Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9451) raggg válasza Deck (#9448) üzenetére


raggg
senior tag

Ne viccelj már. Már leírtam egyszer az SBMM-ről a véleményem, úgyhogy most nem kezdenék bele (röviden: csak normálisan kell beállítani szerver-oldalon), de komolyan az lenne a legnagyobb gond? Mikor kiadnak úgy frissítéseket, hogy lenullázzák az ingame progresst? :D Amúgy a RAM-7 camo-k feloldhatóak már egyáltalán... ? És még sorolhatnám. Eddig nem volt olyan hét, hogy ne találkoztam volna bugokkal, pedig én nem is játszom minden nap. A béka segge alatt van a QA az activisionnél (már nem egy cikk született erről sajnos), persze a széthajtott tesztelőknek is időre kell dolgozni, aztán mennek ki a patchek teszteletlenül. Kiadás - november ? - óta nem volt olyan frissítés, ami ne hozott volna be újabb hibákat.

ragklaatPS

(#9452) Deck válasza raggg (#9451) üzenetére


Deck
titán

Nekem gold a ram7 is. Semmi gond nem volt vele. Sőt, a 26 goldom közül csak a késsel volt eddig probléma. (injured bug)
Ezek a gondok sehol sincsenek ahoz képest mikor játszhatatlan a játék a magas ping miatt! Vagy szerinted m1 ez a gond csak a camo dolgok legyenek rendben? Az sbmm rendszere miatt nem kapod a hozzád legközelebbi játékosokat ha nem felelnek meg a különböző feltételeknek.. Pedig ha azokat kapna mint a régebbiekbe akkor nem lenne ez a probléma és játszható lenne a játék és nem panaszkodna mindenki miatta..

PS5

(#9453) dombi81 válasza Deck (#9452) üzenetére


dombi81
senior tag

Szerintem az akasztja meg náluk a rendszert, hogy semmit nem költenek fejlesztésre. Próbálkozni próbálkoznak, de amit eleve elcsesztek, azt már nem tudják javítani, ez már így marad. Itt az új beharangozott, korszakalkotó COD! Tele ping és szerver problémákkal. De van nektek Rust és Shipment. Hűha, oda ne rohanjak. Annyira szánalmas. Így is betegre kaszálták magukat a játékkal, épp ezekkel a gondokkal nem fognak foglalkozni.

(#9454) raggg válasza Deck (#9452) üzenetére


raggg
senior tag

Nem a ping miatt panaszkodik a játékosbázis nagyja az SBMM miatt :) És nem csak a gold problémát írtam. Most javították, hogy killchaint kaptál killchain nélkül is pl. Írtam a múlt heti (?) frissítés problémát. Írhatnám azt is, hogy a spec ops frissítést végtelen loopban próbálta leszedni a ps4. Írhatnám azt is, hogy a gunfight tournamentből kifagyogatnak a játékosok. Szintén múlt heti, hogy normál meccsek után restartolni kellett a játékot, mert frissítést jelzett. A BP progressben szintén voltak hibák, nem csak a camoknál. Aztán volt olyan is, hogy valami megvásárolható skint alkalmanként nem láttál a játékodban (láthatatlan ellenfelek). Végtelenségig tudnám sorolni azokat a hibákat, amik a BO4-ben nem voltak. Arról ne is beszéljünk, hogy eddig csak az AC7 alatt hallottam a PS4 ventit, de mivel itt képtelenek meglépni a framerate korlátozását a menüben, majd felrobban szegény gép. A menüben...

Ne érts félre: ha magas a pinged, az rossz. Ha az SBMM-et úgy kalibrálják, hogy nagyobb legyen a thresholdja, akkor ez meg is oldódhat. De így is van és azért magas a pinged, mert a legközelebbi szerver Londonban üzemel, akkor meg tökmindegy. Amíg nem látod a játékban, hogy hol van a szerver amin játszol, addig a kettő közül bármelyik lehet a hiba.

dombi81:
Nem a fejlesztéssel van a probléma szvsz, hanem a QA-val, vagyis: a legtöbb játékbeli bug 1-2 óra alatt javítható, amit utána alaposan át kell tesztelni. A tesztelők meg hiába éjszakáznak, ha egyszerűen nincs rá idejük a release-ig, a játékosok meg rinyálnak az új contentért, úgyhogy inkább kidobják bugosan, hogy "majd javítjuk".

