ra is
Hát sírbavitt ez a .357,eszméletlen,hány duplakillt lőttem vele,de három alig akart,mert kiszúrtak,meghallották még a map túlvégén is szerintem.
A CR meg a fejesen akadozott,egyszerűen annyit szór,és már lábköröm is halálos,hogy alig sikerült fejesezni,az is jobbára kempert vagy hátulról.Na de kész van.Azóta nem is használtam,inkább előkaptam a scart és a striker 45-öt,megvettem a jeti packot,poénos a fagyasztás,nem olyan zavaró,mint a tracer lőszer,a fegyó is szép,fehér kombinálva a platinával 

Bár csicsának ez azért túlzás volt betenni:
-
BandiHUN
veterán

Sajna még mindig nem arany,hiába öltem sokat,de nehéz vele fejest lőni(evidensen nem közelharcolok vele),mert máshová is rögtön öl HC-n középtávon,és azért nem túl pontos.AK-nál is ezzel küzdöttem.Nomeg kellene még vagy 20 kihajolós kill is,és kész,de már nem volt kedvem,fejes is ennyi,és ez is arany.De 1000 felett öltem vele már.Fennec felhúzva sokkal jobb élmény.Főleg hogy most mindenki azzal megy,meg MP7-Uzi az új mapon.Ráadásul az új mapon alig lehet értelmesen valahol kihajolni,vagy nem jó területet lát be az ember,vagy megb..ák a rusherek hátulról a CR-el reagálni se lehet.Viszont átlőni a mapot hosszában 1 hit killel,elég pontosan optika nélkül,az jóóó...
-
BandiHUN
veterán
fennec HC-ra király,többen ki is goldoztuk,csak kell jobb cső és a 40-es tár...
Az új AR-ba ma tettem bele a 800 killt,csomó minden kész,pl a 3 killek,messzire nagyon pontos,és nem kell se optika,se lézer,legalábbis HC-n most toltam el többször wheelsonig,111-en vagyok,és csak a két új fegyót használtam...fennec amúgy teljesen P90 feeling,csak kisebb tár,és gyorsan ürül,cserébe pontosabb,de ugyanúgy,mint a P90-nél,ezzel is kell vagy 300kill,mire megnyílnak a jobb tartozékok,az elején remek minuszos köröket mentem,állandóan kifogytam...
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Megkapod,persze!Énnekem is úgy vannak meg pl.a singleplayeresek,mert egy percet sem singléztem...
-
BandiHUN
veterán
Pakkokat tudsz venni,azok nem hozzáférhetők,amik a korábbi seasonok tierjeiben voltak,és nem érted el/később kezdted.Vásárolható holmi nem évült el,csak nem minden kapható egyszerre,változik a store.Azt viszont nem tudom,hogy a fegyónál mutatja-behozza-e az összes pakkot,amiben van variáns,elvileg úgy néztem,igen.
Mondjuk fegyót venni nem éri meg szerintem,hacsak nem traceres vagy dismembermentes,mert csak kinézetben más.+ugye soron kívül meglesznek az adott kiegek.De húzni élvezetesebb a kiegekért,a kinézet meg addig jó,míg el nem kezded cserélgetni a cuccokat,amire jó esély is van,mert korántsem a legjobb cuccot tudod megvenni.Magyarán ha használod,úgyis fejlődsz,és úgyis elcsesznéd a kinézetét.
BO4-ben jó volt,hogy ott a camokat lehetett venni...ráadásul a komolyabbak animáltak is voltak,és mindenre rátehetőek+változtak killtől,headshottól függően... -
BandiHUN
veterán
Az csak annyi,hogy mostmár megnézheted a fegyóknál,melyik csomagban van olyan még,és behozza neked a pakkot megvenni,ha kell.Sajna nem lehet külön fegyót venni...
Nagy fos lett ez az update,a map szétkempelős,mint ami régen volt,cserébe kihalt sivár,kopár,az új smg az első 20 szintig kritikán aluli,mert HC-n is 3 golyó egy ellen,és lassú a reload,most kaptam meg 20-szal a 40es dobtárat+FMJ+hátha lesz jobb cső rá.Pontosnak pontos,de mire számítana,ereje nem marad,30méterről 2 kell fejbe ADS-el
Gagyi cuccok vannak a seasonban is.Nomeg csalók,3 körből 2-ben is volt,WH-sok,kis dedós kölykök,oltották egymást mikrofonba,miközben ment az öregekre a foszfor meg a gunship.
-
BandiHUN
veterán
Van ez,én öltem DMR-el 7-et,abból 2x collateral duplát ma,utána elkezdte dobni az assistokat meg ellen elé dobást vagy 10 halálig...
Hja,aztán kitomboltam magam wheelsonnal mondjuk,lehet bekalkulálta a játék,hogy meglett.Nagyon furcsa egy ideje,ha úgy akarja,szárnyal az ember,ha nem,akkor cumizik,szívatja a csapatot,hogy távol rakja az objektívától,mikor az ellen sorban mellé spawnol,ilyenek.Mintha agresszívre vették volna az egész kontrollt,már körön belül is az megy,mint ami előtte régen 5 kör átlaggal volt.Lehet azért csinálják,mert sokan buktak mesterségesen,hogy aztán alázzanak körökön át,főleg a videósok,ugye.
Valami a szerverrel sem tiszta,többször előfordult,hogy láttam ELMENNI az ellenfelet lövés után,nem volt hitdetection,keresek új pozíciót(sniper és egylövetúzés van most,nem egy rushos dolog),erre rá 10 másodperccel balra kiírja,hogy kill.És ez úgy van,hogy amúgy közben rendben zajlik a játél,semmi lag,akármi.Csak épp néha elfelejtenek meghalni
Meg dobom a granyót,pukk,átjön rajta az enemy,utána lelövöm hit detectionnal,erre az jön,hogy a gránát ölte meg,ami után még 2-3 mpt mozgott,és teljesen azt láttam,hogy a lövéstől terült ki. 
Egyébként jó kis nap volt ma,király volt beugranod arra a körre,egész nap nem volt semmi gyanús,erre abban a körben 3 aimos rögtön ellenünk
Olyan szép ide-odakapkodós 6os killt letolt az egyik srác a záróban,hogy öröm volt nézni
De bár ki is léptél,én elengedtem az objektívát,és nemszerették a thermalos LMG-t annyira.Vissza is mentem inkább shipmentezni
-
BandiHUN
veterán
Véégre...el se hiszem,kész a JOKR.Ehhez képest vicc,hogy az Obsidianhoz mindössze összvissz' 100 killstreaket vagy járművet kell lelőni
De az már ráér.Szerintem bugzás volt,mert lőttem én mindent,amit lehetett,és ma végül 2 map alatt meglett a hiányzó 6 földistreak.1 hónapja sz..tam 25 földivel összesen,pedig pörgött a cucc rendesen.Csináltam a Bruenből zsebágyút,egész jó.Nomeg szintben legalább kimaxoltam a pajzsot,hát nem semmi,az biztos,még mindig f..ngom sincs,mitől lehet,hogy egyesek sétatempóban mennek crouch-olva,komolyan shipmenten középen felbukkan a túloldalon,és mire dobnék rá gránátot,elémér és leüt

Pedig nekem is bent van a double time,gyorsabb is,de nem ennyivel...
Na,majd lesz valami,végülis van már olyan 250 killem,halad ez.

-
BandiHUN
veterán
A kés pedig fun nagyon,azt ne hagyd ki,feldobod a pajzsot(védi közben a hátadat! nem tudom,tudtad-e),normalon mész,Hardened,Ghost,Double time,és levágsz mindenkit,mint a disznót
1 nap alatt kihoztam 0-ról aranyra,picit több,mint 300 kill lett összesen végül,vannak,amiket bugosan számol,úgyhogy gyorsan pörög... -
BandiHUN
veterán
Én szépen le is csontoztam rövidcső-most még csak skeleton stock van,most húzogatom,valami pakkban kaptam egy variánst,azzal álltam neki önmagát unlockolni a füsttel

A dolog hátránya,hogy már nem lehet megkapni a fegyvert,mint régebben,ha inkább megvennéd valami variánsát,hanem csak AZT a fegyót kapod meg,loadout és skin állítási lehetőség nélkül...
Igazi lehúzásszagúnak látom.46-os lett,mire letudtam a 15 meccset,ezt is szépen megváltoztatták,mert nem lehet 2x,3x annyi killel unlockolni egy körben többször,hanem tényleg ki kellett várnom 15 kört,és rendesen a qvaanyám volt a füstért...
Nem tudom,az Obsidian is ilyen lett-e,mert akkor kábé semmire nem lesz meg az RPG-n kívül,mert ott minden körben többször letudtam a mennyiséget,így lett meg a 150 "kör",2 nap alatt.
Viszont másik változás,hogy immár a plusz fegyók,mint pl.most a Grau és ez is,látszólag megkapták a Platinát,mutatja is,jó zavaróan,és eltüntethetetlenül zöld pöttyel,míg meg nincs a gold
,viszont ez azt jelenti,hogy már megint csak az alapok kellenek a platinákhoz.Shotiknál még a VLK-t ki kellett maxolnom,mert 1 nappal rá lettem kész,mint ahogy megjelent
Thermallal egyébként jó a Brunnen,de én levettem a kis tárat,kellett plusz hely kiegnek,alapból sem sokkal nehezebb,viszont többet dob pl.most egy compensator,mert lényegében a mounted és a hipfire,ilyenek elkészültek,jöhet a longshot meg a többi.Pajzsra akarok ráállni+sniper,legyenek meg a kiegek,stb a pár maradékon is.Pajzsra még el is sikkadt a szemem afölött,hogy a Double time nem csak több futást ad,hanem +30% crouch sebességet is
Na megpislantom,hátha jobban menne a pajzs.Sajna mióta csak 5v5 a Shipment,és a spawn is összevissza,nehéz lesz ilyen triplakillt vagy hasonlót elérni,fegyóval hasalva is megcsinálnak hátulról a semmiből 2-3 kill után.Fingom sincs,hogy kéne.Pedig már nagyon kéne az a rohadt Damascus 
-
BandiHUN
veterán
Az UAV-ot felejtsd el vele,ami légi,és áll,az szerencsés esetben a personal radar,a anti-uav,ez jó,mert totál áll,de a legjobb igazából a VTOL.Nem tudja semmi kicsalizni az RPG-t,a nagy titok mindennél amúgy,hogy fogod a fegyód,és szépen beletolsz egy tárnyit a cuccba/földön semtex,Thermite a wheelson-ra.Akkor tuti te leszel a nyerő a 2 db rakétáddal.És érdemes az Amped perket amúgyis használni,kell is,de mindig hasznos,equipment ellen pedig elég a pontokat,várható forgalmas helyeket,beugrókat lőni,de ahhoz is ott van a Recon perk...de ez utóbbi csillagosan kezelendő,mert jó dolog,hogy látsz a falon át killstreaket,equpmentet,de amint becélzod,megtudják a többiek is,szóval esélyesen nem te viszed be a második találatot.Szóval csak equipmentekre menj akkor,vagy várd ki elfordított célkereszttel,míg valaki beküldi az első rakétát,majd cél,még pluszpont is,és öröm.
Földi killstreaknak számít egyébként a letehető gépágyú,franctudjamianeve hirtelen,a sentry gun,a wheelson,tankok,dzsipek,de csak akkor,ha ellenfél van benne újabban,ahogy próbáltam a JOKR-t warzone-ban.Viszont egy talán működő bug itt is adódik(JOKR-nél beadogatja),hogy a Personal radart is földinek számolja el,szóval attól ne feledd.
Egyébként a Shoot house kábé mindenre jó rakétákkal,azt javaslom,sokszor tesznek le cuccokat a B-nél,és ahol az irodába fel lehet menni/magában a fenti irodában is lelhetsz ilyet,a kötött út miatt,de azért tágas helyen meg simán fog menni a wheelsonok kiszedése,csak mondom,plusz egy tár/plusz egy gránátszerűség,nagyon sokszor nem elég a két lövés.Egyébként ajánlott 3D-ben gondolkodni,mert a robbanás is ilyen,vagyis ahova átlátsz,de valami van köztetek(pl. Shipmenten C-nél átlátni A-ra,a függőleges konténerfalakra!