[ Szerkesztve ]

ragklaatPS

(#9455) csƵ válasza raggg (#9454) üzenetére


csƵ
őstag

De milyen új contentért sír a sok kocka, ha alapvető problémák vannak a játékkal?
Nekem Xboxon gyakran a menü is akad. Split screenben játszhatatlan lett a game, pedig barátnőmmel multiznánk, de így lehetetlen.

(#9456) Deck válasza raggg (#9454) üzenetére


Deck
titán

Jelenleg az sbmm miatt (is) van a magas ping probléma.
Majd talán javítják a hibákat addigra mire jön az új rész aztán, kezdődik minden elölről. 0 tartalom, hibák, ígérgetések stb.
Pedig mehetne 1 rész akár 2-3 évig is..
Ne értsetek félre, mert szeretem a játékot de ezek mind javítható problémák lennének.. De ha jön a BR csak rosszabb lesz a helyzet.

PS5

(#9457) dombi81 válasza raggg (#9454) üzenetére


dombi81
senior tag

De épp a fejlesztéssel (is) van probléma szvsz. A user-t az sem érdekli ki és mikor min éjszakázik, vagy mire van idejük egy release-ig. Te sem örülnél neki ha vennél 1 kiló félkész terméket, de számodra is borzasztó volna, ha emiatt téged vennének elő. Hozzáteszem, teljes joggal.

[ Szerkesztve ]

(#9458) Deck válasza csƵ (#9455) üzenetére


Deck
titán

A BR a sírás tárgya folyamatosan twitteren, facen, redditen is.
Az meg, hogy 2 havonta kapunk 2-3 új mapot ne, hogy már gond legyen egy ekkora cégnek.. Mikor régi mapokat újítanak fel :)
Csak mikor kijön majd az új rész.. Kíváncsi leszek lesznek-e további tartalmak a skineket leszámítva..

PS5

(#9459) csƵ válasza Deck (#9458) üzenetére


csƵ
őstag

A követező részt gondolom nem az IW fogja fejleszteni, tehát 2 évre lehet tervezni ezzel a játékkal. Amiből már letelt egy félév és még mindig bétával játszunk.

(#9460) raggg válasza dombi81 (#9457) üzenetére


raggg
senior tag

Nem mondtam, hogy a usereket kell elővenni. De a userek szavazhatnak a pénztárcájukkal. Nem dobálna ki az Activison sem évente egy COD-ot, ha nem vennék meg mindig többmillióan, a problémák ellenére. A 6-7 ezer forintba kerülő skinekről meg ne is beszéljünk. Ha viszik a félkész sz*rt is, hülyék lesznek kétszer annyi idő alatt keresni ugyanannyi pénzt.

ragklaatPS

(#9461) dombi81 válasza raggg (#9460) üzenetére


dombi81
senior tag

A userek nem szavazhatnak a pénztárcájukkal, hiszen COD-ot akarnak venni, ezt ők pontosan tudják. Ez nem szabad akarat kérdése. Minden évben megveszik, ha jó-ha nem jó. Kutya kötelességük volna rendbeszedni ezt az egészet. Eltelt lassan fél év az egyéves ciklusból. Kaptunk cserébe kismillió bug-ot, gyakorlatilag semmilyen pinget, hulladék optimalizációt, szinte nulla map-ot. Cheater szűrés még mindig sehol. Mindezt egybe véve: mit is lehet mondani erre?