),nyugodtan próbálkozz be a lövéssel.Shoot house-on pedig a nagy titok,hogy hogyha a falnál állsz,A vagy C pontnál,és átnézel,egy VÉKONY csíkban látszani fog a fal mögötti ládakupac éle,azt kell becélozni,nem a falat,mert könnyen belül robban,és nem ér semmit a lövés,de így garantáltan elviszed a ponton levőket+snipereket... 
Nagyjából ennyi hirtelen tapasztalat,Obsidian RPG-vel és soksok qvaanyával a tarsolyomban
A képen épp egy szeretetteljes full wipe látható,középen az említett pont feketéllik,ahova célozni kell a C-ről Shipmenten,és még balról a kuka is fedez,persze ahhoz kell,hogy az A-t épp vigye vagy birtokolja az ellen,de alapvetően itt mindig lelsz potyakillt,és földi streakeket,gépágyút,aknát is ide teszik a B után a legtöbbet.
-
BandiHUN
veterán
Én kifejezetten szeretem a közös meccseket,ritkán van szopóág,DE az 80% PC-s,egerestől van,mikor olyanba dob be...SŐT sokszor eleve az ellenfélben átlag felbukkanó 1-2 PC-s az "ismerős",vagy lehet tudni láttatlanban is,hogy fura dolgok várhatók.Nekem ez a tapasztalatom.
Ráadásul kifejezetten jó,hogy a PC-sekkel ellentétben ők sokszor beszélnek,infóznak,baráti társaságok jönnek fel,és sokkal másabb.Főleghogy én X360-on kezdtem annó a codot.Jaés világszinten eljutottam a 73. legjobb riflésig,mindezt sima fun játékkal.Szóval még ilyen 1 lövetű izékével is lehetett akkoris célozni.És az aim assistot sem használtam,mert volt egy mellékhatása,mégpedig hogy mellkasra húzott rá.És már nem is volt elég 1 lövés....plusz az idegesítő valakit becélzol,és átfut előtte vagy mögötte valaki,és át is ugrik a célzás,amit persze a ping miatt elvét az ember,mert az aim assist nem kalkulál ám elélövéssel... -
BandiHUN
veterán
Nna.Hogy azért legyen némi hasznos is a kidobálós puffpuffban.AR-ek is kész,így már csak sniper 2,3 pisztoly,crossbow,pajzs maradt a damascusig
Mint mostanában mindig,megintcsak a reload kill maradt utoljára.Egyébként nem valami jó a platina,én mintha szebbeket láttam volna régebben másnál...
Plusz valahogy így néz ki,ha az ember a büntetőszázadba kerül
Komolyan esküszöm belenyúl a gémbe a játék,mert ilyen nincs,hogy szétverünk egy látszólag hasonszőrű csapatot...
-
BandiHUN
veterán
Én is remekeltem,egymás után 87:37 és 2:22
Még egy aimbotost is beadott,német vinnyogó hülyegyerek(amúgyis sok vartyogás volt),záró moziban pisztollyal 9 kill,állva ide-oda ugró pisztollyal...de ez az egy volt szerencsére a hétvégén.6 gold,platina a shotikra és az smg-kre végre,így már ezek is kész az LMG-k és a raksik után,így már 4 osztály platina,AR-ből még 2 van,most jönnek a nemszeretem fegyók(1 lövetű felhúzós izékék,mint a Kar98,sniperek,bár a Dragunov már gold),de a végén elhiszem,hogy lesz damascus 
De amire pajzssal képes vagyok,az vicc.Más repül és gyors vele,még semtex-el se lehet ledobni.Mi a titka a pajzsnak?Double time+Death silence vagy milyen perkek a jók,stb? -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Később aztán elindult,platina smg-k és az Obsidian RPG lett a vége,shotiból is meglett a Rouge csupasz killek,pár fejes és reload kill van a platináig...80+ van már a season feladatokból is...
Remélem,itt első vagyok az Obsidian RPG-vel!
Arany is nekem lett először,valamiért fekszik a raksi
De most már pisztolyosdi jön.Egyébként bugos,mert a lobbyban sima alap raksivető látszik a hátamon.

-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Nem fognak nagyon anticheatelni.Egyszerűen mert azok is fizetnek,és kell a több jó játékos látszata is.A balansz miatt nélkülük sokkal több lenne a nem kiugró egyenmeccs,de mindenkinek kell a kihívás és a dicsőség is,attól függően,hogy ellene vagy mellette megy a cheater.Mármint gondolok a nem durvákra,hanem mondjuk a csak WH.Más persze,aki meglövi Shipmenten a 110-6ot csak fegyóból szinte,mert az már más kategória,de azt ki is rakják valószínű.Én legalábbis egyszer report helyett véletlen felvettem egy még nem is ilyen durvát barátnak,2 nap múlva eltűnt,és a statja is nullázva,szóval valami történik.És tapasztalat alapján másokkal is ez van,én legalábbis azt látom így,HC-n,warzone mentesen,hogy bukkannak fel profi emberek pár napig...de eltűnnek.BO4-ben csomó emberről tudtam,hogy lesz nemulass,ha megláttam,semmi nem történt.Itt ez most más.
Egyébként a matchmaking is hibás.Rengetegszer van,hogy 2-3 1 alatti kör után lövök 1-2 kör akár 5 felettit is(nem shipment),aztán megint mintha elfelejtenék lőni.Plusz eleve más maga az eredmény is,ki milyen szinten van.Nem mindegy,hogy valaki pl.155-ösként beesik egy szedett-vetett társaságba 90-120asokból,vagy bedobja egy full 155ös 2 klános "warba" szinte mindig.A vége pedig hasonló,csak nem mindegy milyen szinten.Kellene itt is valami rangrendszer,ami mutatja,hogy ki milyen szintű körben olyan,amilyen,sok más játékban ez megoldott,itt is kellene valami támpont.
Lásd a sok Youtube,Twitch videót,ahol szinte botok ellen Istenek az emberek.Jaa,hogy egyik se szól pl.egy 6fős premade elleni körről?
Én ha meglátok valami Twitch,Youtube vagy Live nevű emberkét,még rá is szoktam szállni...Mondjuk általában nem is nehéz,mert 1-1 sémát játszanak,ami kitanulható,aztán 2-3 kivégzés után elgondolkodnak ezen.Persze csak ha belefér,azért nem áldozom be ezért a kört,objektívát,de adott esetben előnyben részesítem.Épp úgy,mint a kempereket. -
BandiHUN
veterán
Jaja,most azt is toltam,de az M4 longshotok miatt kellett más is,emiatt volt jobb a Shoot the Ship,mert 1 fegyó be,és végig lehetett vinni a Shipment-Shoot house kombóval.De végül pár kör után bedobta HQ Backlotot,ott 17 longshot kellett,kis gonoszként thermallal sikerült betolni mindet,de az objektíva pontot hagyjuk inkább
Még egy VTOL is összejött.
Pajzsal nem tudom,mit kezdjek,bot vagyok hozzá.6 cucc gold kell még a damascusig,de szerintem a pajzsra rátöltök annyit,mint a többi 5-re.Ha meglesz az RPG,befejezem már valahogy azt a kábé 20 földi streak killt valahogy JOKR-re is,az is mumus,kill már rég nem kell/shipment spawn is más,alig lehet multikillezni,nem vittem.Repülő streakra is ideg,hogy az elsőt mindig eltéríti csalival.RPG-vel meg 1 tár lőszer+2 rakéta,és letudva,azért megy a célzás RPG-vel
Shoothouse-on is szeretem,hogy nem kérdés,kié az első kill,csak az,hogy mennyi
Legjobb eddig a kezdésből 5 kill a 2 raksival,ami volt...Szerintem valami azt súgja,a hétvégén sokan emlegették a családfát
Nagyon durva,de ~2200 killel átvette az RPG a legtöbb killes fegyverben a vezetést...és még benne sincs,hány streak bánta.
-
BandiHUN
veterán
Ejj de jó,hogy mégsem lett igazam,és lett kárpótlás
Bár a dupla xp már csak pajzsra,sniperre kell.Durva,hogy még csak most goldoztam ki az M4-et
De VÉGRE.Nem tudom,miért,de nekem még HC-n se ment úgy,mint bármi egyéb mással,mostanra maradt a full kiegmentes kill+chrouch+reload,hát komolyan vért izzadtam.Nagyon elcseszték ezt a fegyót,2-3 találatra se kill,lelőttek mindennel kábé szemből.Pedig jó fegyó volt,mostanra se nem erős,se nem pontos.Mumusom volt a P90-nel együtt valamiért.Na mindegy,kész,P90 is,holnap meglesz az obsidian RPG is,128/150
Shoothouse-t kár,hogy kivették...a longshot miatt.Grau 5.56-ot tegnapelőtt ott húztam ki majdnem nulláról goldra egy nap alatt,az nagyon megtetszett. -
BandiHUN
veterán
Nekem ma estére megjavult,pillanatok alatt talált játékot,másfél óra alatt több kört mentem,mint tegnap 4 alatt...
DE persze a dupla XP-t csípőből levették,semmi bocsika,kárpótolunk,ilyesmi...
Fogadni merek,holnap a Shoot the ship-et is kiszedik,és jön valami f..ság helyette...
Pedig már egész jól állok RPG-ileg,ígyis 111/150 az Obsidian,a hétvégén 5 fegyót is goldoztam,ma is egyet...+végigmentek a tierek,szint még 2 kell.
De arra rájöttem,hogy a pajzshoz hülye vagyok.Eszméletlen dolgokat tolnak vele mások,nem tudom,hogy éreznek rá,de mikor velem szemben jön pajzsos,és nincs semtexem,tuti leüt a f..ba,én meg valakire rámozdulnék 10-ből 9x 1mp alatt leszed valaki hátulról vagy oldalról...sose lesznek meg a dupla meg a triplakillek,pedig lassan már tényleg csak az,meg a bolt actionök maradnak+1-2 pisztoly.
Egyébként szemét húzás,hogy ha jön új fegyver valahova,és nincs kész a platina,akkor addig nem is lesz,még az új cucc is ki nem lesz aranyozva.Így jártam most a shotikkal,mikor jött az új,aznap lett meg a 725-re is a gold,erre csinálhattam azt is...BO4-ben csak a kezdőket kellett maxolni.Számszeríjtól is félek,még az van olyan a tacticalok közül,ami szenvedős,annak meg simán a launcherek mellett lett volna amúgyis a helye,vagy legalábbis másodlagosként,irtó lassú vele haladni alapesetben. -
BandiHUN
veterán
Én most jöttem ki 2 óra gém után,leszámítva hogy lassabb a keresés,a multi ment,ki is goldoztam az Uzi-t
Csomó fegyóra alig kell már pl crouch kill,shotira fejes,lesz pár arany+shoti platina még ma.RPG-t is tolni fogom,a rohadt JOKR-re kéne még 11 ground vehicle kill,de ilyen sehol,lehet benézek ground warra.Sehova nem jut,pedig Shipmenten irtózatos 3-4 killeket lehet bedobni Dom-ban 1-1 raksival.Kivéve ha épp fordul a spawn,és ugyanennyi TK 
-
BandiHUN
veterán
Nekem 100as koax van itt vidéken,de maxon jön EU-ból is
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Szerintem egyszerűen a 4 maggal az a vízválasztó,hogy kell-e a High textúra és kész.Evidensen akinek jobb vidkarija van,az nem akar normalon játszani,viszont lásd nálam,egy 1050-1060 képes 60+ fps-re minden helyzetben(FullHD,60Hz moncsi),ha a többi oda van csavarva.Viszont azt meg megeteti a 4 mag is.Akinek meg ez fölötti videokártyája,4K-ja,144Hz-e van,oda 6-8 mag és kész.Csak sokszor nem derülnek ki az igények sem rendesen.
Nálam pl.nincs gamer csodamonitor,DE igény volt a nagy kép,így egy 35 colos gyönyörű képű Samsung Full HD okostévét vettem olcsón,jót,profi elektronika,Gamer mód,kicsi késleltetés,ironsighttel látok úgy,mint más 3.0x VLK-val
Pörög is az SKS rendesen
Még a .357-be,amit most kezdtem,beletoltam nulláról 158 killt tegnap,pedig ritka fos a lassú vele a velocity,megüti a shotgun slug szintjét...