[ Szerkesztve ]

(#9462) Deck válasza dombi81 (#9453) üzenetére


Deck
titán

Shipment és a Shoothouse fontos. Hogy ide menjenek azok akik a fegyvert húzzák és camokra mennek. Nem jó dolog mikor rendes meccsen áll neki valaki ezeknek és miatta buktok.. Itt sokkal gyorsabb mert, ezek nélkül egy örökkévalóság lenne.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#9463) raggg válasza dombi81 (#9461) üzenetére


raggg
senior tag

:D Mi? Nem a szabad akarat kérdése, hogy elköltesz-e 60 eurót egy játékra? :D

ragklaatPS

(#9464) dombi81 válasza Deck (#9462) üzenetére


dombi81
senior tag

Fontos. De tegyenek be a hagyományos játékmódokba valami mást is. Engem az sem érdekel, ha lecopyzzák az eddigi összes régebbi pályát, ha már semmilyen ötletük nincs. De a Shipment és a Shoothouse nem hosszútávú elfoglaltság. Bohóckodás.

#9463: Nem, mert meg fogod venni szvsz, a következő részt is! Mivel nincs alternatíva.

[ Szerkesztve ]

(#9465) raggg válasza dombi81 (#9464) üzenetére


raggg
senior tag

Tudnék mit írni még, de inkább simán csak: LOL :DDD

ragklaatPS

(#9466) dombi81 válasza raggg (#9465) üzenetére


dombi81
senior tag

Tudnék írni még én is, de minek: Oké :DDD Másként látjuk, ennyi az egész. :R

[ Szerkesztve ]

(#9467) Deck


Deck
titán

Én is tudnék még írni.. De felesleges.. ;] :P

PS5

(#9468) Deck


Deck
titán

Érint valakit az új bug, hogy eltűntek az ismerősei a játékba?

PS5

(#9469) stuka20


stuka20
aktív tag

Csak nekem szokott szaggatni a játék, ha felnézek az égre, pl. ha leakarom szedni a personal radart vagy vtol-t? Illetve hatalmas fps ingadozások, pl. 110-ről 50-re leugrik majd vissza?

(#9470) ates2 válasza stuka20 (#9469) üzenetére


ates2
senior tag

random de nekem is szokott lenni :O

(#9471) TommyS_27 válasza stuka20 (#9469) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Ha túlcsordul a memória akkor előfordulhat.

engem ground warrol csapkodott ki, aztán állítottam virtuális memóriát és megszűnt ez is.

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/ltommys

(#9472) csƵ


csƵ
őstag

Valaki mondja már meg, hogy mi az oka, hogy Xboxon egyik nap játszhatóan fut a játék, másik alkalommal (ma) a kisebb pályákon is akadok és laggolok ezerrel. Mintha alig lenne fps-em és az is ingadozna. Vacant, Shipment eddig jó volt, de most teljesen akadozik. A ping más téma, ma az is az egekben volt, hiába mutat a rendszer 40-60-at.
Elegem van. A menüben is úgy ugrál a kurzor, hogy el se találom gyakran a gombokat.

(#9473) TommyS_27 válasza csƵ (#9472) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Packet loss... pc-n is előfordul sajnos.

https://www.twitch.tv/ltommys

(#9474) csƵ válasza TommyS_27 (#9473) üzenetére


csƵ
őstag

Reinstall segíthet vajon?

(#9475) TommyS_27 válasza csƵ (#9474) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Nem hiszem, ez inkább abból fakad, hogy épp milyen szerverre kerültél. De egy próbát nyilván megér az is. Jo lenne egy szűrő a menuben, hogy only eu szerverre rakjon. Máshol az ilyen alap
dolog.

[ Szerkesztve ]

https://www.twitch.tv/ltommys

(#9476) pulffy


pulffy
őstag

Most megint milyen pöcs jött? Serverkarbamtartás...

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#9477) KaitouP válasza pulffy (#9476) üzenetére


KaitouP
veterán

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#9478) Corpuscle válasza Deck (#9468) üzenetére


Corpuscle
őstag

Jelen!

(#9479) Casanova*


Casanova*
veterán

Most a Hardpoint lett a kedvencem. Itt lehet igazán darálni. :DDD

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#9480) Dave567 válasza csƵ (#9472) üzenetére


Dave567
addikt

Tök mindegy mennyit mutat, ami rossz, rossz is marad. Legalább látod, hogy többet nem kell venni CODOT.....

[ Szerkesztve ]

(#9481) lacus83


lacus83
senior tag

Én már nem sírok utánad ;) instant shift + del. De gondolkoztam az ssd ketté törésén is hogy nyoma se maradjon ennek az egész jónak induló katyvasznak.
Olyan ez mint egy kapcsolat,az elején izgalmas és érdekes,aztán már csak idegesít,kicsinál míg a végén szakítasz.
Rush,Atlas - minek?
Server Disconnect ha gigabit net van alatta akkor is.
Server kereső nincs,pálya választó nincs,ping jelzés nincs,de kis millió lila - rózsaszín -babafingszagú skin,biléta,makk simogató az van ;)
Igen rossz az egész,egyik pöts rontja azt ami eddig jó volt.Persze költs sok pénzt hogy kapj karaktert meg 100 felesleges bizbaszt,erre pénzt?Soha többet!

Mielőtt indulna a keresztre feszítésem,Már Nem Nem játszom és azért is fikázom,mert ez a bug halmaz játszhatatlan a puncsos pályáival együtt.
A gamer társadalom pedig igencsak felhígult,fogalmuk sincs mi a lényege a csapatjátéknak.Csak pörögjenek a szintek hogy legyen babarózsaszín AK meg MP7.
A sniperes mint olyan a legjobb játékos mikor visítva röhög bele a mikrofonba hogy ki tudta szedni azt aki rohan és szeretné élvezni ezt a nagy múltú ugyan olyan egy kaptafa pályás lövöldét.Kár koptatni a mechanikus billentyűzetet meg drága omron kapcsolós egeret.

Budha legyen veletek :R

[ Szerkesztve ]

MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Megahalems Cooler,LIANLI Lancool III,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,LC Power 600W,ASUS ProArt 4060,LG 27GL850B

(#9482) soo277 válasza lacus83 (#9481) üzenetére


soo277
őstag

Ezzel mondjuk valahol 1et értek,de sajnos a játékfejlesztők már nem a mi korosztályunknak csinálja ezeket a játékokat,de hát ez van,ellene tenni nem lehet :(

BT: wersoo#21211

(#9483) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Lassan végre tényleg jönnek hivatalos BR infók. Kb egy tucat YouTubert elreptettek Los Angelesbe, hogy ott próbálják ki a Warzone-t. :C

Live-Die-Respawn

(#9484) Deck válasza lacus83 (#9481) üzenetére


Deck
titán

Bugok tényleg vannak (hol nincsenek?) és a pinges sbmm téma miatt a játékkal vannak bajok.. De ezenkívül nagyon kiforgattad itt a dolgokat és téged már minden IS zavar..
Ennél jobban bele sem akarok menni mert, mondatonként lehetne belekötni abba amit írtál.. De semmi kedvem ehez.

Hali :R

PS5

(#9485) redingitell válasza lacus83 (#9481) üzenetére


redingitell
senior tag

Sajnos odajut az ember, hogy elengedje a feladatot. Normál módban még csak-csak, de HC és valamelyik kis pálya........ Esélytelen, hogy domination alatt valaki pontot foglaljon.
Már megvettem. Költeni pluszban nem kötelező. Megpróbálom úgy élvezni a játékot, ahogy épp adódik. Az elején próbállom a feladatot csinálni, ha van egy-két segítség akkor ok. ha nincs, akkor lövölde....