FAL meg bursttel botrányos.9 fejest toltam le egymás után,kár,hogy az már kész,chrouch meg csupasz killek kellenek már csak. FR 5.56 recoilra gyúrva szintén sebészi pontosságú
Pedig ezek sima 24 colon piszokul nem mentek.Low sens+nagy monitor
-
BandiHUN
veterán
Teljesen jó a 4 magos proci+a 16 giga nálam is,pedig a 3570K se mai darab,meg az 1050TI is,és mégis órákat játszok egy beakadás nélkül.Egyedül a menü áll le,amikor lobbiba belép,3-4 másodpercre.Annyi hogy nem erőltetem a High textúrát,a többi fel van csavarva,Filmic AA,árnyékok,fények,a preload is be van kapcsolva,és simán megy 4 giga videomemóriával is,60-80 fps-em van helyzettől függően ígyis multiban,warzone-t nem játszok,mert nem vonz,de a ground war is jól fut.Memóriára meg ott az Empty Standby List Cleaner.Plusz a játék kapott egy saját 240-es SSD-t külön

-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Legnagyobb poén,hogy fel nem fogják sokan,hogy a kill csak 25 pont,egy ellenséges dögcetli meg 75,baráti 25.Letudják a killt,kempelnek,stb,aztán csodálkoznak.Mondjuk a DOM se jobb,mikor egyedül foglal az ember,de hárman "fedezik",aztán persze,hogy megmurdel valami uccsóutáni pillanatos gránáttól.A map a kedvencem lett,remekül lehet rajta darálni,még mindig sokan lézengenek/kiszámíthatóak.
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Kidobálásra,memo elfogyásra EZT kell felrakni Empty standby list cleaner,ezt használom én is,és semmi gond órákon át,van,hogy pl.tegnap 3 óra gém alatt 5x is működésbe lépett.
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Látod a képeket lentebb,ez egymásutáni 2 kör,és ne rágjak gyóccert' mi a jó,mi nem.Szerencsére már annyira nyugis vagyok,hogy nem kezdem el piszkálni a geart minden kör után...ha cél van,cél van.Mert ennyire változó,mit hoz ki.Pisztolyt meg mindenki próbálgassa,én még élvezem is,mert van piros,zöld,kék
De lényegében úgyis annyi,hogy erősebb barrel,monolithic suppressor,5mw laser,legnagyobb tár,és középtávig gyilok van HC-n,természetesen.Hátrány,hogy mást is kell húzni
Meg tényleg anyázás van.Egyszerűen a beidegződés,mert sok a fél mapon át pisztollyal egyhitelő,aztán pár kill után megkapom én is,pedig csak a gyorsaság+hogy pontos a pityu+mák.Sokszor érzem,hogy kistávon egyszerűen csak bemakkolom a csípőlövést.Nomeg nem megvetendő a 0 közeli ADS idő,becsúszva simán lehet célozni és egyhitelni,aki elé ugrok.WH-sok ellen meg kell taktika.HA van csapat.Akkoris,ha valaki beáldozza magát csaliként.HC-ra egyébként egy jó trükk még mindig a pontra lőszeresláda.Hihetetlen,de felrobbantja magát az ellen
Plusz mindenki fel tud tankolni védéskor,kell az a +1 gránát.Jól hátráltatja a támadókat. -
BandiHUN
veterán
A szint nem is lényeges annyira,én olyanokkal találkozok,hogy 50-60as,de olyat lő,mint egy vérprofi,messziről thermallal nem lövöm el,mert a 2 pixelen,amit belőlem lát,ellő némelyik.De legyen,menne az ember másfelé,út van,de még mindig nincs mapismeret,a fél csapat legalább fekszik,én meg nem bírom a kommandót egyedül,mert a gusztustalankodón kívül ellenem a többi,akik a ponton vannak.A játék a gané ilyenkor,mikor félúton,2-3-4 kill után falanxba fut az ember,és irtóra kikapok,2-3as K/D-vel.
Egyébként nem hajtom a szintet,ígyis a tier már 63,lényegében a húsvét alatt aki durvább,tényleg kipörgetheti,de minek?
Ha így maradok,én se fogok már mit csinálni az első dupla xp-kor sem.Az előzőt is így csesztem el,hogy nem volt kedvem játszani.Pedig mindig rájövök,hogy jól vezeti a napi stresszt,meg kell a sikerélmény,azértis kezdtem megint fegyóhúzásba.Az 55-öt is FAL-al lőttem épp
Nem könnyű az se.Jó távcsővel b..hatod,ha rusholnak,csípőből meg szór,mint a fene,nem is lehet csak egyik,vagy másikra szerelni.A pisztoly viszont poén.Most raksik altatásban,még mindig a földi jármű kellene a JOKR-hez,és platina. -
BandiHUN
veterán
Szarnak bele.Elsőnapos cheaterekbe futottam bele tegnap én is délután,katasztrofális volt,este-délelőtt meg teljesen jó.Semmit nem csinálnak,mint mindig.De olyan ez is,mint bármilyen pl.mobiljáték,hagyják a diszkrétebben csalókat,mert pont ezért fognak az emberek hajtani,hogy jajjdejócuccavan meg milyetlőttmár,én is akarom.Csakazértis.Maximum a durva,ide-oda ugráló 150 killeseket kiteszik.Oroszok,törökök tolják a keményet,szerencsére ritkábban lehet HC-n belefutni.És nem picsogás,egymás utáni 2 kör:
Keresd a hibát,melyiknek higgyek
Szerencsére az utóbbi ritkábban van,mint az előbbi. -
BandiHUN
veterán
Nekem is ilyesmi van asszem összerakva shotiból,de még nem arany,Shipmenten veszem elő,de most,hogy jött,az új kis shotit abajgattam többet,míg tartott a dupla weapon xp.A 725 és a 780 nincs kész azon kívül,a többi shoti arany.Most AR-ezés lesz,stb,ilyen "nagy" fegyverek nem aranyok még,mint a P90,az M4,a FAL,MP7...valahogy mindig az volt,hogy a szint legyen kész,minden kieg,aztán majd tökörészek,ha lesz kedvem.Sniperből is csak a Dragunov van kimaxolva.Lehet sose lesznek a bolt action-ok,olyan sokáig tartana...Kar98 pár lövésnyi van benne,mikor találtam a földön,EBR arany..357-ből is van sok killem,de irtó vacak amellett,hogy erős,de HC-n ez pont nem számít,minden pisztoly alázza.Lassú,mint a fene,lassú reload,és pontatlan.