(#9486) Casanova* válasza lacus83 (#9481) üzenetére


Casanova*
veterán

Igazából mindig más pálya van. Ha lehetne pályát választani,mindig a shipment map menne. Ez így jó,hogy nem lehet mapra szavazni. Pinget meg mutatja. Nem tudom milyen bughalmazról beszélsz. Nálam nincs nagyon semmi bug. Néha belaggol a game,amúgy jó ez a cod. Az biztos,hogy ez a legnehezebb cod. Nem könnyű úgy darálni,mint régi codokban. Ezt szokni kell sokáig,aztán menni fog. Gyorsnak kell lenni,meg pontosan célozni,akkor adja. Különben lelőnek,mint a sz@r. Nem értem azokat,akik a magasabb ping miatt sírnak. Nekem 70-80as pinggel is adja,nem látok különbséget.

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#9487) Deck válasza Casanova* (#9486) üzenetére


Deck
titán

Az a jó a map szavazásban, hogy látják a készítők is melyik a népszerűbb és akkor változtatnának a nem népszerű mapokon és normális mapok készülhetnének. De tudom, hogy nem érdekli őket az ilyen.. :DDD

PS5

(#9488) Casanova* válasza Deck (#9487) üzenetére


Casanova*
veterán

Az a jó,ha mindig más map van,nem mindig ugyanaz. Pl. Bo4be egyik kedvenc mapom egész délután nem volt,mert nem szavaztak rá. Ám cdl pro játékmódokban a legjobb mapok vannak,nem mind. Csak kár,hogy kevesen játsszák,sokan kilépkednek. Túl jó játékosok játszanak ott. Király,hogy ott nincs shoti,rpg,claymore,stb. Meg ott sokkal kevesebb a kemper,ott mindenki rushol. Más: Ázsiai szerveren játsszatok! Itt többen játszanak, gyorsabban keres és egyenlőbbek a pingek.

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#9489) Deck válasza Casanova* (#9488) üzenetére


Deck
titán

Konzolon nincs szerver állítás.

PS5

(#9490) Deck


Deck
titán

Dupla Weapon XP van: Hétfő este 19:00-ig!

[ Szerkesztve ]

PS5

(#9491) KaitouP válasza Deck (#9490) üzenetére


KaitouP
veterán

De má' tegnap is vót, vagy nem játszottál? :DDD
(Nem mintha baj lenne hogy tudatod a démosszal, no. :DDD)

[ Szerkesztve ]

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#9492) Casanova* válasza Deck (#9489) üzenetére


Casanova*
veterán

Kínába,Wuhanba kell költözni! :DDD

[ Szerkesztve ]

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#9493) Deck válasza KaitouP (#9491) üzenetére


Deck
titán

Dolgoztam ma reggelig. :))
Valakinek azt is kell, hogy megvehessek mindent IS a store-ban. :DDD ;]

PS5

(#9494) csƵ válasza Casanova* (#9488) üzenetére


csƵ
őstag

Az se jobb, ha a lobbyban meglátják, hogy milyen map jön, a fele kilép, mi meg várunk percekig, hogy legyen már valami...

(#9495) Deck válasza csƵ (#9494) üzenetére


Deck
titán

Pontosan :))

PS5

(#9496) Casanova* válasza csƵ (#9494) üzenetére


Casanova*
veterán

Igaz! Ebből a szempontból hátrány.

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#9497) danilla válasza oriic (#9483) üzenetére


danilla
őstag

:))

https://twitch.tv/ddplayzone

(#9498) TommyS_27 válasza Casanova* (#9488) üzenetére


TommyS_27
senior tag

És hol lehet ázsiai régiót állítani? :U

https://www.twitch.tv/ltommys

(#9499) Casanova* válasza TommyS_27 (#9498) üzenetére


Casanova*
veterán

Battleneten,ahol elindítod a gamet. Play gomb felett. (Pc)

"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ

(#9500) Deck


Deck
titán

Tisztán látszik killcamokon is, hogy hiába lövök előbb most pl LMG-vel (Holger) (camo miatt) simán utána áll neki lőni, méghozzá szar Uzi-val mégis én halok meg. Hiába talál minden lövésem.. :DDD Nem adja be az első lövéseket. Ez van. Ez a Hard mód gondolom. Így játszani.. :((( ;]

[ Szerkesztve ]

PS5

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.