-
BandiHUN
veterán

Nekem is kész lett a platina
Hát...élőben biztosan csillog,menüben sokkal szebb az arany!Ez az AR-esített változat
De most ne lássak LMG-t egy darabig...Jaés pisztolyoztam.Kuvaanyámvót'
Szerintem mindenkit felcseszett a délután,mert én mentem egyedül vele,és becsúszkálásokkal,stb meglett 1x a wheelson+már csak a csupasz killek kellenek...úgy beleszoktam a lassú LMG-kbe,hogy repültem szinte!Szóval félig visszaszívva a minden pisztolyos csaló.Plusz megvettem a zöld pakkot,márcsak a lila hiányzik
A heti ojjektumos missziót is vezetjük az appban,most KC dögcetlik kellenek,kicsit rátoltam.Meg megszereztem a 725-höz a Dragon breath lőszert,hát HC-n iszonyat,leszűkítve rifletávon tutira megmurdel a tűztől mindenki,olyan OP... 
-
BandiHUN
veterán
Szerintem csak beszopod a szüneti herokat...pisztollyal átlövöldözi a fél mapot 1 hitelve meg ilyenek,délelőtt még jó volt
Pedig már alig hiányzik az MG36-hoz,de pont most lenne attachment nélkül,az előbb lettek kész a triplakillek,viszont olyan köröket mentem,hogy 6 halál-triplakill-3 halál-7kill,Wheelson...egyszerűen bizonyos embereket elkerülve egész jó,de persze mindig ottvannak az objektívánál,simán behúztam egy 6 körös loose-szériát,nem akarom elhinni.Kellett egy cigi.ÉN lehetek béna,OK,de hogy az egész csapat 0.5 körüli K/D,miféle sorsolások ezek?
Ja 1 konkrét csalóm is volt,de az a Palace-n teleportolva közlekedett,"átugrálta" a konténerek közötti helyeket,nehogy lelőjék
És nem,nem volt lag,le se lőttem,úgy megbámultam,mit csinál,a háta mögött voltam félig,láttam,hogy takarásban simán szalad,aztán hopp,átteleportál a kövi konténerhez
Ilyen nincs,mondom...
A pisztolyherok meg nevetségesek.Thermallal nézem a sarkot,nem szokásos kemphelyről,erre kikukkant,és 1 hit 100 méterről,na nemá'..De szinte csak pisztolyos,még SMG-s se volt hasonló.Lehet pisztolyoznom kéne,mert jött valami buff?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Más:megjött az ingyen 10 tier,gondolom másnak is,pont el is értem az 50-et
Csak nem free gift-ként(de éjfél után jött egy olyan is,1 free skippel),hanem a Tier-nél ahol venni kéne a tier skipet,ott vigyorgott helyette a free 10. -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Mögé mész valakinek,akár földön fekvőnek is,és nem csak röviden lenyomod a meele támadásod,hanem nyomva is tartod,akkor lesz kivégzés!Nem kell kés,de úgy is lehet,könnyebb kicsit,a kést kézbevéve gyorsan futsz ugye,könnyebben tudsz hátbatámadni,és olyankor a bal gomb hosszan nyomásra is kivégez!
-
BandiHUN
veterán
Semtex,Thermite,hátrálás
Vagy ha hátrálsz,számítasz rá,hogy megugrik feléd,és szabaddá válik a lába,így lefelé célozva hátrálj.Plusz időt is nyersz vele,hátha felbukkan egy csapattárs mögötte és lelövi.Aki jól használja,az piszok g..ci tud lenni vele.Felugrásból is lelőhető,kilátszik a feje.Avagy mögé C4,bumm.Vagy inkább hátraarc,lefutod,és gyorsan megfordulsz,ha megindul,lelőheted,ha nem,akkor lesz helyed mellé gránátozni/mellélőni rakétát. -
BandiHUN
veterán
Passz,letoltam,amikor megjelent,HC-n ment a dolog,és jórészt daramapon.Viszont tudom,hogy könnyű,jól lehet pontosítani,és elbír nagyobb tárat.Általában mennek is a levesbe,amit maxoltam,nem is veszem elő...sajna shotot se találtam róla,gondolom akkor nem is volt nagy kunszt.LMG-zni amúgy nem igazán szeretek,inkább AR-t húzok fel vagy SMG-t erőre,az még mindig gyorsabb,és HC-n nem kell olyan nagy tár.MG is csak azért vékonka,mert a tűzgyorsasága nagyon magas,és alapból is nagyon lassú,piszokul hiányzana rá egy félhosszú barrel,és no stock sincs asszem,szóval ott se lehet faragni.
Örülj neki,hogy neked 2mp.Nekem minden lobbiváltáskor beáll kb.10 mp-re,és semmit nem lehet csinálni,2 kör között alig van időm emiatt bármit piszkálni
-
BandiHUN
veterán
Nekem már az MG34 van félig készen,a többi letudva...No stock-rövidcső-monolithic,és egész jól el lehet lenni velük,persze kivétel az MG34,amihez bár nem sok minden van még,de láthatóan nem is lesz igazi AR-esítő szett.Nem igazán jó holmi,szór,gyorsan ürül a tár,zavar a látványban a belógó tár,mozogni lehet tűrhetően,de csigalassan céloz.Nem is erőltetem a közelharcot,Merc Thermal,és kihasználom,hogy az új mapokon még birkák+egypontos a spawn.Top1-eket 1 kivétellel eddig meglőttem ma,sajna a nagyobb mapok miatt ez is ilyen ~35 kill,nehezen haladok,de legalább van egy halom XP tokenem,fegyódupla félórásból pl 9 db

-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Nekem már beadott mindent a Care package,a legjobb pillanatom volt,mikor a Nyuggert dobta be Shipment Domination-on,23 kill,sajna kilépett az ellen,de az a dara...
Nomeg mivel leszoktam a supportokról,mert annál azért jobb kéne,még örülök is,ha épp dob olyat,plusz Ruston a toronyban is le lehet kérni,és lehet belőle bármi
Egyébként Ruston jó a dolog,mert tehetsz be mellé Hardline-t és toronykemp,úgyse kérdés,gubbaszt-e fent valaki,mellé teszel egy Thropy systemet,és elvagy.Bár mostmár nem hajt a 15 kill se,viszont már csak sniper,marksman rifle van jobbára,lehet variálok vele,pl.megnézem,mennyire tudok eljutni nyuggerig,AC130-ig vagy mi is épp a neve itt. -
BandiHUN
veterán
Egy dolog még kimaradt:életben kell maradnod a kill chainhoz,akkor ér valamit,mert ha közben lelőnek a földön...
Ennyiből nekem jobban bevált a Cruise missile+VTOL,mert közben lehet ténykedni.Bár mostmár lényegtelen,meglett a 15 kill,a VTOL fölött nem hajtok semmit,inkább a jó öreg care package-cruise missile-wheelson kombó megyeget.A nuclearhoz,ami lenne még,ahhoz meg tényleges fegyókill jó csak,az úgyse lesz...
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Teljesen jók lettek az új pályák,pár kör után sikerült belejönni is,nekem bejönnek!
Mondjuk a Palace spawnja nem gyenge,hogy be lehet szorítani az ellent a 2 pont tartással DOM-ban,senki nem bántja a harmadikat,és darafeszt van,simán összelőttem egy wheelsont,hogy azzal csak szintén le kelljen parkolni a 3.pont mellé,égett a bőr a pofámról szinte,de előtte megküzdöttem a B pontért rendesen,mert mindenki csak tekergett mindenfelé.Jó végén is kell lenni a fütyinek,úgyis változni fog a spawn,meg ki is lesz tanulva,de én elégedett vagyok,a spawnt leszámítva csak ész kell a mapokhoz,most még ki lehet használni.BP annyira nem nagy szám,de Yegorhoz jött ez a félmeztelen ruha,kopaszon,brutkó,az új OP semmilyen nekem.
Bele kéne pislantani már a warzone-be is,bár piszokul nem műfaj...
Én rutinos voltam,reggel 7-kor betoltam a letöltést,60-70 megával jött EU-ból,jó ötlet volt.
-
BandiHUN
veterán
GW-el annyi a gond,hogy sokan utaznak mindenre,és nagyobbak a távolságok,nekem nem nagyon jött össze,próbáltam.Mindenki ráül a lőszeres ládára,és tolja a raksit,legalábbis amikor utoljára néztem,az ment.Ennél jobb a Rust,ott azért szintén van minden,de kisebb táv,könnyebb.Egyébként érdemes spawnot,pontot lőni is,mert adogatja befelé az equipment kilövéseket,és rámozdulni a sentry-kre,shielded turretekre is,mert azt is földi járműnek számolja,amiből kevés van.De ott mindig hívnak be wheelsont.És persze jól kell időzíteni,nomeg én légi cuccra úgy mentem,hogy pl.Javelinnel VTOL-t megsoroztam fegyóval,FMJ-vel,hogy az első raksit ha ki is kerüli csalival,a másodikra megpusztuljon.Meg minden vackot érdemes leszedni,pl.az UAV számít support killstreaknak és sima killstreak killnek is.Mondjuk emiatt jó emberekkel,dupla xp idején felhúzni maxra mindig a fegyókat,utána mozdulni rá a nehezebb feladatokra,mert pl.a fentebbi példa esetén,mégha az Amped is bent van,egy support cucc helyből 3 kategóriát is húz,könnyebb.
-
BandiHUN
veterán
Köszi!
Én megpróbáltam a jól bevált helyet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szokásos probléma,hogy mikor engem dob a konténerhez,akkor 5x lelő ugyanaz a pofa fentről pár mp alatt,de mikor én vagyok fent,akkor a másik sarokba spawnol mindenkit,jobbhíján csipegettem a C-re támadókat,tettem be LMG-t thermallal,most annak húzom úgyis a célkeresztjeit,de rém sok idő volt.Nem túl elegáns megoldás,meg szívtam is be már jópárszor,hogy épp nem volt kiválasztva a misszió,de jobban is megy,mióta megvan,nem görcsölök rá. -
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Engem nem dob ki,de minden netes műveletnél beáll 5-10 másodpercekre,pl.lobbiba csatlakozás,kilépés nélkül nem lehet lényegében 2 meccs közt birizgálni a loadoutot.Ráadásul majd minden körben van wh-s,aimbotos,na nemár,hogy ez reális sorsolás,hogy csupa olyan kört dob,ahol az ellenfél 1 vagy 2 játékosa duplaannyit lő,mint a többiek.Sorban szívom be a köröket emiatt,mert mozulni se lehet.És nem 155ösök ám...feltörekvő ügyesgyerekek.Teljesen reális,mikor full 155ösök vagyunk klánnal,az ellenfélből meg egy kis 80as sz...áolt minket,és ez sorozatosan...
-
BandiHUN
veterán
Nem support helit kell leszedned,hanem support killstreaket a rakétával...magyarán UAV,Personal drone is játszik,és már könnyebb is lesz.De ha lősz mindenre,Spotter perkkel,hamar megleszel még sportból is,nem ráfeszülve!Egyébként a gond ott kezdődik majd,amikor a JOKR-el kell földi killstreaket irtani.Na ez az egyetlen,ami nekem sincs meg,az összes többi igen.Ritka egyszerűen a földi cucc,és célozni,bemérni...ki is lő vagy elüt.Sentry-t alig használnak,mert szinte mindenki védett,és csak pazarlás,a Shield turret meg helyhezkötött,lassú,és 1 rakéta kicsinálja a többi fajtából...
-
BandiHUN
veterán
Késsel csak ha késre váltasz,és úgy csinálod,ha túlnyomod,és kivégzel(nekem bugos volt,mert a bal gomb hosszan nyomására is beadta a kivégzést is),azt is számolja,az injured miatt meg ne aggódj,fognak rád lőni/lesz gránát robbanás a közelben,dobd fel a pajzsot,meg a kést,így nem tudnak hátbalőni,tedd be a Hardenedet,hogy ne tudjanak elvakítani/bénítani,tedd be a Stimet equipmentnek,hogy tudj gyógyítani,mehetsz is futkosni.Hamar meglesznek a tripla killek is,normálon csináld,ha ráérzel,menni fog,csak ne mászkálj nyílt terepen.Én 2 nap alatt maxoltam ki a kést nulláról,de mivel pajzsot viszel,azzal is ölheted a kempelőket közben.
-
BandiHUN
veterán
Én örülnék,ha ilyen lenne,de nekem váltogat...
Nem jobb,ha kikeresed a neked tetsző módot,és csapatod csak?Inkább az kerget a frászba,hogy nehéz megtalálni a nekem épp tetsző map-mód kombót,és akkoris futó meccsbe tesz(bukó,rövid),ráadásul után megint valami tök mást dob be...
Szerintem egyébként MMR-től is függ,hogy épp mi van,mert ha jól megy,akkor jellemzőbb pl.a HQ beragadás,ha funolok/nehézkesebbet húzok,és kevesebb a kill,pont,akkor jön vegyesen. -
BandiHUN
veterán
Szóról szóra,ahogy mondod!Lementem 10 kört,mind a 10-et megnyertük,igaz nem öltem sokat,de azért jött össze már a második mapon egy 10-es streak,sajnos kigránátozott foglalás közben egy csapattárs...
De nagyon tetszik,20 longshot kellett ma feladatba,pikkpakk meglett M4-gyel is,jól foglalhatók a pontok,sok az útvonal,de lehet szépen körbemenni shotival is
De sniperre is nagyon jó a C környéke,vagy akár B-ről fent,vagy az utcán hosszában,sokkal jobban pártol a map mindent,mint a Shoothouse középvonalas cicaharca.Kellemes csalódás,szerintem mindenkinek,főleg a raktár után,az a világ leghulladékabb mapja.Ez a map nagyon jó mounted killekre,ADS autora van téve,és nagyon szépen lehet haladni fedezékről fedezékre,sok helyen van kihajlási lehetőség,most ezen megcsinálgatom a fegyókat,amikhez ilyen kell.Új OP nagyon béna,nem vettem meg.Pisztoly már van kék és piros,nem kell még csonkolós is
De Mace mellé amúgyis járt egy csonkolós shoti és egy LMG,elég az. -
BandiHUN
veterán
Kill confirmedben ha valakit lelőnek,ottmarad a kill helyén,kék,ha csapattárs,narancssárga,ha ellenfélé(ez utóbbi az értékes),nem csak az veheti fel,aki ölte,mindenki ugyanúgy látja őket.Ezeket kell szedegetni,ha elindítasz egy Kill confirmedet,hamar rá fogsz jönni
A lényeg,hogy ez egy Team deathmatch tulajdonképp,ahol nem az ölések vannak figyelembe véve,hanem a csapatod által összeszedett narancssárga dögcédulák száma!A kékeket meg azért veszed fel,ugye,mert az az ellenfélnek a narancssárga
Szóval mint mondtam,itt úgy néz ki,hogy 25 pont egy kill,75 egy sárga dögcetli,25 egy kék.Ha csak bekempelsz,és lövöldözöl,nem sok pontod lesz+kikaptok,hiába öltél sokat,ha nincs,aki összeszedje a cetliket!Viszont fordítva jó,ha nem is vagy túl jó,de szépen szedegeted a cuccost,azzal is fejlődhetsz jól.És egyébként pörgősebb a játékmenet,mert ugye mindenki rámozdul a dögcetlire,aki teheti,kevésbé óvatosak az emberek,könnyebb ölni is.Persze stratégiai is lehet,hogy ahol 2-3 cetli van egymás mellett,ott egy kicsit rávárhatsz fedezékből,hogy elkapd,aki értük jön,a minimap mutatja a cetliket,mindenki látja mindet.És persze nem konkrétan az a cetli számít,amit Te szereztél,hanem csak a szín,szóval ha épp nem mész el érte,egy csapattárs jó esetben megteszi,mint ahogy te is szeded a többiekét is... -
BandiHUN
veterán
Lepörög,sajna.És úgy néztem,hogy már azt a kört se adja meg,amiben lejárt.A kör végének pillanatában van-e,az számít.Tehát érdemes gyűjtögetni,én úgy csináltam,hogy elsütöttem egyben 2 órát,mikor tudtam,hogy annyit menni fogok,és akkor jól ki tudtam használni a duplákat,fegyó XP-t is akkor toltam be,amikor valamit kezdtem,és feküdt úgy,hogy tudtam elleszek vele 2 órát.És persze bevállalni,hogy a legtöbbször ez K/D oda se nézek-kel jár,hanem hajtani kell a killt,pontot,feladatot,foglalást,hogy minden a dupla alatt gyűljön ki,stb,a camo-k nyitásaiért is jár pl.xp,emiatt is jó egy üresebb fegyverrel nekilódulni.Egyébként szerintem várj,hogy hátha visszajön-e a 24/7 Shipment,Dust,stb,mert ott éri meg húzgálni mindent.És Kill confirmedezz!Sok kill,felelőtlenebb ellenfelek a dögcetlik miatt,eleve látod,merre halt ellen és csapattárs,és a cetlikért jár a java pont,a kill csak 25,a cetli 75.És menj vissza a sajátodért,ha meghalsz,mert az 250 pont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De magyarázat annyiból van,hogy néha nem minden szeró áll át azonnal,hanem zavar van az erőben,mert egy 28/28 sniperkedésre is kaptam utána ennyit.A lényeg a tier xp,az viszont ment rendesen,szintet később is tudok pótolni.Nomeg ilyenkor a csapat Happy Hour-ját nem szabad kihagyni,nekem még legutóbb működött a 4x-ezés.
Ráadásul kedves húzás,hogy az egyszem moshpit event mód csak normálra ad dupla tier xp-t(legalábbis ott a jel),HC-n kipróbálva is semmi,jel se.És kettő kört mentem,mindkét körben ordenáré csalóval,a megyek és mindent leölök kategóriából,persze esély nem volt még pontot se foglalni DOM-ban,záró killcamban egyértelmű WH és 5 kill álló helyzetben 3 felé,na nemá'.Tegnap még jó volt...
),olyan érzésem van,mintha a HC-től elvették volna a jobb szerókat az event javára!
Eddig 2x esett előtte ÖSSZESEN...
De a FFA nagyon bevált+ a shoot house aztán,inkább csak dolgozott bennem,hogy ez az utolsó,és gyorsan,görcsösen akartam.5 nap lett pont végül napi 1 órával kábé a 25 3 kill,és még a heti K/d is 0.6 lett
De volt már olyanom is,hogy uccsó spawnkillnek bedobott a körbe,és finish,egy lépést nem tudtam tenni.
De bár ki is léptél,én elengedtem az objektívát,és nemszerették a thermalos LMG-t annyira.Vissza is mentem inkább shipmentezni
Még egy VTOL is összejött.
De most ne lássak LMG-t egy darabig...